ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΑΚΙΔΩΝ

Συνδυάζοντας ευθυγράμμιση υψηλής ακρίβειας και εξελιγμένη διαχείριση χαρτιού, η ολοκληρωμένη σειρά εκτυπωτών της Epson με κυλίνδρους μικρού ή μεγάλου πλάτους μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στα πιο απαιτητικά αυτόνομα περιβάλλοντα εκτύπωσης.

Περισσότερες επιτυχίες με την Epson

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εκτυπωτών ακίδων, η Epson συνεργάζεται στενά με επιχειρήσεις, όπως τράπεζες και ταχυδρομεία, για να τους παρέχει υποστήριξη στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, με αξιόπιστα και ανθεκτικά μηχανήματα χαμηλού κόστους και υψηλής ταχύτητας. Οι εκτυπωτές ακίδων της Epson είναι η καλύτερη εναλλακτική για χρήση σε γραφεία, για επεξεργασία επιταγών και για χρήση με χαρτιά πολλών τμημάτων

Βρείτε τον κατάλληλο εκτυπωτή για την επιχείρησή σας

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, στην Epson θα βρείτε έναν εκτυπωτή για τις ανάγκες σας.

Άμεση αναβάθμιση

Γιατί να αναβαθμίσετε τον εκτυπωτή ακίδων που διαθέτετε στα νέα μοντέλα της Epson; Προσφέρουν βελτιωμένη αξιοπιστία και εξαιρετικά χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης, καθώς και γρηγορότερη εκτύπωση και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο. Εξερευνήστε τη σειρά παρακάτω.

Epson LQ-2090II

Ο LQ-2090II προσφέρει βελτιωμένη ταχύτητα USD (πρόχειρη λειτουργία εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας) 550 χαρακτήρων ανά δευτερόλεπτο στους 10 χαρακτήρες ανά ίντσα, γεγονός που τον καθιστά πολύ ξεχωριστό για την εκτύπωση υψηλών όγκων, όπως αναφορών αποθεμάτων και τιμολογίων μεγάλων παρτίδων ή εγγράφων εμπορευμάτων.

Epson LQ-590II

Ο LQ-590II είναι ένας εκτυπωτής ακίδων υψηλού όγκου που έχει σχεδιαστεί για γρήγορες και αξιόπιστες εκτυπώσεις. Αναβαθμίστε τους εκτυπωτές ακίδων που διαθέτετε στα νέα μοντέλα της Epson για εξαιρετικά χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Πλεονεκτήματα εκτυπωτών ακίδων

Η ESC/P (Epson Standard Code for Printers) είναι η τρέχουσα βασική γλώσσα ελέγχου των εκτυπωτών ακίδων παγκοσμίως. Προσαρμοσμένη στην πλειονότητα των δημοφιλών πακέτων λογισμικού, η ESC / P σάς δίνει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης και εκτύπωσης.

 • Συμβατότητα

  Πλήρως συμβατή με τα υπάρχοντα λογισμικά, η ESC/P2 είναι σχεδιασμένη για χρήση με λειτουργικά συστήματα που δεν είναι Windows. Με τον τρόπο αυτό, σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε γραμματοσειρές χωρίς να απαιτούνται ακριβοί επεξεργαστές επάνω στο μηχάνημα. Εάν εργάζεστε σε περιβάλλον Windows, θα έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε τη μέγιστη ταχύτητα του εκτυπωτή σας, χρησιμοποιώντας γραμματοσειρές ενσωματωμένες στον εκτυπωτή.

 • Αποτελεσματική τεχνολογία εκτύπωσης

  Δυνατότητα πολλών τμημάτων (έως 1 πρωτότυπο + 9 αντίγραφα)

 • Αξιοπιστία

  Εκτυπώσεις μεγάλης διάρκειας (έως 100 χρόνια)

 • Λιγότερα απορρίμματα

  Οι νέοι εκτυπωτές χρησιμοποιούν τις ίδιες μελανοταινίες με τα υπάρχοντα μοντέλα. Έτσι, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση χωρίς να πάνε χαμένες τυχόν μελανοταινίες που δεν έχετε χρησιμοποιήσει.

Γνήσιες μελανοταινίες Epson

Η Epson είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εκτυπωτών για χρήση σε τράπεζες και ταχυδρομεία, με μια σειρά προϊόντων που προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει όσον αφορά την υψηλή ταχύτητα, το χαμηλό κόστος και τις αξιόπιστες και ανθεκτικές εκτυπώσεις σε κάθε τύπο χαρτιού. Ιδανικοί για λύσεις που αφορούν τις εσωτερικές διαδικασίες (back office), επεξεργασία επιταγών και χαρτιά πολλών τμημάτων, για τα οποία απλώς δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική εκτός από την κρουστική εκτύπωση.

Οι νέες τεχνολογίες, όπως η τεχνολογία inkjet στις σειρές GP υψηλών απαιτήσεων, προσφέρουν πλέον πρόσθετη αξία με εξαιρετικά μικρό κόστος.

Εξοικονόμηση χρόνου

Γνήσιες μελανοταινίες Epson για ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτός λειτουργίας. Το μοναδικό υλικό και ο σχεδιασμός των γνήσιων μελανοταινιών Epson εξαλείφουν επίσης τα προβλήματα κάμψης και εμπλοκής.

Σταθερή υψηλή ποιότητα εκτύπωσης με αυξημένη αξιοπιστία

Το εγγυημένο μήκος των γνήσιων μελανοταινιών Epson διασφαλίζει τη σταθερή απόδοση και την υψηλή ποιότητα της εκτύπωσης. Η χρήση των γνήσιων μελανοταινιών Epson αυξάνει επίσης τη διάρκεια ζωής του εκτυπωτή Epson που διαθέτετε.

Πώς μπορώ να διακρίνω ένα γνήσιο προϊόν Epson;

Η ετικέτα γνησιότητας Epson που υπάρχει στη συσκευασία της φύσιγγας μελανιού, της μελανoταινίας και της φύσιγγας γραφίτη σάς βοηθάει να διαπιστώσετε εάν το προϊόν είναι γνήσιο ή πλαστό.

 • 1 Μετακινήστε τη συσκευασία μπρος-πίσω
 • 2 Το χρώμα της ετικέτας πρέπει να αλλάζει από χάλκινο σε πράσινο καθώς αλλάζει η γωνία.

Γνωρίστε τη σειρά

Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

  Κατάργηση από τη σύγκριση