ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ EPSON

Θέτοντας τα πρότυπα για τα σύγχρονα επιχειρηματικά περιβάλλοντα

Δημιουργήθηκαν για ομαδική εργασία: λύσεις δυναμικής προβολής που προωθούν τη συνεργασία

Κάντε τις συσκέψεις μια πραγματικά συνεργατική εμπειρία με αυτές τις έξυπνες, διαδραστικές λύσεις προβολής σε χώρους συσκέψεων που συνδυάζουν τα οφέλη του πίνακα, του πίνακα παρουσιάσεων και των συμβατικών οθονών. Σας επιτρέπουν να προβάλλετε περιεχόμενο Full HD σε μια προβολή μεγέθους έως και 100", καθώς και να υιοθετείτε στρατηγικές ενοποιημένων επικοινωνιών και BYOD, για να ενθαρρύνετε την ουσιαστική ομαδική εργασία και να ενισχύσετε τις μεθόδους απομακρυσμένης εργασίας, διασφαλίζοντας την απαραίτητη ελευθερία και ευελιξία για την επιχείρησή σας.

Συνδυάστε ανθρώπους, μέρη και πληροφορίες

Οι λύσεις για συσκέψεις της Epson δίνουν σε όλους τη δυνατότητα να δημιουργούν συνδέσεις, να μοιράζονται πληροφορίες και να συμμετέχουν σε συσκέψεις γρήγορα και εύκολα. Ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούμε στον χώρο εργασίας μας αλλάζει και εμείς ενσωματώνουμε τις νέες τεχνολογίες, για να προσφέρουμε σε όλους εύκολη πρόσβαση στις συσκέψεις είτε από κοντά είτε από απομακρυσμένες τοποθεσίες στο δίκτυο. Επιπλέον, τους επιτρέπουμε να συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο σε διαδραστικές συζητήσεις που πληροφορούν και κινητοποιούν τους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσθέτουν σχόλια στο περιεχόμενο, χάρη στη συμβατότητα με τις λειτουργίες αφής και χρήσης dual pen που επιτρέπει σε 2 χρήστες να γράφουν ταυτόχρονα. Επιπλέον, η κοινή χρήση περιεχομένου, ακόμα και της οθόνης, από smartphone, tablet και φορητούς υπολογιστές γίνεται πολύ εύκολα.

Καινοτομία και δημιουργικότητα

Οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι οι αναποτελεσματικές συσκέψεις είναι η μεγαλύτερη αιτία σπατάλης χρόνου7.
Οι διαδραστικές συσκέψεις με χρήση προβολέα έχουν ως αποτέλεσμα:

 

περισσότερες συζητήσεις για νέες προοπτικές6

συντομότερους μέσους κύκλους πώλησης6

 

Αποτελεσματικότερη συνεργασία

των επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού κατατάσσουν την ανταλλαγή γνώσης ως προτεραιότητα για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια11.

των επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση δηλώνουν ότι η νέα τεχνολογία υποστηρίζει περισσότερη συνεργασία3.

των επιχειρήσεων αναφέρουν ότι η βελτιωμένη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων είναι το σημαντικότερο κίνητρο για συνεργατική επικοινωνία14.

Διαμοιρασμός πληροφοριών

 

4x

Οι επιχειρήσεις που δίνουν στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο εργασίας τους, αναπτύσσονται τέσσερις φορές ταχύτερα8.

των επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση συμφωνούν ότι η νέα τεχνολογία υποστηρίζει τη διαδραστική εργασία3.

 

Ενίσχυση της συνεργασίας και της δυνατότητας διασύνδεσης στους χώρους συσκέψεων

Επαναπροσδιορίστε τις εταιρικές παρουσιάσεις, με βιντεοπροβολείς που προσφέρουν καταπληκτικές εικόνες μεγάλης οθόνης και σας διευκολύνουν να επικοινωνήσετε το μήνυμά σας σε οποιονδήποτε χώρο συσκέψεων, αίθουσα συσκέψεων ή αμφιθέατρο. Σε αντίθεση με τις επίπεδες οθόνες, οι βιντεοπροβολείς μας προσφέρουν κλιμακωτό μέγεθος εικόνας για το κοινό σας και προβάλλουν κάθε λεπτομέρεια με φωτεινά, πολύχρωμα στοιχεία, σε κάθε παρουσίαση.

Βεβαιωθείτε ότι όλο το περιεχόμενο είναι ευανάγνωστο

Χάρη στο μεγαλύτερο μέγεθος προβολής και την υψηλή ανάλυση, όλο το κοινό μπορεί να βλέπει την παρουσίαση, ενθαρρύνοντας μεγαλύτερη συμμετοχή και συνεργασία.

Προσθέστε λειτουργίες πίνακα

Συνδέστε τον πίνακα μέσω HDMI και προβάλλετε την εικόνα σε μια μεγάλη δευτερεύουσα οθόνη. Προβάλετε και προσθέστε περιεχόμενο απευθείας από έως και 15 φορητούς υπολογιστές ή tablet, μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο web, και στη συνέχεια, αποθηκεύστε, αποστείλετε ή εκτυπώστε το. Η λειτουργικότητα του πίνακα μπορεί να ασφαλιστεί με κωδικό πρόσβασης.

Βελτιωμένη επικοινωνία

Μετατρέψτε τις συσκέψεις σε ζωντανές συζητήσεις με διαδραστικότητα dual pen στην οθόνη ή έλεγχο αφής16 σε ολόκληρη την οθόνη, καθώς επίσης προβολή σχεδόν σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, όπως επιτραπέζιους υπολογιστές. Συζητήστε και αναπτύξτε ιδέες και, στη συνέχεια, εκτυπώστε τα αποτελέσματα ή προωθήστε έγγραφα με email απευθείας στις επαφές του MS Outlook με υποστήριξη LDAP.

Τεχνολογία με μικρές απαιτήσεις συντήρησης

Διατηρήστε το συνολικό κόστος κατοχής σε χαμηλά επίπεδα και απολαύστε ξέγνοιαστη χρήση, με την ανθεκτικότητα και αξιοπιστία της Epson, την εγγύηση CoverPlus365 και τον μεγαλύτερο κύκλο συντήρησης της λάμπας και του φίλτρου αέρα.

Το EB-1470Ui είναι ο πρώτος επαγγελματικός βιντεοπροβολέας με πηγή φωτός laser. Η τεχνολογία laser παρέχει 20.000 ώρες προβολής χωρίς συντήρηση. Σε σύγκριση με βιντεοπροβολείς που χρησιμοποιούν τις συμβατικές λάμπες UHP, μειώνονται σημαντικά τόσο τα έξοδα λειτουργίας όσο και τα έξοδα συντήρησης, χωρίς να απαιτείται καθόλου διακοπή για την αλλαγή λαμπών.

Μαθετε περισσοτερα
Διαδραστική αρχική οθόνη με δυνατότητα προσαρμογής

Ρυθμίστε τις συντομεύσεις επιλογής αγαπημένων σας πηγών μέσω της διαδραστικής αρχικής οθόνης, χωρίς να χρειάζεστε τηλεχειριστήριο.

Ροή και κοινή χρήση ασύρματης συνδεσιμότητας

Θέτοντας σε προτεραιότητα την παραγωγικότητα, τη συνεργασία και την ενοποίηση των συσκευών, η ασύρματη συνδεσιμότητα επιτρέπει την κοινή χρήση πίνακα και άλλου περιεχομένου, καθώς επίσης και την απομακρυσμένη προσθήκη σχολίων από smartphone, tablet και φορητούς υπολογιστές. Μοιραστείτε περιεχόμενο απλά, με τη λειτουργία αντικατοπτρισμού οθόνης.

Ενσωματωμένος ήχος ως βασικός εξοπλισμός

Χάρη στο ενσωματωμένο ηχείο 16 W, δεν υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση του ήχου, εξοικονομώντας χρήματα και γλιτώνοντας ταλαιπωρία.

Περισσότερη συνεργασία

Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία

Προβάλλετε κάθε λεπτομέρεια με εικόνες μεγέθους μέχρι 500", που είναι φωτεινές, χωρίς να θαμπώνουν, δεν κουράζουν τα μάτια και φαίνονται πεντακάθαρα από οποιοδήποτε σημείο στο δωμάτιο. Σε αντίθεση με τις επίπεδες οθόνες, δεν υπάρχει σταθερό μέγεθος οθόνης. Αντί να κάνετε ζουμ και να χάνετε περιεχόμενο, μπορείτε απλώς να μεγαλώσετε την οθόνη. Επιπλέον, αυτοί οι βιντεοπροβολείς είναι ελαφριοί, μικροί σε μέγεθος και φορητοί, με αποτέλεσμα να εγκαθίστανται εξαιρετικά εύκολα.

Σύνδεση και παρουσίαση

Χάρη στους βιντεοπροβολείς της Epson, ξεκινάτε την παρουσίασή σας αμέσως και εξαλείφετε τις απογοητεύσεις και τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από προβλήματα ρύθμισης και συμβατότητας. Είναι εύκολο να συνδέσετε συσκευές, να μοιραστείτε περιεχόμενο και να επιτύχετε τη συμμετοχή όλων, τόσο στις συσκέψεις όσο και απομακρυσμένα μέσω διαδικτύου, με πλήρη υποστήριξη για στρατηγικές BYOD και στρατηγικές Ενοποιημένων Επικοινωνιών (UC).

Διαδραστικές λύσεις

Οι λύσεις για συσκέψεις της Epson συνδυάζουν ανθρώπους, χώρους και πληροφορίες προκειμένου να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και τη διαδραστικότητα στην επιχείρησή σας. Οι χώροι των συσκέψεων έχουν εξελιχθεί, για να ενσωματώσουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας, με απλή και αποτελεσματική κοινή χρήση πληροφοριών, προβολές από οποιαδήποτε συσκευή και βελτιωμένη διαδραστικότητα που μετατρέπει τις συσκέψεις σε παραγωγικές συζητήσεις.

Πραγματικά χρώματα

Προβάλλετε ζωντανές, ελκυστικές εικόνες ποιότητας έως και Full HD, ακόμη και σε χώρους με έντονο φωτισμό, χάρη στην τεχνολογία Epson 3LCD. Ο οπτικός μηχανισμός 3LCD, που βρίσκεται στην καρδιά κάθε βιντεοπροβολέα της Epson, συνδυάζει υψηλή ανάλυση και υψηλό λόγο αντίθεσης για πλούσια χρώματα και φωτεινότητα τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτήν των βιντεοπροβολέων DLP μονού τσιπ2. Εν συντομία, όποιο κι αν είναι το θέμα σας, με τους βιντεοπροβολείς Epson μπορείτε να δημιουργείτε ομοιόμορφες, ρεαλιστικές εικόνες που αιχμαλωτίζουν και εμπνέουν το κοινό.

Σειρά προϊόντων

Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία

Με έναν βιντεοπροβολέα της Epson, βλέπετε περισσότερο περιεχόμενο, με περισσότερη λεπτομέρεια και για περισσότερο χρονικό διάστημα, σε σύγκριση με τις επίπεδες οθόνες.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της Epson για συσκέψεις, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Έλεγχος ασφαλείας

Αυτό μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για αληθινούς χρήστες κι όχι για ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

Παράλειψη

 

Παράλειψη

 

Παράλειψη

 

Παράλειψη

 
Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Κατάργηση από τη σύγκριση
 1. Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited για την περίοδο 2001 – 2015.
 2. Η φωτεινότητα των χρωμάτων (απόδοση έγχρωμης φωτεινότητας) υπολογίζεται σύμφωνα με το IDMS 15.4. Colour Brightness και ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Οι κορυφαίοι επαγγελματικοί και εκπαιδευτικοί βιντεοπροβολείς Epson 3LCD συγκρίνονται με τους κορυφαίους βιντεοπροβολείς DLP μονού τσιπ, με βάση τα στοιχεία της NPD από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Μάιο του 2014 και τα στοιχεία της PMA Research από το 1ο μέχρι το 3ο τρίμηνο του 2013. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/clo
 3. Epson.
 4. Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins.
 5. Crowne Plaza.
 6. Aberdeen Research.
 7. Microsoft Office PPC.
 8. Cornell University
 9. IDC.
 10. Gensler 2013 Workplace Study.
 11. IBM.
 12. Jigsaw24.
 13. Kinvey.
 14. Information Week State of Unified Communications Report 2014.
 15. Οι επιλογές εγγύησης δεν διατίθενται για όλες τις χώρες. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Epson.
 16. Η λειτουργία αφής δεν διατίθεται σε όλα τα μοντέλα