ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Αν αναζητάτε έναν εκτυπωτή DTG (απευθείας εκτύπωσης σε είδη ένδυσης) που προσφέρει υψηλή ποιότητα και προάγει την υψηλή παραγωγικότητα, ο SureColor SC-F2100 της Epson είναι η απάντηση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχεδιασμός ακριβείας για ομαλή απόδοση

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα δημιουργώντας εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας για μαλακές επιγραφές, αθλητική ένδυση, άλλα είδη ένδυσης, διαφημιστικά αντικείμενα, αξεσουάρ και gadget σε υφάσματα, ρούχα και άκαμπτα υποστρώματα. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά από την Epson για ασύγκριτη αξιοπιστία, ομαλή απόδοση και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Τα μελάνια UltraChrome DS διασφαλίζουν ζωντανές εκτυπώσεις, ενώ η εξαιρετική τεχνολογία μας κεφαλής εκτύπωσης εξασφαλίζει ελάχιστες διακοπές λειτουργίας και μέγιστη παραγωγικότητα.

Εξαιρετική ποιότητα, ευρεία εφαρμογή

Οι εκτυπωτές μεταφοράς θερμικής εξάχνωσης χρώματος της σειράς SureColor SC-F απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά σας. Δημιουργήστε αντικείμενα μόδας, αθλητικά είδη, υφάσματα οικιακής διακόσμησης, επιγραφές και άλλα αντικείμενα γρήγορα, ποιοτικά και αξιόπιστα.

Μάθετε περισσότερα

Υψηλή παραγωγικότητα και ποιότητα

Επωφεληθείτε από εξαιρετικά αποτελέσματα σε χρόνο ρεκόρ, χάρη σε αυτήν τη σειρά εκτυπωτών. Δημιουργήστε μικρούς ή μεσαίου μεγέθους κύκλους εκτύπωσης με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας για πολυεστερικά υφάσματα, χωρίς να απαιτείται προεπεξεργασία. Η «καρδιά» των εκτυπωτών μας είναι οι υψηλής απόδοσης κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore TFP. Εγγυώνται εξαιρετική ποιότητα σε υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και συνδυάζονται ιδανικά με τα μελάνια UltraChrome DS, αλλά και με άλλα μελάνια. Αυτά τα ειδικά μελάνια εκτυπώνονται σε χαρτί μεταφοράς, θερμαίνονται έως του 195 °C περίπου σε πρέσα θερμότητας ή μεταφοράς και τοποθετούνται στο πολυεστερικό ύφασμα σε 60 δευτερόλεπτα.

Ιδανικά για παραγωγή και πρωτότυπα

Χρησιμοποιήστε αυτούς τους εκτυπωτές για τη δημιουργία δειγμάτων χρωματιστών καρτών, γρήγορα και αξιόπιστα.

Η ολοκληρωμένη λύση για υφάσματα υψηλής ποιότητας

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Για σχεδιαστές μόδας και επιχειρηματίες, η σειρά SureColor SC-F dye sublimation προσφέρει σταθερότητα χρώματος και μαύρα υψηλής ευκρίνειας, ενώ η συντήρηση των εκτυπωτών είναι εύκολη και γρήγορη. Οι εκτυπωτές είναι ιδανικοί για δυναμικά και απαιτητικά περιβάλλοντα παραγωγής, για χρήση σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, είτε εκτυπώνετε ένα κομμάτι ή εκτυπώνετε μαζικά.

Η ολοκληρωμένη λύση εκτύπωσης σε ύφασμα

Κάθε στοιχείο της σειράς SureColor SC-F είναι σχεδιασμένο να επιτελεί σημαντική λειτουργία για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης έγχρωμης εκτύπωσης.

Μελάνια Epson UltraChrome DS

Με τη χρήση του μελανιού HDK Black με την εξαιρετική πυκνότητα μαύρου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για υφάσματα, οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν ζωντανά χρώματα, έντονες σκιές με πιο ουδέτερη απόχρωση και εύκολα ελεγχόμενη κλίμακα του γκρι.

Epson Edge Print

Το λογισμικό Epson Edge Print προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο του αποτελέσματος της εκτύπωσης. Απλώς εγκαταστήστε το υλικό και το λογισμικό RIP και αποκτήστε πρόσβαση σε δυνατότητες, όπως τα Preview, Hot holder, Copy, Trimming, Nesting Tiling και Step & Repeat.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα, κάθε φορά

Τα εξαρτήματα του SureColor SC-F2100 είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια και εξασφαλίζουν την ποιότητα. Οι κορυφαίες τεχνολογίες μας συνδυάζονται με το αποκλειστικό μας λογισμικό για τη σταθερή δημιουργία ζωντανών, υψηλής ποιότητας και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων εκτύπωσης, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εναρμονισμένη λύση εκτύπωσης

Όλες οι πτυχές του SureColor SC-F2100 έχουν ληφθεί προσεκτικά υπόψη, ώστε να διασφαλίζεται υψηλή ποιότητα σε κάθε στάδιο της εκτυπωτικής διαδικασίας:

 • Κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore TFP για σταθερά εκπληκτικά αποτελέσματα
 • Εκτύπωση πολλαπλών κουκκίσων και ευρύτερη γκάμα χρωμάτων για βελτιωμένη αναπαραγωγή εικόνων
 • Λειτουργία εκτύπωσης λευκής ή έγχρωμης διπλής γραμμής για πιο αποτελεσματικούς όγκους
 • Βελτιωμένη κυκλοφορία λευκού μελανιού για γρήγορη εκκίνηση
 • Υποστήριξη προφίλ RGB και CMYK για να καλύπτει τον τρόπο εργασίας σας

Εξαιρετική ποιότητα κάθε φορά

Αν αναζητάτε έναν εκτυπωτή DTG (απευθείας εκτύπωσης σε είδη ένδυσης) που προσφέρει υψηλή ποιότητα και προάγει την υψηλή παραγωγικότητα, ο SureColor SC-F2100 της Epson είναι η απάντηση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ολοκληρωμένη λύση εκτύπωσης σε ύφασμα

Κάθε στοιχείο της σειράς SureColor SC-F είναι σχεδιασμένο να επιτελεί σημαντική λειτουργία για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης έγχρωμης εκτύπωσης.

Μελάνια Epson UltraChrome DG

Υψηλή ποιότητα: Εκτυπώνει σε σκουρόχρωμα υφάσματα καθώς η λευκή μελάνη είναι ανθεκτική και δεν σπάει. ECO PASSPORT από την OEKO-TEX®: Το μελάνι UltraChrome DG της Epson έχει διακριθεί με πιστοποίηση Eco Passport. Ευελιξία: Εκτυπώνει απευθείας σε υφάσματα και προσφέρει ευρεία γκάμα χρωμάτων.

Garment Creator

Το λογισμικό Garment Creator διευκολύνει το σχεδιασμό και δημιουργεί εντυπωσιακές εκτυπώσεις. Το απλό περιβάλλον εργασίας και η διαισθητική πλοήγηση σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε προκαθορισμένες επιλογές διαχείρισης χρωμάτων και ελέγχου διατάξεων, με αποτέλεσμα να έχετε εξαιρετικά σταθερά αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

  Επικοινωνηστε μαζι μας

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

  Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

  Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
  Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
  Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
  Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
  Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
  Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.

  1. Κατά τη χρήση της λειτουργίας δύο χρωμάτων. Ισχύει μόνο για λευκά t-shirt. Οι εκτυπωτές της σειράς SureColor SC-F φέρουν πιστοποίηση Oeko-Tex Standard 100 περί των απαιτήσεων για την ανθρώπινη υγεία για προϊόντα κατηγορίας I για εφήβους, παιδιά, βρέφη και νήπια έως 36 μηνών. Το πρότυπο Oeko-Text Standard 100 προσδιορίζει τα κριτήρια δοκιμής για τις επικίνδυνες ουσίες στα υφάσματα. Το πρότυπο παρέχεται από τον Διεθνή Οργανισμό Έρευνας και Δοκιμών (International Association for Research and Testing) και αφορά στον τομέα της οικολογίας των υφασμάτων (Oeko-Tex).