ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μπορείτε να παίζετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας αλλά είναι σίγουρα καλύτερα όταν προβάλλονται σε μια τεράστια οθόνη. Αφήστε μας να σας προσφέρουμε μια συναρπαστική, καθηλωτική εμπειρία στο σπίτι με τη σειρά των βιντεοπροβολέων μας που είναι ιδανικοί για κάθε χρήστη.

Τι είναι το 4K PRO-UHD<sup>1</sup>;

Τι είναι το 4K PRO-UHD1;

Το Epson 4K PRO-UHD1 δεν είναι απλώς μια προδιαγραφή ανάλυσης. Περιλαμβάνει όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση της εικόνας, συμπεριλαμβανομένης της φωτεινότητας των χρωμάτων και της λευκής φωτεινότητας, της αντίθεσης, του HDR10, της επεξεργασίας χρωμάτων, καθώς και τη δυνατότητα λήψης, επεξεργασίας και προβολής περιεχομένου 4K. Οι εικόνες που προκύπτουν είναι πιο ζωντανές και υπερβαίνουν την ανάλυση Full HD.

Μάθετε περισσότερα
Φωτεινότερα, ζωντανά παιχνίδια

Φωτεινότερα, ζωντανά παιχνίδια

Η φωτεινότητα των λευκών δεν είναι αρκετή από μόνη της για να αποδώσει τα αληθινά χρώματα που βλέπουμε καθημερινά. Γι' αυτό η τεχνολογία 3LCD που υπάρχει στους προβολείς Epson προσφέρει εξίσου υψηλή φωτεινότητα λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO). Γιατί να συμβιβαστείτε με μια μονότονη προβολή με ξεθωριασμένα και μη ρεαλιστικά χρώματα; Απολαύστε ζωηρές, ρεαλιστικές εικόνες με τους βιντεοπροβολείς της Epson.

Μάθετε περισσότερα
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD

Πλούσια αντίθεση μαύρου

Οι υψηλοί λόγοι αντίθεσης έως και 2.500.000:1 επιτρέπουν τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας, με σαφείς λεπτομέρειες σκίασης και βαθιές αποχρώσεις του μαύρου.

Λειτουργίες παιχνιδιών

Gamma Uplift

Gamma Uplift

Ευκολότερη προβολή εικόνων σε σκοτεινές περιοχές (δηλ. σκιές)

21:9 εξαιρετικά ευρυγώνια, συμβατή με Full HD

Μεγαλύτερος λόγος διάστασης ώστε να μπορείτε να βλέπετε περισσότερα στην οθόνη

Το μέγεθος μετράει

Το μέγεθος μετράει

Αλλάξτε την καθημερινότητά σας και μετατρέψτε το σπίτι σας το επίκεντρο της δράσης των παιχνιδιών με τους οικιακούς βιντεοπροβολείς της Epson. Είτε παίζετε online είτε συναγωνίζεστε με συγγενείς και φίλους σε ψυχαγωγικά παιχνίδια, απογειώστε την εμπειρία σας μέσα από τη μεγάλη οθόνη. Τραβήξτε την προσοχή όλων με μια εντυπωσιακή προβολή έως 300 ιντσών και φέρτε κοντά συγγενείς και φίλους, για να απολαύσετε αυτές τις αξέχαστες στιγμές.

Ρυθμίστε εύκολα την εικόνα

Ρυθμίστε εύκολα την εικόνα

Πιστεύουμε ότι ένας βιντεοπροβολέας δεν πρέπει να είναι πιο περίπλοκος από μια τηλεόραση ως προς τη χρήση. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι βιντεοπροβολείς αυτοί εγκαθίστανται γρήγορα και μπορούν να προβληθούν άμεσα και σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η διόρθωση keystone κάνει την εγκατάσταση γρήγορη και εύκολη και, με την τεχνολογία με πηγή φωτός μακράς διάρκειας, μπορείτε να απολαύσετε την ψυχαγωγία σας για πολλά χρόνια.

  1. Η τεχνολογία βελτίωσης 4K μετατοπίζει κάθε pixel διαγωνίως διπλασιάζοντας την ανάλυση Full HD. Η ανάλυση είναι Full HD σε λειτουργία 3D.
Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Κατάργηση από τη σύγκριση