Περιλαμβάνεται μελάνι για έως 3 έτη

Ανακαλύψτε την ευκολία και την εξοικονόμηση που μπορείτε να πετύχετε εκτυπώνοντας χωρίς φύσιγγες μελανιών. Οι εκτυπωτές EcoTank συνοδεύονται με μελάνι που σας καλύπτει για έως τρία έτη1, εξοικονομώντας σας έως 90%2 σε εκτυπωτικά κόστη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσίαση των εκτυπωτών EcoTank
Εξαιρετικά οικονομική εκτύπωση χωρίς φύσιγγες μελανιών

Το να σας τελειώσει το μελάνι μπορεί να είναι εκνευριστικό. Ακόμα και αν έχετε αποθέματα, απαιτείται χρόνος για να αλλάξετε τις φύσιγγες μελανιών. Αν εκτυπώνετε αρκετά και βασίζεστε στον εκτυπωτή σας, υπάρχει μια εύκολη λύση. Οι εκτυπωτές EcoTank της Epson διαθέτουν εξαιρετικά υψηλής απόδοσης σύστημα δοχείων μελανιού, απαλλάσσοντάς σας εντελώς από την ανάγκη να έχετε φύσιγγες μελανιών.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ

30

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Πλεονεκτήματα των εκτυπωτών EcoTank

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα λατρέψετε στους εκτυπωτές EcoTank της Epson, αλλά κάποια εξαιρετικά χαρακτηριστικά αξίζουν την ιδιαίτερη προσοχή σας. Οι εκτυπωτές αυτοί προσφέρουν μια λύση εκτύπωσης εξαιρετικά χαμηλού κόστους, και επιπλέον είναι αξιόπιστοι και εύχρηστοι. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Οι εκτυπωτές EcoTank προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα που θα μπορούσε να μειώσει τα έξοδα εκτύπωσής σας έως και 90%2. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αν σκεφτείτε ότι στη συσκευασία αγοράς συνοδεύονται από μελάνι που σας καλύπτει έως τρία χρόνια1. Με συγκεκριμένα μοντέλα εκτυπωτών EcoTank, μπορείτε να εκτυπώσετε έως 14.000 ασπρόμαυρες σελίδες και 11.200 έγχρωμες σελίδες4.

Πως λειτουργεί;

Χάρη στα ενσωματωμένα δοχεία μελανιών υψηλής απόδοσης, παρέχεται συνεχώς μελάνι στον εκτυπωτή. Δεν υπάρχουν φύσιγγες μελανιών που χρειάζεται να αντικαταστήσετε. Απλά γεμίζετε τα δοχεία με τα φιαλίδια μελανιών της Epson και συνεχίζετε να εκτυπώνετε. Δεν είναι μόνο πιο βολικό, αλλά καθώς περιλαμβάνεται πολύ μελάνι, απολαμβάνετε επιπλέον μικρότερο κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα. Για την ακρίβεια, αντιστοιχεί σε έως 82 φύσιγγες συσκευασμένου μελανιού2.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Αξιοπιστία

Μπορείτε να βασίζεστε στη μόνιμη κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo της Epson και στο γνήσιο μελάνι της Epson για να δημιουργείτε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με εξαιρετικά χρώματα και ευκρίνεια σε υψηλές ταχύτητες χάρη στην πρωτοποριακή και αποδοτική κεφαλή εκτύπωσης ακριβείας.

Σιγουριά

Αυτό το ειδικά κατασκευασμένο δοχείο μελανιού είναι πλήρως ενσωματωμένο στον εκτυπωτή, έτσι ώστε να απολαμβάνετε αξιόπιστες έγχρωμες εκτυπώσεις χωρίς την ταλαιπωρία που συνήθως προκύπτει από την αναπλήρωση μη γνήσιου μελανιού και τα συστήματα δοχείων μελανιού τρίτων κατασκευαστών. Τα αυθεντικά μελάνια της Epson παράγονται σε καθαρό περιβάλλον κατασκευής και είναι βελτιστοποιημένα για χρήση με εκτυπωτές Epson.

Ακόμα περισσότεροι λόγοι να τους αποκτήσετε

Οι εκτυπωτές EcoTank προσφέρουν πολλά περισσότερα από τα εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητα δοχεία μελανιού. Πρόκειται για μια εκτεταμένη σειρά εκτυπωτών που προσφέρουν μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων.

Εκτύπωση διπλής όψης

Εξοικονομήστε χρήματα και χαρτί με την αυτόματη εκτύπωση και στις δύο πλευρές του χαρτιού. Επιπλέον είναι φιλικότεροι προς το περιβάλλον!

Εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών

Στείλτε έγγραφα για εκτύπωση από smartphone και tablet με τη δωρεάν εφαρμογή Epson iPrint5. Μπορείτε μέχρι και να στέλνετε με email αρχεία για εκτύπωση σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο μέσω του Epson Email Print5.

Τριετής εγγύηση με προωθητική ενέργεια

Όλοι οι εκτυπωτές EcoTank της Epson συνοδεύονται από βασική εγγύηση ενός έτους ή από εγγύηση τριών ετών μέσω προωθητικής ενέργειας6.

Εύκολη και ασφαλής τεχνολογία αναπλήρωσης

Η εξελιγμένη σειρά εκτυπωτών EcoTank της Epson με εύκολη χρήση, διαθέτει ενισχυμένο σύστημα αναπλήρωσης μελανιού, που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροών και ακαταστασίας. Σε κάθε στάδιο, ελαχιστοποιεί τη διαρροή μελανιού με φιαλίδια που τοποθετούνται ευκολότερα, ενώ υπάρχει και ένας μηχανισμός που διασφαλίζει ότι μόνο τα κατάλληλα δοχεία γεμίζουν με το αντίστοιχο χρώμα.

Εκτενής γκάμα προϊόντων

Επιλέξτε έναν εκτυπωτή EcoTank με δυνατότητες που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Η συλλογή EcoTank διαθέτει περισσότερα από 20 μοντέλα, τα οποία είναι σχεδιασμένα, ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις οικιακής χρήσης, οικιακών γραφείων και μικρών επιχειρήσεων.

Ενσωματωμένη κεφαλή εκτύπωσης

Σε αντίθεση με άλλους εκτυπωτές στην αγορά, οι εκτυπωτές EcoTank διαθέτουν ενσωματωμένη μόνιμη κεφαλή εκτύπωσης για αξιόπιστη εκτύπωση χωρίς ταλαιπωρία.

Επιπλέον φιαλίδια χαμηλού κόστους

Μπορείτε να εκτυπώνετε χιλιάδες σελίδες με το μελάνι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Όταν εξαντληθεί, διατίθενται επιπλέον φιαλίδια μελανιού σε οικονομική τιμή.

Γνωρίστε τη σειρά EcoTank

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ

Εξοικονομήστε χρήματα με τους εκτυπωτές EcoTank της Epson

Χρησιμοποιήστε τον online υπολογιστή κόστους που παρέχουμε για να δείτε τι μπορείτε να εξοικονομήσετε με έναν εκτυπωτή EcoTank.

Μάθετε περισσότερα

Printer Panic

8.000 άτομα από όλη την Ευρώπη ρωτήθηκαν τι τους προκαλεί περισσότερο «πανικό» σχετικά με τον εκτυπωτή, όταν εξαντλείται το μελάνι. Μπορείτε να διαβάσετε τα αποτελέσματα της έρευνας, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους ή περιηγηθείτε στη σελίδα για να δείτε σχετικά στοιχεία και πληροφορίες

Το 56 %

των γονιών στην Ευρώπη έχουν έρθει αντιμέτωποι με μια στιγμή πανικού που σχετιζόταν με τον εκτυπωτή, επειδή εξαντλήθηκε το μελάνι του οικιακού τους εκτυπωτή7

Το 87%

των ερωτηθέντων έχει βρεθεί σε περίσταση όπου αδυνατούσε να εκτυπώσει, λόγω έλλειψης ή εξάντλησης του μελανιού στο σπίτι7

1 στους 5

γονιός θεωρεί ότι η διαδικασία της αγοράς νέων φυσιγγών μελανιού για τον οικιακό εκτυπωτή είναι άβολη7

Ο καλύτερος εκτυπωτής που είχα ποτέ. Λατρεύω τον νέο μου εκτυπωτή! Είναι τόσο πρακτικός, οικονομικός και πολύ πιο οικολογικός, επειδή χρησιμοποιεί φιαλίδια μελανιού για το γέμισμα των δοχείων, σε αντίθεση με τις φύσιγγες μελανιού που έπρεπε να αγοράζω διαρκώς! Η ποιότητα εκτύπωσης είναι φανταστική, οι εικόνες όμορφες, ενώ ακόμα και οι φωτογραφίες εκτυπώνονται αρκετά καλά! Ο αγαπημένος μου εκτυπωτής!

L565 από το WhimsicalMblog

Απόκρυψη κριτικών
L565 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Epson, έχεις δημιουργήσει έναν εκτυπωτή για την κορυφή!

Epson, έχεις δημιουργήσει έναν εκτυπωτή για την κορυφή!

Οι πρώτες εντυπώσεις γι' αυτόν τον εκτυπωτή; Φανταστικός! Από τους πολλούς εκτυπωτές Epson που είχα σε διάστημα πάνω από 20 ετών, αυτός εδώ είναι ο πιο επαγγελματικός και μακράν ο καλύτερος, μέχρι σήμερα.
Είναι ο πρώτος εκτυπωτής που το μελάνι του δεν αρκεί μόνο για την εγκατάσταση. Προτείνω ανεπιφύλακτα αυτόν τον εκτυπωτή: τα έχει όλα. Epson, τα κατάφερες!
Καταπληκτική ποιότητα εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής, ενώ το μέγεθός του είναι σχετικά μικρό σε σχέση με τις δυνατότητές του.

L565 5/5

StressyMummy

Ο ιδανικός οικογενειακός εκτυπωτής

Ο ιδανικός οικογενειακός εκτυπωτής

Έχοντας δοκιμάσει πολλούς διαφορετικούς εκτυπωτές τα τελευταία χρόνια, έχω εντυπωσιαστεί από τον L565. Είναι όμορφος, η εγκατάστασή του γίνεται εύκολα και τον θεωρώ εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη.
Η οικογένειά μας είναι μεγάλη και όλοι χρησιμοποιούμε πολύ τον εκτυπωτή. Αυτός ο εκτυπωτής ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα στις ανάγκες μας και συνδέεται εύκολα σε διάφορους υπολογιστές και συσκευές. Η ποιότητα της εκτύπωσης είναι εξαιρετική μέχρι στιγμής, ενώ έχω εντυπωσιαστεί και από την ποιότητα του φωτοαντιγραφικού.
Τα αναπληρούμενα δοχεία είναι πανέξυπνη ιδέα. Τα γεμίσαμε όταν εγκαταστήσαμε τον εκτυπωτή και μετά από τρεις εβδομάδες καθημερινής χρήσης, δεν είχε χρησιμοποιηθεί σχεδόν καθόλου μελάνι. Μ' αρέσει η ιδέα των φιαλιδίων μελανιού, γιατί το γέμισμα των δοχείων είναι εύκολο και δεν χρειάζεται να ανησυχώ μήπως αγοράζω ακριβές φύσιγγες μελανιού, γιατί τα φιαλίδια μελανιού έχουν πολύ καλή τιμή και διαρκούν πολύ περισσότερο καιρό προτού χρειαστούν αντικατάσταση.
Η εγκατάσταση του εκτυπωτή μού πήρε περίπου σαράντα λεπτά. Ακολουθείς τις οδηγίες στον εκτυπωτή και τον υπολογιστή, ενώ το γέμισμα των δοχείων απαιτεί μόλις λίγα λεπτά. Η εγκατάσταση διευκολύνεται από τις οδηγίες στην οθόνη του εκτυπωτή, ενώ, σε αντίθεση με άλλους ασύρματους εκτυπωτές που έχω χρησιμοποιήσει, μπορούσα να συνδεθώ σε αυτόν τον εκτυπωτή κάθε φορά, απευθείας με όλες τις συσκευές, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο.
Ο εκτυπωτής είναι σχετικά μεγάλος, αλλά έχει ωραία σχεδίαση και τα αναπληρούμενα δοχεία είναι τοποθετημένα κάτω από το κάλυμμα, έτσι ώστε τα μικρά παιδιά να μην έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Πέρα από εκτύπωση και αντιγραφή, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε τον L565 ως σαρωτή και φαξ. Δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα ως σαρωτή και δεν έχω τηλεφωνική γραμμή για να τον χρησιμοποιήσω ως φαξ, επομένως δεν μπορώ να σχολιάσω αυτές τις λειτουργίες.

L565 5/5

tanialfl

Κομψός, πρακτικός και οικονομικός

Κομψός, πρακτικός και οικονομικός

Ο εκτυπωτής Epson EcoTank είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους που έχουμε χρησιμοποιήσει. Η εγκατάσταση και η σύνδεση των υπολογιστών έγινε χωρίς ταλαιπωρία και το γέμισμα των δοχείων μελανιού ήταν πολύ πιο εύκολο από την εγκατάσταση των φυσιγγών μελανιού. Το γεγονός ότι διατίθεται με τέσσερα δοχεία μελανιού (που είναι αρκετά για 4.500 ασπρόμαυρες σελίδες και 6.000 έγχρωμες) αποτελεί φυσικά φανταστική προσθήκη. Το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι πρέπει να περάσουν έως 20 λεπτά για να «φορτώσει» το μελάνι, μετά την τοποθέτησή του. Γι' αυτό φροντίστε να έχετε γεμίσει τη στάθμη μέχρι επάνω, προτού προκύψουν έκτακτα περιστατικά «εκτυπωτικής φύσεως»!
Εκτυπώνει, αντιγράφει, σαρώνει και στέλνει φαξ, όπως ακριβώς υποστηρίζει στα χαρακτηριστικά του. Αρχικά μας απασχολούσε ότι το σημείο που έχουμε τοποθετήσει τον εκτυπωτή δεν είναι κοντά σε τηλεφωνική γραμμή και ανησυχούσαμε ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την εγκατάσταση. Ευτυχώς, δεν ήταν πρόβλημα, γιατί μπορέσαμε να τον εγκαταστήσουμε απευθείας μέσω Wi-Fi με το οικιακό μας δίκτυο, χωρίς προβλήματα. Το τηλεφωνικό καλώδιο είναι προαιρετικό: απαιτείται μόνο αν εγκαταστήσετε τη λειτουργία φαξ, την οποία εμείς δεν χρειαζόμαστε.
Είναι τέλειο που μπορούμε να εκτυπώνουμε από τα smartphone μας μέσω της εφαρμογής Epson iPrint και μπορούμε να στέλνουμε μια εργασία απευθείας στον εκτυπωτή, από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο!
Έχουμε εντυπωσιαστεί από τη λειτουργία Scan-To-Cloud. Όταν σαρώνετε, η σάρωση αποστέλλεται αμέσως σε οποιαδήποτε επιλογή προορισμών που μπορούν να προστεθούν και να αποθηκευτούν μέσω της βάσης δεδομένων σας. Σε αυτούς τους προορισμούς μπορεί να περιλαμβάνονται διευθύνσεις email ή το Google Drive σας (μεταξύ άλλων). Καταχωρίστε τα στοιχεία σας εύκολα στη βάση δεδομένων χρηστών και θα μπορείτε εφεξής να επιλέγετε τον επιλεγμένο σας προορισμό απευθείας από το μηχάνημα, κάθε φορά που κάνετε σάρωση.
Το μηχάνημα είναι κομψό και καλαίσθητο. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, αλλά είναι στιβαρό και με ποιοτική κατασκευή, διασφαλίζοντας ότι θα αντέξει για χρόνια.
Συστήνουμε ανεπιφύλακτα αυτόν τον εκτυπωτή για όλες τις χρήσεις, είτε πρόκειται για καθημερινή οικιακή χρήση ή για οικιακά γραφεία ή ακόμα και για επιχειρήσεις. Επίσης, είχαμε τη δυνατότητα να εξοικονομήσουμε έως 70% στα εκτυπωτικά μας κόστη, χρησιμοποιώντας τον εκτυπωτή της Epson, γεγονός που καθιστά αυτήν τη λύση ακόμα καλύτερη!

L565 5/5

Arm987

Έχοντας χρησιμοποιήσει πολλούς εκτυπωτές, αυτό το μοντέλο ήταν αποκάλυψη

Έχοντας χρησιμοποιήσει πολλούς εκτυπωτές, αυτό το μοντέλο ήταν αποκάλυψη

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι υπόλοιποι μεγάλοι κατασκευαστές εκτυπωτών δεν έχουν κατασκευάσει αντίστοιχου τύπου μοντέλο.
Χωρίς αμφιβολία, το σύστημα δοχείων είναι η καλύτερη λύση. Ναι, είναι πολύ πιο ακριβό από τον τύπο με τις φύσιγγες μελανιών, αλλά τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι εν τέλει αξίζει.
Εξαιρετική αγορά.

L565 5/5

JenniT

Εύχρηστος και πάντα έτοιμος για χρήση

Εύχρηστος και πάντα έτοιμος για χρήση

Μετά την εγκατάσταση, η χρήση του είναι πανεύκολη. Λατρεύω τη δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης, η οποία γνωρίζω ότι δεν περιλαμβάνει νέες τεχνολογίες, αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχω τη δυνατότητα να εκτυπώνω από οπουδήποτε. Αφήνω τον εκτυπωτή ενεργοποιημένο, έτσι ώστε να εκτυπώνω απομακρυσμένα ανά πάσα στιγμή, γεγονός που σημαίνει ότι κάνει λίγο θόρυβο κάθε τόσο μετά τη χρήση - δεν είναι πρόβλημα, ούτε είναι δυνατός ο θόρυβος, αλλά κάνει το σκύλο μου να αναπηδάει!
Ο εκτυπωτής διατίθεται με πολύ μελάνι, που είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς οι περισσότεροι εκτυπωτές κατά την αγορά περιλαμβάνουν ελάχιστο μελάνι. Το γεγονός αυτό δικαιολογεί, κατά κάποιον τρόπο, την υψηλότερη τιμή του εκτυπωτή.

L565 5/5

WhimsicalMblog

Ο καλύτερος εκτυπωτής που είχα ποτέ.

Ο καλύτερος εκτυπωτής που είχα ποτέ.

Λατρεύω τον νέο μου εκτυπωτή! Είναι τόσο πρακτικός, οικονομικός και πολύ πιο οικολογικός, επειδή χρησιμοποιεί φιαλίδια μελανιού για το γέμισμα των δοχείων, σε αντίθεση με τις φύσιγγες μελανιού που έπρεπε να αγοράζω διαρκώς! Η ποιότητα εκτύπωσης είναι φανταστική, οι εικόνες όμορφες, ενώ ακόμα και οι φωτογραφίες εκτυπώνονται αρκετά καλά! Ο αγαπημένος μου εκτυπωτής!!

  1. Μελάνι που σας καλύπτει 3 χρόνια βάσει των μέσων μηνιαίων όγκων εκτύπωσης 290 σελίδων για οικιακούς εκτυπωτές και εκτυπωτές γραφείου EcoTank. Οι υπολογισμοί βασίζονται στη χαμηλότερη απόδοση μαύρου μελανιού της συσκευασίας για τους ακόλουθους εκτυπωτές: L4150, L4160, L6160, L6170, L6190.
  2. Ο υπολογισμός της σύγκρισης για τις φύσιγγες μελανιών πραγματοποιήθηκε με βάση τη φύσιγγα μελανιού χαμηλότερης απόδοσης που χρησιμοποιείται στους 20 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές A4 inkjet του ανταγωνισμού, σύμφωνα με το EMEA Hardcopy Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 4ο τρίμηνο του 2016) την περίοδο Ιανουάριος 2016 – Δεκέμβριος 2016. Ο υπολογισμός στηρίχθηκε στην τυπική απόδοση της φύσιγγας μελανιού των ανταγωνιστών διαιρούμενη με τη μέση απόδοση βάσει προδιαγραφών του εκτυπωτή Epson EcoTank.
  3. Βάσει των δεδομένων αριθμών πωλήσεων που έχουν ληφθεί από το IDC WW HCP Tracker (Data Q4 2016)
  4. Οι αποδόσεις που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO/IEC 24712. ΔΕΝ υπολογίζονται με βάση το πρότυπο ISO/IEC 24711. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείται, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως η θερμοκρασία. Κατά την αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή, χρησιμοποιείται μια ορισμένη ποσότητα μελανιού για την πλήρωση των ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, συνεπώς η απόδοση του αρχικού συνοδευτικού πακέτου μπορεί να είναι μικρότερη.
  5. Απαιτείται ασύρματη σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/connect
  6. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.epson.gr/extended-warranty
  7. Από έρευνα που διεξήχθη από την OnePoll, για λογαριασμό της Epson, τον Αύγουστο του 2015. Στην έρευνα συμμετείχαν 8.000 Ευρωπαίοι καταναλωτές από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το ΗΒ.

Παράλειψη

 
Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Σύγκριση επιλεγμένων