Ομάδα Διοικητικών Στελεχών
της Epson Europe

Η ομάδα Διοικητικών στελεχών της Epson διευθύνει την εταιρεία με ευαισθησία και εμπειρία, με σκοπό την ανάπτυξη της εταιρείας και τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της.

Kazuyoshi Yamamoto

Πρόεδρος και COO της Epson Europe B.V.

Ο Kazuyoshi Yamamoto έγινε Πρόεδρος της Epson Europe B.V. τον Ιούνιο του 2015 αφού εργάστηκε για πολλά χρόνια ως chief representative των Epson Europe B.V., Moscow, Epson Ukraine και Epson Kazakhstan. Επιπλέον, εργάστηκε για επτά χρόνια στην Ινδονησία ως πρόεδρος εταιρείας.

Ο Kazuyoshi Yamamoto εντάχθηκε στο τμήμα marketing και πωλήσεων της Epson το 1999, έπειτα από εμπειρία 16 ετών στις πωλήσεις και στο marketing σε διάφορες μεγάλες εταιρείες (Sharp και Sony).

Κατέχει Bachelor of Arts από το πανεπιστήμιο Kobe City Foreign Language University. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

Rob Clark

Ανώτατος Αντιπρόεδρος, Epson Europe B.V.

Ο Rob Clark είναι Ανώτατος Αντιπρόεδρος της Epson Europe και είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις και το marketing στην περιοχή EMEAR.

Παλιότερα, ο Rob Clark ήταν Vice President of Marketing και Business Development,και πριν από αυτό, εργάστηκε για πέντε χρόνια ως διευθυντής των δραστηριοτήτων inkjet της Epson Europe.

Έχοντας ξεκινήσει να εργάζεται στην Epson ως Product Manager για εκτυπωτές ακίδων, ο Rob εξελίχθηκε στο τμήμα του προϊόντικού marketing και της διοίκησης της επιχείρησης και ως Managing Director της Epson UK.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Epson, ο Rob εργάστηκε στον κλάδο της διανομής IT, όπου απέκτησε εμπειρία στην πώληση και το marketing απευθείας σε μεταπωλητές και εμπόρους λιανικής. Ο Rob ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως υπάλληλος ΙΤ στην βρετανική διακυβέρνηση, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Ηλεκτρολόγος και Ηλεκτρονικός Μηχανικός.

Yoshiro Nagafusa

Senior Vice President, Epson Europe

Ο Yoshiro είναι Senior Vice President της Epson στην Ευρώπη και είναι υπεύθυνος για τη βελτιστοποίηση της υποδομής και των διαδικασιών πώλησης στην περιοχή CISMEA του οργανισμού.

Είναι επίσης Executive Officer της Seiko Epson Corporation

Ο Yoshiro έχει εργαστεί στην Epson για περισσότερο από 30 χρόνια. Σε αυτή την περίοδο έχει καταλάβει διάφορες διευθυντικές θέσεις στην Epson σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως στη Γερμανία, στη Σιγκαπούρη και στην Ολλανδία. Πιο πρόσφατα, ήταν Deputy General Administrative manager για το τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ της SEC στην Ιαπωνία.

Ο Yoshiro επέστρεψε στην Epson Europe για δεύτερη φορά. Τα τελευταία πέντε χρόνια, από το 2014, ήταν Vice President με αρμοδιότητες στρατηγικού μάρκετινγκ.

Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. Ο Yoshiro είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Rikkyo στο Τόκιο της Ιαπωνίας, με ειδίκευση στα Οικονομικά.

Keisuke Fujii

Αντιπρόεδρος, Business Operations, Epson Europe B.V.

Ο Keisuke Fujii είναι υπεύθυνος Business Operations για την περιοχή EMEAR. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ο Fujii επιβλέπει όλες τις επιχειρηματικές αναλύσεις και τον προγραμματισμό, καθώς και λειτουργικά τμήματα όπως τα τμήματα Οικονομικών, Ανθρώπινου Δυναμικού, Αλυσίδας Εφοδιασμού και ΙΤ σε ολόκληρο το EMEAR.

Εργάζεται στην Epson εδώ και 11 χρόνια, ο Fujii μετατέθηκε στην Epson Europe το 2019. Πριν από αυτό, κατείχε διάφορες θέσεις στη Seiko Epson Corporation και για τα τελευταία τέσσερα από αυτά τα χρόνια ήταν υπεύθυνος για την υποστήριξη των εταιρειών του ομίλου Epson σε όλο τον κόσμο σχετικά με την αναφορά στην παγκόσμια ανώτατη διοίκηση.

Ο Fujii είναι παντρεμένος με δύο γιους.

Duncan Ferguson

Αντιπρόεδρος, Επαγγελματικές Εκτυπώσεις και Ρομποτική, Epson Europe B.V. και Διευθυντής Epson UK.

Ο Duncan Ferguson είναι αντιπρόεδρος Επαγγελματικών Εκτυπώσεων και Ρομποτικής στην Epson Ευρώπης και Διευθυντής της Epson UK.

Έχοντας ενταχθεί στην Epson ως επικεφαλής Pro-Graphics στην Ευρώπη το 2003, γρήγορα καθιέρωσε το μελάνι UltraChrome της Epson ως το κορυφαίο επαγγελματικό μελάνι γραφικών τόσο για ανεξάρτητους επαγγελματικούς εκτυπωτές όσο και για εμπορικούς εκτυπωτές με προσανατολισμό την παραγωγή.

Ο Duncan κατείχε διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις στην Epson σε πολλούς τομείς, όπως τις λύσεις για επαγγελματικές εκτυπώσεις, ετικέτες, επιγραφές, υφάσματα και, πιο πρόσφατα, ρομποτική.

Ο Duncan ξεκίνησε την καριέρα του στον τομέα των χημικών της Shell, στην εξυπηρέτηση πελατών και τις τεχνικές πωλήσεις, και αργότερα μετακινήθηκε στην Kodak όπου ήταν υπεύθυνος για πωλήσεις και υπηρεσίες στους τομείς επαγγελματικής και ψηφιακής απεικόνισης και απεικόνισης υγείας στο ΗΒ και την Ευρώπη.

Ο Duncan κατέχει πτυχίο Χημικού από το Πανεπιστήμιο του Durham. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και παίζει κρίκετ.

Neil Colquhoun

Αντιπρόεδρος CISMEA και Επαγγελματικών Λύσεων Απεικόνισης, Epson Europe B.V.

Ο Neil Colquhoun είναι αντιπρόεδρος της περιοχής CISMEA της Epson και είναι αρμόδιος για τις επαγγελματικές λύσεις προβολής. Είναι υπεύθυνος για την περιοχή CISMEA της Epson και για τις δραστηριότητες επαγγελματικών λύσεων προβολής σε όλη την περιοχή EMEAR.

Ο Neil εντάχτηκε στο δυναμικό της Epson το 2012 ως διευθυντής επαγγελματικών πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προτού αναλάβει θέσεις με αρμοδιότητες σε όλη την Ευρώπη ως επιχειρηματικός διευθυντής για τα οπτικά όργανα αρχικά και ως εκτελεστικός διευθυντής για τις επαγγελματικές λύσεις απεικόνισης, αργότερα.

Προτού ενταχθεί στο δυναμικό της Epson, ο Neil κατείχε διάφορες θέσεις ανώτερου διευθυντικού στελέχους στις πωλήσεις και το marketing σε εταιρείες όπως οι Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK και Coca-Cola. Ο Neil έχει πτυχίο BSc (Hons) στη Διαχείριση Κατασκευών από το Πανεπιστήμιο του Sunderland και διδακτορικό στη Διεθνή Οικονομία από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Irvine.

Ο Neil ζει στο Λονδίνο και στον ελεύθερο χρόνο του παίζει ποδόσφαιρο και κάνει hot yoga και καταδύσεις.

Massimo Pizzocri

Αντιπρόεδρος για Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (ΚΑΕ) και Διευθύνων Σύμβουλος της Epson Ιταλίας

Ο Massimo Pizzocri ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία από την Epson Italy το 1999. Στη συνέχεια, ανέλαβε καθήκοντα Marketing Director της εταιρείας στην Ιταλία, ενώ μετά έγινε Head of Strategic Marketing για την περιοχή της EMEA.

Το 2006, διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της Epson Ιταλίας, και έπειτα Αντιπρόεδρος του Τμήματος Πωλήσεων για Καταναλωτές στην Epson Ευρώπης. Εκεί ήταν υπεύθυνος για τις πωλήσεις όλων των καταναλωτικών προϊόντων στην περιοχή της ΕΜΕΑ, καθώς και για τη διανομή των προϊόντων και τα δίκτυα λιανικού και ηλεκτρονικού εμπορίου. Έκτοτε διορίστηκε Αντιπρόεδρος για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Πριν γίνει μέλος της ομάδας της Epson, ο Massimo Pizzocri ξεκίνησε την καριέρα του στη DuPont, με αντικείμενο τις γραφικές τέχνες.

Έχει ζήσει στην Ιταλία, τη Γερμανία και το ΗΒ. Στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολείται με την πεζοπορία και το διάβασμα, ενώ είναι ενεργός εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό.

Darren Phelps

Αντιπρόεδρος, Business Printing & Scan, Epson Europe B.V.

Έχει εργαστεί στον κλάδο της τεχνολογίας πληροφοριών για περισσότερα από 20 χρόνια, και έχει αναλάβει διάφορες ηγετικές θέσεις.

Ο Darren έγινε μέλος της Epson Ευρώπης τον Φεβρουάριο του 2016 ως επικεφαλής πωλήσεων για μεταπωλητές, εστιάζοντας κυρίως στην ενίσχυση του δικτύου μεταπωλητών και την ανάπτυξη προγραμμάτων δικτύου και πρωτοβουλιών με σκοπό την προσθήκη αξίας στο δίκτυο μεταπωλητών της Epson. Στη συνέχεια, ανέλαβε επικεφαλής του τομέα Business Imaging (BI) για την Epson στην περιοχή ΕΜΕΑR (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ρωσία), και ακολούθησε η προαγωγή του σε εκτελεστικό διευθυντή για τις πωλήσεις του δικτύου μεταπωλητών.

Προτού γίνει μέλος της Epson, ο Darren τέλεσε διευθυντής δικτύου για τη Lenovo Technology UK, όπου ήταν επικεφαλής για τις πωλήσεις και την προώθηση προϊόντων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και υπεύθυνος ανάπτυξης της στρατηγικής διείσδυσης στην αγορά για το δίκτυο μεταπωλητών. . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ταχεία επέκταση μεταξύ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της μεσαίας κατηγορίας της αγοράς. Επιπλέον, ο Darren εδραίωσε στρατηγική πωλήσεων με στόχο τις επιχειρήσεις μεσαίας κατηγορίας ως τελικό χρήστη, οδηγώντας σε εντυπωσιακή ανάπτυξη και μερίδιο αγοράς για την περιοχή.

Ο Darren ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της τεχνολογίας πληροφοριών στον τομέα της διανομής, και σταδιακά απέκτησε ευρεία γνώση για τη διοίκηση επιχειρήσεων και τις πωλήσεις.

Ο Darren είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και είναι ένας φιλόδοξος παίκτης γκολφ.

Karl Angove

Αντιπρόεδρος, Τμήμα Πωλήσεων για Καταναλωτές, Epson Ευρώπης

Προτού αναλάβει τον τρέχοντα ρόλο του Αντιπροέδρου τον Μάιο 2019, ο Karl είχε έρθει στην Epson το 2018 ως Διευθύνων Σύμβουλος στο Τμήμα Πωλήσεων για Καταναλωτές για τη Δυτική Ευρώπη.

Πριν γίνει μέλος της Epson, ο Karl είχε αναλάβει διάφορες διοικητικές θέσεις εντός της βιομηχανίας λιανικού εμπορίου με τις εταιρείες Dixons Carphone και Metro AG στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Τσεχία και τη Γερμανία, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του εργαζόμενος σε καταστήματα για την Currys στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Karl έχει πτυχία στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Είναι παντρεμένος και λατρεύει τα ταξίδια.

Epson Europe: Η ιστορία μας

Η Epson ήταν πάντα πιο μπροστά από την εποχή της. Σχεδόν κυριολεκτικά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1942 ως μια μικρή εταιρεία κατασκευής ρολογιών - Daiwa Kogyo Ltd (αργότερα Seiko). Η εταιρεία παρουσίασε το EP-101 το 1968. Πρόκειται για τον πρώτο compact, ελαφρύ ψηφιακό εκτυπωτή στον κόσμο, από τον οποίο προέκυψε το όνομα "Epson", διάδοχος του "EP".

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιστορία της Epson

Το ταξίδι της Epson τροφοδοτείται από πρωτιές, από μια επιθυμία για καινοτομία και από την ανάγκη μας να ξεπερνάμε τα όρια. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι που κάνουμε τα τελευταία 50 χρόνια... και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον. Δεν είναι απλώς η φιλοδοξία μας, είναι η αποστολή μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ