ΛΥΣΕΙΣ MPOS

Φορητοί εκτυπωτές POS που εξελίσσονται μαζί με την επιχείρησή σας

Λήψη φυλλαδίου Παρακολουθήστε το βίντεο Επικοινωνήστε μαζί μας

Υποστήριξη στην αντιμετώπιση των προκλήσεων

Οι λύσεις mPOS έχουν μετατραπεί σε ένα απαραίτητο εργαλείο για τα καταστήματα λιανικής πώλησης που θέλουν να παρέχουν στους πελάτες μια άνετη και αξέχαστη εμπειρία αγορών, είτε πρόκειται για μικρά, προσωρινά καταστήματα είτε για μεγάλες μπουτίκ ή εστιατόρια και μπαρ.

Διαθέτουμε λύσεις που συνδέονται εύκολα με tablet και φορητές συσκευές, και σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε αποδείξεις από οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, ενώ προσφέρουν ευρεία υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων.

Αντιλαμβανόμαστε τις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες που έχουν τα σύγχρονα περιβάλλοντα φιλοξενίας και τον βαθμό που ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα mPOS επηρεάζει την ικανοποίηση των πελατών και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Όποιες και αν είναι οι προκλήσεις της επιχείρησής σας, η Epson διαθέτει έξυπνες, λειτουργικές και μοντέρνες λύσεις mPOS που βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ παράλληλα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Addressing the challenges
Small businesses

Σχεδιασμένα για φορητή συνδεσιμότητα

Εξειδικευμένα μεγάλα καταστήματα και μπουτίκ, μικρά εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και ντελικατέσεν. Για όσους αναζητούν φορητή συνδεσιμότητα (συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων «συγχρονισμού και φόρτισης» με tablet) για μια άνετη εμπειρία αγορών.

Ένας εκτυπωτής mPOS που μπορεί να λειτουργεί ως κόμβος για άλλες περιφερειακές συσκευές αποτελεί επίσης πλεονέκτημα. Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους που ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο περιβάλλον εργασίας. Δοκιμασμένη και ελεγμένη ποιότητα και αξιοπιστία κατασκευής.

Small businesses
Food trucks

Κινητές καντίνες

Αντέχει στα δύσκολα περιβάλλοντα εργασίας σας

Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν ένα προσιτό, εύχρηστο, οικείο σύστημα βασισμένο σε tablet. Μικρό εμβαδόν βάσης, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Για όσους θέλουν να λύσουν το πρόβλημα της ουράς αναμονής και πρέπει να δημιουργήσουν μια πιο αποδοτική ροή εργασιών.

Food trucks

Περίπτερα

Μειώνει τους χρόνους αναμονής σας και παρέχει αδιάκοπη λειτουργία

Ταχεία εστίαση σε πακέτο, σημεία αυτόματης πληρωμής, αυτόματη έκδοση εισιτηρίων. Οι χρήστες χρειάζονται μια εξαιρετικά αξιόπιστη και ανθεκτική λύση, σχεδίαση μικρού μεγέθους και χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Μία λύση που προσαρμόζεται εύκολα στον υφιστάμενο σχεδιασμό του περιπτέρου. Με αισθητήρα επικείμενης εξάντλησης χαρτιού που επιτρέπει τη λειτουργία χωρίς επιτήρηση.

Kiosks
Kiosks

Βρείτε την ιδανική λύση mPOS για την επιχείρησή σας

Οι λύσεις mPOS έχουν μετατραπεί σε ένα απαραίτητο εργαλείο για τα καταστήματα λιανικής πώλησης που θέλουν να παρέχουν στους πελάτες μια άνετη και αξέχαστη εμπειρία αγορών, είτε πρόκειται για μικρά, προσωρινά μαγαζάκια είτε για μεγάλες μπουτίκ ή εστιατόρια και μπαρ. Διαθέτουμε λύσεις που συνδέονται εύκολα με tablet και φορητές συσκευές, και σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε αποδείξεις από οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, ενώ προσφέρουν ευρεία υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων. Αντιλαμβανόμαστε επίσης τις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες που έχουν τα σύγχρονα περιβάλλοντα φιλοξενίας και τον βαθμό που ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα mPOS επηρεάζει την ικανοποίηση των πελατών και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Όποιες και αν είναι οι προκλήσεις της επιχείρησής σας, η Epson διαθέτει έξυπνες, λειτουργικές και μοντέρνες λύσεις mPOS που βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ παράλληλα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Με απλή και διακριτική σχεδίαση μικρών διαστάσεων, οι εκτυπωτές αποδείξεων TM-m10 και TM-m30 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το mPOS. Ο κομψός βιομηχανικός σχεδιασμός και οι λειτουργίες του συμπληρώνουν τα μοντέρνα tablet και τις έξυπνες συσκευές.

ΣΕΙΡΑ TM-m30II

Συνδυάζοντας βελτιωμένη λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα, αυτά τα προϊόντα θέτουν νέα πρότυπα στην εκτύπωση για σημεία πώλησης.

Μοντέρνα, λιτή σχεδίαση και μικρό εμβαδόν βάσης Ελκυστική σχεδίαση για εξοικονόμηση χώρου που ταιριάζει σε κομψές επιχειρήσεις

Ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας Ο συγχρονισμός και η φόρτιση υποστηρίζουν την τροφοδοσία και σύνδεση δεδομένων σε tablet. Σύνδεση περιφερειακών συσκευών (όπως σαρωτές, πληκτρολόγια και ζυγαριές)

Αξιοπιστία Υψηλή αξιοπιστία με τη δοκιμασμένη και ελεγμένη ποιότητα κατασκευής της Epson

Μάθετε περισσότερα
TM-m30II SERIES

Σειρά TM-m30II-H

Η εύχρηστη λύση σημείου πώλησης που επιτρέπει τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών μέσω του προηγμένου κέντρου διαχείρισης λειτουργιών.

Βελτιωμένη δυνατότητα διασύνδεσης Τρεις θύρες USB A για τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών

Εμβληματική σχεδίαση Κομψή, πρακτική σχεδίαση με μικρό εμβαδόν βάσης και καθαρές γραμμές

Γρήγορη εκτύπωση Αυξημένη ταχύτητα εκτύπωσης 250 χιλ./δευτ.

Απευθείας εκτύπωση από φορητές συσκευέςΧωρίς να απαιτείται εγκατάσταση ή ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης

ΑξιοπιστίαΔοκιμασμένη και αξιόπιστη ποιότητα κατασκευής Epson

Μάθετε περισσότερα
TM-m30II-H Series

TM-M10

Σχεδιασμένος ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα με τα συστήματα σημείων πώλησης με tablet, αυτός ο εξαιρετικά μικρός εκτυπωτής συνδυάζει δυνατότητες συνδεσιμότητας και υψηλή ποιότητα μεγαλύτερων λύσεων.

Μοντέρνα σχεδίαση Ιδανικός για μικρούς χώρους ταμείου, με μικρή, τετράγωνη σχεδίαση

Ελευθερία Εύκολη εκτύπωση από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή

Γρήγορη εγκατάσταση Μέσω μιας απλής εφαρμογής για iOS και Android

Μάθετε περισσότερα
TM-M10

Σειρά TM-m30II-S

Ο TM-m30II-S είναι μια μικρού μεγέθους, κομψή, ολοκληρωμένη λύση mPOS που συνδυάζει εκτυπωτή και βάση tablet, απελευθερώνοντας χώρο στο σημείο πώλησης.

Ολοκληρωμένη λύση mPOSΕκτυπωτής και βάση tablet

Διακριτική σχεδίασηΚομψή, πρακτική σχεδίαση με μικρό εμβαδόν βάσης και καθαρές γραμμές

Γρήγορη εκτύπωσηΑυξημένη ταχύτητα εκτύπωσης 250 χιλ./δευτ.

Βελτιωμένη δυνατότητα διασύνδεσηςΠλούσια χαρακτηριστικά και επιλογές διασύνδεσης

ΑξιοπιστίαΔοκιμασμένη και αξιόπιστη ποιότητα κατασκευής Epson

Μάθετε περισσότερα
TM-m30II-H Series

Με μικρό βάρος και φορητοί, αυτοί οι ανθεκτικοί εκτυπωτές αποδείξεων mPOS που λειτουργούν με μπαταρία συμβάλλουν στη συναλλακτική αποδοτικότητα σε περιβάλλοντα λιανικής πώλησης και φιλοξενίας. Επιτρέπουν τη φορητή εκτύπωση, μέσω Bluetooth ή Wi-Fi, με tablet ή φορητές συσκευές. Αυτές οι λύσεις υποστηρίζουν τις δυνατότητες «εκτύπωσης στον τραπέζι» σε χώρους εστίασης, εξάλειψης της ουράς αναμονής τόσο στο λιανικό εμπόριο όσο και στους χώρους εστίασης ή απλώς για πληρωμή εν κινήσει.

TM-P20

Λάβετε πληρωμές και παραγγελίες οπουδήποτε για να επιταχύνετε τις πωλήσεις και να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα.

Μικρό μέγεθος και βάροςΙδανικός για την εκτύπωση αποδείξεων και εισιτηρίων εν κινήσει

ePOS printΔυνατότητα εκτύπωσης από φορητές συσκευές χωρίς εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίαςΔιαρκεί έως και 26 ώρες με συνεχή χρήση (περιλαμβάνεται φορτιστής)

Σύζευξη NFC και γραμμικού κωδικούΕύκολη σύζευξη κινητών ή tablet με τον εκτυπωτή

Μάθετε περισσότερα
TM-P20

TM-P80

Αυτός ο εκτυπωτής υψηλής απόδοσης εκτυπώνει αποδείξεις πλάτους 80 χιλ. Λάβετε πληρωμές και παραγγελίες οπουδήποτε για να επιταχύνετε τις πωλήσεις και να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα.

Υψηλή απόδοση Εκτύπωση αποδείξεων με ταχύτητα έως 100 χιλ./δευτ.

ΑξιοπιστίαΣτιβαρή σχεδίαση μικρών διαστάσεων

ePOS-PrintΔυνατότητα εκτύπωσης από φορητές συσκευές χωρίς εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης

Εύκολη ενσωμάτωσηΧωρίς εγκατάσταση ή ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης

Μάθετε περισσότερα
TM-P80

Τεχνολογίες Smart

Η αξιόπιστη οικογένεια προϊόντων, βοηθητικών προγραμμάτων και δυνατοτήτων mPOS της Epson διασφαλίζει ότι οι ανάγκες του σημείου πωλήσεών σας θα καλύπτονται καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται. Έχουμε ενσωματώσει στα προϊόντα μας ορισμένες κορυφαίες στην αγορά λειτουργίες, οι οποίες συνδυάζονται αρμονικά με τον υλικό εξοπλισμό μας για τη βελτίωση της απόδοσης.

SIMPLE AP

ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (ΜΕΣΩ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TM)

SERVER DIRECT PRINT

SERVER DIRECT PRINT

DEVICE DATA NOTIFICATION

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

OMNILINK MERCHANT SERVICES

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΜΠΟΡΩΝ OMNILINK

PRINT DATA NOTIFICATION

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

DEPLOYMENT TOOL

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

MONITORING TOOL

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

FIRMWARE UPDATER

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΛΙΚΟΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

TM UTILITY

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TM

TM PRINT ASSIST

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ TM

ePOS SDK

ePOS SDK

POS EXPLORER

POS EXPLORER

ePOS RECEIPT DESIGNER

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ePOS

DEVICE CHARGING

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

CHANGE & SYNC

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ & ΦΟΡΤΙΣΗ

Network Tethering

ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ

Μελέτες περιπτώσεων

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Βρείτε τεχνικά εγχειρίδια, λογισμικό και επιπλέον πληροφορίες για όλα τα προϊόντα mPOS της Epson.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά.

Κατάργηση από τη σύγκριση
Κατάργηση από τη σύγκριση
Κατάργηση από τη σύγκριση
Κατάργηση από τη σύγκριση
Κατάργηση από τη σύγκριση
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω email σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προωθητικές ενέργειες, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Κατάργηση από τη σύγκριση