ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Δημιουργήστε και παρουσιάστε υψηλής ακρίβειας μονόχρωμα και έγχρωμα πλάνα, σχέδια, χάρτες και παρουσιάσεις.

ΛΗΨΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΛΗΨΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ

Πολλές δυνατότητες

Ως τεχνικοί σχεδιαστές πρέπει να παρέχετε εικόνες μεγάλου μεγέθους και υψηλής ακρίβειας όπου οι λεπτές γραμμές, το κείμενο και οι διαφορετικοί τόνοι απεικονίζονται με ευκρίνεια και δημιουργούν ποιοτικές επιγραφές σε όλο το φάσμα των χρωματικών αποχρώσεων.

Οι τεχνικές παρουσιάσεις σας θα πρέπει να αναδεικνύουν κάθε λεπτομέρεια: ευκρινές κείμενο, καθαρές γραμμές, βαθύ μαύρο, ομοιόμορφους τόνους και εξαίσιο χρώμα. Οι γρήγοροι και εύκολοι στη χρήση εκτυπωτές και φωτεινοί βιντεοπροβολείς της Epson σάς προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να ενισχύσετε την αποδοτικότητά σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

Συμβατοτητα με λογισμικο

Ενσωματώνεται με όλες τις κορυφαίες εφαρμογές λογισμικού CAD και GIS για μέγιστη απόδοση, έλεγχο και ευελιξία.

Ευελιξια

Δημιουργήστε μονόχρωμα γραμμικά σχέδια ή επιγραφές πλήρους χρώματος σε μέγεθος μέχρι Α0 (και ακόμα μεγαλύτερο) με έναν μόνο εκτυπωτή.

Ευκρινεις λεπτομερειες

Εκτυπώστε γραμμές και κείμενο διαφορετικού πάχους με ακρίβεια για μέγιστη ευκρίνεια σε σημαντικά σχέδια.

Εντυπωσιαστε

Αφήστε εντυπώσεις που διαρκούν με φωτεινές παρουσιάσεις και ζωντανά χρώματα, ακόμα και στο φως της ημέρας.

Χρωμα υψηλης ποιοτητας

Κάντε τα σχέδια και τις παρουσιάσεις σας ρεαλιστικές με ομοιόμορφες αποχρώσεις, ποικιλία τόνων και ζωηρά χρώματα.

Υψηλη παραγωγικοτητα

Όταν αυτό που μετράει είναι η ταχύτητα, δεν θα χάσετε ποτέ καμία προθεσμία χάρη στην απόδοση υψηλής ταχύτητας.

Χαμηλο κοστος κτησης

Χάρη στις προσιτές λύσεις που προσφέρουμε, μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο των εκτυπώσεών σας χωρίς να πληρώσετε εξωφρενικά ποσά.

Εκτυπωτές προσαρμοσμένοι στις ανάγκες σας

Ανακαλύψτε την τελευταία γενιά

Παρουσιάζουμε την τελευταία γενιά εκτυπωτών μεγάλου format της Epson

Όλα όσα περιμένετε από την Epson –ποιότητα, καινοτομία και απόδοση– σε κομψή και συμπαγή σχεδίαση που χωράει ακόμα και σε μικρούς χώρους εργασίας. Το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας είναι ιδανικό για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν τη μετάβαση από την παραγωγή μεγάλου format με εξωτερική ανάθεση στην παραγωγή σε εσωτερικές εγκαταστάσεις. Η δικτυακή σύνδεση Wi-Fi σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας μια φορητή συσκευή και συμβατές εφαρμογές.

Τα νέα μοντέλα SureColor SC-T3100 και SC-T3400 έχουν το μικρότερο αποτύπωμα από όλους τους εκτυπωτές μεγάλου format, ώστε να χωρούν ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους εργασίας. Οι χρήστες απολαμβάνουν επίσης εξαιρετικά έξυπνα στοιχεία ελέγχου και απλή αντικατάσταση μελανιού.

Με την εκτύπωση inkjet μεγάλου format σε υψηλή ταχύτητα, ταχύτητες από 22 δευτερόλεπτα για μια σελίδα A1 και μηδενική απώλεια ποιότητας με το μελάνι UltraChrome XD2, θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

SureColor SC-T3100, SC-T3100N, SC-T5100, SC-T5100N

Επιτραπέζιοι εκτυπωτές μεγάλου format εισαγωγικής κατηγορίας με το μικρότερο αποτύπωμα για τους πιο μικρούς χώρους. Δημιουργήστε λεπτομερείς εκτυπώσεις μεγάλους format επαγγελματικής ποιότητας, σε καθημερινή βάση. Οι φύσιγγες μελανιού διατίθενται σε μια σειρά μεγεθών για να ελέγχετε τα γενικά έξοδα και την παραγωγικότητα: 50 ml ή 80 ml μαύρο, 26 ml ή 50 ml έγχρωμο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ

SureColor SC-T3400, SC-T3400N, SC-T5400

Οι επιδαπέδιοι εκτυπωτές μεγάλου format εισαγωγικής κατηγορίας απαιτούν ελάχιστο χώρο και ρύθμιση. Με περιβάλλον εργασίας χρήστη που είναι διαισθητικό και προσβάσιμο. Δημιουργήστε εκπληκτικές εκτυπώσεις κάθε φορά, χωρίς απώλεια χρώματος ή λεπτομέρειας. Επεκτείνετε την παραγωγικότητά σας με μια σειρά διάφορων μεγεθών φυσίγγων μελανιού: 110 ml και 350 ml μαύρο και έγχρωμο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαλύψτε εκτυπωτές για κάθε χώρο εργασίας

Ένας εκτυπωτής μεγάλου format για κάθε χώρο εργασίας

Δώστε ζωή στις δημιουργίες σας με τον εκτυπωτή της σειράς SureColor SC-T. Με δυνατότητα δημιουργίας αφισών, πανό, επιτοίχιων έργων τέχνης, τεχνικών σχεδίων και πινακίδων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου (για βραχυπρόθεσμη χρήση). Καθώς διατίθεται σε πολλαπλές διαμορφώσεις, σίγουρα υπάρχει κάποιο μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε από εκτυπωτές μεγέθους 24", 36" και 44" με την επιλογή ενός ή δύο ρολών, δυνατότητες πολλαπλών λειτουργιών (εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή) και υποστήριξη Adobe PostScript 3. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία, χάρη στην οποία εκτελούν εύκολα ακόμη και τις πιο πολύπλοκες εργασίες.

  • Κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore TFP
  • Τυπική σύνθεση ή σύνθεση με διπλό ρολό
  • Πολυλειτουργική λειτουργία εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης
  • Μελάνι UltraChrome XD για ανθεκτικές εκτυπώσεις (δεν μουτζουρώνει και αντέχει στο νερό)
  • Σε διάφορα μεγέθη φυσίγγων μελανιού: 110 ml, 350 ml και 700 ml
  • Προαιρετική υποστήριξη Adobe PostScript 3
  • Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μνήμη RAM 1 GB για γρήγορη επεξεργασία εικόνας

SureColor SC-T3200

Εκτύπωση μεγάλου format 24", 4 χρωμάτων με ταχύτητα και ακρίβεια. Συνδέεται εύκολα με ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων γραφικών, CAD και GIS, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για πολυάσχολα περιβάλλοντα παραγωγής. Διατίθεται μόνο σε τυπική διαμόρφωση (ένα ρολό).

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SureColor SC-T5200, SC-T5200D

Εκτυπωτής μεγάλου format 36", 4 χρωμάτων. Κορυφαία ανάλυση και ποιότητα εικόνας. Απίστευτα απλός στη χρήση τόσο για επαγγελματίες σχεδιαστές όσο και για αρχάριους. Δυνατότητα συγχρονισμού απευθείας με ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων CAD και κορυφαίων προγραμμάτων σχεδιασμού, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για ένα πολυδύναμο γραφείο σχεδίασης που απαιτεί ευελιξία. Διατίθεται σε τυπική διαμόρφωση ή με διπλό ρολό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SureColor SC-T5200 MFP, SC-T5200D MFP

Εκτυπωτής μεγάλου format 36", 4 χρωμάτων με ενσωματωμένη οθόνη για σάρωση, αντιγραφή και κοινή χρήση. Δημιουργήστε πεντακάθαρες και ακριβείς εκτυπώσεις οικονομικά. Διατίθεται σε τυπική διαμόρφωση ή με διπλό ρολό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SureColor SC-T7200, SC-T7200D

Εκτυπωτής μεγάλου format 44", υψηλής ταχύτητας, 4 χρωμάτων που συνδυάζει απόδοση, ποιότητα και αξία. Προσφέρει μέγιστη παραγωγικότητα και ευελιξία, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για χρήση με εφαρμογές CAD, αναπαραγωγή γραφικών, εκπαιδευτικού περιεχομένου και εκτύπωση αφισών για σημεία πώλησης. Προσφέρει ακρίβεια και ταχύτητα και διατίθεται σε τυπική διαμόρφωση ή με διπλό ρολό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SureColor SC-T7200 MFP, SC-T7200D MFP

Εκτυπωτής μεγάλου format 44", υψηλής ταχύτητας 4 χρωμάτων με ενσωματωμένη οθόνη για σάρωση, αντιγραφή και κοινή χρήση. Αντιγράψτε ένα έγγραφο A1 σε μόλις 39 δευτερόλεπτα και εκτυπώστε ένα έγγραφο Α1 σε 28 δευτερόλεπτα. Τα έγγραφα και οι φωτογραφίες σαρώνονται με οπτική ανάλυση 600 dpi για καθαρά αντίγραφα, τόσο έγχρωμα όσο και ασπρόμαυρα. Διατίθεται σε τυπική διαμόρφωση ή με διπλό ρολό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η καινοτομία φέρνει την αλλαγή

Ο SureColor SC-T5400M είναι ένας τεχνικός εκτυπωτής εισαγωγικής κατηγορίας, 36 ιντσών, μεγάλου format, με ανταγωνιστική τιμή και με ενσωματωμένο σαρωτή.

Μαθετε περισσοτερα

Μικρό μέγεθος, μεγάλη απόδοση

Ο νέος SureColor SC-T3100x είναι ό,τι περιμένατε από την Epson: ποιότητα, καινοτομία και απόδοση που προσφέρουν αυξημένη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη ευκολία, εντυπωσιακά προσιτή τιμή και μοναδική αξιοπιστία.

Μαθετε περισσοτερα

Εκτυπωτής μεγάλου format για την επιχείρησή σας

Για ταχύτητα, ευκολία, ευελιξία, καλύτερη παραγωγικότητα και έλεγχο του κόστους, μεγιστοποιήστε τα κέρδη πραγματοποιώντας την εκτύπωση μεγάλου format εσωτερικά, αντί να την αναθέτετε σε εξωτερικούς πάροχους εκτυπωτικών υπηρεσιών.

Οι εκτυπωτές μεγάλου format της Epson διαθέτουν χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) και εκτύπωση υψηλής ταχύτητας σε πολλά μέσα. Δημιουργήστε μεγάλα έγγραφα χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα. Εκτυπώστε απευθείας από τη φορητή συσκευή σας χρησιμοποιώντας τα μοντέλα της Epson με δυνατότητα δικτύωσης.

Αρχιτέκτονες

Προβολή των σχεδιαγραμμάτων CAD με εξαιρετική λεπτομέρεια

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες και στους συνεργάτες σας να απολαύσουν τον πλούτο των σχεδίων, των απεικονίσεων και των γραφικών σας, με πλήρη χρωματική απεικόνιση, φανταστικές λεπτομέρειες και ευκρινείς φωτογραφίες. Η σειρά εκτυπωτών μεγάλου format SureColor SC-T χειρίζεται τις απαιτήσεις εκτύπωσης και σχεδίασης σε CAD, των τεχνικών σχεδίων, καθώς και των επιχειρηματικών προτάσεων και εγγράφων που απαιτούνται για τους πελάτες και το νομικό κομμάτι των έργων σας.

Διαφημιστικά γραφεία

Ξεχωρίστε από το πλήθος

Κάντε εντύπωση και τραβήξτε την προσοχή των πελατών σας δημιουργώντας ζωντανές, εντυπωσιακές καμπάνιες, γρήγορα και εύκολα. Εκτυπώστε τα πάντα, από μεγάλες αφίσες φωτογραφικής ποιότητας μέχρι πανό. Ένας εκτυπωτής μεγάλου format μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ σας, ώστε να διαχειρίζεστε τη δημιουργική ροή εργασιών σας με ευκολία.

Μηχανολογία

Εκτυπώστε με καταπληκτική λεπτομέρεια και ταχύτητα

Το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και οι υψηλές ταχύτητες καθιστούν τη σειρά εκτυπωτών μεγάλου format SureColor SC-T ιδανική επιλογή για μηχανολογικές εφαρμογές. Δημιουργήστε λεπτομερή και ακριβή σχέδια μεγάλης κλίμακας, αποδόσεις, σχεδιαγράμματα, τεχνικά σχέδια και πολλά άλλα, όποτε χρειάζεται. Οι κεφαλές εκτύπωσης μακράς διάρκειας και η λιγότερο συχνή επαναφόρτιση της φύσιγγας σημαίνει ότι ελέγχετε την ποιότητα των εκτυπώσεων, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Μικρές επιχειρήσεις

Αγκαλιάστε τη δημιουργικότητά σας

Από αφίσες μέχρι πανό και από παρουσιάσεις μέχρι γραφικά, η εκτύπωση μεγάλου format εντός της επιχείρησης απογειώνει την εμπορική επωνυμία σας και ενισχύει την εικόνα σας, σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική αγορά.

Εκπαίδευση

Ζωντανέψτε τα μαθήματα

Τα σχολεία, τα κολέγια και τα πανεπιστήμια συχνά χρειάζεται να διαθέτουν τελευταίας γενιάς τεχνολογία, για να ενθαρρύνουν και να εμπνέουν την επόμενη γενιά. Δημιουργήστε εκπληκτικά έντυπα υλικά για την τάξη και εκτυπώστε προωθητικό υλικό για σχολικές εκδηλώσεις, χωρίς εξωτερική ανάθεση.

Αναπαραγωγή έντυπου υλικού

Ευχαριστήστε τους πελάτες σας με καταπληκτική ποιότητα

Οι εκτυπωτές της σειράς SureColor SC-T ενσωματώνονται άψογα στη ροή εργασίας σας, χρησιμοποιώντας την εύχρηστη εφαρμογή εκτύπωσης της Epson ή την προαιρετική μονάδα Adobe PostScript 3 (για τα πιο προηγμένα μοντέλα), που υποστηρίζει τις μορφές PDF, JPEG και TIFF. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε από αρχεία CAD και από μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών ηλεκτρονικών εκδόσεων και πακέτων λογισμικού σχεδίασης.

Κτηματομεσίτες

Ξεχωρίστε στην αγορά

Με έναν εκτυπωτή μεγάλου format, μπορείτε να εκτυπώνετε πινακίδες, διαφημιστικά πανό, κατόψεις, γραφικά για παράθυρα και βιτρίνες, καθώς και επιτοίχια σχέδια οικίας, δηλαδή όλα όσα χρειάζεστε για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να εξασφαλίσετε εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες σας.

Οικοδομή

Ελέγξτε το κόστος και αυξήστε την ευελιξία

Εντυπωσιάστε τους πελάτες και τους συνεργάτες σας με έγγραφα και σχέδια μεγάλου format με εξαιρετική διαύγεια, ποιότητα και λεπτομέρεια. Δημιουργήστε γρήγορα και με ακρίβεια εσωτερική σήμανση κτιρίων, πανό επικάλυψης κτιρίων, καλύμματα σκαλωσιών και μεγάλα πανό διατηρώντας την παραγωγή τους εσωτερικά και οικονομικά. Με έναν εκτυπωτή μεγάλου format, η μεταφορά των σχεδίων CAD ή άλλων απεικονίσεων σχεδίων σε χαρτί είναι εύκολη υπόθεση.

Case Studies

Σειρά προϊόντων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Κατάργηση από τη σύγκριση