ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ CO2 ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ WORKFORCE PRO;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ CO2 ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro της Epson κατανάλωσαν έως 83% λιγότερη ενέργεια από τους εκτυπωτές και τα φωτοαντιγραφικά laser1. Δείτε παρακάτω πόση ηλεκτρική ενέργεια και CO2 μπορείτε να εξοικονομήσετε, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή μας.

Δείτε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε σε 3 απλά βήματα

Προσθήκη περισσότερων εκτυπωτών

1 Με βάση υπολογισμούς της Epson, ο Epson WorkForce Pro WF-C8190DW χρησιμοποιεί 83% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τον HP Color LaserJet Enterprise M750dn, το μοντέλο με τις υψηλότερες πωλήσεις στην κατηγορία έγχρωμων εκτυπωτών μονής λειτουργίας A3 21-30ppm (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, αποστολές 4ο τρίμηνο 2015 έως 3ο τρίμηνο 2019, έκδοση 2ο τρίμηνο 2020). Μεθοδολογία με βάση την «Τυπική κατανάλωση ενέργειας», όπως ορίζεται ή/και προσομοιώνεται με αναφορά στη διαδικασία δοκιμής ENERGY STAR και παρουσιάζεται σε kWh ανά έτος. Η εξοικονόμηση CO2 υπολογίζεται κατ’ αναλογία με την εξοικονόμηση ενέργειας, με βάση τη μέση παραγωγή kg CO2 ανά περιοχή ανά kWh χρησιμοποιούμενης ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Epson δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα και να σέβεται την ιδιωτικότητά σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από τον ιστότοπό μας, μπορείτε να διαβάσετε τη δήλωση πληροφοριών ιδιωτικού απορρήτου μας.