ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Με τη σειρά SureLab D της Epson, οι δυνατότητες επέκτασης της επιχείρησής σας δεν σταματούν ποτέ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δώστε περισσότερα στους πελάτες σας

Καθώς περιλαμβάνει δύο βασικά μοντέλα, η σειρά SureLab D εξασφαλίζει μεγάλη ποικιλία συνδυασμών για τις διάφορες ανάγκες παραγωγής. Η εγκατάσταση με αρθρωτή μορφή υποστηρίζει τα πάντα: από την παραγωγή σε μικρή κλίμακα με επιτραπέζια τοποθέτηση (σε ένα kiosk που βρίσκεται στο δάπεδο του καταστήματος) έως την παραγωγή σε μεγάλη κλίμακα με χρήση εργαστηρίου τύπου minilab. Είτε θέλετε οι πελάτες να μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν είτε να υπάρχει πάγκος για την εξυπηρέτησή τους, μπορείτε να υλοποιήσετε τις κατάλληλες λύσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους εκτυπωτές της σειράς SureLab D-Series ως μεμονωμένες μονάδες ή ως μέρος ενός πολύ ισχυρού στόλου παραγωγής, που δουλεύει ως ενιαίο σύνολο, για να προσφέρετε ποιοτικές εκτυπώσεις με χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Η σειρά SureLab D υποστηρίζει μεγάλο εύρος από επιφάνειες, πλάτη και φορμά μέσων. Με τόσο μεγάλη ποικιλία δημιουργικών προϊόντων εκτύπωσης που προσθέτουν αξία, δίνετε άμεσα στους πελάτες σας περισσότερες επιλογές από ποτέ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το SureLab

Προϊόντα και λύσεις

SURELAB SL-D800

Ο SureLab SL-D800 πατάει πάνω στην επιτυχία του προκάτοχού του SL-D700. Έχει μικρό μέγεθος (το ίδιο με τον SL-D700), είναι ανθεκτικός και σχεδιασμένος με γνώμονα την ταχύτητα, την ευελιξία και την υψηλής ποιότητας εμπορική εκτύπωση φωτογραφιών. Είναι σχεδιασμένος ώστε να αντέχει και να προσαρμόζεται αρμονικά στο περιβάλλον εργασίας, χάρη στον στιβαρό, ανθεκτικό δίσκο εκτύπωσης και τον βελτιωμένο σχεδιασμό του άξονα. Επίσης, ο ενδεχόμενος χρόνος εκτός λειτουργίας μειώνεται σημαντικά λόγω της έξυπνης αλλαγής ρολού σε δύο βήματα.

Εμπορικός εκτυπωτής τύπωσης φωτογραφιών

Δημιουργήθηκε για την εκτύπωση όχι μόνο φωτογραφιών υψηλής ποιότητας σε μια μεγάλη γκάμα μέσων, αλλά και καρτών, εικαστικών αναπαραγωγών και άλλων προϊόντων εκτύπωσης.

Μάθετε περισσότερα

Ευέλικτη και ποιοτική εκτύπωση παραγωγής

SL-D800 με προγράμματα οδήγησης

Περιλαμβάνει πρόγραμμα οδήγησης για Mac και PC που υποστηρίζει την εκτύπωση από σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή. Η ποιότητα εκτύπωσης είναι ιδανική για την παραγωγή φωτογραφιών και ο SL-D800 είναι μια σπουδαία επιλογή για όσους χρειάζονται λύσεις για επιτραπέζια τοποθέτηση, φορητότητα και μεγάλη ταχύτητα παραγωγής εκτυπώσεων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο αρθρωτού συστήματος.

Βασικά χαρακτηριστικά: SL-D800

Εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας

Αξιοποιώντας την επιτυχημένη πορεία της Epson στον τομέα της εκτύπωσης φωτογραφιών σε minilab, ο SL-D800 προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και σταθερότητα στα χρώματα. Έχει αναπτυχθεί για επιχειρήσεις που χρειάζονται να εκτυπώνουν οικονομικές και ανθεκτικές φωτογραφίες κατά παραγγελία. Ο SL-D800 ταιριάζει τέλεια με τον προκάτοχό του, το μοντέλο SL-D700, χάρη στη συμβατότητα όσον αφορά την ποιότητα εκτύπωσης, τη διαχείριση και το μέγεθος χαρτιού.

Απίθανη ευελιξία

Μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφίες, σειρές φωτογραφιών, κάρτες, προσκλήσεις, μπροσούρες και προωθητικά φυλλάδια σε μια ευρεία γκάμα μέσων και φορμά, που περιλαμβάνουν γυαλιστερό, ιλουστρασιόν και ματ χαρτί. Τα υποστηριζόμενα μήκη εκτύπωσης κυμαίνονται από 50-1000 mm, σε πλάτος μέσων 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm και 210 mm.

Υποστηρίζει μεγάλο εύρος μέσων

Μπορεί να εκτυπώσει σε ευρύ φάσμα μέσων και φορμά, συμπεριλαμβανομένου γυαλιστερού, ιλουστρασιόν και ματ ρολού χαρτιού.

Μελάνι UltraChrome D6r-S

Αυτός ο εκτυπωτής, όταν χρησιμοποιείται με το ειδικό μελάνι UltraChrome D6r-S, παράγει εξαιρετικές εικόνες με ζωντανά χρώματα, εξαιρετικής ποιότητας μαύρο χρώμα, έντονες αντιθέσεις και ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις. Προσφέρει επίσης εντυπωσιακό επίπεδο ομοιομορφίας της στιλπνότητας.

Αξιοπιστία

Λεπίδα κοπής μεγάλης αντοχής, μεγάλα διαστήματα μεταξύ των σέρβις, βελτιωμένη αλλαγή ρολών σε 2 βήματα και εύχρηστη Εφαρμογή Συντήρησης.

SURELAB SL-D3000 DR και SR

Ψηφιακός εκτυπωτής τύπου dry lab

Ο SL-D3000, που έχει σχεδιαστεί για υψηλής ποιότητας και οικολογική εκτύπωση φωτογραφιών με μεγάλη ευελιξία στην εκτύπωση, είναι ένα μικρού μεγέθους ψηφιακό drylab έξι χρωμάτων, που επιτρέπει την παραγωγή μιας μεγάλης σειράς φωτογραφικών προϊόντων εκτύπωσης. Χρησιμοποιεί την αναγνωρισμένη τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης MicroPiezo της Epson, σε συνδυασμό με τα αυθεντικά μελάνια της Epson και τους πίνακες αναζήτησης (LUT) για να παρέχει ακρίβεια στην αναπαραγωγή και μέγιστη ανάλυση που φτάνει τα 1.440 x 1.440 dpi.

Ρεαλιστικές εκτυπώσεις

Το σετ φωτογραφικών μελανιών έξι χρωμάτων UltraChrome D6 της Epson αποδίδει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων που ξεπερνά αυτή των συστημάτων εκτύπωσης με αλογονίδιο του αργύρου, για σταθερές, ολοζώντανες, έντονες εκτυπώσεις με εξαιρετική ένταση στο μαύρο. Προσφέρει επίσης εντυπωσιακή ομοιομορφία σε επίπεδα εκτύπωσης σε γυαλιστερό χαρτί.

Αυτό σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις θα είναι πάντα υψηλής ποιότητας, ενώ η περιβαλλοντική επίπτωση θα ελαχιστοποιηθεί, λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και επειδή δεν χρησιμοποιούνται χημικά φινιρίσματος των φωτογραφιών που θα πρέπει να απορριφθούν, σε σύγκριση με τις μεθόδους των φωτογραφείων.

Ποικιλία υλικών και τύπων μέσων

Παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να παράγουν μεγάλη ποικιλία υλικών σε πλάτος που κυμαίνεται μεταξύ των 4 και των 12 ιντσών, ο SL-D3000 εκτυπώνει φωτογραφίες, κάρτες, προσκλήσεις, μπροσούρες και προωθητικά φυλλάδια σε ειδικά γυαλιστερά, ιλουστρασιόν και ματ χάρτινα μέσα εκτύπωσης. Το μοντέλο με διπλά ρολά επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτωση δύο διαφορετικών μέσων ή/και δύο ρολών με διαφορετικό πλάτος για να εξασφαλίζεται βελτιωμένη ευελιξία και παραγωγικότητα.

Βασικά χαρακτηριστικά

Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας

Τεχνολογία Micro Piezo, μέγιστη ανάλυση 1.440 x 1.440 dpi, αποκλειστικό σετ μελανών UltraChrome D6, ευρεία γκάμα χρωμάτων, ακρίβεια χρωμάτων, ολοζώντανες και ανθεκτικές εκτυπώσεις.

Προσαρμοστικότητα

Εκτυπώσεις σε γυαλιστερά, ιλουστρασιόν και ματ μέσα, εκτυπώσεις με πλάτος έως 12 ίντσες, μοντέλο με διπλό ρολό που επιτρέπει την εκτύπωση δύο διαφορετικών τύπων μέσων ή δύο ρολών με διαφορετικό πλάτος.

Χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης και μικρή περιβαλλοντική επίπτωση

Ενεργειακά αποδοτικός, δεν απαιτείται η θέρμανση χημικών ή μελανιού, δεν απαιτείται παροχή νερού ή φίλτρο αέρα, δεν χρειάζεται να αποθηκεύονται και να απορρίπτονται χημικά.

Ευκολία χρήσης

Μικρή ανάγκη για συντήρηση, δεν υπάρχουν χημικά που πρέπει να θερμάνετε ή να προετοιμάσετε, προαιρετική ταξινόμηση A4, προαιρετικό λογισμικό OrderController για τη διαχείριση παραγγελιών με απλή, προεπιλεγμένη λειτουργία που περιλαμβάνει διόρθωση εικόνας.

Από την παραγγελία στην εκτύπωση σε πέντε εύκολα βήματα

Βήμα 1: Επιλογή εικόνων

Βήμα 2: Επιλογή προκαθορισμένης ρύθμισης

Βήμα 3: Επιλογή αριθμού αντιτύπων

Βήμα 4: Επανεξέταση και προσαρμογή

Βήμα 5: Οπτική επαλήθευση

Δημιουργήθηκε για βελτιστοποιημένη παραγωγή φωτογραφιών

Παρέχει μια γκάμα από προεπιλεγμένες ρυθμίσεις που θα σας βοηθήσουν στην πρόληψη ανθρωπίνων λαθών σε περιόδους με φόρτο εργασίας, όπως και ελάχιστα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Το λογισμικό SureLab OrderController μπορεί να δημιουργήσει μια ροή εργασιών εκτύπωσης που οργανώνει τις παραγγελίες και έχει πάνω από 300 προεπιλογές για να καλύψει διάφορες προσφορές προϊόντων.

Οι προδιαγραφές διαφέρουν για το λογισμικό SureLab OrderController LE

Το λογισμικό SureLab OrderController διαθέτει πολλαπλές προεπιλογές για να ικανοποιεί τις ανάγκες πελατών διαφορετικού προφίλ, καθώς επίσης και αρκετές επιλογές για να βάζετε τις παραγγελίες σε σειρά προτεραιότητας.

Λειτουργία επεξεργασίας εικόνας που περιλαμβάνει ρυθμίσεις για το μέγεθος, την περικοπή, την ευκρίνεια, τη φωτεινότητα, την ανάλυση, το χρώμα, την αφαίρεση κόκκινων ματιών κ.λπ.

Το SureLab OrderController LE της Epson είναι ένα λογισμικό παραγωγής φωτογραφιών που συμπληρώνει τους εκτυπωτές SureLab SL-D700 και SureLab SL-D800 για βελτιωμένη παραγωγικότητα και τους μετατρέπει σε microlab.

Βασικά χαρακτηριστικά

Υποστηρίζει διάφορα συστήματα εξόδου

Το SureLab OrderController χειρίζεται εργασίες για τα μοντέλα SL-D3000DR/SR, SL-D800 και SL-D700 (με προσθήκη έως και τεσσάρων εκτυπωτών) καθώς και για άλλους εκτυπωτές μεγάλου φορμά και επαγγελματικής εκτύπωσης φωτογραφιών της Epson.

Ευελιξία

Ευέλικτη είσοδος από kiosk μέσω παρακολουθούμενων φακέλων (DPOF), άμεσης αναζήτησης και σαρωτών με προγράμματα οδήγησης TWAIN.

Γρήγορη και εύκολη παραγωγή

Γρήγορη και εύκολη παραγωγή σετ φωτογραφιών μέσω προεπιλεγμένων ρυθμίσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται προηγμένες λειτουργίες διόρθωσης εικόνας.

Διαχείριση εργασιών επαγγελματικής εκτύπωσης

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της επιβεβαίωσης, προκειμένου να διαχειριστείτε τις εργασίες επαγγελματικής εκτύπωσης. Υποστηρίζει μεικτά μήκη εκτύπωσης σε μία παραγγελία. Παρέχει πολλές επιλογές εκτύπωσης στην πίσω όψη.

Ευκολία χρήσης

Υποστηρίζονται διάφορα επίπεδα εμπειρίας χρήστη. Εμφανίζονται προειδοποιήσεις για θέματα ανάλυσης, περικοπής και περιγραμμάτων.

Καλύτερη πρακτική χρήση

Περιπτωσιολογικές μελέτες

Μάθετε περισσότερα για τα μέσα και το μελάνι μας

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με * είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.