Μονή συσκευασία ματζέντα μελανιού 34 DURABrite Ultra μπαλάκι του γκολφ

Μονή συσκευασία ματζέντα μελανιού 34 DURABrite Ultra μπαλάκι του γκολφ
Εξασφαλίστε υψηλής ποιότητας επαγγελματικά έγγραφα με το οικονομικό σετ μελανιών της σειράς 34. Δημιουργεί επαγγελματικής μορφής έγγραφα που δεν αλλοιώνονται από το νερό, τις μουτζούρες και τους μαρκαδόρους επισήμανσης. Οι ιδιότητες γρήγορου στεγνώματος είναι ιδανικές για εκτυπώσεις διπλής όψης, ενώ διατίθεται μια οικονομική φύσιγγα για κάθε τύπο χρήστη, τόσο σε τυπικό μέγεθος όσο και σε μέγεθος XL. Βρείτε την εύκολα στα καταστήματα, αναζητώντας την εικόνα με το μπαλάκι του γκολφ στη συσκευασία.
SKU: C13T34634010
Μονή συσκευασία ματζέντα μελανιού 34 DURABrite Ultra μπαλάκι του γκολφ
Επισκόπηση

Επισκόπηση

Μειώστε το κόστος εκτύπωσης

Για χρήστες που εκτυπώνουν χαμηλούς όγκους, η τυπική μας φύσιγγα αποτελεί μια πολύ οικονομική επιλογή. Εναλλακτικά, οι χρήστες που εκτυπώνουν υψηλούς όγκους μπορούν να μειώσουν τα κόστη εκτύπωσης έως 30%1 επενδύοντας στις φύσιγγες XL. Επίσης, με τα μελάνια XL μπορείτε να εκτυπώνετε έως τριπλάσιο αριθμό σελίδων1, ελαχιστοποιώντας το χρόνο που αφιερώνεται στην αλλαγή φυσιγγών. Έχοντας την επιλογή και των δύο μεγεθών, τα μελάνια διατίθενται ξεχωριστά, επομένως αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που έχετε χρησιμοποιήσει. Έτσι, διασφαλίζετε λιγότερα απορρίμματα και εξοικονόμηση κόστους.

Γνωρίστε τη σειρά

Τα μελάνια pigment DURABrite Ultra Ink δημιουργούν ευκρινή και μεγάλης διάρκειας έγγραφα, ανθεκτικά στο νερό, τις μουτζούρες και τους μαρκαδόρους επισήμανσης. Επίσης, στεγνώνουν γρήγορα, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα όταν εκτυπώνετε και από τις δύο πλευρές.

Βελτιστοποίηση για εκτυπωτές Epson

Τα μελάνια και τα χαρτιά Epson έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι απολύτως συμβατά με τους εκτυπωτές Epson, ώστε να παράγονται τα βέλτιστα αποτελέσματα, ξανά και ξανά.

Γνήσια μελάνια

Απολαύστε απροβλημάτιστες και αξιόπιστες εκτυπώσεις με τα γνήσια μελάνια της Epson. Επενδύουμε σε εκτεταμένες έρευνες και υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις κατασκευής και υποβάλλουμε τα προϊόντα μας σε ενδελεχείς δοκιμές, ώστε να σας παραδίδουμε βέλτιστης ποιότητας προϊόντα.

Σειρές μοντέλων

Άλλα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη σειρά

Προϊόν
Απόδοση
Απόδοση:
350 σελίδες ασπρόμαυρο
6,1 ml
Απόδοση:
300 σελίδες κυανό
4,2 ml
Απόδοση:
300 σελίδες πορφυρό
4,2 ml
Απόδοση:
300 σελίδες κίτρινο
4,2 ml
Απόδοση:
1.100 σελίδες ασπρόμαυρο
16,3 ml
Απόδοση:
300 σελίδες έγχρωμο 350 σελίδες ασπρόμαυρο
18,7 ml
Απόδοση:
950 σελίδες έγχρωμο 1.100 σελίδες ασπρόμαυρο
48,7 ml
Συμβατότητα

Συμβατές κύριες μονάδες

Τα παρακάτω μοντέλα είναι συμβατά με ένα ή περισσότερα είδη αυτής της σειράς. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στους παρακάτω συνδέσμους ή στο εγχειρίδιο χρήσης για το προϊόν σας.

Σημειώσεις: