ΛΥΣΕΙΣ ΣΑΡΩΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ
ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ

0

Καλωσορίστε την Epson στην επιχείρησή σας

Οι σαρωτές είναι απαραίτητοι σε όλες τις επιχειρήσεις: μεταμορφώνουν τις πληροφορίες που έχουν φυσική μορφή σε διαχειρίσιμο, ασφαλές ψηφιακό περιεχόμενο. Η Epson έχει δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη σειρά σαρωτών στην αγορά, για να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις μεταξύ των διαφορετικών τμημάτων, επιτρέποντας τη λήψη εικόνων και εγγράφων υψηλής ποιότητας όσο το δυνατό πιο εύκολα και γρήγορα.

Αποτυπώστε εύκολα, μετατρέψτε και διανείμετε σαρωμένες πληροφορίες εντός του οργανισμού σας. Επωφεληθείτε από τις προηγμένες λειτουργίες απεικόνισης εγγράφων, οι οποίες επιτρέπουν την απρόσκοπτη αποθήκευση υψηλής ποιότητας σαρώσεων στη ροή εργασιών σας, από τα απλά συστήματα αρχειοθέτησης εγγράφων έως τις υπηρεσίες cloud και τις εταιρικές λύσεις διαχείρισης περιεχομένου.

Με μια σειρά μοντέλων που περιορίζουν σημαντικά τα απαιτούμενα βήματα μεταξύ αποτύπωσης και αποθήκευσης των εγγράφων, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών σε διάφορους τομείς και επιχειρηματικά περιβάλλοντα, έχουμε έναν σαρωτή κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Απλές λύσεις αποτύπωσης

Ιδανική για οργανισμούς με τυπικές απαιτήσεις σάρωσης, η απλή διαδικασία σάρωσης της Epson εξοικονομούν χρόνο και λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, σε οποιουδήποτε κατάλληλου μεγέθους φορμά.

Ανεξάρτητα από το αν σαρώνετε εικόνες με μέγεθος γραμματοσήμου ή τεχνικά σχέδια A0, η αποτύπωση κάθε λεπτομέρειας σε υψηλή ανάλυση αποτελεί απλή υπόθεση, ενώ διατίθεται δυνατότητα αναπαραγωγής τους σε οποιαδήποτε σχεδόν κλίμακα.

Ακόμα και οι μικρότερες εικόνες, όπου κι αν τις έχετε βρει, μπορούν να αποτυπωθούν με τόση λεπτομέρεια που είναι εφικτή μέχρι και η εκτύπωσή τους σε μεγάλο φορμά.

Επιπλέον, οι απλές λύσεις αποτύπωσης της Epson σάς επιτρέπουν την εύκολη σάρωση σε μια ευρεία γκάμα προορισμών:

Εύκολη σάρωση εγγράφων

Σάρωση σε e-mail

Σάρωση στο cloud

Σάρωση σε τοπικό φάκελο ή
μονάδα κοινής χρήσης δικτύου

Σάρωση σε εφαρμογές
του Microsoft Office

Σάρωση σε φορητές συσκευές

Λειτουργία Wi-Fi Direct

Το λογισμικό σάρωσης της Epson επιτρέπει στους χρήστες να επωφελούνται από το Wi-Fi Direct, ώστε να συνδέονται ασύρματα με τους υποστηριζόμενους σαρωτές μας χωρίς κανένα υπάρχον δίκτυο. Κάτι τέτοιο είναι ιδανικό για περιβάλλοντα Bring Your Own Device (BYOD) και διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη χρήση υπηρεσιών cloud για να σαρώνετε, να αποθηκεύετε και να συγκεντρώνετε όλα σας τα σημαντικά επαγγελματικά έγγραφα, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά οι υπάλληλοι οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, όποια συσκευή κι αν έχουν. Επίσης, μπορείτε να σαρώνετε απευθείας σε μια διεύθυνση email ή σε άλλον εκτυπωτή συμβατό με την υπηρεσία Epson Connect.

Σαρώστε έγγραφα απευθείας σε συσκευή Android™. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε προεπισκόπηση των σαρωμένων δεδομένων και να τα στείλετε με email απευθείας σε άλλες εφαρμογές ή σε υπηρεσίες cloud, όπως είναι οι υπηρεσίες Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ και Microsoft® OneDrive.

Λήψη στο App Store ή στο Google Play

Download on the App Store GET IT ON Google play

Προηγμένη αποτύπωση Epson

Για σαρώσεις υψηλών απαιτήσεων και περιβάλλοντα με μεγάλους όγκους σαρώσεων, η διαδικασία σάρωσης σε δύο βήματα της Epson αποτυπώνει και ταξινομεί τα έγγραφα σε δευτερόλεπτα, χάρη στις προηγμένες, προκαθορισμένες παραμέτρους που ορίζετε εσείς οι ίδιοι. Τα προγράμματα οδήγησης TWAIN, ISIS και WIA, καθώς και οι επιπρόσθετες προσθήκες λογισμικού, επιτρέπουν την απρόσκοπτη ενοποίηση με τα Συστήματα Διαχείρισης Εγγράφων, τα συστήματα ροών εργασίας και τις υπηρεσίες cloud της προτίμησής σας:

Προηγμένη αποτύπωση Epson

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ενσωμάτωση στη ροή εργασιών

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Εξειδικευμένες εφαρμογές

  • ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Απλοποιήστε τη διατήρηση αρχείων

Ιδανικοί για περιβάλλοντα υποδοχής, τα οποία απαιτούν υψηλής απόδοσης σαρώσεις, οι σαρωτές μας έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την αποτύπωση εγγράφων, εντύπων και αρχείων ταυτοποίησης για την απλοποιημένη επεξεργασία εγγράφων, ενώ υποστηρίζουν μέχρι και ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση από έξυπνες συσκευές.

WorkForce DS-530
WorkForce DS-1660W
WorkForce Pro WF-6590DWF

Καλύψτε τις ανάγκες σχεδιασμού, διαμόρφωσης ελέγχου κ.ά.

Οι σαρωτές γραφικών A0 και A3 καλύπτουν την ανάγκη σαρώσεων υψηλής ανάλυσης σε μεγάλο φορμά, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του ελέγχου, τις εκλογικές υπηρεσίες και άλλες εργασίες:

SureColor SC-T5200 MFP
WorkForce DS-50000

Αποτελεσματική αποθήκευση μεγάλων εγγράφων

Οι δυνατότητες σάρωσης μεγάλου όγκου εγγράφων διευκολύνουν τη διαχείριση του υλικού και μειώνουν την απαιτούμενη ανθρώπινη συμμετοχή για την επεξεργασία μεγάλων εγγράφων, ώστε να απλοποιείται η ψηφιακή αποθήκευση ακόμα και των πιο ολοκληρωμένων αναφορών και αιτημάτων:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Διασφαλίστε την αρμονική λειτουργία των οικονομικών τμημάτων και των τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού

Απλοποιήστε την επεξεργασία τιμολογίων και συναλλαγών πληρωμών στις γραμματείες και διασφαλίστε ότι τα προσωπικά αρχεία ενημερώνονται, με τη σάρωση μέσω δικτύου, Wi-Fi και Wi-Fi Direct, μέσω επεξεργασίας με πρόσβαση με ένα άγγιγμα, η οποία διατίθεται σε πολλούς χρήστες:

WorkForce DS-570W
WorkForce DS-60000N

Σάρωση και κοινή χρήση αναφορών πεδίου εν κινήσει

Εργαστείτε αποτελεσματικά από οπουδήποτε, χάρη στις λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης μέσω φορητών συσκευών της Epson, οι οποίες έχουν βελτιστοποιηθεί για γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα με τη χρήση συσκευών μικρού μεγέθους και βάρους, για εύκολη εκτύπωση και σάρωση αναφορών πεδίου και κρίσιμης σημασίας εγγράφων τεκμηρίωσης:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Εύκολη επεξεργασία καθημερινών συναλλαγών

Επεξεργαστείτε γρήγορα, διαχειριστείτε ψηφιακά και ταυτοποιήστε καθημερινές συναλλαγές, όπως εφαρμογές επιταγών και λογαριασμών. Αυτές οι μικρές, αποτελεσματικές λύσεις επεξεργασίας επιτρέπουν την ασφαλή διαχείριση εγγράφων για διαρκή εσωτερική επεξεργασία:

WorkForce DS-860N
WorkForce DS-6500N
TM-S2000J

Αυτόματη οργάνωση αρχείων και εγγράφων

Διαχειριστείτε, επεξεργαστείτε και κατευθύνετε αποτελεσματικά τις εσωτερικές επικοινωνίες και τα έγγραφα, καθώς και τις επικοινωνίες με τους πελάτες, με λύσεις σάρωσης, οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να ονοματίζουν και να οργανώνουν αυτόματα τα εισερχόμενα αρχεία:

WorkForce DS-530

Διαχωρισμός και διαχείριση μεγαλύτερων εγγράφων

Διαχειριστείτε και αρχειοθετήστε ψηφιακά εκτενείς αναφορές και τιμολόγια. Διαχωρίστε ψηφιακά μια μεγάλη στοίβα εγγράφων, εύκολα, χάρη στις πρωτοποριακές λύσεις διαχωρισμού εγγράφων:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Γρήγορη και ασφαλής επεξεργασία εγγράφων

Κάντε απευθείας σαρώσεις σε ασφαλείς χώρους συνεργασίας ή υπηρεσίες cloud με το πάτημα ενός κουμπιού. Για ιατρικά χειρουργεία, γραφεία υποδοχής με πολλή κίνηση ή άλλα σημεία όπου ο χώρος είναι σημαντικός και η αποτελεσματική επεξεργασία εγγράφων είναι απαραίτητη:

WorkForce DS-520N
WorkForce DS-6500N

Αποτυπώστε με ασφάλεια μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια

Επαναδημιουργήστε κρίσιμα έγγραφα για το χώρο της υγείας με εξαιρετική λεπτομέρεια, όπως αρνητικά, φωτογραφίες και ακτινογραφίες:

Perfection V850

Εύκολη βελτιστοποίηση της φροντίδας των ασθενών

WorkForce DS-860
WorkForce DS-530

Απρόσκοπτη ροή ασθενών

Σαρώστε, δείτε και εκτυπώστε εύκολα, χρησιμοποιώντας διάφορες συσκευές. Απλοποιήστε τις διεργασίες σας με ενοποιημένα προϊόντα που συνεργάζονται μεταξύ τους, ώστε να επιτρέψουν την αρμονική ροή ασθενών μεταξύ των διαφορετικών τμημάτων.

Αποτελεσματική ψηφιοποίηση ιατρικών εγγράφων

Ψηφιοποιήστε ορισμένα από τα πιο απαιτητικά έντυπα αρχεία: ιατρικά έγγραφα. Οι υψηλής ταχύτητας συσκευές παραγωγής A3 Epson προσφέρουν την απαιτούμενη ευελιξία για τη σάρωση κάθε εγγράφου σε ένα αρχείο, απευθείας σε χώρους συνεργασίας με το πάτημα ενός κουμπιού:

WorkForce DS-70000N
WorkForce DS-860N

Διατήρηση αρχείων με ακρίβεια, ανά πάσα στιγμή

Δημιουργήστε, γρήγορα και εύκολα, ολοκληρωμένα ψηφιακά αρχεία με έναν σαρωτή, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για μαζικές και μεγάλου όγκου εργασίες σάρωσης και είναι ιδανικός για απαιτητικά και υψηλής ταχύτητας περιβάλλοντα.

WorkForce DS-60000
WorkForce DS-70000

Αποτύπωση πληροφοριών σε κάθε περιβάλλον

Αποτυπώστε γρήγορα επιπρόσθετες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής με μια σειρά λύσεων μικρού μεγέθους, οι οποίες είναι ιδανικές για περιβάλλοντα υποδοχής:

WorkForce DS-520
WorkForce DS-530
WorkForce DS-860

Ασφαλής σάρωση ευαίσθητων δεδομένων

Αποτυπώστε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια φωτογραφιών, εγγράφων μεγάλου φορμά, ακόμα και δακτυλικών αποτυπωμάτων με ασυναγώνιστη ακρίβεια και υψηλή παραγωγικότητα. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το υλικό σας απευθείας σε ασφαλή PDF με προστασία κωδικού πρόσβασης:

Perfection V850 Pro
SureColor SC-T5200 MFP

Ενισχύστε το μετακινούμενο εργατικό δυναμικό σας

Δώστε στους υπαλλήλους σας τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να εργάζονται αποτελεσματικά και ανεξάρτητα σε περιβάλλοντα Bring Your Own Device (BYOD), όπου χρησιμοποιούν προγράμματα λογισμικού, εφαρμογές και υλικό με υψηλές απαιτήσεις απόκρισης:

WorkForce DS-1660W
WorkForce DS-570W

Άμεση σάρωση και αποθήκευση πληροφοριών των πελατών

Δημιουργήστε έγγραφα τεκμηρίωσης προμηθειών στο σημείο της παράδοσης. Αποτρέψτε την καταστροφή ή την απώλεια επιβεβαιώσεων σημαντικών αποστολών, χάρη στη δυνατότητα σάρωσης και αποθήκευσης των εγγράφων τεκμηρίωσης τη στιγμή της παράδοσης, μέσα από μικρού μεγέθους και βάρους φορητές συσκευές:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Απομακρυσμένη και ασφαλής εργασία

Διασφαλίστε για πάντα τα δεδομένα μας, ακόμα και αν οι υπάλληλοί σας εργάζονται απομακρυσμένα. Η δυνατότητα εύκολης μεταφοράς των σαρωτών διασφαλίζει ότι η λήψη και η αποθήκευση των εγγράφων μπορεί να γίνεται με εμπιστευτικό τρόπο, όπου κι αν εργάζεστε:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Τεχνολογία που παρέχει βοήθεια

Οι σαρωτές Epson καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σαρώσεων που έχετε, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε σημαντικό ψηφιακό περιεχόμενο:

Υψηλή ποιότητα

Αποτύπωση εικόνων έως 4.0D Max

Διαχωρισμός εγγράφων

Εύκολη ταξινόμηση εγγράφων με λειτουργίες αυτόματου διαχωρισμού εγγράφων

Διόρθωση στρέβλωσης

Δημιουργία ίσιων και πιο ευανάγνωστων εικόνων

Μετατροπή σαρώσεων

Μετατρέψτε σαρώσεις σε ψηφιακό κείμενο, με την ενσωματωμένη τεχνολογία OCR που παράγει έγγραφα με δυνατότητα αναζήτησης

Αυτόματη περιστροφή

Μειώστε τους χρόνους προετοιμασίας με την αυτόματη περιστροφή

Βελτίωση κειμένου

Δημιουργήστε πιο ευκρινή και ευανάγνωστα σαρωμένα κείμενα

Προηγμένη απόδοση τροφοδοσίας χαρτιού

Αυτόματη ανίχνευση θήκης φύλλων

Βρείτε το προϊόν σας

Άλλα επαγγελματικά προϊόντα Epson

Επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet

Οι εκτυπωτές inkjet της Epson εξασφαλίζουν μοναδική απόδοση σε όλα όσα αφορούν τις επιχειρηματικές εκτυπώσεις: από το κόστος ανά σελίδα και την κατανάλωση ισχύος έως την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ποιότητα.

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επαγγελματικοί εκτυπωτές laser

Όποιες και να είναι οι βασικές προτεραιότητες της επιχείρησής σας, η Epson διαθέτει έναν εκτυπωτή laser που τις καλύπτει. Οι έγχρωμοι εκτυπωτές laser της Epson αποτελούν την ιδανική λύση για εκτυπώσεις σε γραφεία με πολλή κίνηση.

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επαγγελματικοί βιντεοπροβολείς

Οι μεγάλες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν φωτεινότερα και καλύτερα οπτικά μέσα επικοινωνίας για να ξεχωρίζουν. Ως ο πρώτος κατασκευαστής βιντεοπροβολέων του κόσμου για περισσότερα από δέκα χρόνια1, προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να πετύχει τον μέγιστο αντίκτυπο στις αίθουσες διδασκαλίας, τις αίθουσες συνεδριάσεων και συναντήσεων και τα αμφιθέατρα.

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μάθετε περισσότερα για τις άλλες σειρές επαγγελματικών σαρωτών μας

Φορητοί σαρωτές

Φορητοί σαρωτές A4 για εύκολη και αποδοτική διαχείριση εγγράφων εν κινήσει ή για μικρά εργασιακά περιβάλλοντα.

Μάθετε περισσότερα

Σαρωτές με τροφοδότη φύλλων

Το ότι ενθουσιάζουμε και εκπλήσσουμε τους πελάτες μας με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες είναι μόνο η αρχή.

Μάθετε περισσότερα

Επίπεδοι σαρωτές

Βάλτε τέλος στην υπερφόρτωση του γραφείου σας από χαρτιά και ενισχύστε τις διαδικασίες ροής εργασιών των εγγράφων σας με μια σειρά αξιόπιστων και ευέλικτων επίπεδων σαρωτών.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Σειρά επαγγελματικών σαρωτών της Epson, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Έλεγχος ασφαλείας

Αυτό μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για αληθινούς χρήστες κι όχι για ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

  1. Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited για την περίοδο 2001 – 2015.

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

 

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας