Περιλαμβάνεται μελάνι που σας καλύπτει για έως τρία χρόνια1

Με αυτόν τον εύχρηστο εκτυπωτή χωρίς φύσιγγες μελανιών, μπορούν να εκτυπωθούν χιλιάδες σελίδες προτού χρειαστεί γέμισμα το δοχείο.

Switch to
cartridge-free

Γνωρίστε τους εκτυπωτές EcoTank

Για καθημερινές εκτυπώσεις

ΑΠΟ 179,99 €ΜΕ ΦΠΑ

Για εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας

ΑΠΟ 179,99 €ΜΕ ΦΠΑ

Για εκτύπωση φωτογραφιών

ΑΠΟ 179,99 €ΜΕ ΦΠΑ

Τι είναι η τεχνολογία EcoTank;

Οι εκτυπωτές EcoTank έχουν μια θεμελιώδη διαφορά από τους περισσότερους εκτυπωτές: αντί για φύσιγγες, χρησιμοποιούν ένα μεγάλο δοχείο μελανιού που γεμίζετε μόνοι σας με τα φιαλίδια μελανιού που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Από την πρώτη στιγμή που θα αποκτήσετε τον εκτυπωτή, έχετε αρκετό μελάνι για να εκτυπώσετε έως και 14.000 σελίδες2 –αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε και χρόνο και χρήματα, καθώς δεν χρειάζεται να αλλάζετε συχνά φύσιγγες. Η εγκατάσταση είναι απλούστατη, η αναπλήρωση γίνεται εύκολα και χωρίς μουτζουρώματα, με αξιόπιστα αποτελέσματα, καθώς απολαμβάνετε χιλιάδες σελίδες ποιοτικής εκτύπωσης.

Εξοικονομήστε με το EcoTank

Εξοικονομήστε έως και 90% στο κόστος του μελανιού3

Περιλαμβάνει μελάνι για έως και 3 χρόνια1 –ισοδυναμεί με έως 82 φύσιγγες3.

Εκτυπώστε περισσότερες από 515 ασπρόμαυρες σελίδες για 1 EUR4

Εκτυπώστε περισσότερες από 260 έγχρωμες σελίδες για 1 EUR4

Υπολογίστε τα χρήματα που μπορείτε να εξοικονομήσετε με τους εκτυπωτές Epson EcoTank

 1. Επιλέξτε ένα μοντέλο Epson EcoTank και συγκρίνετέ το με έναν από τους 20 εκτυπωτές με τις υψηλότερες πωλήσεις
 2. Πείτε μας πόσες σελίδες υπολογίζετε ότι εκτυπώνετε κάθε μήνα και πόσα χρόνια σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε τον εκτυπωτή.
 3. Κάντε κλικ στο «ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ»

Γιατί να επιλέξετε EcoTank

Ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά

Η Epson ήταν η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε ειδικά σχεδιασμένους εκτυπωτές χωρίς φύσιγγες και τώρα είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής εκτυπωτών με δοχείο μελανιού σε παγκόσμιο επίπεδο5. Οι πωλήσεις των εκτυπωτών EcoTank υπερβαίνουν τα 50 εκατομμύρια παγκοσμίως6.

Μεγαλύτερη ταχύτητα από τα ανταγωνιστικά μοντέλα7

Όσο μελάνι και αν χρειάζεται το έγγραφό σας, η τεχνολογία EcoTank εκτυπώνει μεμονωμένες σελίδες ταχύτερα από τα πλησιέστερα μοντέλα του ανταγωνισμού7.

Έξυπνη σχεδίαση

Στη νέα γενιά ειδικά σχεδιασμένων εκτυπωτών EcoTank, το δοχείο μελανιού βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του εκτυπωτή. Η νέα σχεδίαση περιορίζει το μέγεθος, προσφέρει εύκολη πρόσβαση για αναπλήρωση και σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά τα επίπεδα μελανιού που απομένουν. Διαθέτει βελτιωμένο σύστημα αναπλήρωσης μελανιού, κατασκευασμένο για ελαχιστοποίηση του κινδύνου μουτζουρωμάτων και διαρροών.

Αξιοπιστία

Σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές, οι κεφαλές εκτύπωσης της Epson δεν χρειάζονται αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι απαλλάσσεστε τόσο από το κόστος της αντικατάστασης της κεφαλής εκτύπωσης όσο και από την αναστάτωση στην εργασία σας για την τοποθέτησή της.

Σιγουριά και ασφάλεια

Απολαύστε απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια με την ειδική προσφορά επέκτασης εγγύησης σε 3 έτη.

Περισσότερες επιλογές

Η Epson προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων με δοχείο μελανιού από οποιονδήποτε άλλον κατασκευαστή εκτυπωτών. Αποκτήστε τον κατάλληλο εκτυπωτή EcoTank ανάλογα με τις ανάγκες σας από τις συλλογές εκτυπωτών μας για καθημερινές εκτυπώσεις, εκτύπωση φωτογραφιών και επαγγελματική χρήση.

Γνωρίστε τη σειρά

Καθημερινές εκτυπώσεις

Εκτυπώστε, σαρώστε ή αντιγράψτε εύκολα με τους οικιακούς εκτυπωτές EcoTank.

Εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας

Ολοκληρώστε αποδοτικά οποιαδήποτε εργασία με αυτά τα μοντέλα EcoTank που προορίζονται για επαγγελματική χρήση.

Εκτύπωση φωτογραφιών

Δημιουργήστε εξαιρετικές φωτογραφίες σε γυαλιστερό χαρτί και απολαύστε πλούσια, ολοζώντανα χρώματα.

Σύγκριση προϊόντων

Προδιαγραφές
Λειτουργίες «όλα σε ένα»
Συνδεσιμότητα
Μέγιστο μέγεθος χαρτιού
Εκτύπωση διπλής όψης
Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων
Οθόνη LCD
Σύστημα εύκολης αναπλήρωσης
Εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών
Απόδοση φιαλιδίου μελανιού που περιλαμβάνεται2
Απόδοση φιαλιδίου μελανιού αντικατάστασης2

Εκτυπώστε από κινητά και όχι μόνο

Με τα μοντέλα «όλα σε ένα» μικρού μεγέθους με Wi-Fi της Epson, η εκτύπωση από κινητά γίνεται γρήγορα και εύκολα. Δεν είστε πλέον αναγκασμένοι να μένετε αλυσοδεμένοι στο γραφείο σας: στείλτε αρχεία για εκτύπωση από το tablet ή το smartphone σας χρησιμοποιώντας Wi-Fi και μια σειρά δωρεάν εφαρμογών εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών8.

 • Εφαρμογή Epson iPrint
 • Εφαρμογή Epson Creative Print
 • Εκτύπωση φωτογραφιών από το Facebook
 • Email Print

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Μάθετε περισσότερα
 1. Μελάνι που καλύπτει τις ανάγκες σας έως και 3 έτη βάσει των μέσων μηνιαίων όγκων εκτύπωσης 225 σελίδων για οικιακούς εκτυπωτές και εκτυπωτές γραφείου EcoTank και 40 φωτογραφίες για φωτογραφικούς εκτυπωτές EcoTank. Οι υπολογισμοί βασίζονται στη χαμηλότερη απόδοση σελίδων φιαλιδίου μαύρου μελανιού για οικιακούς εκτυπωτές και εκτυπωτές γραφείου και στη χαμηλότερη απόδοση σελίδων φωτογραφιών για φωτογραφικούς εκτυπωτές.
 2. Οι αποδόσεις που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO/IEC 24712. ΔΕΝ υπολογίζονται με βάση το πρότυπο ISO/IEC 24711. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείται, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως η θερμοκρασία. Κατά την αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή, χρησιμοποιείται μια ορισμένη ποσότητα μελανιού για την πλήρωση των ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, συνεπώς η απόδοση του αρχικού συνοδευτικού πακέτου μπορεί να είναι μικρότερη.
 3. Για όλα τα μοντέλα, εκτός από τα L805, L810, L850, L7160, L7180: Μέσος όρος απαιτούμενων φυσίγγων / εξοικονόμησης που επιτεύχθηκε για την εκτύπωση του ίδιου αριθμού σελίδων με τα φιαλίδια μελανιού που παρέχονται με τη σειρά EcoTank (εκτός των L805, L810, L850, L7160), εκτός της τιμής του εξοπλισμού. Σύγκριση που έγινε ανάμεσα στον μέσο όρο της σειράς A4 EcoTank και τον μέσο όρο για τα 10 κορυφαία μοντέλα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την περίοδο Απριλίου 2017 - Μαρτίου 2018. Το κόστος εκτύπωσης υπολογίστηκε με βάση το ποσοστό φυσιγγών τυπικού μεγέθους και μεγέθους XL για την ίδια περίοδο αναφοράς στην αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Η μέση τιμή πώλησης υπολογίστηκε διαιρώντας τα έσοδα με τις μονάδες. Στοιχεία απόδοσης φυσιγγών μελανιού όπως αναφέρονται στις τοποθεσίες web των κατασκευαστών.
  Για τα μοντέλα L805, L810, L850, L7160, L7180: Ο μέσος όρος εξοικονόμησης επιτυγχάνεται με την εκτύπωση ίδιου αριθμού των σελίδων, χρησιμοποιώντας τα φιαλίδια μελανιού που παρέχονται με τη σειρά EcoTank, εξαιρούμενης της τιμής του εξοπλισμού. Σύγκριση που έγινε ανάμεσα στον μέσο όρο της σειράς A4 EcoTank και τον μέσο όρο για τα 10 κορυφαία μοντέλα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την περίοδο Απριλίου 2017 - Μαρτίου 2018. Το κόστος εκτύπωσης υπολογίστηκε με βάση το ποσοστό φυσιγγών τυπικού μεγέθους και μεγέθους XL για την ίδια περίοδο αναφοράς στην αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Η μέση τιμή πώλησης υπολογίστηκε διαιρώντας τα έσοδα με τις μονάδες. Στοιχεία απόδοσης φυσιγγών μελανιού όπως αναφέρονται στις τοποθεσίες web των κατασκευαστών.
 4. Ο αριθμός των σελίδων που εκτυπώθηκαν βασίζεται στο υψηλότερο κόστος ανά σελίδα (CPP) των σειρών φιαλιδίων μελανιού Epson 101, 103 και 664. Το κόστος ανά σελίδα υπολογίζεται βάσει των συνολικών προτεινόμενων τιμών λιανικής των φιαλιδίων κυανού, ματζέντα και κίτρινου μελανιού για τις έγχρωμες σελίδες ή των προτεινόμενων τιμών λιανικής των φιαλιδίων μαύρου μελανιού για τις ασπρόμαυρες σελίδες, οι οποίες διαιρούνται με τη δηλωμένη απόδοση σελίδων. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής ήταν ακριβείς κατά τον Αύγουστο του 2018
 5. Βάσει των δεδομένων αριθμών πωλήσεων του IDC WW HCP Tracker (δεδομένα 4ου τριμήνου 2018).
 6. Ο αριθμός των προϊόντων δοχείου μελανιού υψηλής χωρητικότητας που πωλήθηκαν παγκοσμίως από το 2010 έως το 2018. Τα δεδομένα αντλήθηκαν από το IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 1ου τριμήνου 2019.
 7. Βάσει των συγκριτικών δοκιμών απόδοσης μεταξύ των μοντέλων Epson L3150/L4160, HP Smart Tank Wireless 515 και Canon G3411/G6040 Δοκιμές παραγωγικότητας αρχείων μίας σελίδας, Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), Φεβρουάριος 2020. Ο ταχύτερος χρόνος εκτύπωσης μίας σελίδας δοκιμάστηκε σε ανταγωνιστικά συστήματα με δοχείο μελανιού inkjet A4 OEM 3 σε 1 με Wi-Fi. Για τα αναλυτικά αποτελέσματα και τα πλήρη στοιχεία των συνθηκών δοκιμής, διαβάστε τις αναφορές του Buyer Lab που θα βρείτε εδώ: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf. Η ονομασία Epson είναι σήμα κατατεθέν. Το σύνθημα EXCEED YOUR VISION και τα λογότυπα είναι σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Seiko Epson Corporation. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους και χρησιμοποιούνται μόνο για λόγους ταυτοποίησης.
 8. Απαιτείται ασύρματη σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/connect