ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Πετύχετε πιο φωτεινές,
ζωντανές προβολές με
την απόδοση έγχρωμου
φωτισμού (CLO) από την
Epson.

Το 99% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι οι βιντεοπροβολείς Epson προσφέρουν τα πιο ζωντανά χρώματα1

Η Epson είναι κορυφαία στις πωλήσεις βιντεοπροβολέων. Γιατί; Επειδή οι βιντεοπροβολείς μας ζωντανεύουν το περιεχόμενο με φωτεινές, ζωντανές και καθαρές εικόνες, ακόμα και σε πολύ φωτεινούς χώρους.

Οι βιντεοπροβολείς Epson προσφέρουν εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (Colour Light Output - CLO) για πλούσια και φυσικά χρώματα. Τα χρώματα είναι έως και τρεις φορές φωτεινότερα σε σχέση με τους βιντεοπροβολείς τεχνολογίας DLP μονού chip του ανταγωνισμού1.

Απολαύστε φωτεινά, ζωντανά χρώματα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Χάρη στην εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας των βιντεοπροβολέων Epson, το περιεχόμενό σας θα έχει πάντα εκπληκτική εμφάνιση - χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για έναν βιντεοπροβολέα με υψηλό αριθμό lumen. Μάλιστα, για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα, οι βιντεοπροβολείς μας μπορούν να σας προσφέρουν έως 15 χρόνια ψυχαγωγίας, χάρη στη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα και του φίλτρου που φτάνει τις 10.000 ώρες σε λειτουργία Eco2.

Γιατί είναι σημαντική η απόδοση έγχρωμης εικόνας;

Όταν η φωτεινότητα χρωμάτων είναι χαμηλότερη, τα χρώματα ενδέχεται να εμφανίζονται πιο θαμπά και ξεθωριασμένα. Με απλά λόγια, τα θαμπά χρώματα κάνουν γενικά την εικόνα λιγότερο ζωντανή. Μπορούν επίσης να μειώσουν τις λεπτομέρειες και να αφαιρέσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον από την εικόνα. Αυτό μπορεί να μην είναι θέμα σε ένα σκοτεινό καθιστικό αλλά μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα όταν παραδίδετε ένα μάθημα σε μια αίθουσα διδασκαλίας ή όταν κάνετε μια σημαντική επαγγελματική παρουσίαση στο γραφείο, ειδικά αν είστε σε έναν χώρο στον οποίο δεν μπορείτε να μειώσετε το φωτισμό. Ευτυχώς, οι βιντεοπροβολείς 3LCD της Epson προσφέρουν φωτεινές εικόνες, ακόμα και με ανοιχτές περσίδες.

Το τεστ

Σε ένα συγκριτικό τεστ, το 99% των συμμετεχόντων επέλεξαν την Epson για τα πιο ζωντανά χρώματα σε σχέση με τα μοντέλα του ανταγωνισμού1. 8 στα 10 άτομα ανέφεραν ότι η Epson προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ότι θα επέλεγαν έναν βιντεοπροβολέα της Epson για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ταινία3.

Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες ανέφεραν τα εξής: "Η αγαπημένη ταινία μου είναι η Shawshank Redemption και θα ήθελα πολύ να την παρακολουθήσω σε αυτόν τον βιντεοπροβολέα". "Η φωτεινότητα είναι πολύ σημαντική για μένα και η εικόνα αυτού του βιντεοπροβολέα είναι καλύτερη ακόμα και από την τηλεόραση", και "Αυτός ο βιντεοπροβολέας έχει σίγουρα την καλύτερη εικόνα, έχει φανταστική ποιότητα".

Η φωτεινότητα είναι πολύ σημαντική για μένα και η εικόνα αυτού του βιντεοπροβολέα είναι καλύτερη ακόμα και από την τηλεόραση...
A
Epson
B
BenQ
C
Viewsonic
D
Acer
E
Optoma
ΤΟ 83 % ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ Epson3

Γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει η απόδοση έγχρωμης εικόνας;

Απολαύστε πιο φωτεινές εικόνες και πιο ζωντανά χρώματα
Απολαύστε πιο φωτεινές εικόνες και πιο ζωντανά χρώματα

Μην το πιστεύετε μόνο και μόνο επειδή το λέμε εμείς. Σε ένα τυφλό τεστ, 8 στα 10 άτομα δήλωσαν ότι ο βιντεοπροβολέας μας είχε την πιο φωτεινή εικόνα και τα πιο ζωντανά χρώματα.

Δείτε με ευκολία το περιεχόμενο που προβάλετε
Δείτε με ευκολία το περιεχόμενο που προβάλετε

Όταν έχετε θαμπή εικόνα, δεν είναι εύκολο να διαβάζετε κείμενο ή να διακρίνετε εικόνες στην οθόνη. Με μια πιο φωτεινή εικόνα, μπορείτε να διακρίνετε εύκολα τις λεπτομέρειες στο περιεχόμενο που προβάλετε.

Διατηρήστε το κόστος σε χαμηλά επίπεδα
Διατηρήστε το κόστος σε χαμηλά επίπεδα

Όταν έχετε εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού, έχετε και πιο φωτεινή εικόνα με πιο ζωντανά χρώματα, ώστε να μην χρειάζεται να αγοράσετε έναν βιντεοπροβολέα με υψηλότερο αριθμό lumen.

Χωρίς διακοπές
Χωρίς διακοπές

Η τεχνολογία 3LCD της Epson προσφέρει καθαρή εικόνα χωρίς το φαινόμενο του ουράνιου τόξου που συνήθως επηρεάζει τους βιντεοπροβολείς τεχνολογίας DLP μονού chip.

Οικιακή ψυχαγωγία

Οικιακή ψυχαγωγία

Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κινηματογράφου για φίλους και συγγενείς. Απολαύστε ταινίες, παιχνίδια, αθλητικά γεγονότα και μοναδικά θεάματα με φωτεινές εικόνες και ζωντανά χρώματα, ακόμα και σε χώρους με πολύ φωτισμό.

Επιχείρηση

Επιχείρηση

Κάντε εκπληκτικές παρουσιάσεις και αφήστε τις καλύτερες εντυπώσεις. Χάρη στα φωτεινά λευκά και ζωντανά χρώματα, ένας βιντεοπροβολέας της Epson μπορεί να εξασφαλίσει ότι όλη η σκληρή δουλειά σας θα έχει εκπληκτική εμφάνιση.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Οι φωτεινές εικόνες δημιουργούν πιο ζωντανά και πιο ενδιαφέροντα μαθήματα. Εμπνεύστε τους μαθητές σας ώστε να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο και συναρπαστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

True Colour

Η φωτεινότητα δεν είναι αρκετή από μόνη της για να αποδώσει τα αληθινά χρώματα που βλέπουμε καθημερινά. Ακολουθώντας αυτήν τη φιλοσοφία, μόνο η τεχνολογία 3LCD της Epson συνδυάζει τη φωτεινότητα με αληθινά χρώματα για ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες. Για να το πετύχουμε αυτό, βεβαιωνόμαστε ότι το έγχρωμο φως των βιντεοπροβολέων μας είναι το ίδιο φωτεινό με το λευκό φως.

Ενώ άλλοι κατασκευαστές πιστεύουν ότι μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας αυξάνοντας απλώς τη φωτεινότητα της απόδοσης λευκού φωτισμού των βιντεοπροβολέων τους, η Epson διασφαλίζει ότι οι βιντεοπροβολείς της προσφέρουν εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO). Η φωτεινότητα ενός υψηλού αριθμού lumen δεν εγγυάται από μόνη της φωτεινές, ρεαλιστικές εικόνες ενώ μια σχετικά χαμηλή απόδοση έγχρωμης εικόνας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα θαμπές και ξεθωριασμένες εικόνες. Ωστόσο, όταν η φωτεινότητα των χρωμάτων αντιστοιχεί με τη φωτεινότητα του λευκού φωτισμού σε lumen, έχετε ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα που ζωντανεύουν το περιεχόμενό σας.

Βρείτε το προϊόν σας

Σύγκριση
Close

Σύγκριση προϊόντων

1 από 4 επιλεγμένα

    Σύγκριση επιλεγμένων