ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Epson και των συνεργατών της αξιοποιούν τις δυνατότητες των εκτυπωτών, των εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών (MFP) και των σαρωτών εγγράφων μας, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρήσεων, από τις ΜΜΕ έως τις μεγάλες εταιρείες, και ταυτόχρονα μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των κάθετων αγορών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ευρεία γκάμα λύσεων για όλους τους τύπους των επιχειρήσεων

Οι συσκευές της Epson είναι συμβατές με υπηρεσίες και λύσεις λογισμικού, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη ροή εργασιών της εταιρείας σας, τον έλεγχο των εξόδων και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, καθώς και να επιτρέψουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση συσκευών σε διαρκώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΩ ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΣΑΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΛΗΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΡΟΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Εμφάνιση όλων των λύσεων

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΥΣΕΩΝ
 

Διαχείριση συνόλου συσκευών

Διαχειριστείτε το σύνολο των εκτυπωτών και σαρωτών μας κεντρικά, για αυτόματη μετάδοση των δεδομένων των μεμονωμένων συσκευών και του συνόλου των συσκευών, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα και διατηρώντας παράλληλα τις υπηρεσίες σας σε λειτουργία και την παραγωγικότητα σε υψηλά επίπεδα.

 

Εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών

Οι σύγχρονες εταιρείες χρησιμοποιούν μια γκάμα επιχειρηματικών εφαρμογών για να προσφέρουν στους χρήστες τους παραγωγικές μεθόδους εργασίας. Δείτε παρακάτω τις διαθέσιμες εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν τους υπαλλήλους να παραμείνουν παραγωγικοί, εκτυπώνοντας εύκολα από φορητές συσκευές, όπως από τα smartphone και τα tablet τους.

 
 

Σάρωση μέσω φορητών συσκευών

Οι υπηρεσίες σάρωσης μέσω φορητών συσκευών και cloud σάς επιτρέπουν να σαρώνετε ασύρματα χρησιμοποιώντας smartphone και tablet στο σπίτι, στο γραφείο και όταν είστε εν κινήσει.

 

Λήψη εγγράφων

Μετατρέψτε τις πληροφορίες με φυσική μορφή σε διαχειρίσιμο ψηφιακό περιεχόμενο, που ενισχύει την ασφάλεια των δεδομένων που διαχειρίζεται η επιχείρησή σας. Δείτε τις λύσεις λήψης εγγράφων που μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα σε συσκευές Epson.

 
 

Διαχείριση εγγράφων και ροή εργασιών

Αναλάβετε τον έλεγχο των εγγράφων σας. Αναλύστε, οργανώστε και διανείμετε σαρωμένες πληροφορίες στην επιχείρησή σας, εναρμονίζοντας τις δομημένες και μη δομημένες επιχειρηματικές διαδικασίες και, παράλληλα, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα διατίθενται στα κατάλληλα άτομα εντός της εταιρείας.

 

Διαχείριση εξόδου εγγράφων

Προστατεύστε τις συσκευές σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση, μέσω ελέγχου ταυτότητας χρηστών με συσκευές ανάγνωσης καρτών, διαπιστευτήρια σύνδεσης, κωδικούς πρόσβασης ή κωδικούς PIN, και ελέγξτε τα εκτυπωτικά σας κόστη, προσφέροντας τη δυνατότητα εκτύπωσης τύπου pull printing, που μειώνει τη χρήση χαρτιού από εκτυπώσεις που δεν έχουν συλλεχθεί. Οι λύσεις διαχείρισης εξόδου έχουν στόχο να ενισχύσουν την παραγωγικότητα των υπαλλήλων, ενώ παράλληλα συνθέτουν ένα ασφαλές περιβάλλον εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής για την προστασία των εταιρικών πόρων.

 
 

Συμβατότητα συστήματος

Τα προϊόντα της Epson προσφέρουν δυνατότητες συστήματος και ενσωμάτωσης με διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές, για την κάλυψη των απαιτήσεων ενός μεγάλου εύρους μεγέθους εταιρειών, από ΜΜΕ έως μεγάλους λογαριασμούς.

 

Λύσεις λογισμικού

Επιλογή λύσης λογισμικού

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΥΠΟΣ

ΣΥΜΒΑΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

ΚΑΘΕΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Εμφανίζονται από προϊόντα
Εμφανίζονται από προϊόντα
Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Έλεγχος ασφαλείας

Αυτό μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για αληθινούς χρήστες κι όχι για ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά