ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΛΙΑΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Παραμείνετε ανταγωνιστικοί με τεχνολογία που σας παρέχει δημιουργικούς τρόπους για επικοινωνία με τους πελάτες, πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και διαχείριση εξόδων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κλείσιμο

 

Λύσεις τεχνολογίας για τις λιανικές πωλήσεις

Οι τεχνολογίες της Epson για το λιανικό εμπόριο έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενισχύουν τη συμμετοχή και την αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και να υποστηρίζουν το προσωπικό του τομέα λιανικών πωλήσεων κατά την παροχή μιας αξιόλογης και αξέχαστης εμπειρίας. Οι ευέλικτες λύσεις μας ελαχιστοποιούν τους χρόνους αναμονής σε ουρές, προστατεύουν τα δεδομένα των πελατών και των επιχειρήσεων και βοηθούν στη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών που διευκολύνουν την προσωπική αλληλεπίδραση μεταξύ προσωπικού και πελατών.

Κάντε τη σύνδεση

Η τεχνολογία της Epson συμβάλλει στην αύξηση των ευκαιριών για πωλήσεις σε κάθε επίπεδο.

Κάντε τη σύνδεση

Η τεχνολογία της Epson συμβάλλει στην αύξηση των ευκαιριών πώλησης σε κάθε επίπεδο, από την ασφαλή πρόσβαση και τα στοιχεία ελέγχου απορρήτου έως τα ευφυή συστήματα σημείων πώλησης (POS) και τις έξυπνες συσκευές. Με έξυπνες λύσεις που προστατεύουν τα προσωπικά στοιχεία και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή, μπορείτε να προσφέρετε σταθερά αξιόλογες υπηρεσίες στους πελάτες σας.

Ενσωματώστε εύκολα νέο υλικό στην υφιστάμενη υποδομή IT σας, χάρη στη συμβατότητα με παλαιότερες συσκευές των εκτυπωτών σημείου πώλησης της Epson.

Προστατεύστε τα κρίσιμα δεδομένα με τους υψηλής ταχύτητας σαρωτές διπλής όψης της Epson. Σαρώστε έγγραφα απευθείας στο σύστημα αποθήκευσης της προτίμησής σας, μέσω PDF που προστατεύονται με κωδικούς πρόσβασης.

Συλλέξτε πληροφορίες πελατών με την αποτελεσματική διαχείριση εγγράφων από τους σαρωτές και τις συσκευές πολλαπλών λειτουργειών WorkForce Pro της Epson. Δρομολογήστε τις πληροφορίες στα κατάλληλα τμήματα από το σημείο της λήψης και τοποθετήστε τις πληροφορίες στο επίκεντρο της σχέσης σας με τους πελάτες.

Εξασφαλίστε υψηλή απόδοση και χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας με την εξαιρετικά γρήγορη και οικονομικά αποδοτική σειρά WorkForce Enterprise. Αυτοί οι έγχρωμοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές A3 χρησιμοποιούν τεχνολογία κεφαλής γραμμών inkjet και προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης σε ταχύτητες έως 100 εικ./λεπτό, ενώ οι φύσιγγες μελανιού μεγάλης χωρητικότητας προσφέρουν περισσότερες εκτυπωμένες σελίδες με χρήση λιγότερων αναλωσίμων σε σύγκριση με τις συσκευές laser.

Επένδυση για το μέλλον

Πραγματοποιήστε σοφές επενδύσεις, διασφαλίζοντας μετρήσιμη αξία σε όλη την επιχείρησή σας, στο παρόν και στο μέλλον.

Επένδυση για το μέλλον

Πραγματοποιήστε σοφές επενδύσεις, διασφαλίζοντας μετρήσιμη αξία σε όλη την επιχείρησή σας, στο παρόν και στο μέλλον. Επωφεληθείτε από το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Διασφαλίστε διαρκή απόδοση των επενδύσεών σας με καινοτομίες εντός του καταστήματός σας που απαιτούν λιγότερα αναλώσιμα και έχουν μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης.

Δημιουργήστε προωθητικές ενέργειες που ξεχωρίζουν με επιγραφές ραφιών με ζωντανά χρώματα, οι οποίες εκτυπώνονται εντός των εγκαταστάσεών σας και κατ' απαίτηση με τη σειρά ColorWorks.

Εκτυπώστε πιο γρήγορα με μικρότερο κόστος με τους εκτυπωτές WorkForce Pro RIPS A4 και A3 της Epson, οι οποίοι προσφέρουν χαμηλό κόστος λειτουργίας, οι υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και ελάχιστες παρεμβάσεις.

Ενισχύστε την αφοσίωση των πελατών σας με τετράχρωμα κουπόνια, για να δημιουργήσετε πλήρως στοχευμένες προωθητικές ενέργειες και ειδικές προσφορές στο σημείο της συναλλαγής.

Δημιουργήστε μοναδικές επιγραφές που ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα με τους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης laser της Epson. Μοιραστείτε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας με κλιμακωτό μέγεθος οθόνης έως 1.000 ιντσών.

Προσφέρετε παντού τις υπηρεσίες σας στους πελάτες σας χάρη στη σειρά φορητών εκτυπωτών αποδείξεων της Epson για υπαλλήλους που μετακινούνται. Ολοκληρώστε τις συναλλαγές σας και βελτιώστε την εμπειρία των πελατών σας σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος.

Δείτε τα αποτελέσματα

Ενισχύστε την ικανοποίηση των πελατών, εξασφαλίστε την εμπιστοσύνη και ενισχύστε τα έσοδα με έξυπνες λύσεις.

Δείτε τα αποτελέσματα

Ενισχύστε την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη τους των πελατών και αυξήστε τα έσοδα με έξυπνες λύσεις που δυναμώνουν την προσωπική αλληλεπίδραση και καθιστούν αποτελεσματική την παρουσίαση των προϊόντων σας. Προσθέστε αξία, επιταχύνετε τις διαδικασίες πώλησης και βελτιώστε τη χρήση των προωθητικών ενεργειών, προσφέροντας μιας πιο ελκυστική εμπειρία που φέρνει αποτελέσματα.

Κάντε εντύπωση με τη σειρά SureColor SC-T. Δημιουργήστε μεγάλες αφίσες και επιγραφές υψηλής ανάλυσης που ενισχύουν την εικόνα της εταιρείας σας και συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων.

Επικοινωνήστε όταν έχει σημασία με τους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης laser της Epson. Προβάλετε εικόνες, βίντεο και πληροφορίες σε τοίχους, δάπεδα και οροφές ενημερώνοντας τους πελάτες σας και διατηρώντας τους θερμό το ενδιαφέρον.

Προσφέρετε παντού ποιοτικές υπηρεσίες με τα POS για σύνδεση με tablet και τους φορητούς εκτυπωτές αποδείξεων της Epson. Ενθαρρύνετε τους υπαλλήλους σας να αφήσουν το γραφείο τους και να αλληλεπιδράσουν με τους πελάτες, με τη δυνατότητα εκτέλεσης συναλλαγών οπουδήποτε.

Δημιουργήστε προωθητικές ενέργειες που ξεχωρίζουν με έγχρωμες ετικέτες κατ' απαίτηση και ζωντανά χρώματα.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Στην Epson, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Στην Epson, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Καλύψτε τους στόχους σας ως προς την προστασία του περιβάλλοντος με έως 99% λιγότερα απορρίμματα από την τεχνολογία WorkForce Pro RIPS1 (Replaceable Ink Pack System). Kαταναλώστε έως 96% λιγότερη ενέργεια με εκτυπωτές WorkForce Pro1. Διπλασιάστε την ταχύτητα εκτύπωσης με τη μισή κατανάλωση ενέργειας, με τη σειρά WorkForce Enterprise2.

Εξοικονομήστε ηλεκτρική ενέργεια και CO2 με τα μοντέλα WorkForce Pro της Epson, τα οποία χρησιμοποιούν έως 96% λιγότερη ενέργεια από τους εκτυπωτές και τα φωτοαντιγραφικά laser.

Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας και επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της λάμπας με την οικονομική λειτουργία στις διαδραστικές λύσεις απεικόνισης.

Μειώστε το οικολογικό σας αποτύπωμα χρησιμοποιώντας σαρωτές που δεν απαιτούν προθέρμανση και μειώστε την κατανάλωση ενέργειας, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ReadyScan.

5 απλά βήματα για ένα πιο βιώσιμο ευρωπαϊκό μέλλον

Μία τεχνολογία τη φορά

ΛΗΨΗ ΤΟΥ INFOGRAPHIC

 

Δείτε πού μπορείτε να κάνετε οικονομία

Υπολογίστε την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και CO2 που μπορεί να πετύχει ένας εκτυπωτής WorkForce Pro στο περιβάλλον των λιανικών πωλήσεων με το εργαλείο υπολογισμού μας.

 
 • Έως 92% λιγότερο CO2 σε σχέση με τους εκτυπωτές laser4
 • 96% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους εκτυπωτές laser3
 • 94% λιγότερα απορρίμματα σε σχέση με τους εκτυπωτές laser3
 • 3,5 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από τους laser5
 • Πιο οικολογική τεχνολογία, χωρίς έκλυση αερίων που βλάπτουν το όζον
 

Service και υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για το service στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Service και υποστήριξη

Βασική εγγύηση

Εκτεταμένη εγγύηση εκτυπωτή 3 ετών σε επιλεγμένους εκτυπωτές Epson.

Εξυπηρέτηση στην έδρα του πελάτη

Μάθετε περισσότερα για το service στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Υποστήριξη

Χρειάζεστε βοήθεια; Επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και να μάθετε πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εγγραφή

Ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Epson και για το χρόνο που αφιερώσατε για να το δηλώσετε.

Ελέγξτε την εγγύησή σας

Ελέγξτε την εγγύηση της συσκευής σας.

Προωθητική ενέργεια εκτεταμένης εγγύησης

Μάθετε περισσότερα για την εκτεταμένη εγγύηση CoverPlus της Epson.

 

Λύσεις εκμίσθωσης

Μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από προϊόντα της Epson μέσω μίσθωσης.

Εκτύπωση και αποθήκευση

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με το Epson Print & Save

Print365

Εκτυπώστε όσο θέλετε, χωρίς προβλήματα και χωρίς κρυφά κόστη.

 

Βίντεο υποστήριξης

Δείτε κι άλλα από τα βίντεο υποστήριξης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Εκτυπωτές ετικετών

Απλοποιήστε τη δική σας παραγωγή έγχρωμων ετικετών

Οι κατ' απαίτηση εκτυπωτές inkjet έγχρωμων ετικετών της Epson εξαλείφουν τα συνήθη προβλήματα της θερμικής συνδυαστικής εκτύπωσης. Τώρα, μπορείτε εύκολα να εκτυπώνετε στο χώρο σας προσαρμοσμένες έγχρωμες ετικέτες, εισιτήρια και επιγραφές υψηλής ποιότητας, όπως και όταν απαιτείται. Ξεχάστε το χαμένο χρόνο, τις διακοπές, τη σπατάλη ή την αναστάτωση. Ξεχάστε το απόθεμα των προτυπωμένων ετικετών, τους χρόνους εκτός λειτουργίας κατά την παραγωγή, τις χαμένες παραγγελίες ή τις καθυστερημένες παραδόσεις.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ISV ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (ISV)

Η Epson, με ηγετική θέση παγκοσμίως στην εκτύπωση σημείων πώλησης, φέρνει επανάσταση στην αγορά με τους θερμικούς εκτυπωτές αποδείξεων TM-intelligent, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για λύσεις σημείων πώλησης βάσει tablet για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανεμπορίου και της εστίασης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξιοποιήστε πλήρως το βιντεοπροβολέα σας

Αξιοποιήστε πλήρως το βιντεοπροβολέα σας

Αξιοποιήστε τις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της Epson για να εμπλουτίσετε το βιντεοπροβολέα σας και να επωφεληθείτε από τις αυξημένες δυνατότητες, τη σιγουριά και τον έλεγχο που σας προσφέρει. Ως η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία κατασκευής βιντεοπροβολέων6, κατανοούμε την ανάγκη για τις κατάλληλες λύσεις προβολής, οι οποίες σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε παρουσιάσεις με τον τρόπο που θέλετε, όπου θέλετε, εύκολα και αποτελεσματικά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επαγγελματικές λύσεις απεικόνισης

Ευρεία γκάμα λύσεων για όλους τους τύπους των επιχειρήσεων

Οι συσκευές της Epson είναι συμβατές με υπηρεσίες και λύσεις λογισμικού, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη ροή εργασιών της εταιρείας σας, τον έλεγχο των εξόδων και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, καθώς και να επιτρέψουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση συσκευών σε διαρκώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εικόνα από το κατάστημα στο διαδίκτυο

Τι θα λέγατε αν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας έβλεπαν ακριβώς την ίδια εικόνα με εκείνους που επισκέπτονται το κατάστημά σας; Εξοπλίστε το προσωπικό του καταστήματός σας με τα έξυπνα γυαλιά Epson Moverio, ώστε να μπορούν να μεταδίδουν ό,τι βλέπουν στους online πελάτες σας και να χρησιμοποιούν μια ηχητική σύνδεση για την καθοδήγηση των πωλήσεων. Μια αλυσίδα μουσικών καταστημάτων χρησιμοποιεί τη λύση GoInStore για την επίδειξη οργάνων, ενώ ένας σημαντικός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων την χρησιμοποιεί για καθοδηγούμενες περιηγήσεις της σειράς οχημάτων του. Όποια κι αν είναι η εφαρμογή, μπορείτε να προσφέρετε μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία στους πελάτες σας.

Νέοι τρόποι ανάπτυξης της επιχείρησής σας

Η τεχνολογία της Epson μπορεί να σας βοηθήσει να επωφεληθείτε μέσα από νέους, συναρπαστικούς τρόπους ανάπτυξης της επιχείρησης λιανικής πώλησης που διατηρείτε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απλοποιήσετε την αποδοχή νέων υπηρεσιών, συνδέοντας παλαιού τύπου συστήματα με σημεία πώλησης φορητών συσκευών και επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας μιας πραγματικά πολυκατευθυντικής υπηρεσίας με υποβοηθούμενες πωλήσεις. Υπερβείτε τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή γι' αυτές τις νέες υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας λύσεις που ενσωματώνονται εύκολα στις υποδομές σας. Προστατεύστε τις υφιστάμενες επενδύσεις σας μέσω λύσεων συμβατότητας με συσκευές παλαιού τύπου, ενοποιημένων ηλεκτρονικών σημείων πώλησης (ePOS) και κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK).

Βελτιώστε την εμπειρία αγορών

Μειώστε τις ουρές κατά την πληρωμή και απελευθερώστε το προσωπικό σας με ασύρματες λύσεις tablet και φορητούς εκτυπωτές αποδείξεων ή χρησιμοποιήστε αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο για να λάβετε έξυπνες αποφάσεις για τον έλεγχο των αποθεμάτων, τις προσφορές και τις βιτρίνες. Τα επόμενης γενιάς γραφικά μεταμορφώνουν γρήγορα το περιβάλλον μας και προσφέρουμε την τεχνολογία που χρειάζεστε για να προσφέρετε ποιοτικές επιγραφές, POS, banner, αφίσες, οθόνες, μεμβράνες γραφικών και οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων επιγραφών που προβάλλονται με πανοραμική μορφή ή κατακόρυφο προσανατολισμό. Οι λύσεις της Epson προσφέρουν απτά οφέλη στο κατάστημά σας, στη στιγμή.

Κάντε τη σύνδεση

Η τεχνολογία της Epson συμβάλλει στην αύξηση των ευκαιριών για πωλήσεις σε κάθε επίπεδο.

Επένδυση για το μέλλον

Πραγματοποιήστε σοφές επενδύσεις, διασφαλίζοντας μετρήσιμη αξία σε όλη την επιχείρησή σας, στο παρόν και στο μέλλον.

Δείτε τα αποτελέσματα

Ενισχύστε την ικανοποίηση των πελατών, εξασφαλίστε την εμπιστοσύνη και ενισχύστε τα έσοδα με έξυπνες λύσεις.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Στην Epson, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Service και υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για το service στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές λύσεις, επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρόσωπος της Epson θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Εξατομικευμένες υπηρεσίες για όλους τους πελάτες

Εκτύπωση για σημεία πώλησης με tablet

Η σειρά των εκτυπωτών για σημεία πώλησης με tablet της Epson απελευθερώνει το προσωπικό σας ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος. Ο μικρός εκτυπωτής αποδείξεων TM-m30 είναι ιδανικός για περιβάλλοντα όπως εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής πώλησης και χώρους φιλοξενίας. Πρόκειται για τη βέλτιστη λύση, τόσο για συστήματα με σημεία πώλησης με tablet όσο και για συστήματα με σημεία πώλησης που βασίζονται σε υπολογιστές.

Ψηφιακές επιγραφές που κάνουν εντύπωση

Η δημιουργία εντυπωσιακών, δυναμικών και ελκυστικών επιγραφών εντός του καταστήματός σας είναι ένας ωραίος τρόπος για να συνδέεστε με τους πελάτες σας. Οι βιντεοπροβολείς εγκατάστασης της Epson σάς επιτρέπουν να δίνετε ζωή στα εμπορεύματά σας, ενώ είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι και ευέλικτοι και σας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε προβολές σε τοίχους, οροφές, πατώματα και κλειστούς χώρους.

Εκτύπωση αποδείξεων με υψηλή ταχύτητα και εξαιρετική αξιοπιστία

Οι εκτυπωτές αποδείξεων της Epson έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταπεξέρχονται ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα λιανικής πώλησης. Ο TM-T88VI είναι ένας κορυφαίας τεχνολογίας εκτυπωτής αποδείξεων που συνδυάζει υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και υψηλή αξιοπιστία, καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά για την υποστήριξη της συνύπαρξης συμβατικών σημείων πώλησης φορητών συσκευών, web και υπολογιστή.

Εντυπωσιακές επιγραφές και εκτυπώσεις μεγάλου format

Χαρίστε σε όλες τις προωθητικές σας ενέργειες την ιδιαίτερη αντιμετώπιση που τους αξίζει με εκτυπώσεις μεγάλου format σε μια ευρεία γκάμα υλικών. Μεγιστοποιήστε τον αντίκτυπο των επιγραφών σας με τη σειρά SureColor SC-T. Δημιουργήστε μεγάλες αφίσες και επιγραφές υψηλής ανάλυσης που ενισχύουν την εικόνα της εταιρείας σας και συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων.

Συλλογή και προστασία δεδομένων

Ο WorkForce DS-780N είναι ο πιο έξυπνος επαγγελματικός σαρωτής της Epson. Πρόκειται για ένα διαδραστικό μοντέλο με οθόνη αφής και τροφοδότη φύλλων που διαθέτει ενσωματωμένη δικτύωση που διευκολύνει την κοινή χρήση εγγράφων και παρέχει εύκολη προστασία στα έγγραφά σας.

Εκτυπώστε με ταχύτητα

Εκτυπώστε υψηλής ποιότητας έγγραφα σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες έως 100 εικ./λεπτό με τον WorkForce Enterprise, έναν αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον έγχρωμο εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών (MFP) A3 για τμήματα με προαιρετική μονάδα φινιρίσματος.

Επαγγελματικές ετικέτες εντός του καταστήματος αλλά και εν κινήσει

Με τη σειρά ελαφριών, φορητών συσκευών δημιουργίας ετικετών της Epson, είναι εύκολο να καλύψετε όλες τις απαιτήσεις σας ως προς τη δημιουργία ετικετών από επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητές συσκευές. Σχεδιασμένοι για εύκολη, ευέλικτη και οικονομική λειτουργία όπου κι αν βρίσκεστε, οι εκτυπωτές ετικετών Epson υποστηρίζουν ευέλικτες επιλογές ταινιών, όπως σατινέ για τύλιγμα δώρων.

Ποιοτικές ετικέτες που διαρκούν

Οι εκτυπωτές laser ColorWorks C7500 της Epson επιτρέπουν την κατ' απαίτηση παραγωγή ετικετών υψηλής ποιότητας εντός των εγκαταστάσεών σας. Είναι ιδανικοί για την εκτύπωση ετικετών για κιβώτια και ράφια που διευκολύνουν τη διαχείριση των αποθεμάτων σας στους αποθηκευτικούς χώρους.

Προϊόντα

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα επαγγελματικών εκτυπωτών, MFP, σαρωτών, βιντεοπροβολέων της Epson κ.ά.

Case Studies

Previous Next

Πόροι

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη σειρά πόρων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, γραφικών πληροφοριών και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα Epson, καθώς και λύσεις και τάσεις της αγοράς.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα και εκδηλώσεις

Ανεξάρτητα από το αν ενδιαφέρεστε για εισαγωγικά σεμινάρια, μαθήματα προγραμματισμού και συντήρησης ή εκπαίδευση χειριστών, οι ειδικοί μας θα μοιραστούν με χαρά τις γνώσεις τους με εσάς και το προσωπικό σας.

Αποτελέσματα φίλτρου

Previous Next

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν εκθέσεις ή εκδηλώσεις.

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνηστε μαζι μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λυσεις για τη λιανικη πωληση, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς)
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.

Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Κατάργηση από τη σύγκριση
Επικοινωνηστε μαζι μας

ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Ο εργασιακός χώρος στο μέλλον

Λήψη του ηλεκτρονικού οδηγού για τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος

ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Ο εργασιακός χώρος στο μέλλον

Λήψη του ηλεκτρονικού οδηγού για τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος

 1. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/inkjetsaving
 2. Συνήθως, οι εκτυπωτές laser 45-55 σελ./λεπτό χρησιμοποιούν 1.500 Watt. Ο WorkForce Enterprise υποστηρίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας της τάξεως των 180 Watt – 320 Watt και εκτυπώνει έως 100 σελ./λεπτό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/pageyield
 3. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/inkjetsaving
 4. Με βάση την εξαγωγή και την επεξεργασία πρώτων υλών και την κατασκευή αναλώσιμων. Βάσει δοκιμής με τη μεθοδολογία της Epson: 1. Ο υπολογισμός αφορά μόνο εκπομπές CO2 που συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. 2. Τα αποτελέσματα του υπολογισμού βασίζονται σε δήλωση του ενδιαφερομένου. (Δεν λαμβάνεται επιβεβαίωση τρίτου μέρους). 3. Χρησιμοποιούμε το συντελεστή CO2 (κιλά CO2 / μονάδα) που δημοσιεύεται στη βάση δεδομένων της JEMAI «LCA Pro».
 5. Υψηλή χωρητικότητα μονάδων παροχής μελανιού με απόδοση έως 84.000 σελίδων περίπου. Η πραγματική απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις εκτυπωμένες εικόνες και τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/pageyield. Τα αρχικά μελάνια περιέχουν μελάνι που επαρκεί μόνο για την υποστήριξη της εκκίνησης του εκτυπωτή, ενώ τα νέα μελάνια πρέπει να αγοραστούν ή να προσφερθούν για κανονική λειτουργία.
 6. Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited για την περίοδο 2001 – 2015.