Σαρωτές με τροφοδότη φύλλων

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του οργανισμού σας, η Epson διαθέτει τους ιδανικούς σαρωτές με τροφοδότη φύλλων που συμβάλλουν στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών και την ψηφιοποίηση των εγγράφων σας.

ΛΗΨΗ ΚΑΡΤΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ Αναπαραγωγή
0

Ενισχύστε την παραγωγικότητα με τη σειρά σαρωτών με τροφοδότη φύλλων

Οι σαρωτές με τροφοδότη φύλλων της Epson είναι γρήγοροι, αξιόπιστοι και ευέλικτοι συμβάλλοντας στην ενίσχυση της παραγωγικότητας στο χώρο εργασίας. Σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι οργανισμοί διαπιστώνουν τη σημασία βελτίωσης των διαδικασιών διαχείρισης των εγγράφων τους. Βελτιώστε την αποδοτικότητά σας με τη σάρωση, την ψηφιοποίηση και την κοινή χρήση αρχείων γρήγορα και εύκολα.

Επιλέξτε το σαρωτή σας

Υψηλή απόδοση

Η έξυπνη επιλογή για τη διαχείριση επαγγελματικών εγγράφων, εξασφαλίζοντας απόδοση και ευελιξία παγκοσμίου κλάσεως. Με δυνατότητα σάρωσης έως 35 σελίδων το λεπτό/70 εικόνων το λεπτό.

Με ειδική σχεδίαση για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλους όγκους εγγράφων, όπως είναι τα δικηγορικά και τα λογιστικά γραφεία, οι σαρωτές σάς επιτρέπουν τη γρήγορη λήψη μεγάλων όγκων εγγράφων. Η λειτουργία αυτόματης τροφοδοσίας επιτρέπει ακόμα και τη σάρωση μεγάλων εγγράφων σε μια ποικιλία μέσων, εύκολα, με τη μορφή ενός αρχείου.

Ευελιξία

Το προαιρετικό κιτ μετατροπής επίπεδου σαρωτή επιτρέπει την ασφαλή σάρωση ακόμα και των μικρότερων μέσων (όπως γραμματοσήμων), ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα των εγγράφων, επιτρέποντας σε όλα τα έγγραφα να σαρώνονται σε ένα σημείο.

Το κιτ μετατροπής επιτρέπει, επίσης, τη σάρωση διαβατηρίων1, βιβλίων, υλικών με γυαλιστερή επιφάνεια και δεμένων μέσων.

Αξιοπιστία

Οι έξυπνες λειτουργίες, όπως είναι το Ενεργό σύστημα κυλίνδρων διαχωρισμού, αποτρέπουν τις κουραστικές διπλές τροφοδοτήσεις εγγράφων, διασφαλίζοντας την ακριβή σάρωση και λήψη κάθε χαρτιού στην υψηλότερη ποιότητα, χάρη στους ενσωματωμένους αισθητήρες ή τη μη αυτόματη εισαγωγή του μήκους του χαρτιού.

Η λειτουργία Παράλειψης σε περίπτωση ανίχνευσης διπλής τροφοδοσίας διασφαλίζει ότι θα μπορείτε να σαρώνετε με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς κίνδυνο, απαιτητικά μέσα, όπως φακέλους ή έγγραφα με σημειώσεις post-it.

Σύνδεση

Ο προηγμένος, μικρός, ασύρματος σαρωτής με τροφοδότη φύλλων προσφέρει μια πραγματικά ευέλικτη εμπειρία σάρωσης, η οποία επιτρέπει την ασφαλή αποτύπωση των εγγράφων. Στις επιλογές δυνατότητας διασύνδεσης του DS-570W περιλαμβάνονται προγράμματα οδήγησης USB 3.0 και 2.0, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, NFC, TWAIN, ISIS, WIA.

Τεχνολογία

Οι μικροί σαρωτές με τροφοδότη φύλλων παρέχουν ευελιξία με τη δυνατότητά τους να σαρώνουν διαφορετικά μεγέθη και τύπους μέσων. Δημιουργήστε PDF, συνεργαστείτε με συναδέλφους ή αποθηκεύστε σημαντικά δεδομένα της επιχείρησής σας. Εύκολη ενσωμάτωση σχεδόν σε κάθε σύστημα διαχείρισης εγγράφων και κάθε ροή εργασιών χάρη στην υποστήριξη των προγραμμάτων οδήγησης WIA, TWAIN και ISIS. Επιπλέον, άμεσος ορισμός ονομάτων αρχείων και παράδοσή τους στο σωστό προορισμό αυτόματα με την αναγνώριση γραμμοκώδικα και τις λειτουργίες ζωνικού OCR που βοηθούν στον αυτοματισμό των διαδικασιών επεξεργασίας εγγράφων.

Δικτυακή λειτουργία

Ενσωματώστε εύκολα τα μοντέλα με δυνατότητα δικτύωσης στα συστήματά σας και τη ροή εργασιών και δημιουργήστε εξειδικευμένες εργασίες που στέλνουν εργασίες απευθείας στο σωστό προορισμό. Το Document Capture Pro της Epson ενσωματώνει εύκολα τους επαγγελματικούς σαρωτές στο σύστημα διαχείρισης εγγράφων σας, επιταχύνοντας τη ροή εργασιών και επιτρέποντάς σας να αποτυπώνετε, να μετατρέπετε και να διανέμετε σαρωμένες πληροφορίες στο σύστημα αρχειοθέτησης των εγγράφων σας.

Αυξάνει την παραγωγικότητα με προσαρμόσιμες λειτουργίες PushScan από τον πίνακα ελέγχου του σαρωτή, όπως η λειτουργία σάρωσης σε Microsoft SharePointTM και σε υπηρεσίες στο cloud.

Λειτουργία Wi-Fi Direct

Το λογισμικό σάρωσης της Epson επιτρέπει στους χρήστες να επωφελούνται από το Wi-Fi Direct ώστε να συνδέονται ασύρματα με τους υποστηριζόμενους σαρωτές μας χωρίς κανένα υπάρχον δίκτυο. Κάτι τέτοιο είναι ιδανικό για περιβάλλοντα Bring Your Own Device (BYOD) και διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη χρήση υπηρεσιών cloud για να σαρώνετε, να αποθηκεύετε και να συγκεντρώνετε όλα σας τα σημαντικά επαγγελματικά έγγραφα, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά οι υπάλληλοι οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, όποια συσκευή κι αν έχουν. Επίσης, μπορείτε να σαρώνετε απευθείας σε μια διεύθυνση email ή σε άλλον εκτυπωτή συμβατό με την υπηρεσία Epson Connect.

Σαρώστε έγγραφα απευθείας σε συσκευή Android™. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε προεπισκόπηση των σαρωμένων δεδομένων και να τα στείλετε με email απευθείας σε άλλες εφαρμογές ή σε υπηρεσίες cloud όπως οι Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ και Microsoft® OneDrive.

Epson DocumentScan

Λήψη από το App Store Αποκτήστε το στο Google play

Μάθετε περισσότερα για τις άλλες σειρές επαγγελματικών σαρωτών μας

Φορητοί σαρωτές

Φορητοί σαρωτές A4 για εύκολη και αποδοτική διαχείριση εγγράφων εν κινήσει ή για μικρά εργασιακά περιβάλλοντα.

Μάθετε περισσότερα

Επίπεδοι σαρωτές

Βάλτε τέλος στην υπερφόρτωση του γραφείου σας από χαρτιά και ενισχύστε τις διαδικασίες ροής εργασιών των εγγράφων σας με μια σειρά αξιόπιστων και ευέλικτων επίπεδων σαρωτών.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Σαρωτές με τροφοδότη φύλλων, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Έλεγχος ασφαλείας

Αυτό μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για αληθινούς χρήστες κι όχι για ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

  1. Η σάρωση διαβατηρίων είναι δυνατή μέσω του προαιρετικού κιτ μετατροπής επίπεδου σαρωτή.

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

 
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αγορά από online κατάστημα λιανικής

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αγορά από online κατάστημα λιανικής

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αγορά από online κατάστημα λιανικής

Επικοινωνήστε μαζί μας