ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Η Epson αναζητά την τελειότητα. Οι πατενταρισμένες τεχνολογίες μάς χαρίζουν σταθερά την κορυφή της διεθνούς λίστας με τους κατόχους ευρεσιτεχνιών Πνευματικής Ιδιοκτησίας (IP). Αυτή η δέσμευση ως προς την καινοτομία μάς καθιστά την κορυφαία εταιρεία κατοχής προϊόντων με ευρεσιτεχνίες στις βασικές γραμμές των προϊόντων μας και μας έχει χαρίσει ευρεία αναγνώριση ως κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στη λίστα Top 100 Global Innovators Thomson Reuters για πέντε διαδοχικά χρόνια1.

Τεχνολογίες εκτυπωτών

PrecisionCore®

Τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης επόμενης γενιάς

Η τεχνολογία PrecisionCore είναι μια νέα τεχνολογία εκτύπωσης που περιλαμβάνει ένα επαναστατικό chip εκτύπωσης υψηλής πυκνότητας, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει έως 40 εκατομμύρια ακίδες ακριβείας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προηγμένη τεχνολογία MicroPiezo®

Προηγμένη τεχνολογία για ανώτερες εκτυπώσεις και αντοχή στον κλάδο

Η τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης MicroPiezo εξασφαλίζει ευκρινή και ακριβή τοποθέτηση του μελανιού για υψηλή ποιότητα εικόνας και βελτιστοποιημένες ταχύτητες εκτύπωσης. Επίσης, επειδή δεν χρησιμοποιεί θερμότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια ευρεία γκάμα μελανιών για ευκρινείς εικόνες και διάρκεια σε διάφορες εφαρμογές.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεχνολογία Ink Tank

Επαναστατική αλλαγή. Ασύγκριτο μελάνι.

Καλωσορίστε την εκτύπωση χωρίς φύσιγγες μελανιών. Ο εκτυπωτής Ink Tank System συνοδεύεται από μελάνι που σας καλύπτει για έως τρία έτη2, κάνοντας εξοικονόμηση έως 74% στις εκτυπώσεις για την επιχείρησή σας3.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιντεοπροβολείς

3LCD

Εξερευνήστε τους βιντεοπροβολείς απόδοσης έγχρωμου φωτισμού 3LCD

Η 3LCD είναι μια εξελιγμένη, πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιεί τρία chip για να προσφέρει ολοζώντανες, αληθινές εικόνες για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές και επιχειρήσεις.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CLO

Το χρώμα αλλάζει τα πάντα.

Πετύχετε πιο φωτεινές, ζωντανές προβολές με την απόδοση έγχρωμου φωτισμού (CLO) από την Epson.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεχνολογία laser

Ακρίβεια φωτός laser

Απολαύστε εντυπωσιακή ποιότητα και αξιοπιστία με τη νέα πηγή φωτός laser και το προηγμένο φίλτρο. Συνδυάστε πολυλειτουργικά χαρακτηριστικά παρουσίασης με χρήση 30.000 ωρών4 χωρίς συντήρηση και σταθερή απόδοση για να είστε ξένοιαστοι κατά τη διάρκεια σημαντικών παρουσιάσεων. Καινοτομίες στην τεχνολογία των βιντεοπροβολέων όπως οι παραπάνω, εξακολουθούν να μας διατηρούν στην πρώτη θέση5 στο χώρο των βιντεοπροβολέων από το 2001.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεχνολογία λάμπας E-TORL

Αποκτήστε την καλύτερη ποιότητα εικόνας και νιώστε ασφάλεια γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιείτε μια αυθεντική, ασφαλή και αξιόπιστη λάμπα

Στην Epson είμαστε περήφανοι που παράγουμε βιντεοπροβολείς υψηλής ποιότητας και λάμπες που είναι ασφαλείς, αξιόπιστες και παρέχουν την καλύτερη εμπειρία προβολής. Συνεπώς, θα θέλαμε να ρίξουμε φως σε ένα ζήτημα που μπορεί να επηρεάσει τους χρήστες των βιντεοπροβολέων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Epson iProjection

Ασύρματη σύνδεση και παρουσίαση

Αλληλεπιδράστε ελεύθερα με το κοινό σας, παρουσιάστε του μια πιο δυναμική πρόταση και τραβήξτε το ενδιαφέρον του για να συλλέξετε ιδέες. Κι αυτό χάρη στην εφαρμογή iProjection, η οποία σας επιτρέπει την ασύρματη παρουσίαση εγγράφων, εικόνων και ιστοσελίδων απευθείας από έξυπνη συσκευή iOS ή Android.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λογισμικό βιντεοπροβολέων

Αξιοποιήστε πλήρως το βιντεοπροβολέα σας. Δώστε τη δυνατότητα στο βιντεοπροβολέα σας να σας αποκαλύψει όλες του τις δυνατότητες.

Αξιοποιήστε τις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της Epson για να εμπλουτίσετε το βιντεοπροβολέα σας και να επωφεληθείτε από τις αυξημένες δυνατότητες, τη σιγουριά και τον έλεγχο που σας προσφέρει. Ως η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία κατασκευής βιντεοπροβολέων5, κατανοούμε την ανάγκη για τις κατάλληλες λύσεις προβολής, οι οποίες σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε παρουσιάσεις με τον τρόπο που θέλετε, όπου θέλετε, εύκολα και αποτελεσματικά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεχνολογίες μελανιού

Μελάνι Claria

Σχεδιασμένο για να ταιριάζει στον τρόπο που εκτυπώνετε

Είτε εκτυπώνετε μια σχολική εργασία, είτε δημιουργείτε ένα οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ, είτε επιθυμείτε να προβάλετε τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητές σας στη φωτογραφία, είναι εύκολο να εντοπίσετε το κατάλληλο σετ μελανών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μελάνι DURABrite Ultra

Ειδική σχεδίαση για εκτύπωση σε επιχειρήσεις

Κατασκευασμένα για επαγγελματικές εκτυπώσεις, τα μελάνια DURABrite Ultra της Epson στεγνώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικά στο νερό και τις μουτζούρες.

Με επικαλυμμένα με ρητίνη σωματίδια pigment που προσκολλώνται στην επιφάνεια του χαρτιού, αντί να βυθίζονται σε αυτήν όπως κάνουν τα μελάνια με βάση το υγρό χρώμα, το μελάνι DURABrite Ultra παράγει κείμενο και γραφικά που στεγνώνουν γρήγορα και παραπέμπουν σε laser, σε διάφορους τύπους και κατηγορίες χαρτιού.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μελάνια UltraChrome HD

Καλώς ορίσατε στην επόμενη γενιά

Μελάνι Epson UltraChrome HD σημαίνει ότι σοβαροί ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι μπορούν πλέον να προσφέρουν μοναδικές εικόνες με εξαιρετικά ακριβή χρώματα. Αυτό το πακέτο μελάνης με νέα σχεδίαση περιλαμβάνει τα νέα μελάνια Φωτογραφικού μαύρου και Ματ μαύρου χρώματος χάρη στα οποία δημιουργούνται εικόνες με καταπληκτικά επίπεδα λεπτομέρειας σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκτύπωση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μελάνια UltraChrome HDR

Νέα εποχή στη χρωματική απόδοση.

Διαθέτοντας δύο πρόσθετα χρώματα – πράσινο και πορτοκαλί - το μελάνι Epson Ultrachrome HDR παρέχει μια πιο ευρεία κλίμακα τόνων. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ακρίβεια χρώματος, μεγαλύτερη δυνατότητα δημιουργίας αποχρώσεων και πιο ομαλές διαβαθμίσεις χρωμάτων. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν φύσιγγες έντονων πράσινων και πορτοκαλί τόνων, φωτογραφικού μαύρου χρώματος και ματ μαύρου χρώματος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μελάνια UltraChrome HDR με λευκό

Ένα νέο λευκό μελάνι που καλύπτει πλήρως τις προσδοκίες των πελατών.

Epson Stylus Pro WT7900 – Ο πρώτος στον κόσμο εκτυπωτής inkjet δοκιμίων που λαμβάνει υδατοειδή μελάνια, με λευκό μελάνι

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μελάνι UltraChrome HDX

Απολαύστε τα πιο ακριβή χρώματα

Διασφαλίστε αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας με βάθος και ένταση και απολαύστε την πιο ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων στην αγορά με αυτά τα επαγγελματικά μελάνια pigment.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μελάνια UltraChrome K3

Φως, σκιά και όλοι οι ενδιάμεσοι τόνοι

Η Μελάνη UltraChrome K3 της Epson παρέχει στους επαγγελματίες της εκτύπωσης και της φωτογραφίας νέες συναρπαστικές δυνατότητες με κορυφαίο επίπεδο ακρίβειας εκτύπωσης, διάρκεια και ποιότητα, συν τρία επίπεδα του μαύρου. τα αποτελέσματα είναι μια απαράμιλλη απόδοση του ασπρόμαυρου που μπορεί να υπερβαίνει οτιδήποτε έχετε δει μέχρι τώρα από έναν έγχρωμο εκτυπωτή, καθώς και υπέροχες έγχρωμες εικόνες. Πώς είναι αυτό δυνατό;

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μελάνι UltraChrome Pro

Ανώτερη ποιότητα με ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα

Το σετ 10 έγχρωμων μελανιών UltraChrome Pro 10 της Epson προσφέρει εξαιρετικά άσπρα και μαύρα χρώματα καθώς και αναπαραγωγή χρωμάτων, χάρη στα τέσσερα επίπεδα μαύρου, συμπεριλαμβανομένων των νέων φωτογραφικών και ματ μαύρων μελανιών υψηλής πυκνότητας για πιο βαθιά μαύρα. Εν τω μεταξύ, η μείωση bronzing εξασφαλίζει πιο ακριβή χρώματα, ενώ η εξαιρετική ανθεκτικότητα στο φως σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις που δημιουργούνται σε φωτογραφικό χαρτί premium glossy αντέχουν σχεδόν 606. Τα τέσσερα επίπεδα μαύρου παρέχουν καλύτερη διαβάθμιση και λιγότερο κόκκο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μελάνια UltraChrome K3 με ζωηρό πορφυρό

Το μελάνι UltraChrome K3 της Epson με το ζωηρό πορφυρό επιτρέπει στους επαγγελματίες εικόνας να αναδεικνύουν τα χρώματά τους.

Θα δείτε ακριβή αναπαραγωγή και απαράμιλλη ποιότητα εικόνας – όμορφες αποχρώσεις του δέρματος που μοιάζουν ζωντανές, έντονο χρώμα και μια εξαιρετική ποικιλία διατύπωσης. Τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν μια ζωή και θα έχουν την ίδια όψη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτός.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεχνολογίες ελέγχου δοκιμίων

Τεχνολογία inkjet υδατοειδών μελανιών

Epson Stylus Pro WT7900 – Ο πρώτος στον κόσμο εκτυπωτής inkjet δοκιμίων που λαμβάνει υδατοειδή μελάνια, με λευκό μελάνι

Νέα εποχή για τη σειρά Stylus Pro. Η επαναστατική καινοτομία προσφέρει δυνατότητα ελέγχου δοκιμίων μετατόπισης και πακέτων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φιλμ ClearProof

Το ClearProof Film ένα μια οπτικά διαφανές φιλμ ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με τον Stylus Pro WT7900.

Το τέλειο ταίρι για το λευκό μελάνι της Epson, το ClearProof αποτελεί το ιδανικό μέσο εκτύπωσης για proofing εφαρμογές υψηλής ποιότητας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λύσεις ελέγχου δοκιμίων

Το ιδανικό ταίρι

Για χρώματα τόσο καλά όσο τα αρχικά. Οι εκτυπωτές ελέγχου δοκιμίων της σειράς SC-P προσφέρουν απαράμιλλη αντιστοίχιση χρωμάτων με ακρίβεια έως 99% PANTONE®7. Ανακαλύψτε την τελευταία προσθήκη στη σειρά της Epson, τον νέο SC-P5000, σήμερα. Το καλό έγινε ακόμα καλύτερο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυνατότητα διασύνδεσης

Epson Connect

Εκτυπώστε εύκολα από tablet, smartphone και άλλα

Οι υπηρεσίες εκτύπωσης μέσω κινητού και cloud της Epson σάς επιτρέπουν να εκτυπώνετε και να σαρώνετε ασύρματα χρησιμοποιώντας smartphone και tablet στο σπίτι, στο γραφείο και όταν είστε εν κινήσει.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Epson Device Admin

Ελέγξτε, αναλύστε και διαχειριστείτε το σύνολο των εκτυπωτών σας κεντρικά από ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας.

Διαχειριστείτε εύκολα ένα ολόκληρο σύνολο εκτυπωτών και σαρωτών8 από απόσταση, έχοντας πλήρη έλεγχο και δυνατότητα εγκατάστασης, διαμόρφωσης, παρακολούθησης, συντήρησης και αντιμετώπισης προβλημάτων των συσκευών σας για αυξημένη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση κόστους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εφαρμογή υπολογισμού κόστους μελανιού για LFP της Epson

Υπολογίστε την κατανάλωση μελανιού για τους διαφορετικούς τύπους εικόνων

Η εφαρμογή υπολογισμού κόστους μελανιού LFP της Epson έχει σχεδιαστεί ώστε να σας προσφέρει κόστος μελανιού ανά σελίδα για επιλεγμένους εκτυπωτές σειράς Epson Stylus Pro και SureColor. Τα κόστη υπολογίζονται με χρήση δειγμάτων εικόνων, τα οποία είναι αντιπροσωπευτικά για κάθε εκτυπωτή και τύπο εφαρμογής8.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Epson iProjection

Ασύρματη σύνδεση και παρουσίαση

Αλληλεπιδράστε ελεύθερα με το κοινό σας, παρουσιάστε του μια πιο δυναμική πρόταση και τραβήξτε το ενδιαφέρον του για να συλλέξετε ιδέες. Κι αυτό χάρη στην εφαρμογή iProjection, η οποία σας επιτρέπει την ασύρματη παρουσίαση εγγράφων, εικόνων και ιστοσελίδων απευθείας από έξυπνη συσκευή iOS ή Android.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Epson Document Scan

Σαρώστε έγγραφα απευθείας σε κινητές συσκευές.

Το Epson DocumentScan σάς επιτρέπει να σαρώνετε απευθείας έγγραφα στη συσκευή Android που διαθέτετε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε προεπισκόπηση των σαρωμένων δεδομένων και να τα στείλετε με email απευθείας σε άλλες εφαρμογές ή σε υπηρεσίες cloud, όπως είναι οι υπηρεσίες Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive και Microsoft® OneDrive.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εφαρμογή αποδείξεων Epson EPOS

Η εφαρμογή αποδείξεων Epson ePOS δείχνει πόσο εύκολη είναι η δημιουργία, η εκτύπωση και η αποστολή αποδείξεων από iPhone ή iPad.

Δημιουργήστε ένα φορητό POS (mPOS) και ένα σύστημα εισαγωγής παραγγελιών με λίγα απλά βήματα.

Βοηθητικό πρόγραμμα TM

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την ασύρματη σύνδεση, να διαμορφώνετε τις ρυθμίσεις εκτυπωτή και να εκτυπώνετε δείγματα αποδείξεων από iPhone, iPad και iPod touch σε εκτυπωτή αποδείξεων Epson.

iLabel

Το Epson iLabel διευκολύνει τη δημιουργία, την αποθήκευση και την εκτύπωση ετικετών από μια έξυπνη συσκευή.

Αξιοποιήστε όλες τις λειτουργίες της συσκευής σας, όπως είναι η φωνητική μεταγραφή, για να δώσετε μια νέα διάσταση στις ετικέτες που δημιουργείτε.

  1. Βάσει δημοσιευμένων αριθμών εφαρμογών ευρεσιτεχνίας (CY2016). Σύμφωνα με έρευνα της Epson
  2. Με βάση μέσο όγκο εκτύπωσης 140 σελίδων το μήνα και υπολογίζοντας τη χαμηλότερη απόδοση από το πρώτο σετ μελανιών.
  3. Ο υπολογισμός της σύγκρισης για τις φύσιγγες μελανιών πραγματοποιήθηκε με βάση τη φύσιγγα μελανιού χαμηλότερης απόδοσης που χρησιμοποιείται στους 20 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές A4 inkjet του ανταγωνισμού, σύμφωνα με το EMEA Hardcopy Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 4ο τρίμηνο του 2016) την περίοδο Απρίλιος 2016 – Μάρτιος 2017. Ο υπολογισμός στηρίχθηκε στην τυπική απόδοση της φύσιγγας μελανιού των ανταγωνιστών διαιρούμενη με τη μέση απόδοση βάσει προδιαγραφών του εκτυπωτή Epson EcoTank ITS.
  4. Διάρκεια ζωής laser έως 83.000 ώρες σε προσαρμοσμένη λειτουργία.
  5. Το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των βιντεοπροβολέων 500 lumen και άνω. (Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited από το 2001 έως το 2016)
  6. Με βάση το πρότυπο μέτρησης JEITA CP-3901A: γυαλιστερό χαρτί μεγέθους A4, θερμοκρασία 23 °C, υγρασία 50%
    Δικτυακοί εταιρικοί εκτυπωτές/MFP Inkjet Pro και laser, εταιρικοί σαρωτές και εκτυπωτές μεγάλου format
  7. Ο εκτυπωτής Epson SC-P5000 με το βιολετί σετ μελανιών μπορεί να επιτύχει το 99,0% των σταθερών χρωμάτων PANTONE® όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με χαρτί Epson Proofing Paper White Semimatte και μελάνι Epson. Ο εκτυπωτής Epson SC-P5000 με σετ μελανιών LLK μπορεί να επιτύχει το 98,8% των σταθερών χρωμάτων PANTONE® όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με χαρτί Epson Proofing Paper White Semimatte και μελάνι Epson.
  8. Σημειώστε ότι οποιοδήποτε επιπρόσθετο μεταβλητό κόστος, όπως ενδεικτικά ο τύπος πολυμέσων, το κόστος συντήρησης, η κατανάλωση ενέργειας, οι ρυθμίσεις εκτυπωτή και η αντικατάσταση εξαρτημάτων, μπορεί να επηρεάσει το συνολικό κόστος. Οι τιμές του μελανιού της Epson βασίζονται στους τρέχοντες τιμοκαταλόγους μελανιών της Epson για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το ΗΒ, χωρίς ΦΠΑ, όπως ισχύουν από τον Φεβρουάριου του 2013. Τα κόστη βασίζονται στη χρήση των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων που χρησιμοποιούνται στους εκτυπωτές και βασίζονται σε αυθεντικά αναλώσιμα Epson εξαιρετικής απόδοσης.