ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Με το Document Capture Suite της Epson

Play

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ EPSON

Το Document Capture Suite αποτελεί μια εύχρηστη λύση για την αποτύπωση και την αποθήκευση ηλεκτρονικών εγγράφων με το πάτημα ενός κουμπιού. Είτε είστε συνεχώς εν κινήσει ως κάτοχος μιας μικρής επιχείρησης είτε ευθύνεστε για ένα μεγάλο οργανισμό με εκατοντάδες υπαλλήλους, το Document Capture Suite μπορεί πραγματικά να αυξήσει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά σας.

λειτουργίες
ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ Premium ΔΩΡΕΑΝ Premium
Λειτουργία Push Scan με προκαθορισμένα προφίλ εργασιών
Προηγμένες λειτουργίες απεικόνισης εγγράφων
Ενσωματώνεται ομαλά στη ροή εργασιών σας
Συνδέσεις DMS και Cloud
Διαχωρισμός μεγέθους αρχείου
Διαχωρισμός βάσει μορφής
Αρχείο καταγραφής με προηγμένα στοιχεία (ευρετηρίαση σε μορφή csv ή xml)
PDF με δυνατότητα αναζήτησης
Διαχωρισμός εργασιών με ζωνικό OCR
Συμβατότητα
Mac OS X 10.8 ή νεότερο
Windows XP (32/64-bit)
Windows Vista (32/64-bit)
Windows 7 (32/64-bit)
Windows 8/8.1 (32/64-bit)
Windows 10 (32/64-bit)
Windows Server (32/64-bit)

ΣΑΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Δεν χρειάζεται ειδική εκπαίδευση για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Document Capture Pro καθώς διαθέτει έξυπνο περιβάλλον εργασίας με εύκολη εξοικείωση για το χρήστη.

Το Document Capture Pro υποστηρίζει όλες τις συνήθεις μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των JPEG και PDF.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΑΣ

Καθώς παρέχει ευέλικτες λύσεις που ταιριάζουν σε όλους, από τους αρχάριους έως τους προχωρημένους χρήστες, το Document Capture Pro μπορεί να χειριστεί διάφορα μεγέθη εγγράφων και διαστάσεις ταυτόχρονα. Επιπρόσθετα, προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης διαχωρισμού δεσμών, αναγνώριση γραμμοκώδικα και υποστήριξη ζωνικού OCR.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Εργαστείτε ως ομάδα αποστέλλοντας τα σαρωμένα έγγραφα απευθείας σε αποθήκευση Microsoft Sharepoint®, FTP και cloud.

Κάνετε το πρώτο βήμα προς την αποκεντρωμένη διαχείριση εγγράφων χάρη στο Document Capture Pro Server που επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να διαχειρίζονται έγγραφα χωρίς να απαιτούνται πολλές χρονοβόρες εγκαταστάσεις λογισμικού.

ΚΙΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ

Παράλληλα, καθώς η Epson παρέχει Programming Interface Application (API), οι συνεργάτες της Epson μπορούν να προσθέσουν plug-in για την ενσωμάτωση των λύσεων αποτύπωσης έντυπων εγγράφων σε πρόσθετες συνδέσεις DMS και cloud.

Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

Η έκδοση client, δηλαδή το Document Capture Pro, συνδυάζεται με διάφορους τρόπους με τους επαγγελματικούς σαρωτές της Epson. Από το μοντέλο της σειράς WorkForce WorkForce DS-520N υψηλής απόδοσης για τη διαχείριση επιστολών, συμβάσεων ή αιτήσεων παραγγελιών έως τη σειρά επίπεδων, ταχύτατων σαρωτών A3 και A4 WorkForce DS, οι λύσεις της Epson είναι ιδανικές για τη μετατροπή πολλαπλών σελίδων και μεγάλων δεσμών εγγράφων σε ηλεκτρονική μορφή.

ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Οι χρήστες Mac OS X έχουν πλέον στη διάθεσή τους προηγμένες λειτουργίες απεικόνισης εγγράφων και λειτουργίες "σάρωσης σε" όπως η σάρωση σε FTP, email, WebDav, SugarSync, Evernote και άλλες, χρησιμοποιώντας το Document Capture. Τόσο το μοντέλο DS-520N όσο και το DS-560 που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, είναι συμβατά με το Document Capture για Mac OS.

Συμβατό κύριες μονάδες

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DOCUMENT CAPTURE PRO

Κατηγορία Μοντέλο Document Capture Pro Document Capture Pro Premium Document Capture Pro Server Document Capture Pro Server Premium Document Capture
A4 Scanner Σειρά Workforce DS-5500,6500,7500 2 1 1
Σειρά WorkForce DS-510 1 1
Σειρά WorkForce DS-520 1 1
Σειρά WorkForce DS-560 1 1
Σειρά WorkForce DS-860*, 2 1 1
WorkForce GT-S55
WorkForce GT-S55N
WorkForce GT-S85
WorkForce GT-S85N
WorkForce DS-30
A4 MFP WorkForce WF-4630 DTWF
WorkForce WF-4640 DWF
WorkForce WF-5620 DWF
WorkForce WF-5690 DWF
WorkForce WF-R5690 DTWF
WorkForce AL-MX300 Series
WorkForce Pro 4515 DN
WorkForce Pro 4525 DNF
WorkForce Pro 4595 DNF
WorkForce Pro WP-M4525 DNF
WorkForce Pro WP-M4595 DNF
A3 Scanner Σειρά Workforce DS-5000,6000,7000 2 1 1
A3 MFP WorkForce WF-8510 DWF
WorkForce WF-R8590 DTWF
WorkForce WF-8590 DTWF
WorkForce Pro WF-R8590 D3TWFC
WorkForce Pro WF-8590 D3TWFC

ΛΗΨΗ ΤΟΥ DOCUMENT CAPTURE SUITE

Παρακαλώ καταχωρίστε ορισμένα στοιχεία για να πραγματοποιήσετε λήψη του ΔΩΡΕΑΝ λογισμικού Document Capture, Document Capture Pro ή Document Capture Pro Server.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ DOCUMENT CAPTURE

Οι παρακάτω συνδέσεις λειτουργούν με τα συστήματα αποτύπωσης εγγράφων της Epson και υποστηρίζονται από την Epson. Μάθετε περισσότερα για αυτές παρακάτω και κάντε κλικ στις λήψεις για να πραγματοποιήσετε λήψη και να αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε αμέσως.

KnowledgeWorks Intranet Limited

Η KnowledgeWorks Intranet Limited αναπτύσσει συστήματα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων. Οι λύσεις της έχουν την επωνυμία Filestar. Οι λύσεις Filestar απλοποιούν στο μέγιστο δυνατό τις διαδικασίες σάρωσης και αρχειοθέτησης. Η διαχείριση εγγράφων γίνεται απλή υπόθεση.
Συμβατότητα
DCP DCPS

Xambox

Το Xambox ταξινομεί και αρχειοθετεί τα έντυπα έγγραφά σας στο cloud. Το Xambox.com είναι ένα εξαιρετικά έξυπνο σύστημα διαχείρισης εγγράφων. Ταξινομεί, αρχειοθετεί και προστατεύει όλα τα έντυπα έγγραφά σας. Απλά τοποθετήστε τα έντυπα έγγραφά σας στο σαρωτή και πατήστε το κουμπί. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα θα μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε από αυτά τα έγγραφα απλά πληκτρολογώντας μια λέξη-κλειδί στη μηχανή αναζήτησης του Xambox.com. Οι εκδόσεις σε pdf όλων των έντυπων εγγράφων είναι επομένως ασφαλείς και μπορείτε να τα ανασύρετε και να θέσετε σε κοινή χρήση από οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή. Διαβάστε στην τοποθεσία μας στο web πώς μπορεί το Xambox να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα έντυπα έγγραφά σας χωρίς να χρειάζεται να τα αρχειοθετήσετε.
Συμβατότητα
DCP DCPS

Microsoft OneNote

Η Epson παρέχει δωρεάν λογισμικό σύνδεσης του Document Capture Pro για την ομαλή ενσωμάτωση των έντυπων εγγράφων σας στο OneNote. Το OneNote αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ψηφιακών σημειώσεων που επιτρέπει στους χρήστες να αποτυπώνουν και να διαχειρίζονται σημειώσεις από διάφορα μέσα σε ένα βολικό μέρος. Με το OneNote οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα, τις εικόνες τους και άλλα μέσω του προγράμματος περιήγησής τους στο web με την εφαρμογή OneNote App που διατίθεται στο Mac App Store, στο iTunes Store, στο Google Play και στο Windows Store. Οι χρήστες μπορούν να θέτουν εύκολα τα αρχεία τους σε κοινή χρήση με άλλους και έχουν επίσης τη δυνατότητα να συντάσσουν έγγραφα μαζί με άλλους για καλύτερη συνεργασία.
Συμβατότητα
DCP DCPS

Workshare

Το Workshare αποτελεί κορυφαίο προμηθευτή ασφαλών εφαρμογών κοινής χρήσης αρχείων και συνεργασίας για επιχειρήσεις. Με το Workshare οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν, να θέτουν σε κοινή χρήση και να διαχειρίζονται σημαντικό περιεχόμενο εύκολα, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Το Workshare βελτιώνει την αποδοτικότητα της συνεργασίας καθώς επιτρέπει στους κατόχους του περιεχομένου να παρακολουθούν και να συγκρίνουν με ακρίβεια τις αλλαγές που προκύπτουν από τα διάφορα άτομα που συμβάλλουν στη δημιουργία του. Το Workshare μειώνει επίσης τον εμπορικό κίνδυνο που μπορεί να προκύψει από την εκ παραδρομής κοινοποίηση εμπιστευτικών εγγράφων ή εγγράφων με ευαίσθητο περιεχόμενο. Περισσότεροι από 1,8 εκατομμύρια επαγγελματίες σε 70 χώρες χρησιμοποιούν τις βραβευμένες εφαρμογές της Workshare για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, tablet καθώς και online εφαρμογές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.workshare.com ή ακολουθήστε τη Workshare στο twitter στη διεύθυνση http://www.twitter.com/workshare.
Συμβατότητα
DCP DCPS

Multimedia SOLUTIONS

Multimedia SOLUTIONS is a French company based near Bordeaux. We develop the electronic management software of documents : Windex GED. The Windex software can be installed on any type of computer (with Windows OS or Unix OS). Windex GED enables you to visualize the files, to index them and find them with the full-text search engine, manage workflows and to follow the documents management. The connector of Document Capture Pro developed by EPSON allows easy and fast integration in Windex GED of all the documents scanned with a EPSON equipment. You can then store, share, search (in full text), manage, sign and forward easily all the digitized documents.
Συμβατότητα
DCP DCPS

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 • Εξοικονόμηση χρόνου

  Αυτόματη εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ διπλής όψης

 • Οικολογικός

  Χαμηλότερη έως 80% κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ του ανταγωνισμού3

 • Χαμηλό λειτουργικό κόστος

  Έως 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σύγκριση με έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ του ανταγωνισμού3

 • Σχεδιασμένοι για επιχειρήσεις

  Λειτουργίες «Σάρωσης σε» και υποστήριξη βιβλίου διευθύνσεων LDAP

 • Τεχνολογία PrecisionCore

  Η πιο εξελιγμένη τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης της Epson

 • Σαρωτής υψηλής ταχύτητας

  Σάρωση έως 40 σελ. το λεπτό/80 εικ. το λεπτό

 • Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων μεγάλης χωρητικότητας

  Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων χωρητικότητας 100 σελίδων

 • Χωρίς προβλήματα

  Ανίχνευση διπλής τροφοδότησης

 • Δυνατότητα δικτύωσης

  Πίνακας/Μονάδα διασύνδεσης δικτύου

 • Λειτουργίες Push Scan

  Απλή σάρωση με ένα άγγιγμα2

 • Σαρωτής υψηλής ταχύτητας

  Έως 30 σελ./λεπτό / 60 εικ./λεπτό

 • Εύκολη ενσωμάτωση

  Συμβατότητα με Document Capture Pro

 • Χωρίς προβλήματα

  Προηγμένη τεχνολογία τροφοδότησης

 • Δυνατότητα δικτύωσης

  Λειτουργίες Push Scan με προκαθορισμένα προφίλ εργασιών

 • Σάρωση διπλής όψης με ένα πέρασμα

  Γρήγορη σάρωση και των δύο όψεων ενός εγγράφου

 1. Το Document Capture για Mac OS δεν υποστηρίζει στην παρούσα φάση PDF με δυνατότητα αναζήτησης, αναγνώριση γραμμοκώδικα, ζωνικό OCR, Push Scan και πρόσθετες συνδέσεις ISV.
 2. Σάρωση σε email, FTP, SharePoint, εκτύπωση, φάκελοι web, φάκελοι δικτύου, Google Docs
 3. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving
 4. Όταν περιλαμβάνει το Πίνακα διασύνδεσης δικτύου από την Epson
 5. Παρέχεται δωρεάν
 • Το Microsoft SharePoint αποτελεί σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες
 • Για το Document Capture απαιτείται MAC OS X 10.8 ή μεταγενέστερο.
 • Για το Document Capture Pro απαιτούνται Windows XP (32/64bit), Windows Vista (32/64bit), Windows 7 (32/64bit), Windows 8/8.1 (32/64bit)
 • Για το Document Capture Pro Server απαιτούνται Windows Server 2008/2008 R2, 2012/2012R2
Κλεισιμο

Σύγκριση λύσεων

Document Capture Document Capture Pro Document Capture Pro Server

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Μοντέλα
 • Σειρά WorkForce DS-520N
 • WorkForce DS-560
 • WorkForce DS-30,
 • Σειρά WorkForce DS-520N
 • WorkForce DS-560,
 • Σειρά WorkForce DS-860*,
 • Σειρά GT-S85,
 • Σειρά Workforce DS-5500, 6500, 7500, 50000, 60000, 70000,
 • WorkForce Pro 4525 DNF,
 • WorkForce Pro 4595 DNF,
 • WorkForce Pro 4515 DN,
 • WF-4630,
 • WF-4640,
 • WF-5620,
 • WF-5690
 • Σειρά WorkForce DS-520N
 • Σειρά WorkForce DS-860
 • Σειρά WorkForce DS-5500*,
 • Σειρά WorkForce DS-6500*,
 • Σειρά WorkForce DS-7500*,
 • Σειρά WorkForce DS-50000*,
 • Σειρά WorkForce DS-60000*,
 • Σειρά WorkForce DS-70000*
 • *διαθέτει τη μονάδα διασύνδεσης δικτύου Epson
Λειτουργικό σύστημα
 • Mac OS X 10.8 ή νεότερο
 • Windows XP (32/64bit),
 • Windows 7 (32/64bit),
 • Windows 8/8.1 (32/64bit)
 • Windows Server 2008/2008 R2,
 • Windows Server 2012/2012R2

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Γλώσσες
 • Αγγλικά,
 • Γαλλικά,
 • Γερμανικά,
 • Ιταλικά,
 • Ισπανικά,
 • Πορτογαλικά,
 • Ρωσικά
 • Κονσόλα διαχειριστή: Αγγλικά
Πίνακας διασύνδεσης δικτύου Epson Μονάδα
 • Αγγλικά,
 • Γαλλικά,
 • Ισπανικά,
 • Πορτογαλικά,/li>
Προβολή

Απλοποιημένες και σύνθετες λειτουργίες με προσαρμόσιμη γραμμή εργαλείων

Εύκολη διαχείριση μέσω περιβάλλοντος του προγράμματος περιήγησης στο web

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ PUSH SCAN

Δεν υποστηρίζεται

PushScan με επιλογή εργασιών σε μοντέλα συμβατά με Epson 6

PushScan με επιλογή εργασιών σε πίνακα διασύνδεσης δικτύου Epson

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων

PDF, PDF με δυνατότητα αναζήτησης 2, PDF/A, JPEG, BMP, TIFF, Multi-TIFF, PNG, DocX 7, XlsX 7, PptX 7

Υποστήριξη γραμμικού κώδικα (1D και 2D) UCP/EAN/JAN, ITF, CODE39, CODEBAR, CODE128, QR & PDF147
Λειτουργία σάρωσης Ασπρόμαυρη, κλίμακα του γκρι, έγχρωμη
PDF υψηλής συμπίεσης ΝΑΙ
PDF προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης ΝΑΙ
Συμπίεση BW TIFF CCIT Group4
Έγχρωμη / κλίμακα του γκρι συμπίεση TIFF LZW

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ

Βασική
 • Αυτόματη διόρθωση κλίσης εικόνων
 • Αυτόματη περιστροφή
 • Αυτόματη ανίχνευση χρώματος
 • Απόρριψη χρώματος RGB
 • Προηγμένη απόρριψη χρωμάτων με επιλογή χρώματος 2 3
 • Αναίρεση περιστροφής και διόρθωσης κλίσης εικόνων
 • Προηγμένες λειτουργίες ταξινόμησης (ημερομηνία, χρώμα, τύπος)
 • Μη αυτόματος διαχωρισμός εγγράφων
 • Μεγέθυνση
 • Οριζόντιος και κατακόρυφος διαχωρισμός Έγγραφα
 • Πολλαπλή ροή (σαρωτές εκτός από τον DS-30),
 • Παράλειψη κενής σελίδας,
 • Προσάρτηση/διαγραφή/αντικατάσταση σελίδων, 2,
 • Προσθήκη σελίδων από αρχείο (η προσθήκη PDF περιορίζεται σε σαρωμένα αρχεία) ή από σαρωτή 2 2

ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Αυτόματος διαχωρισμός εργασιών

Γραμμικός κώδικας 6, Ζωνικό OCR 6, κενή σελίδα, σταθερή σελίδα

Αυτόματη δημιουργία φακέλου

Γραμμικός κώδικας 6, Ζωνικό OCR 6, ημερομηνία και ώρα, προκαθορισμένο πρόθεμα

Αυτόματη ονομασία αρχείου

Γραμμικός κώδικας 6, Ζωνικό OCR 6, ημερομηνία και ώρα, προκαθορισμένο πρόθεμα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ

 • Σύνδεση με Email ( MAPI 2, υποστήριξη SMTP)
 • Σύνδεση τοπικού και δικτυακού φακέλου
 • Σύνδεση FTP
 • Σύνδεση φακέλου στο Web
 • Σύνδεση εκτύπωσης σε εκτυπωτές Epson
Συνδέσεις DMS και Cloud
 • Σύνδεση GoogleDrive
 • Σύνδεση Evernote 2
 • Σύνδεση 2
 • Σύνδεση SharePoint
 • Δυνατότητα προσαρμοσμένης σύνδεσης 9

ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

 • Εξαγωγή/εισαγωγή λίστας εργασιών
 • Αρχείο καταγραφής εργασιών με μεταδεδομένα
 • Φάκελοι που παρακολουθούνται
 • Έλεγχος ταυτότητας χρήστη ή ομάδας στον πίνακα ελέγχου του σαρωτή 5

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PREMIUM

Document Capture Pro Premium 8 8

Προηγμένη έξοδος αρχείου καταγραφής για ευρετηρίαση εγγράφων, αυτόματος διαχωρισμός εργασιών με εντοπισμό μεγέθους αρχείου, αυτόματος διαχωρισμός εργασιών και ονομασία αρχείων από προκαθορισμένες μορφές αναγνώρισης

Document Capture Pro Server Premium 88

PDF με δυνατότητα αναζήτησης (Αγγλικά / Ολλανδικά/ Γαλλικά / Γερμανικά / Ιταλικά / Ισπανικά / Πορτογαλικά / Ρωσικά /Ουκρανικά)
Διαχωρισμός εργασιών μέσω ζωνικού OCR

 • Η προσθήκη PDF περιορίζεται στα σαρωμένα αρχεία
 • Μόνο στην έκδοση Pro
 • Σειρές WorkForce DS-5500, 6500, 7500, 50000, 60000, 70000
 • Σειρά WorForce DS-520N, Σειρά GT-S85, Σειρές Workforce DS-5500, 6500, 7500, 50000, 60000, 70000
 • Σειρές Workforce DS-5500, 6500, 7500, 50000, 60000, 70000
 • Δεν υπάρχει συμβατότητα με το Workforce DS-30 καθώς και με τα DS-520N και DS-560 όταν δεν περιλαμβάνει Epson Network Interface Box
 • Μόνο DCP
 • Δωρεάν στις Σειρές Workforce DS-5500 ,6500, 7500, 50000, 60000, 70000, 860
 • Μόνο DCP-DCPS
Κλεισιμο

ΛΗΨΗ ΤΟΥ DOCUMENT CAPTURE SUITE

Παρακαλώ καταχωρίστε ορισμένα στοιχεία για να πραγματοποιήσετε λήψη του ΔΩΡΕΑΝ λογισμικού Document Capture, Document Capture Pro ή Document Capture Pro Server.

Please fill in this field
Please fill in this field
Please fill in this field
Please fill in this field
Please fill in this field
Please fill in this field

Η Epson δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα και να σέβεται την ιδιωτικότητά σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από τον ιστότοπό μας, μπορείτε να διαβάσετε τη δήλωση πληροφοριών ιδιωτικού απορρήτου μας

Fields marked with * are required. ΥΠΟΒΟΛΗ

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ