ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F

Παρακολουθηστε το βιντεο Μαθετε περισσοτερα

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Αν αναζητάτε έναν εκτυπωτή DTG (εκτύπωση απευθείας σε ύφασμα) που προσφέρει υψηλή ποιότητα και προάγει την υψηλή παραγωγικότητα, ο SureColor SC-F2100 της Epson είναι η απάντηση.

Παρακολουθηστε το βιντεο Μαθετε περισσοτερα

Σχεδιασμός ακριβείας για ομαλή απόδοση

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα δημιουργώντας εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας για μαλακές επιγραφές, αθλητική ένδυση, άλλα είδη ένδυσης, διαφημιστικά αντικείμενα, αξεσουάρ και gadget σε υφάσματα, ρούχα και άκαμπτα υποστρώματα. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά από την Epson για ασύγκριτη αξιοπιστία, ομαλή απόδοση και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Το μελάνι UltraChrome DS διασφαλίζει ζωντανές εκτυπώσεις, ενώ η εξαιρετική τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης της Epson εξασφαλίζει ελάχιστες διακοπές λειτουργίας και μέγιστη παραγωγικότητα.

Ποιοτικές λύσεις για ένα εύρος επιπέδων παραγωγής

Εντυπωσιακά αποτελέσματα κάθε φορά με τη σειρά SureColor F. Δημιουργήστε μικρού ή μεσαίου μεγέθους κύκλους εκτύπωσης με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας για πολυεστερικά υφάσματα, καθώς και διαφημιστικά αντικείμενα χωρίς να απαιτείται προ-επεξεργασία. Η «καρδιά» των εκτυπωτών μας είναι οι υψηλής απόδοσης κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore TFP. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εντυπωσιακή ποιότητα σε υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και συνδυάζονται με τα μελάνια dye sublimation της Epson. Αυτά τα μελάνια έχουν δημιουργηθεί μαζί με χαρτί μεταφοράς, για να προσφέρουν εξαιρετική απελευθέρωση μελανιού σε ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων.

Ευέλικτη λύση για τις δικές σας ανάγκες παραγωγής

Η ολοκληρωμένη λύση για υφάσματα υψηλής ποιότητας

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Για σχεδιαστές μόδας και επιχειρηματίες, η σειρά SureColor SC-F dye sublimation προσφέρει σταθερότητα χρώματος και μαύρα υψηλής ευκρίνειας, ενώ η συντήρηση των εκτυπωτών είναι εύκολη και γρήγορη. Οι εκτυπωτές είναι ιδανικοί για δυναμικά και απαιτητικά περιβάλλοντα παραγωγής, για χρήση σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, είτε εκτυπώνετε ένα κομμάτι ή εκτυπώνετε μαζικά.

Εξαιρετική ποιότητα, ευρεία εφαρμογή

Οι εκτυπωτές μεταφοράς dye-sublimation της σειράς SureColor SC-F απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά σας. Δημιουργήστε αντικείμενα μόδας, αθλητικά είδη, υφάσματα οικιακής διακόσμησης, επιγραφές και διαφημιστικά προϊόντα, γρήγορα, ποιοτικά και αξιόπιστα. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης την πρώτη λύση εκτύπωσης dye-sublimation της Epson με ροζ και κίτρινο μελάνι φθορισμού, το μοντέλο SC-F9400H.

Η ολοκληρωμένη λύση εκτύπωσης σε ύφασμα

Κάθε στοιχείο της σειράς SureColor SC-F επιτελεί σημαντικό ρόλο στην παροχή μιας ολοκληρωμένης και άψογης λύσης έγχρωμης εκτύπωσης της Epson.

Μελάνια Epson UltraChrome DS

Με πλούσια πυκνότητα μαύρου μελανιού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για υφάσματα, οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν ζωντανά χρώματα, έντονες σκιές με πιο ουδέτερη απόχρωση και εύκολα ελεγχόμενη κλίμακα του γκρι.

Epson Edge Print

Το λογισμικό Epson Edge Print προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο του αποτελέσματος της εκτύπωσης. Απλώς εγκαταστήστε το υλικό και το λογισμικό RIP και αποκτήστε πρόσβαση σε δυνατότητες, όπως τα Preview, Hot folder, Copy, Trimming, Nesting, Tiling, και Step & Repeat.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα, κάθε φορά

Όλα τα εξαρτήματα του εκτυπωτή SureColor SC-F2100 είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια, για εξασφαλισμένη ποιότητα. Οι κορυφαίες τεχνολογίες μας συνδυάζονται με το λογισμικό της Epson για τη σταθερή δημιουργία υψηλής ποιότητας, ζωντανών και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων εκτύπωσης, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Μαθετε περισσοτερα

Η εναρμονισμένη λύση εκτύπωσης

Όλες οι πτυχές του SureColor SC-F2100 έχουν ληφθεί προσεκτικά υπόψη, ώστε να διασφαλίζεται υψηλή ποιότητα σε κάθε στάδιο της εκτυπωτικής διαδικασίας:

  • Κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore TFP για σταθερά εκπληκτικά αποτελέσματα
  • Εκτύπωση πολλαπλών κουκκίσων και ευρύτερη γκάμα χρωμάτων για βελτιωμένη αναπαραγωγή εικόνων
  • Λειτουργία εκτύπωσης λευκής ή έγχρωμης διπλής γραμμής για πιο αποτελεσματικούς όγκους
  • Τακτική κυκλοφορία λευκού μελανιού για γρήγορη εκκίνηση
  • Υποστήριξη προφίλ RGB και CMYK για να καλύπτει τον τρόπο εργασίας σας

Εξαιρετική ποιότητα κάθε φορά

Αν αναζητάτε έναν εκτυπωτή DTG (απευθείας εκτύπωσης σε είδη ένδυσης) που προσφέρει υψηλή ποιότητα και προάγει την υψηλή παραγωγικότητα, ο SureColor SC-F2100 της Epson είναι η απάντηση.

Μαθετε περισσοτερα

Η ολοκληρωμένη λύση εκτύπωσης σε ύφασμα

Κάθε στοιχείο της σειράς SureColor SC-F είναι σχεδιασμένο να επιτελεί σημαντική λειτουργία για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης έγχρωμης εκτύπωσης.

Μελάνια Epson UltraChrome DG

Υψηλή ποιότητα: Εκτυπώνει σε σκουρόχρωμα υφάσματα καθώς η λευκή μελάνη είναι ανθεκτική και δεν σπάει. ECO PASSPORT από την OEKO-TEX®: Το μελάνι UltraChrome DG της Epson έχει διακριθεί με πιστοποίηση Eco Passport. Ευελιξία: Εκτυπώνει απευθείας σε υφάσματα και προσφέρει ευρεία γκάμα χρωμάτων.

Garment Creator

Το λογισμικό Garment Creator διευκολύνει το σχεδιασμό και δημιουργεί εντυπωσιακές εκτυπώσεις. Το απλό περιβάλλον εργασίας και η διαισθητική πλοήγηση σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε προκαθορισμένες επιλογές διαχείρισης χρωμάτων και ελέγχου διατάξεων, με αποτέλεσμα να έχετε εξαιρετικά σταθερά αποτελέσματα.

Υπεροχή στις βιομηχανικές παραγωγές εκτύπωσης απευθείας σε ύφασμα

Το Monna Lisa Evo Tre είναι ένα πλήρως ενοποιημένο σύστημα για βιομηχανικές ψηφιακές εκτυπώσεις σε υφάσματα, όπου όλα τα στοιχεία –τεχνολογία, μελάνια και κατασκευή– περιλαμβάνονται στην Total Solution, τη διαδικασία που δημιουργήθηκε από την Epson σε συνεργασία με τις F.lli Robustelli και For.Tex. Χάρη στην ποιότητα, την παραγωγικότητα και την ευελιξία, το σύστημα Monna Lisa Evo Tre ικανοποιεί τις απαιτήσεις του κλάδου της βιομηχανίας σε διάφορα πεδία εφαρμογής, όπως ρούχα υψηλής ραπτικής αλλά και γρήγορης, μαζικής παραγωγής, αξεσουάρ, οικιακά υφάσματα και αθλητική ένδυση.

Μάθετε περισσότερα

Περιπτωσιολογικεσ Μελετεσ

Επικοινωνηστε μαζι μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.