Epson Europe:
Η ιστορία μας

Κορυφαία καινοτομία στον κόσμο.
Παγκόσμια συνεργασία.
Τοπική εφαρμογή.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η κληρονομιά μας

Η Epson ήταν πάντα πιο μπροστά από την εποχή της. Σχεδόν κυριολεκτικά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1942 ως μια μικρή εταιρεία κατασκευής ρολογιών - Daiwa Kogyo Ltd. (αργότερα Seiko) – και στην πορεία ανέλαβε την επίσημη χρονομέτρηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 1964, καταγράφοντας και εκτυπώνοντας τις επιδόσεις των αθλητών.

Η διαδικασία αυτή μας ενέπνευσε και οδήγησε στη δημιουργία των πρώτων εκτυπωτών μας, οι οποίοι κυκλοφόρησαν το 1968 ως ηλεκτρονικοί εκτυπωτές (EP). Τους εκτυπωτές EP διαδέχτηκε γρήγορα ο εκτυπωτής EP-101 (ο πρώτος μας επαγγελματικός εκτυπωτής, ο οποίος ήταν ο μικρότερος στον κόσμο και διάδοχος του EP). Η Epson είχε γεννηθεί.

Η Epson Europe BV, η οποία έγινε το κεντρικό παράρτημα της εταιρίας Seiko Epson Corporation στην Ευρώπη, με έδρα την Ιαπωνία, ιδρύθηκε στο Άμστερνταμ το 1990. Σήμερα, είμαστε περήφανοι που δραστηριοποιούμαστε σε 94 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργώντας προϊόντα με βάση την πιεζοηλεκτρική τεχνολογία που φέρει την υπογραφή μας, ενώ παράλληλα καινοτομούμε για να βελτιώσουμε τη ζωή κάθε πελάτη της Epson.

Η ιστορία μας

Το ταξίδι της Epson τροφοδοτείται από πρωτιές, από μια επιθυμία για καινοτομία και από την ανάγκη μας να ξεπερνάμε τα όρια. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι που κάνουμε τα τελευταία 50 χρόνια... και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον. Δεν είναι απλώς η φιλοδοξία μας, είναι η αποστολή μας.

Ιδρύεται η Daiwa Kogyo Ltd. (προκάτοχος της Seiko Epson Corporation).
Ο όμιλος Seiko επιλέγεται για την επίσημη χρονομέτρηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η Epson παρουσιάζει τον Epson EP-101, τον πρώτο μίνι εκτυπωτή στον κόσμο.
Κυκλοφορεί στο εμπόριο το ρολόι Seiko Quartz Astron 35SQ, το πρώτο αναλογικό ρολόι τύπου quartz στον κόσμο.
Δημιουργείται η επωνυμία Epson.
Η Suwa Seikosha Co., Ltd. και η Epson Corporation συγχωνεύονται και δημιουργείται η Seiko Epson Corporation.
Η Epson λαμβάνει το Βραβείο για την καλύτερη προστασία του όζοντος στη στρατόσφαιρα από την Υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος των ΗΠΑ.
Ο όμιλος Seiko επιλέγεται για την επίσημη χρονομέτρηση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η Epson μπαίνει στο Πρώτο Τμήμα του Χρηματιστηρίου του Τόκιο, του τέταρτου μεγαλύτερου χρηματιστηρίου στον κόσμο.
Το ρολόι Seiko Quartz Astron 35SQ, το πρώτο ρολόι χειρός τύπου quartz στον κόσμο, παίρνει το αναγνωρισμένου κύρους Βραβείο σημείου αναφοράς από το ινστιτούτο IEEE.
Η Epson γίνεται επίσημος συνεργάτης εξοπλισμού γραφείου της Manchester United.
Η Epson κερδίζει το Βραβείο καλύτερου εκτυπωτή φωτογραφιών και το Βραβείο καλύτερου βιντεοπροβολέα φωτογραφιών στα βραβεία TIPA.
1942
Παρόν

Τα επιτεύγματά μας

Μέχρι σήμερα, το ταξίδι αυτό μας έχει δώσει την εμπειρία που απαιτείται για να μάθουμε και να εξελιχθούμε, έτσι ώστε να προσφέρουμε στην αγορά νέες ιδέες και επαναστατικά προϊόντα. Χάρη σε αυτές τις βραβευμένες καινοτομίες, έχουμε καταφέρει να υποστηρίζουμε τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις στη δημόσια διοίκηση, αλλά και στους τομείς της ιατρικής, της οικονομίας και του εμπορίου σε παγκόσμιο επίπεδο.

H Epson όχι μόνο κατανοεί τις ανάγκες των πελατών της και μπορεί να τις ικανοποιεί, αλλά έχει αναγνωριστεί από κορυφαίους φορείς του βιομηχανικού κλάδου.

Η τεχνολογία μας έχει κερδίσει, μεταξύ άλλων, βραβεία TIPA και BLI, και έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο.

€1,2 εκατομμύριο

Το ποσό που επενδύει η Epson στην έρευνα και την ανάπτυξη σε ημερήσια βάση

50.000

Ο αριθμός ενεργών πατεντών που διαθέτει αυτήν τη στιγμή η Epson

Kορυφή100

H Thomson Reuters συμπεριέλαβε την Epson στη λίστα της με τις καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως

Ο πλανήτης μας

Η βαθιά αφοσίωση της Epson στο μέλλον της ξεπερνά κατά πολύ τις εκτυπώσεις και τις προβολές. Νοιαζόμαστε ιδιαίτερα για τον κόσμο γύρω μας, και ως ηγετική εταιρεία, θεωρούμε καθήκον μας να συμβάλλουμε ενεργά στην υπεύθυνη και βιώσιμη διαχείριση των παγκόσμιων πόρων.

Περιβαλλοντικό Όραμα 2050

Ο σκοπός μας μέχρι το 2050 είναι η μείωση των εκπομπών CO2 κατά 90% σε όλη τη διάρκεια ζωής όλων των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Έχουμε μειώσει τις εκπομπές CO2 από τη διανομή κατά
Οι συσκευασίες των μελανιών είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα υλικά σε ποσοστό
Η ποσότητα απορριμμάτων που δημιουργείται κατά την παραγωγή και ανακυκλώνεται είναι
Έχουμε μειώσει την κατανάλωση ισχύος των εκτυπωτών μας inkjet κατά

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ