Ομάδα Διοικητικών Στελεχών
της Epson Europe

Η ομάδα Διοικητικών στελεχών της Epson διευθύνει την εταιρεία με ευαισθησία και εμπειρία, με σκοπό την ανάπτυξη της εταιρείας και τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της.

Kazuyoshi Yamamoto

Πρόεδρος και COO της Epson Europe B.V.

Ο Kazuyoshi Yamamoto έγινε Πρόεδρος της Epson Europe B.V. τον Ιούνιο του 2015 αφού εργάστηκε για πολλά χρόνια ως chief representative των Epson Europe B.V., Moscow, Epson Ukraine και Epson Kazakhstan. Επιπλέον, εργάστηκε για επτά χρόνια στην Ινδονησία ως πρόεδρος εταιρείας.

Ο Kazuyoshi Yamamoto εντάχθηκε στο τμήμα marketing και πωλήσεων της Epson το 1999, έπειτα από εμπειρία 16 ετών στις πωλήσεις και στο marketing σε διάφορες μεγάλες εταιρείες (Sharp και Sony).

Κατέχει Bachelor of Arts από το πανεπιστήμιο Kobe City Foreign Language University. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

Rob Clark

Ανώτατος Αντιπρόεδρος, Epson Europe B.V.

Ο Rob Clark είναι Ανώτατος Αντιπρόεδρος της Epson Europe και είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις και το marketing στην περιοχή EMEAR.

Παλιότερα, ο Rob Clark ήταν Vice President of Marketing και Business Development,και πριν από αυτό, εργάστηκε για πέντε χρόνια ως διευθυντής των δραστηριοτήτων inkjet της Epson Europe.

Έχοντας ξεκινήσει να εργάζεται στην Epson ως Product Manager για εκτυπωτές ακίδων, ο Rob εξελίχθηκε στο τμήμα του προϊόντικού marketing και της διοίκησης της επιχείρησης και ως Managing Director της Epson UK.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Epson, ο Rob εργάστηκε στον κλάδο της διανομής IT, όπου απέκτησε εμπειρία στην πώληση και το marketing απευθείας σε μεταπωλητές και εμπόρους λιανικής. Ο Rob ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως υπάλληλος ΙΤ στην βρετανική διακυβέρνηση, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Ηλεκτρολόγος και Ηλεκτρονικός Μηχανικός.

Hideki Kitamura

Αντιπρόεδρος, Business Operations, Epson Europe B.V.

Ο Hideki Kitamura είναι υπεύθυνος Business Operations για την περιοχή EMEAR. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνεται η επίβλεψη των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον έλεγχο, τα νομικά ζητήματα, το ανθρώπινο δυναμικό, την εφοδιαστική αλυσίδα, την εξυπηρέτηση πελατών και το IT για όλο το EMEAR.

Πριν αναλάβει αυτόν τον ρόλο, ο Hideki Kitamura εργαζόταν σε διάφορες θέσεις στον όμιλο εταιρειών της Epson, ενώ τελευταία απασχολήθηκε για οκτώ χρόνια στην Epson America.

Ο Hideki Kitamura εντάχθηκε στην Epson το 1983, αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο με ειδίκευση στα Οικονομικά. Ο Hideki Kitamura αρχικά προσελήφθη από το οικονομικό τμήμα με έδρα στην Ιαπωνία και ήταν υπεύθυνος για τον έλεγχο του προϋπολογισμού, τα οικονομικά και τη διαχείριση FX του ομίλου, προτού μετακομίσει στη Γερμανία, για να βελτιώσει τις δεξιότητές του στα οικονομικά.

Duncan Ferguson

Αντιπρόεδρος, Επαγγελματικές Εκτυπώσεις και Ρομποτική, Epson Europe B.V. και Διευθυντής Epson UK.

Ο Duncan Ferguson είναι αντιπρόεδρος Επαγγελματικών Εκτυπώσεων και Ρομποτικής στην Epson Ευρώπης και Διευθυντής της Epson UK.

Έχοντας ενταχθεί στην Epson ως επικεφαλής Pro-Graphics στην Ευρώπη το 2003, γρήγορα καθιέρωσε το μελάνι UltraChrome της Epson ως το κορυφαίο επαγγελματικό μελάνι γραφικών τόσο για ανεξάρτητους επαγγελματικούς εκτυπωτές όσο και για εμπορικούς εκτυπωτές με προσανατολισμό την παραγωγή.

Ο Duncan κατείχε διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις στην Epson σε πολλούς τομείς, όπως τις λύσεις για επαγγελματικές εκτυπώσεις, ετικέτες, επιγραφές, υφάσματα και, πιο πρόσφατα, ρομποτική.

Ο Duncan ξεκίνησε την καριέρα του στον τομέα των χημικών της Shell, στην εξυπηρέτηση πελατών και τις τεχνικές πωλήσεις, και αργότερα μετακινήθηκε στην Kodak όπου ήταν υπεύθυνος για πωλήσεις και υπηρεσίες στους τομείς επαγγελματικής και ψηφιακής απεικόνισης και απεικόνισης υγείας στο ΗΒ και την Ευρώπη.

Ο Duncan κατέχει πτυχίο Χημικού από το Πανεπιστήμιο του Durham. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και παίζει κρίκετ.

Neil Colquhoun

Αντιπρόεδρος CISMEA και Επαγγελματικών Λύσεων Απεικόνισης, Epson Europe B.V.

Ο Neil Colquhoun είναι αντιπρόεδρος της περιοχής CISMEA της Epson και είναι αρμόδιος για τις επαγγελματικές λύσεις προβολής. Είναι υπεύθυνος για την περιοχή CISMEA της Epson και για τις δραστηριότητες επαγγελματικών λύσεων προβολής σε όλη την περιοχή EMEAR.

Ο Neil εντάχτηκε στο δυναμικό της Epson το 2012 ως διευθυντής επαγγελματικών πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προτού αναλάβει θέσεις με αρμοδιότητες σε όλη την Ευρώπη ως επιχειρηματικός διευθυντής για τα οπτικά όργανα αρχικά και ως εκτελεστικός διευθυντής για τις επαγγελματικές λύσεις απεικόνισης, αργότερα.

Προτού ενταχθεί στο δυναμικό της Epson, ο Neil κατείχε διάφορες θέσεις ανώτερου διευθυντικού στελέχους στις πωλήσεις και το marketing σε εταιρείες όπως οι Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK και Coca-Cola. Ο Neil έχει πτυχίο BSc (Hons) στη Διαχείριση Κατασκευών από το Πανεπιστήμιο του Sunderland και διδακτορικό στη Διεθνή Οικονομία από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Irvine.

Ο Neil ζει στο Λονδίνο και στον ελεύθερο χρόνο του παίζει ποδόσφαιρο και κάνει hot yoga και καταδύσεις.

Massimo Pizzocri

Vice President of Consumer Sales της Epson Europe B.V. και Managing Director της Epson Italy

Ο Massimo Pizzocri είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις όλων των καταναλωτικών προϊόντων για την περιοχή EMEA, καθώς και για τη διανομή και το δίκτυο καταστημάτων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Ο Massimo Pizzocri ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία από την Epson Italy το 1999. Στη συνέχεια, ανέλαβε καθήκοντα Marketing Director της εταιρείας στην Ιταλία, ενώ μετά έγινε Head of Strategic Marketing για την περιοχή της EMEA. Το 2006, διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της Epson Italy, θέση στην οποία βρίσκεται ακόμα, σε συνδυασμό με τα καθήκοντά του ως Consumer Sales Vice President στην Epson Europe.

Πριν γίνει μέλος της ομάδας της Epson, ο Massimo Pizzocri ξεκίνησε την καριέρα του στη DuPont, με αντικείμενο τις γραφικές τέχνες.

Έχει ζήσει στην Ιταλία, τη Γερμανία και το ΗΒ. Στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολείται με την πεζοπορία και το διάβασμα, ενώ είναι ενεργός εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό.

Epson Europe: Η ιστορία μας

Η Epson ήταν πάντα πιο μπροστά από την εποχή της. Σχεδόν κυριολεκτικά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1942 ως μια μικρή εταιρεία κατασκευής ρολογιών - Daiwa Kogyo Ltd (αργότερα Seiko). Η εταιρεία παρουσίασε το EP-101 το 1968. Πρόκειται για τον πρώτο compact, ελαφρύ ψηφιακό εκτυπωτή στον κόσμο, από τον οποίο προέκυψε το όνομα "Epson", διάδοχος του "EP".

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιστορία της Epson

Το ταξίδι της Epson τροφοδοτείται από πρωτιές, από μια επιθυμία για καινοτομία και από την ανάγκη μας να ξεπερνάμε τα όρια. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι που κάνουμε τα τελευταία 50 χρόνια... και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον. Δεν είναι απλώς η φιλοδοξία μας, είναι η αποστολή μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ