Πάρτε τον έλεγχο του γραφείου σας ως προς τα έξοδα σε πόρους εκτύπωσης και ενισχύστε την ασφάλεια εφαρμόζοντας κανονισμούς στην εκτύπωση, εξουσιοδοτώντας χρήστες και προσδιορίζοντας και κατανέμοντας επακριβώς τα κόστη των εγγράφων.

KOFAX EQUITRAC™

Ενισχύστε τη ροή εργασιών σας με το Kofax Equitrac

Η Epson ενσωματώνει το Kofax Equitrac, συνδυάζοντας το χαμηλό κόστος λειτουργίας, την υψηλή αξιοπιστία και τις ελάχιστες παρεμβάσεις και τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθώς και την υψηλή αξιοπιστία των συσκευών Epson με τη δυνατότητα ελέγχου και διαχείρισης όγκων εκτυπώσεων για μείωση των λειτουργικών δαπανών. Τώρα, με το I-Queue, μόνο το Kofax Equitrac προσφέρει στους οργανισμούς απόλυτο έλεγχο, ενώ μειώνει τις περίπλοκες απαιτήσεις, καθώς οι εργασίες εκτύπωσης δεν εξαρτώνται πια από διακομιστές εκτύπωσης, προγράμματα οδήγησης εκτύπωσης και υλικό εκτύπωσης. Και όλα αυτά ενώ διαχειρίζεται παράλληλα κάθε εκτυπωμένη σελίδα. Κάνοντας εκτυπώσεις με έλεγχο, άνεση και περισσότερες επιλογές, έχετε πιο ικανοποιημένους χρήστες, πιο παραγωγικό προσωπικό στο τμήμα IT και σημαντικά πλεονεκτήματα στα κέρδη σας.

Ελέγξτε τα έξοδα, εξοικονομήστε χρήματα

Ορίστε χρωματικές προδιαγραφές και υπόλοιπα λογαριασμών ανά χρήστη ή σε επίπεδο τμήματος, εφαρμόζοντας κανονισμούς που δεν επιτρέπουν την εκτύπωση αν ένας χρήστης δεν πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές ή υπόλοιπα λογαριασμών. Μειώστε τα απορρίμματα, εξαλείφοντας τις εκτυπώσεις που δεν αναζητά κανείς και προσθέτοντας έναν τύπο ευθύνης στις εργασίες σας που ενθαρρύνει τους χρήστες να εκτυπώνουν μόνο τα έγγραφα που χρειάζονται πραγματικά.

Ενισχύστε την ασφάλεια, την εχεμύθεια και τη συμμόρφωση

Εκτυπώστε με ασφάλεια σε κάθε εκτυπωτή, κάθε φορά: η ασφαλής λειτουργία Follow-You Printing σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, και να παραλαμβάνετε τα έγγραφά σας όπου και όταν το θέλετε. Και όλα αυτά ενώ εξαλείφετε τον κίνδυνο να παραμείνουν ευαίσθητες πληροφορίες στον εκτυπωτή και μειώνετε τα απορρίμματα χαρτιού και τη σπατάλη χρόνου και χρημάτων από έγγραφα που δεν τα αναζήτησε κανείς και ανεπαρκείς ροές εργασίας εκτύπωσης.

Επωφεληθείτε από την επαγγελματική τεχνολογία inkjet της Epson

Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το Equitrac σε συσκευές Epson που συνδυάζουν χαμηλά έξοδα λειτουργίας, μειωμένες παρεμβολές, προστασία του περιβάλλοντος και υψηλή αξιοπιστία.

Κατανόηση και έλεγχος

Προσαρμόστε λεπτομερείς αναφορές σε συνολικές δραστηριότητες εργασιών εκτύπωσης, καθώς και σε έγγραφα που βρίσκονται σε ουρά, για αποστολή σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή ανθρώπους που λαμβάνουν αποφάσεις. Ενσωματώστε τη λύση εύκολα στις υφιστάμενες υποδομές IT, σε οποιοδήποτε περιβάλλον, από μικρές επιχειρήσεις έως μεγάλες εταιρείες με πολλά γραφεία και χιλιάδες συσκευές.

Οφέλη και βασικά χαρακτηριστικά

Πώς θα λάβετε το Kofax Equitrac

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Equitrac, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Epson.

Συμβατά μοντέλα

Το Epson Open Platform (EOP) καθιστά τους επαναστατικούς, πολυλειτουργικούς εκτυπωτές μας (MFP) απόλυτα ευέλικτους και προσαρμόσιμους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόζονται σε συγκεκριμένες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις πελατών, καθώς εξελίσσονται οι επιχειρηματικοί στόχοι και τα συστήματα πληροφορικής.

Το Equitrac Office/Express είναι συμβατό με τη σειρά συσκευών μας ανοικτής πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένης της σειράς WorkForce Enterprise. Για αναλυτικές πληροφορίες συμβατότητας, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο πωλήσεων της Epson.

Επωφεληθείτε και από τους δύο κόσμος με μια ενιαία ενσωματωμένη εφαρμογή

Ένα ενιαίο πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν απρόσκοπτη και εύκολη πρόσβαση στις ροές εργασίας εκτύπωσης και αποτύπωσης που παρέχει το Equitrac Office/Express και καταγράφει τις ροές εργασίας που παρέχει το eCopy ShareScan, μέσα από μία οθόνη.

Το προσωπικό μπορεί να μετακινείται χωρίς προσπάθεια μεταξύ ροών εργασίας εκτύπωσης και αποτύπωσης, μέσω της ίδιας λειτουργίας χρήστη από τη συσκευή. Αυτό προσφέρει μια ενισχυμένη εμπειρία χρήστη, ενισχύοντας την παραγωγικότητα.

Διαμορφωνουμε το μελλον της εκτυπωσης με την τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Η μετάβαση από τους εκτυπωτές laser σε εκτυπωτές χωρίς θερμότητα σας βοηθά να καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια και να μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εκτύπωσης.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα