Βελτιώστε την παραγωγή σας και αυξήστε το χρόνο λειτουργίας, μέσω αποτελεσματικότερου σχεδιασμού παραγωγής και υποστήριξης για το στόλο των εκτυπωτών σας.

Δείτε το video Επισκεφθείτε την cloud λύση μας

Ποιά είναι τα ωφέλη για την επιχείρησή σας;

Το Epson Cloud Solution PORT είναι μια πλατφόρμα για υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud και υποστηρίζουν εκτυπωτές μεγάλου φορμάτ της Epson. Μπορείτε να παρακολουθείτε τους εκτυπωτές σας σε διάφορους ιστότοπους ή αρκετούς εκτυπωτές από έναν ιστότοπο, από το χώρο παραγωγής ή απομακρυσμένα και να επιτύχετε μεγαλύτερο έλεγχο. Η πρώτη υπηρεσία που προσφέρεται στην πλατφόρμα είναι ο Έλεγχος Παραγωγής, που εξετάζει την κατάσταση της παραγωγής, σε πραγματικό χρόνο.

Εγγραφείτε τώρα
Επισκόπηση

Επισκόπηση

Το Epson Cloud Solution PORT είναι μια πλατφόρμα για υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud και υποστηρίζουν εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους της Epson. Η πρόσβαση στο Epson Cloud Solution PORT είναι δυνατή από πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών, smartphone και tablet.

Έλεγχος Παραγωγής

Έλεγχος Παραγωγής

Παρακολουθήστε την κατάσταση των εκτυπωτών σας χρησιμοποιώντας τον Έλεγχο Παραγωγής στις έξυπνες συσκευές ή τον υπολογιστή σας. Αυτή η λειτουργία παρέχει καθημερινή κατάσταση λειτουργίας και υποστηρίζει υψηλή παραγωγικότητα και αποδοτικότητα.

Λειτουργικότητα

Ο Έλεγχος Παραγωγής προσδιορίζει τις πιο επείγουσες ενέργειες που απαιτούνται και σας βοηθά να διορθώσετε το ζήτημα αποτελεσματικά με ελάχιστη διακοπή στην εκτύπωση. Θα δείτε πότε έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, κάτι που σας βοηθά να προγραμματίσετε τις εργασίες σας με μεγαλύτερη ακρίβεια. Δημιουργεί καθημερινές αναφορές που επισημαίνουν εμπόδια στην παραγωγή ή πιθανές ευκαιρίες όπου η παραγωγικότητα μπορεί επίσης να βελτιωθεί.

Outline of function

Τι είναι ο Έλεγχος Παραγωγής;

 • Δείτε όλους τους εκτυπωτές και την αντίστοιχη κατάσταση λειτουργίας τους
 • Δείτε την καθημερινή απόδοση και συγκρίνετε με την προηγούμενη ημέρα, χρησιμοποιώντας στατιστικά γραφήματα.
 • Παρακολουθήστε την κατάσταση των εκτυπωτών και διαμορφώστε τα συγκεντρωτικά στατιστικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Υποστηριζόμενοι εκτυπωτές

Συχνές Ερωτήσεις

 • Ποιο είναι το πλεονέκτημα της εγγραφής στο Epson Cloud Solution PORT;

  Ένα από τα βασικά οφέλη είναι ότι θα μπορείτε να παρακολουθείτε τους εκτυπωτές σας σε αρκετούς ιστότοπους, από το χώρο παραγωγής ή απομακρυσμένα, βοηθώντας την παρακολούθηση της παραγωγής. Η πρώτη υπηρεσία που προσφέρεται στην πλατφόρμα είναι ο Έλεγχος Παραγωγής, που εξετάζει την κατάσταση της παραγωγής, σε πραγματικό χρόνο.

 • Τι είδους δεδομένα συλλέγονται και πώς χρησιμοποιούνται;

  Ανατρέξτε στις Οδηγίες Ασφαλείας και τη Δήλωση Απορρήτου για λεπτομερείς πληροφορίες.

 • Πώς διασφαλίζεται το απόρρητο των δεδομένων μου;

  Η Epson διαχειρίζεται τις πληροφορίες ιδιωτικά και συμμορφώνεται με το GDPR. Ανατρέξτε στη Δήλωση Απορρήτου για λεπτομερείς πληροφορίες.

 • Θα έχει η Epson πρόσβαση στο δίκτυό μου;

  Οι εκτυπωτές θα μεταδίδουν και θα κρυπτογραφούν μέσω πρωτοκόλλων HTTPS. Ανατρέξτε στις Οδηγίες Ασφαλείας για μια ολοκληρωμένη επισκόπηση.

 • Χρειάζεται να υπογράψω συμβόλαιο;

  Η Δήλωση Απορρήτου και οι Όροι και Προϋποθέσεις πρέπει να υπογράφονται κατά την εγγραφή.

 • Ποιοι εκτυπωτές υποστηρίζονται;

  Παρακαλούμε απευθυνθείτε στη λίστα συμβατών εκτυπωτών.

 • Θα υποστηρίζονται εκτυπωτές άλλων εταιρειών, εκτός Epson;

  Το Epson Cloud Solution PORT καταγράφει μόνο δεδομένα από εκτυπωτές Epson. ανατρέξτε στη λίστα των συμβατών εκτυπωτών.

Δείτε όλες τις ερωτήσειςΑπόκρυψη ερωτήσεων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας παρακάτω και ένας εκπρόσωπος της Epson θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τα πεδία με '*' είναι υποχρεωτικά.

Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θα ήθελα να λαμβάνω πληροφορίες μέσω email για μελλοντικά προϊόντα, προσφορές, προωθητικές ενέργειες και εκδηλώσεις της Epson.