Λυσεις για την υγεια

Η αποδοτικότητα και η ακρίβεια είναι ζωτικής σημασίας για τους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας και μπορεί να τους απαλλάξει από τις διαδικασίες χειρισμού πληροφοριών και διαχείρισης εκτύπωσης.

Play

Δώστε μια γρήγορη, ακριβή απάντηση τη στιγμή που χρειάζεται. Σας βοηθάμε να παρέχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε ολόκληρο το εύρος λειτουργιών της επιχείρησής σας, από την επεξεργασία δεδομένων ασθενών και την προσθήκη ετικετών σε φάρμακα έως την εκτύπωση, την αρχειοθέτηση και την προβολή δεδομένων. Η τεχνολογία μας είναι έξυπνη και σας εξοικονομεί χρήματα.

Η αξιοπιστία είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας

Η παράδοση των συνταγογραφήσεων και ο χειρισμός των δεδομένων των ασθενών πρέπει να λειτουργούν ομαλά σε πολυάσχολα χειρουργεία και νοσοκομεία. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε μια σειρά από ισχυρούς και αποδοτικούς εκτυπωτές για τέτοιες απαιτητικές εφαρμογές που χειρίζονται υψηλούς όγκους δεδομένων. Οι διακοπές λειτουργίας δεν βοηθούν σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, είναι οικονομικά επιζήμιες.

 • Καθαρές εκτυπώσεις με χαμηλό κόστος

  Η αντικατάσταση των μελανών είναι μια απλή διαδικασία. Επιπλέον, οι εκτυπωτές inkjet περικόπτουν το κόστος ανά σελίδα κατά έως και 50%1.

 • Εύκολη καταγραφή φαρμάκων

  Οι ετικέτες των φαρμάκων πρέπει να είναι ευανάγνωστες. Η ζωή μας εξαρτάται από τη σαφήνεια και το χρώμα.

 • Επικοινωνήστε ξεκάθαρα

  Δημιουργήστε αξιόπιστα έγγραφα κατ' απαίτηση και διαχειριστείτε την εκτύπωση με τρόπο ώστε να μειώνετε το κόστος λειτουργίας και αναλωσίμων.

 • Καθαρές παρουσιάσεις

  Οι προβολείς μας προσφέρουν προσομοίωση DICOM και εξαιρετικά ακριβείς εικόνες για σκοπούς εκπαίδευσης προσωπικού ή κοινής χρήσης δεδομένων.

 • Περιορίστε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον

  Σκεφθείτε το περιβάλλον – με τους εκτυπωτές inkjet που διαθέτουμε χρησιμοποιείτε έως 80%2 λιγότερη ενέργεια.

 • Εύκολη διαχείριση δεδομένων

  Η διανομή και η αποθήκευση πληροφοριών ασθενών απαιτεί απλή και εύχρηστη δημιουργία δίσκων.

 • Εξασφαλίστε την κινητικότητα των εγγράφων

  Η ροή εργασιών αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη διαχείριση των ασθενών. Η διαχείριση εγγράφων γίνεται απλά και ομαλά με τους σαρωτές μας.

 • 1) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP A4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών φυσίγγων γραφίτη (όπου ήταν διαθέσιμοι) και τη δημοσιευμένη απόδοση στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.


 • 2) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP A4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Η κατανάλωση ισχύος υπολογίστηκε με βάση τους δημοσιευμένους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών για τη λειτουργία εκτύπωσης / μέσου όρου μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Χρήσιμοι πόροι

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη σειρά πόρων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, γραφικών πληροφοριών και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα Epson, καθώς και λύσεις και τάσεις της αγοράς.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λυσεις για την υγεια, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς)
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Έλεγχος ασφαλείας

Αυτό μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για αληθινούς χρήστες κι όχι για ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΤΙΜΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας