ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

Ένα απαιτητικό περιβάλλον που απαιτεί συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Σας βοηθάμε να ανταποκρίνεστε στα κριτήρια χωρίς να ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας και χωρίς αυτό να γίνεται σε βάρος άλλης διαδικασίας.

Σε εποχές περιορισμένου προϋπολογισμού, επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση της αποδοτικότητας με ισχυρή και οικονομική τεχνολογία. Έτσι, σχεδιάσαμε την προσιτή σειρά προϊόντων μας για να παρέχουμε κορυφαία αξιοπιστία ώστε να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Μεγαλύτερη οικονομία

Σε περιόδους όπου το κόστος πρέπει να διατηρείται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, ο έλεγχος του κόστους εκτύπωσης είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, καθώς ένα γραφείο χωρίς χαρτί είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet περικόπτουν το κόστος ανά σελίδα κατά έως και 50%1, γεγονός που έχει θεαματικά αποτελέσματα, ειδικά εάν το δει κανείς συνολικά για ολόκληρο το στόλο εκτυπωτών και σε ετήσια βάση εκτυπώσεων.

 • Περιορίστε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον

  Δεδομένου ότι οι επιπτώσεις στο περιβάλλον είναι ένα αρκετά σημαντικό θέμα, οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet που διαθέτουμε χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια κατά έως 80%2.

 • Διαχείριση εγγράφων

  Καθώς χρειάζεται να ενσωματώνετε το χαρτί στη ροή εργασιών σας ψηφιακά, οι σαρωτές μας προσαρμόζονται στα δικά σας συστήματα DMS.

 • Αποκτήστε τον έλεγχο του κόστους των αναλωσίμων

  Για μεγαλύτερη διαφάνεια σε ό,τι αφορά το κόστος και για την απλοποίηση των παραγγελιών αναλωσίμων, χρησιμοποιήστε τις Υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης.

 • Παρουσιάστε με σιγουριά

  Κάντε τις παρουσιάσεις ή τους λόγους σας να μένουν αξέχαστα με φωτεινές εικόνες και ζωντανά χρώματα.

 • Ασφαλής εκτύπωση

  Η ασφάλεια είναι πάντα ένα θέμα, συνεπώς παρέχουμε όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

 • Για όλες σας τις ανάγκες εκτύπωσης

  Οι εκτυπωτές μας μπορούν να χειριστούν ευρεία ποικιλία φορμών πολλαπλών μερών, φακέλων και συνεχούς χαρτιού.

 • Αξιοποιήστε αποδοτικά το χρόνο σας

  Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Εξοικονομήστε χρόνο από τη συντήρηση του εκτυπωτή και την αλλαγή της μελάνης με τους εκτυπωτές inkjet που διαθέτουμε.

 • 1) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP A4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών φυσίγγων γραφίτη (όπου ήταν διαθέσιμοι) και τη δημοσιευμένη απόδοση στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.
 • 2) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP Α4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Η κατανάλωση ισχύος υπολογίστηκε με βάση τους δημοσιευμένους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών για τη λειτουργία εκτύπωσης / μέσου όρου μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Χρήσιμοι πόροι

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη σειρά πόρων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, γραφικών πληροφοριών και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα Epson, καθώς και λύσεις και τάσεις της αγοράς.

Μάθετε περισσότερα

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λυσεις για το δημοσιο τομεα, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς)
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Έλεγχος ασφαλείας

Αυτό μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για αληθινούς χρήστες κι όχι για ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΤΙΜΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας