ΣΑΡΩΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτυπώστε τις λεπτομέρειες ιστορικών αρχείων, φωτογραφιών, αρνητικών από φιλμ και έργων τέχνης σε υψηλή ανάλυση με τη σειρά Epson Expression και LaserSoft

Σάρωση ακριβείας, ακόμα πιο απλά

Ο Expression 12000XL είναι ένας υψηλής ανάλυσης και ευέλικτος σαρωτής μεγάλου format, σχεδιασμένος να ανταπεξέρχεται στις πιο απαιτητικές εφαρμογές με πολλές λεπτομέρειες.

Χάρη στο περιλαμβανόμενο επαγγελματικό λογισμικό βελτίωσης εικόνων, το LaserSoft SilverFast Ai 8.8, προσφέρει εύχρηστες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων, όπως επαγγελματική μείωση της σκόνης και του κόκκου, εξάλειψη θορύβου και διόρθωση τόνων, προσφέροντας αποτελέσματα ακριβείας.

Δείτε τη σειρά

Σαρωτής γραφικών A3

Υψηλής ποιότητας σαρωτής γραφικών A3 για ευκρινή και ακριβείας αναπαραγωγή εικόνων σχεδίων, φωτογραφιών και έργων τέχνης, με την ακρίβεια που απαιτούν οι χρήστες.

 • Σάρωση μεγέθους A3 υψηλής ποιότητας
 • Προηγμένες λειτουργίες λογισμικού
 • Δυνατότητα σάρωσης φιλμ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Epson 12000XL

Diamond

Ευκρινής και ακριβής αναπαραγωγή εικόνων

Οι Expression 12000XL και 12000XL Pro είναι σαρωτές A3 υψηλής ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή ακρίβεια. Ο σαρωτής απλοποιεί την ακριβή αποτύπωση μέσων έως A3+ και προσφέρει ευκρινείς εικόνες και επαγγελματικά αποτελέσματα κάθε φορά. Η σειρά είναι ιδανική για ακριβή εκτύπωση εικόνων με λεπτομέρειες, όπως ιστορικών αρχείων, ακτινογραφιών1, αρνητικών φιλμ, αρχιτεκτονικών σχεδίων, στοιχείων εγκληματολογικών ερευνών και έργων τέχνης. Επίσης είναι ευέλικτη, εύχρηστη και υποστηρίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα της Epson.

Βελτιστοποιήστε τη σάρωση

 • Healthcare

  Τομέας υγείας και ιατρικές ακτινογραφίες

  Πολλοί λίγοι σαρωτές είναι κατάλληλοι για ψηφιοποίηση φιλμ ακτινογραφιών και, από ιατρικής απόψεως, η απόλυτη ακρίβεια, λεπτομέρεια και μεγιστοποίηση του χρωματικού βάθους είναι εξαιρετικά σημαντική.

  Χρησιμοποιώντας το νεότερο λογισμικό, αποτυπώστε φωτογραφίες, αρνητικά και ακτινογραφίες με λεπτομέρειες υψηλής ανάλυσης και βάσει διεθνών προτύπων όπως είναι το DICOM.

 • Textile rainbow

  Παραγωγή υφασμάτων

  Η χρωματική ακρίβεια έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην παραγωγή υφασμάτων. Τυχόν σφάλματα στα χρώματα μπορεί να οδηγήσει σε άχρηστη παραγωγή, γεγονός που επηρεάζει τις προμήθειες και συνεπάγεται σπατάλη υλικών.

  Το SilverFast TexColorAnalyzer και οι σαρωτές Epson μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τον σχεδιασμό έως το εργοστάσιο, διασφαλίζοντας υψηλή ακρίβεια χρωμάτων και συμμόρφωση με τα πρότυπα σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής.

 • Temple and trees

  Φωτογραφία

  Διασφαλίστε ότι οι φωτογραφίες και τα φιλμ σας θα έχουν αντίγραφα ασφαλείας και θα είναι προστατευμένα, ψηφιοποιώντας τα. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα φιλμ που μόλις γυρίσατε ή για παλιές φωτογραφίες και φιλμ που ανακαλύψατε πρόσφατα ή για πολύτιμα αντικείμενα, χρειάζεστε μια λύση που μπορεί να διαχειριστεί πολλά εξειδικευμένα μέσα και να προσφέρει ακριβή αποτελέσματα.

  Ορισμένα πράγματα απλά δεν αντικαθίστανται και δυστυχώς οι φωτογραφίες κιτρινίζουν και τα αρνητικά φθείρονται με τον χρόνο. Ανεξάρτητα από το αν είστε φωτογράφος, λάτρης της ιστορίας ή φροντιστής μουσείου, διασφαλίστε ότι οι πολύτιμες λεπτομέρειες δεν θα χαθούν ποτέ.

 • Forensics

  Νομικός και δημόσιος τομέας

  Όταν κάθε pixel έχει σημασία σε σημαντικά νομικά έγγραφα, χρησιμοποιούνται εκτυπωτές Epson Expression. Με δυνατότητα οπτικής πυκνότητας 3,8Dmax, χρωματικό βάθος 48-bit και τεχνολογία Epson Micro Step Drive TM technology, διασφαλίζεται υψηλή ακρίβεια ακόμα και για εφαρμογές όπως στοιχεία με δακτυλικά αποτυπώματα εγκληματολογικών ερευνών.

Epson Expression 12000XL

Η οπτική πυκνότητα 3,8 Dmax και το βάθος χρώματος 48 bit του Expression 12000XL εξασφαλίζουν ευκρινείς και ακριβείς σαρώσεις για πλήρη αναπαραγωγή του μεγαλύτερου δυνατού εύρους χρωμάτων, ακόμη και σε σκιασμένες περιοχές. Επιπρόσθετα, με την υψηλή ανάλυση 2.400 x 4.800 dpi και την εξαιρετικής ακρίβειας τεχνολογία Micro Step Drive, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποτυπώνουν ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες με μοναδική καθαρότητα.

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ READYSCAN LED

  Ο Expression 12000XL διαθέτει ReadyScan LED, μια οικολογική πηγή φωτός που εξοικονομεί ενέργεια και δεν απαιτεί χρόνο προθέρμανσης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα σάρωσης. Το Dmax και το χρωματικό βάθος 48-bit σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα ομοιόμορφα αρχεία σαρώσεων με κορυφαίους τόνους και αναπαραγωγή χρωμάτων.

 • ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΚΟΝΩΝ

  Η ανάλυση 2.400 x 4.800 dpi, η οπτική πυκνότητα 3,8 Dmax και το χρωματικό βάθος 48-bit σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα ομοιόμορφα αρχεία σαρώσεων με κορυφαίους τόνους και αναπαραγωγή χρωμάτων.

 • ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΣΑΡΩΣΗ ΦΙΛΜ

  Με τον Expression 12000XL Pro μπορείτε να αποτυπώνετε διαφανή και ευκρινή μέσα με απαράμιλλα επίπεδα λεπτομέρειας. Η μονάδα υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα φορμά φιλμ έως και μεγέθους A3+.

 • ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΙΣ ΣΑΡΩΣΕΙΣ

  Μια συστοιχία αισθητήρων CCD 6 γραμμών με μεγάλα pixel προσφέρει λεπτομέρειες σάρωσης σε κάθε πέρασμα. Το σύστημα αυτόματης εστίασης επιτυγχάνει εξαιρετική αυτόματη εστίαση για ενισχυμένη καθαρότητα και ακρίβεια εικόνας, ενώ μπορείτε να έχετε και τον απόλυτο δημιουργικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας την επιλογή χειροκίνητης εστίασης. Η πυκνότητα Dmax 3.8 και το χρωματικό βάθος 48-bit σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα ομοιόμορφα αρχεία σαρώσεων με κορυφαίους τόνους και αναπαραγωγή χρωμάτων.

Ο βέλτιστος συνδυασμός υλικού και λογισμικού

Η συνεργασία με τους κορυφαίους ειδικούς στο λογισμικό LaserSoft Imaging, τους δημιουργούς του SilverFast, προσθέτει επιπλέον αξία και αποτελεσματικότητα σε οργανισμούς, όπου η αποτύπωση της υψηλότερης ακρίβειας είναι ύψιστης σημασίας.

Σαρώστε σε μεγάλη γκάμα μέσων, συμπεριλαμβανόμενων αρνητικών

Η προαιρετική μονάδα σάρωσης διαφανειών επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν σάρωση από διαφανή μέσα, όπως αρνητικό ή θετικό φιλμ και σλάιντς, με επαγγελματικής ποιότητας αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ψηφιοποιήσετε και να προστατεύσετε τα μέσα με κορυφαία ποιότητα.

Προσομοιωμένη εικόνα
Yellow car Yellow car
Διόρθωση οπίσθιου φωτισμού
Προσαρμόστε τη φωτεινότητα των εικόνων που είναι πιο σκούρες λόγω οπίσθιου φωτισμού.
Αποκατάσταση χρωμάτων
Αποκαθιστά τα χρώματα στις ξεθωριασμένες φωτογραφίες και τα φιλμ.
Απομάκρυνση σκόνης
Χρησιμοποιήστε ανίχνευση βάσει λογισμικού για να μειώσετε τη σκόνη και τις γρατσουνιές από τις σαρώσεις φιλμ και φωτογραφιών.
Ελάττωση κόκκου
Μειώνει τον κόκκο των φιλμ στις εικόνες που προκύπτουν για σάρωση φιλμ.

Μάθετε περισσότερα για παρόμοια προϊόντα της Epson

WorkForce DS-5500

WorkForce DS-5500

Επίπεδος σαρωτής μεγέθους Α4

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

WorkForce DS-50000

WorkForce DS-50000

Επίπεδος σαρωτής μεγέθους Α4

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

WorkForce DS-70000

WorkForce DS-70000

Σαρωτής παραγωγής A3

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

For more information on the laser projector range, simply fill in your details below and an Epson representative will be in touch.

ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ;
Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

¹ Απαιτείται επιπλέον λογισμικό με πρόσθετο κόστος.