Παρέχουμε προσαρμοσμένα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσθέτουν αξία για τους πελάτες μας στον τομέα της εκπαίδευσης, από εκτυπωτές και σαρωτές έως προβολείς.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα οποιουδήποτε τύπου έχουν μια κοινή ανάγκη: μια οικονομική και εύχρηστη τεχνολογία για να βελτιώσουν την εμπειρία εκμάθησης.

Play

Όταν οι προϋπολογισμοί είναι περιορισμένοι και δέχεστε πιέσεις να επιτυγχάνετε καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να κάνετε τα μαθήματα πιο ενδιαφέροντα. Οι αίθουσες διδασκαλίας κάθε είδους απαιτούν έξυπνη τεχνολογία στην οποία να μπορείτε να βασίζεστε.

Οικονομικές έγχρωμες εκτυπώσεις

Η εποχή της ασπρόμαυρης φωτοτυπίας και των ασπρόμαυρων εντύπων έχει περάσει. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε έξυπνες σημειώσεις μαθημάτων ή ασκήσεις για το σπίτι γρήγορα και με πλήρη χρώματα, χωρίς το κόστος να είναι απαγορευτικό. Τα σχολεία μπορούν να επωφεληθούν από ένα κατά έως και κατά 50%1 χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα με τους εκτυπωτές inkjet που διαθέτουμε, ενώ οι μαθητές μπορούν να έχουν υλικό υψηλής ποιότητας.

 • Κρατήστε ζωντανό το ενδιαφέρον στην τάξη

  Για να αποφύγετε την απόσπαση της προσοχής κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι προβολείς εξαιρετικά μικρής εμβέλειας που προσφέρουμε μειώνουν τη γυαλάδα και τις σκιές.

 • Κάντε το αμφιθέατρο να γεμίσει

  Οι προβολείς μας σάς βοηθούν να παραδίδετε εξαιρετικά εντυπωσιακές διαλέξεις σε αμφιθέατρα και να τις κάνετε αξέχαστες.

 • Κάντε τα μαθήματα διαδραστικά

  Σχολιάστε το περιεχόμενο και κάντε το διαδραστικό ώστε να κάνετε τη διδασκαλία μια διαδικασία εκμάθησης μέσα από τη συνεργασία.

 • Περιορίστε την κατανάλωση ενέργειας

  Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον καθώς οι εκτυπωτές inkjet που διαθέτουμε χρησιμοποιούν έως κατά 80%2 λιγότερη ενέργεια.

 • Κοινή χρήση αντικειμένων 3D

  Συνεργαστείτε σε πειράματα ή χρησιμοποιήστε από κοινού αντικείμενα με ολόκληρη την τάξη την ίδια στιγμή, με έναν οπτικοποιητή.

 • Αξιοποιήστε αποδοτικά το χρόνο σας

  Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Εξοικονομήστε χρόνο από τη συντήρηση του εκτυπωτή και την αλλαγή της μελάνης με τους εκτυπωτές inkjet που διαθέτουμε.

 • Κάντε τη διαχείριση των δεδομένων εύκολη

  Απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο της αποθήκευσης και της κοινής χρήσης μεγάλων όγκων πληροφοριών με μια συσκευή δημιουργίας δίσκων.

 • 1) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP A4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών φυσίγγων γραφίτη (όπου ήταν διαθέσιμοι) και τη δημοσιευμένη απόδοση στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.


 • 2) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP Α4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Η κατανάλωση ισχύος υπολογίστηκε με βάση τους δημοσιευμένους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών για τη λειτουργία εκτύπωσης / μέσου όρου μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Εκπαιδευτικοί πόροι

Βρείτε μια ευρεία γκάμα πόρων από τον εκπαιδευτικό τομέα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται άρθρα, περιπτωσιολογικές μελέτες, διαγράμματα πληροφοριών και φυλλάδια με πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις λύσεις και τις τάσεις της αγοράς της Epson.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson για την εκπαίδευση, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς)
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Έλεγχος ασφαλείας

Αυτό μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για αληθινούς χρήστες κι όχι για ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΤΙΜΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας