ΣΑΡΩΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΦΥΛΛΩΝ

Δημιουργήστε ένα καλύτερο επαγγελματικό περιβάλλον με την υποστήριξη ενός παγκόσμιου ηγέτη στις λύσεις σάρωσης. Σχεδιασμένη με επίκεντρο την απόδοση, η σειρά επαγγελματικών σαρωτών με τροφοδότη φύλλων της Epson είναι η ιδανική λύση για γραφεία με μεγάλο φόρτο εργασίας.

Λήψη φυλλαδίου Επιλέξτε τώρα

30 χρόνια εμπειρίας - Η Epson κατασκεύασε τον πρώτο της σαρωτή εγγράφων το 1986 και από τότε αναπτύσσεται. Πάνω από 1 εκατομμύριο σαρωτές με τροφοδότη φύλλων έχουν πωληθεί παγκοσμίως1

Απελευθερώστε τις δυνατότητες μιας δυναμικής ροής εργασιών με τη σειρά σαρωτών με τροφοδότη φύλλων

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του οργανισμού σας, η Epson διαθέτει τους ιδανικούς σαρωτές με τροφοδότη φύλλων που συμβάλλουν στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών και την ψηφιοποίηση των εγγράφων σας. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή σαρωτών υψηλής ποιότητας, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις ροές εργασίας εγγράφων με αξιόπιστες, αποδεδειγμένες λύσεις σάρωσης.

Επιλέξτε τον σαρωτή σας

Καθημερινή επιτραπέζια σάρωση

WorkForce DS-530II

Η έξυπνη επιλογή για σάρωση με τροφοδότη φύλλων που φέρνει την επανάσταση στις ροές εργασιών με έξυπνες λειτουργίες για την αποτύπωση μεγάλης γκάμας εγγράφων.

35 σελ./λεπτό | ADF 50 φύλλων | USB 3.0

Μάθετε περισσότερα Δείτε το βίντεο

Προηγμένη επιτραπέζια σάρωση

WorkForce DS-770II

Ένας μικρός και κομψός σαρωτής που συνδυάζει υψηλής ποιότητας εικόνες με εύκολη λειτουργία, προσφέροντας προηγμένη επεξεργασία εγγράφων στις επιχειρήσεις.

45 σελ./λεπτό | ADF 100 φύλλων | USB 3.0

Μάθετε περισσότερα Δείτε το βίντεο

Οικονομική δικτυακή σάρωση

WorkForce DS-730N

Απελευθερώστε τις δυνατότητες ενός χώρου εργασίας με απόλυτη συνδεσιμότητα, χάρη σε αυτόν τον προσιτό και πολύ αποδοτικό αυτόνομο δικτυακό σαρωτή.

40 σελ./λεπτό | ADF 50 φύλλων | USB 2.0

Μάθετε περισσότερα Δείτε το βίντεο

Διαισθητική δικτυακή σάρωση

WorkForce DS-780N

Ο ασφαλής και έξυπνος σαρωτής δικτύου με λογισμικό για αναγνώριση χρήστη και προσαρμοσμένες λειτουργίες διαχείρισης εργασιών σάς επιτρέπει να σαρώνετε και να μοιράζεστε έγγραφα αποτελεσματικά

45 σελ./λεπτό | ADF 100 φύλλων | USB 3.0

Μάθετε περισσότερα Δείτε το βίντεο

Επαγγελματική σάρωση Α4

WorkForce DS-870

Υψηλής ταχύτητας σάρωση με εύχρηστες δυνατότητες επεξεργασίας για διαχείριση εγγράφων χωρίς κόπο.

65 σελ./λεπτό | ADF 100 φύλλων | USB 3.0

Μάθετε περισσότερα Δείτε το βίντεο

Σάρωση παραγωγής Α4

WorkForce DS-970

Γρήγορη και υψηλής απόδοσης σάρωση για απαιτητικά περιβάλλοντα σάρωσης.

85 σελ./λεπτό | ADF 100 φύλλων | USB 3.0

Μάθετε περισσότερα Δείτε το βίντεο

Επαγγελματική σάρωση Α3

WorkForce DS-30000

Επιτραπέζιος σαρωτής εγγράφων A3 μικρού μεγέθους και μεγάλου όγκου, με δυνατότητα σάρωσης μεγάλης γκάμας μέσων.

70 σελ./λεπτό | ADF 120 φύλλων | USB 3.0

Μάθετε περισσότερα Δείτε το βίντεο

Σάρωση παραγωγής Α3

WorkForce DS-32000

Πρωτοποριακός σαρωτής εγγράφων A3 για απαιτητικές εργασίες, με την ευελιξία και την απόδοση που απαιτούνται για διάφορα περιβάλλοντα σάρωσης.

90 σελ./λεπτό | ADF 120 φύλλων | USB 3.0

Μάθετε περισσότερα Δείτε το βίντεο

Οικονομική επιτραπέζια σάρωση

WorkForce DS-410

Οικονομική επιτραπέζια λύση σάρωσης με το εύχρηστο λογισμικό Document Capture Pro.

26 σελ./λεπτό | ADF 50 φύλλων | USB 2.0

Μάθετε περισσότερα Δείτε το βίντεο

Κλιμακούμενη αρθρωτή αρχιτεκτονική

Με την κλιμακούμενη αρθρωτή αρχιτεκτονική (SMA), οι μηχανικοί της Epson σχεδίασαν μια ευρεία γκάμα προϊόντων που σας επιτρέπουν να συνδέσετε τις κατάλληλες συσκευές στον οργανισμό σας.

Οι χειριστές επωφελούνται από την εξοικείωση με τον κεντρικό σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη και διαισθητική χρήση για ένα πιο άνετο και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας.

Υψηλή απόδοση

Οι σαρωτές WorkForce με τροφοδότη φύλλων προσφέρουν απόδοση επιπέδου παραγωγής. Με ταχύτητες έως 85 σελίδες ανά λεπτό ή 170 εικόνες ανά λεπτό, είναι δυνατό να εξασφαλίσετε κύκλους εργασιών 9.000 σελίδων την ημέρα, γεγονός που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πληρούν τις απαιτήσεις των πιο δραστήριων τμημάτων.

Προηγμένα χαρακτηριστικά

Με την καλύτερη στην κατηγορία της τεχνολογία τροφοδοσίας χαρτιού, η σειρά προσφέρει τη δυνατότητα σάρωσης απαιτητικών μέσων με πάχος που κυμαίνεται από 27 gsm έως 413 gsm. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά για τον έλεγχο της ταχύτητας του σαρωτή και την προστασία του χαρτιού από ζημιές διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία.

Βραβευμένα προϊόντα

Η Epson ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρείες στην ανάπτυξη βιώσιμης τεχνολογίας γραφείου. Τα προϊόντα της εταιρείας συμβάλλουν σε μια κοινωνία χωρίς σπατάλη και στην κυκλική οικονομία μέσω της σειράς εκτυπωτών, σαρωτών και βιντεοπροβολέων με πιστοποίηση TCO.

Δικτυακή λειτουργία

Κάντε λήψη πακέτων λογισμικού με πλήθος δυνατοτήτων που επιτρέπουν στους διαχειριστές να διαχειρίζονται εργασίες, χρήστες και συσκευές για μια αποδοτική ροή εργασιών. Με προκαθορισμένες εργασίες είτε στη συσκευή είτε στον σταθμό εργασίας, παρέχει στους χρήστες μια εμπειρία εύκολης σάρωσης που μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα. Μάθετε περισσότερα για το λογισμικό Document Capture και το Epson Device Admin κάνοντας κλικ παρακάτω.

Ευέλικτη σάρωση

Σαρώστε απευθείας από την οθόνη αφής του σαρωτή και δημιουργήστε προκαθορισμένες ρυθμίσεις με δυνατότητα προσαρμογής και διατάξεις χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να σαρώνετε και να μοιράζεστε περιεχόμενο από PC ή Mac, με το λογισμικό Epson ScanSmart ή να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο ή το tablet σας με την εφαρμογή Epson Smart Panel.

Epson Smart Panel

Λήψη από το App Store Αποκτήστε το στο Google play

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω email σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προωθητικές ενέργειες, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Επιβεβαιώνω ότι είμαι πάνω από 16 ετών.
  1. Ο αριθμός παγκόσμιων πωλήσεων σαρωτών με τροφοδότη φύλλων από το 2010 έως το 2018. Αυτό βασίζεται στο Info Trends Quarterly Scanner Tracker 2o τρίμηνο 2019.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Παραλειψη

 

Παραλειψη