Ομάδα Διοικητικών Στελεχών
της Epson Europe

Η ομάδα Διοικητικών στελεχών της Epson διευθύνει την εταιρεία με ευαισθησία και εμπειρία, με σκοπό την ανάπτυξη της εταιρείας και τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της.

Kazuyoshi Yamamoto

Πρόεδρος και COO της Epson Europe B.V.

Ο Kazuyoshi Yamamoto έγινε Πρόεδρος της Epson Europe B.V. τον Ιούνιο του 2015 αφού εργάστηκε για πολλά χρόνια ως chief representative των Epson Europe B.V., Moscow, Epson Ukraine και Epson Kazakhstan. Επιπλέον, εργάστηκε για επτά χρόνια στην Ινδονησία ως πρόεδρος εταιρείας.

Ο Kazuyoshi Yamamoto εντάχθηκε στο τμήμα marketing και πωλήσεων της Epson το 1999, έπειτα από εμπειρία 16 ετών στις πωλήσεις και στο marketing σε διάφορες μεγάλες εταιρείες (Sharp και Sony).

Κατέχει Bachelor of Arts από το πανεπιστήμιο Kobe City Foreign Language University. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

Rob Clark

Senior Vice President, Epson Europe B.V, και Managing Director, Epson UK.

Ο Rob Clark είναι Senior Vice President της Epson Europe και Υπεύθυνος πωλήσεων και marketing για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ρωσίας (EMEAR). Επιπλέον, είναι Υπεύθυνος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Παλιότερα, ο Rob Clark ήταν Vice President of Marketing και Business Development,και πριν από αυτό, εργάστηκε για πέντε χρόνια ως διευθυντής των δραστηριοτήτων inkjet της Epson Europe.

Αν και αρχικά προσελήφθη στην Epson ως product manager για τους εκτυπωτές ακίδων, ο Rob Clark ανελίχθηκε στα τμήματα Product Marketing και Business Management, ενώ εργάστηκε και ως διευθυντής για ορισμένα προϊόντα της ομάδας πωλήσεων (βιντεοπροβολείς και εκτυπωτές μεγάλου format) για την Epson UK.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Epson, ο Rob Clark εργάστηκε στη διανομή προϊόντων IT, όπου απέκτησε εμπειρία στις πωλήσεις και στο marketing προϊόντων απευθείας στους μεταπωλητές και στα καταστήματα. Ο Rob Clark ξεκίνησε την καριέρα του δουλεύοντας ως στέλεχος τεχνολογίας για την Κυβέρνηση του ΗΒ, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ηλεκτρολογία και την ηλεκτρονική.

Hideki Kitamura

Αντιπρόεδρος, Business Operations, Epson Europe B.V.

Ο Hideki Kitamura είναι υπεύθυνος Business Operations για την περιοχή EMEAR. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνεται η επίβλεψη των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον έλεγχο, τα νομικά ζητήματα, το ανθρώπινο δυναμικό, την εφοδιαστική αλυσίδα, την εξυπηρέτηση πελατών και το IT για όλο το EMEAR.

Πριν αναλάβει αυτόν τον ρόλο, ο Hideki Kitamura εργαζόταν σε διάφορες θέσεις στον όμιλο εταιρειών της Epson, ενώ τελευταία απασχολήθηκε για οκτώ χρόνια στην Epson America.

Ο Hideki Kitamura εντάχθηκε στην Epson το 1983, αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο με ειδίκευση στα Οικονομικά. Ο Hideki Kitamura αρχικά προσελήφθη από το οικονομικό τμήμα με έδρα στην Ιαπωνία και ήταν υπεύθυνος για τον έλεγχο του προϋπολογισμού, τα οικονομικά και τη διαχείριση FX του ομίλου, προτού μετακομίσει στη Γερμανία, για να βελτιώσει τις δεξιότητές του στα οικονομικά.

Massimo Pizzocri

Αντιπρόεδρος, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Epson Europe B.V., και Managing Director, Epson Italy

Ο Massimo Pizzocri είναι υπεύθυνος για την περιοχή Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης της Epson Europe. Πριν αναλάβει αυτήν τη θέση, ήταν Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Καταναλωτικών Προϊόντων, Epson Europe B.V, υπεύθυνος για τις πωλήσεις όλων των καταναλωτικών προϊόντων, καθώς και για τα δίκτυα διανομής και λιανικής πώλησης/e-tail.

Ο Massimo Pizzocri ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία από την Epson Italy το 1999. Στη συνέχεια, ανέλαβε καθήκοντα Marketing Director της εταιρείας στην Ιταλία, ενώ μετά έγινε Head of Strategic Marketing για την περιοχή της EMEA. Το 2006, διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της Epson Italy, θέση στην οποία βρίσκεται ακόμα, σε συνδυασμό με τα καθήκοντά του ως Consumer Sales Vice President στην Epson Europe.

Πριν γίνει μέλος της ομάδας της Epson, ο Massimo Pizzocri ξεκίνησε την καριέρα του στη DuPont, με αντικείμενο τις γραφικές τέχνες.

Έχει ζήσει στην Ιταλία, τη Γερμανία και το ΗΒ. Στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολείται με την πεζοπορία και το διάβασμα, ενώ είναι ενεργός εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό.

Adrian Clark

Αντιπρόεδρος, Επαγγελματικές Πωλήσεις, Epson Europe B.V.

Ο Adrian Clark είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις όλων των επαγγελματικών προϊόντων στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Πριν αναλάβει αυτή τη θέση, ο Adrian ήταν αντιπρόεδρος της Epson Europe και υπεύθυνος για την περιοχή CISMEA.

Ο Adrian Clark ήρθε στην Epson τον Οκτώβριο του 2012, ξεκινώντας από την οργάνωση των πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και, στη συνέχεια, περνώντας στην ευρωπαϊκή ομάδα διοίκησης.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα της Epson, εργάστηκε σε διάφορες κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στους τομείς του IT (Intel), των Τηλεπικοινωνιών (Vodafone) και της Μετάδοσης (Panasonic), όπου απέκτησε εμπειρία στα δίκτυα άμεσων και έμμεσων πωλήσεων, καθώς και στη διαχείριση πωλήσεων και marketing.

Ο Adrian Clark ξεκίνησε την καριέρα του δουλεύοντας ως μηχανικός ανάπτυξης και μηχανικός pre-sales στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ηλεκτρονική Μηχανολογία.

Παντρεμένος με δύο γιους, ο Adrian Clark ασχολείται με τα stunt kites και τις κατασκευές.

Epson Europe: Η ιστορία μας

Η Epson ήταν πάντα πιο μπροστά από την εποχή της. Σχεδόν κυριολεκτικά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1942 ως μια μικρή εταιρεία κατασκευής ρολογιών —Daiwa Kogyo Ltd. (αργότερα Seiko)— και στην πορεία ανέλαβε την επίσημη χρονομέτρηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 1964, καταγράφοντας και εκτυπώνοντας τις επιδόσεις των αθλητών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιστορία της Epson

Το ταξίδι της Epson τροφοδοτείται από πρωτιές, από μια επιθυμία για καινοτομία και από την ανάγκη μας να ξεπερνάμε τα όρια. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι που κάνουμε τα τελευταία 50 χρόνια... και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον. Δεν είναι απλώς η φιλοδοξία μας, είναι η αποστολή μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ