Κάντε την
αλλαγή σε
εντυπωσιακή
σήμανση Epson

Επικοινωνήστε μαζί μας Λήψη φυλλαδίουΠαρακολουθήστε το βίντεο

Κάντε την
αλλαγή σε
εντυπωσιακή
σήμανση Epson

Επικοινωνήστε μαζί μας Λήψη φυλλαδίου Παρακολουθήστε το βίντεο

Κάντε την
αλλαγή σε
εντυπωσιακή
σήμανση Epson

Επικοινωνήστε μαζί μας Λήψη φυλλαδίου

Ένας νέος τρόπος δημιουργίας απλών επιγραφών έως μέσων παρουσίασης και διακόσμησης υψηλών προδιαγραφών σε μια ποικιλία υποστρωμάτων. Κάθε εξάρτημα αυτών των εκτυπωτών έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από την Epson ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία και να εγγυώνται τα αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας.

Επισκόπηση προϊόντος και βασικών χαρακτηριστικών

Χάρη στο μελάνι UltraChrome RS της Epson, οι εκτυπωτές της σειράς SC-R5000 προσφέρουν ευρεία υποστήριξη υποστρωμάτων, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για εκτυπωτές επιγραφών και γραφικών pro-graphic, σχεδιαστικά γραφεία και μονάδες παραγωγής ψηφιακής ταπετσαρίας, καμβά και φωτογραφιών. Το άοσμο μελάνι σημαίνει ότι οι εκτυπωμένες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ευαίσθητα περιβάλλοντα, όπως σχολεία, νοσοκομεία και ξενοδοχεία, καθώς και σε εφαρμογές εξωτερικών χώρων που απαιτούν εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Κεφαλές εκτύπωσης με δυνατότητα αντικατάστασης από τον χρήστη

Γρήγορο στέγνωμα και υψηλά επίπεδα ανθεκτικότητας στις γρατζουνιές

Επιλογή από θήκες μελανιών 1,5 λίτρου ή 2 x 1,5 λίτρου για αυξημένη παραγωγικότητα

6 χρώματα και βελτιστοποιητής

 • ΚΕΦΑΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
 • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΣΥΝΕΠΕΙΑ
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Εξαρτήματα με δυνατότητα αντικατάστασης από τον χρήστη

Δεν χρειάζεται να ζητήσετε τη βοήθεια τεχνικού. Οι εκτυπωτές SC-R5000 έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν τις διακοπές λειτουργίας, καθώς οι κεφαλές εκτύπωσης μπορούν να αντικατασταθούν από τον χρήστη2.

Ο προηγμένος έλεγχος αυτόματης τάνυσης διασφαλίζει την εξαιρετικά ακριβή τροφοδοσία μέσων, με αποτέλεσμα εξαιρετικό συνδυασμό των προβολών. Αυτή η σταθερή επαναληψιμότητα αποτρέπει τη σπατάλη υλικού, εξοικονομεί χρόνο εγκατάστασης και παρέχει άριστα αποτελέσματα και ενισχύει την παραγωγικότητα.
Η αποτελεσματική διαδικασία στεγνώματος των εκτυπωτών σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να πλαστικοποιήσουν αμέσως χωρίς να απαιτείται εξαέρωση. Αυτό επιτρέπει παράδοση την ίδια μέρα και ταχύτερους χρόνους διεκπεραίωσης.
Εξασφαλίστε ακριβή αποτελέσματα κάθε φορά

Αυτοί οι εκτυπωτές παράγουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, κάθε φορά που εκτυπώνετε. Η υψηλή ποιότητα εικόνας επιτυγχάνεται με τρεις τεχνολογίες εκτύπωσης της Epson – Halftoning, πλήρως βελτιστοποιημένη LUT και Micro Weave – μειώνοντας την εμφάνιση κουκκίδων και γραμμών.

Η πλήρως ελεγχόμενη τεχνολογία θέρμανσης και στεγνώματος, σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της κεφαλής εκτύπωσης PrecisionCore, παρέχουν αξιόπιστη ομοιομορφία χρωμάτων σε όλο το μήκος του κύκλου εκτύπωσης. Έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκτυπώσεις λόγω αναντιστοιχίας χρωμάτων.
Μεγιστοποιήστε τον χρόνο λειτουργίας, ελαχιστοποιήστε τις ανάγκες συντήρησης

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού με σκοπό τη βελτίωση και τη μεγιστοποίηση του χρόνου παραγωγής. Ο ανιχνευτής υπερήχων μειώνει τον κίνδυνο βλάβης της κεφαλής εκτύπωσης, και η τεχνολογία NVT (τεχνολογία επαλήθευσης ακροφυσίων)

αντισταθμίζει αυτόματα σε περίπτωση που φράξει κάποιο ακροφύσιο, επιτρέποντας στον εκτυπωτή να συνεχίσει την εκτύπωση. Το μοντέλο SC-R5000L περιλαμβάνει μια λύση μελανιού υψηλής αποδοτικότητας που υποστηρίζεται από μια δυνατότητα αντικατάστασης εν ώρα λειτουργίας «hot-swap».

Τα μοντέλα μας

Σειρά SC-R

Ακριβείς, έγχρωμες σταθερές εκτυπώσεις που στεγνώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικές στις γρατζουνιές με τη χρήση μελανιού ρητίνης.

Σειρά SC-V

Επιτραπέζιοι εκτυπωτές UV που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε ευρεία γκάμα μέσων

Σειρά SC-S

Δημιουργήστε τα πάντα, από απλές επιγραφές έως μέσα παρουσίασης και διακόσμησης υψηλών προδιαγραφών σε μια ποικιλία υποστρωμάτων.

Σύγκριση προϊόντων

Τεχνολογία
Λειτουργίες «όλα σε ένα»
Δυνατότητα διασύνδεσης
Μέγιστο μέγεθος χαρτιού
Εκτύπωση διπλής όψης
Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων
Οθόνη LCD
Υπηρεσία εκτύπωσης μέσω φορητής συσκευής και cloud

Μελάνια κορυφαίας ποιότητας

Με τον SureColor SC-R5000(L) μπορείτε να εκτυπώσετε από παραδοσιακές εφαρμογές επιγραφών μέχρι ένα ευρύ φάσμα banner, επιτοίχιων καλυμμάτων, βινυλίου, φιλμ και υφασμάτων. Το μελάνι με βάση το νερό είναι άοσμο, καθιστώντας δυνατή τη χρήση σε ευαίσθητα περιβάλλοντα, όπως σχολεία, νοσοκομεία και ξενοδοχεία. Το μελάνι ρητίνης στεγνώνει γρήγορα και είναι ανθεκτικό σε γρατζουνιές, ώστε να μπορείτε να πλαστικοποιείτε αμέσως μετά την εκτύπωση.


Τομείς εφαρμογής

Οι λύσεις επιγραφών της Epson έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με εξαιρετική φωτογραφική ποιότητα εκτύπωσης, ανθεκτικότητα και συμβατότητα μέσων.

Κάντε κλικ στην εικόνα του προϊόντος για να δείτε τη σειρά προϊόντων.

Τομέας εφαρμογής Σειρά SC-R Σειρά SC-V Σειρά SC-S
Ταπετσαρίες τοίχου ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔
Υφασμάτινες επιγραφές ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔
Banner εξωτερικών χώρων και εκδηλώσεων ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Μεμβράνες αυτοκινήτων ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Γραφικά βιτρίνας ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
POS (Αφίσες) ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Φωτεινά πλαίσια ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Επικαλύψεις δαπέδου ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Χαλκομανίες ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Διακόσμηση ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Άκαμπτα υλικά - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ -
Καμβάς ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Pull Ups ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Γραφικά επιδείξεων ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔
Πινακίδα κατεύθυνσης ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔

Επεξήγηση

✔ ✔ ✔ ✔ ✔

Εξαιρετικό

✔ ✔ ✔ ✔

Πολύ καλό

✔ ✔ ✔

Καλό

-

Δεν συνιστάται

Υποστηρικτικό λογισμικό

Λογισμικό Epson Edge Print

Το λογισμικό Epson Edge Print προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο του αποτελέσματος της εκτύπωσης. Απλώς εγκαταστήστε το υλικό και το λογισμικό RIP και αποκτήστε πρόσβαση σε δυνατότητες, όπως Preview, Hot holder, Copy, Trimming, Nesting Tiling και Step & Repeat. Το Edge Print λειτουργεί αυτόματα με άλλα εργαλεία Epson, όπως το Control Dashboard, το οποίο σας επιτρέπει να καθορίσετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις εκτύπωσης γρήγορα και εύκολα. Το Εργαλείο λογιστικής καταγραφής LFP της Epson σας βοηθά να υπολογίζετε την τιμή κάθε εκτύπωσης, με βάση την κατανάλωση μελανιού και χαρτιού, επιτρέποντάς σας να υπολογίζετε ξεχωριστά το κόστος κάθε εργασίας.

Epson Cloud Solution PORT

Βελτιώστε τα επίπεδα απόδοσης μέσω του αποτελεσματικού σχεδιασμού της παραγωγής, του αυξημένου χρόνου λειτουργίας και της ενισχυμένης υποστήριξης για ένα σύνολο εκτυπωτών.

Μάθετε περισσότερα

Πρόγραμμα επιλογής Epson RIP

Οι επιλεγμένες λύσεις RIP σας βοηθούν να έχετε γρήγορα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και προσφέρουν υψηλή απόδοση με τον εκτυπωτή SureColor Series της Epson.

SC-S80600L SC-S60600L
SC-S80600 SC-S60600 SC-S40600

Πρόγραμμα κουπονιών λύσεων της Epson

Όταν αγοράζετε έναν νέο εκτυπωτή SureColor SC-S, η Epson σάς προσφέρει μια επιλογή λύσεων λογισμικού που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας, ως μέρος του πακέτου.

Επιλέξτε να προσθέσετε το Onyx RIP Centre ή το Caldera Sign RIP Epson Edition.

Ακολουθήστε τις παρακάτω συνδέσεις ή επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας για περισσότερες πληροφορίες.

ONYX RIP CENTRE CALDERA

Μελέτες περιπτώσεων

Previous Next

Βίντεο

Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Σύγκριση επιλεγμένων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.
Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω email σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προωθητικές ενέργειες, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.

 1. Ανάλογα με το λογισμικό RIP.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Epson ή επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr

  Αυστρία 01 253 49 78 333 Βέλγιο +32 (0)2 792 04 47 Τσεχία 800/142 052 Δανία 44 50 85 85 Φιλανδία 0201 552 091 Γαλλία 09 74 75 04 04 (Ενδέχεται να ισχύει χρέωση για τοπική κλήση από τον πάροχο) Γερμανία +49 (0) 2159/92 79 500 Ελλάδα 210‑8099499 Ουγγαρία 06800 147 83 Ιρλανδία 01 436 7742 Ιταλία 02‑660321 10 (0,12 €/λ.) Λουξεμβούργο +352 27860692 Μέση Ανατολή +9714 8872172 Κάτω Χώρες +31 (0)20 708 5099 Νορβηγία +47 67 11 37 00 Πολωνία 0‑0‑800 4911299 (0,16 zł/λ.) Πορτογαλία 707 222 111 Ρωσία (095) 777‑03‑55 Σλοβακία 0850 111 429 Νότια Αφρική (+2711) 465‑9621 Ισπανία 93 582 15 00 Σουηδία 0771‑400135 (Mobilsamtal – 0,99 kr/λ., Lokala samtal – 0,30 kr/λ., Utlandssamtal – 0,89 kr/λ.) Ελβετία 022 592 7923 Τουρκία (0212) 3360303 Ηνωμένο Βασίλειο 0871 222 6702

  Οι πληροφορίες των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

 2. Τα «εξαρτήματα με δυνατότητα αντικατάστασης από τον χρήστη» είναι διαθέσιμα μόνο για πιστοποιημένους πελάτες με το πακέτο συντήρησης CoverPlus Plus.