ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΑΚΙΔΩΝ

Αφήστε την Epson να αυξήσει την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας

Η Epson είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εκτυπωτών για χρήση σε τράπεζες και ταχυδρομεία, με μια σειρά προϊόντων που προσφέρουν ό,τι καλύτερο υπάρχει όσον αφορά την υψηλή ταχύτητα, το χαμηλό κόστος και τις αξιόπιστες και ανθεκτικές εκτυπώσεις σε κάθε τύπο χαρτιού. Ιδανικοί για λύσεις που αφορούν τις εσωτερικές διαδικασίες (back office), επεξεργασία επιταγών και χαρτιά πολλών τμημάτων, για τα οποία απλώς δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική εκτός από την κρουστική εκτύπωση.

Οι νέες τεχνολογίες, όπως η τεχνολογία inkjet στις σειρές GP υψηλών απαιτήσεων, προσφέρουν πλέον πρόσθετη αξία με εξαιρετικά μικρό κόστος.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΚΙΔΩΝ

  • Εξαιρετική αναλογία κόστους ιδιοκτησίας ανά σελίδα (εξαιρετικά χαμηλό κόστος, έως €0,20/100 σελίδες)
  • Δυνατότητα πολλών τμημάτων (έως 1 πρωτότυπο + 9 αντίγραφα)
  • Εκτυπώσεις μεγάλης διάρκειας (έως 100 χρόνια)
  • Δυνατότητα λειτουργίας υπό αντίξοες συνθήκες (περιβάλλοντα με ζέστη, κρύο, ξηρασία, υγρασία ή σκόνη)
  • Μικρές απαιτήσεις συντήρησης
  • Διαχείριση συνεχούς χαρτιού
  • Δυνατότητα εκτύπωσης σε πολλά μέσα διαφορετικού τύπου και πάχους
  • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών διαφορετικών διαδρομών χαρτιού ανάλογα με το περιβάλλον εργασίας σας
  • Υποστηρίζει μεμονωμένες σελίδες και συνεχές χαρτί ταυτοχρόνως

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ 9 ΑΚΙΔΩΝ

Ιδανική για εφαρμογές στους κλάδους του εμπορίου, της βιομηχανίας και της διαχείρισης εμπορευμάτων, η σειρά εκτυπωτών 9 ακίδων της Epson προσφέρει κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης σε ανταγωνιστική τιμή. Συνδυάζοντας ευθυγράμμιση υψηλής ακρίβειας και εξελιγμένη διαχείριση χαρτιού, αυτή η ολοκληρωμένη σειρά εκτυπωτών με φορείς μικρού ή μεγάλου πλάτους εκτύπωσης μπορεί να αντεπεξέλθει σε απαιτητικές εργασίες εκτύπωσης.

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ 24 ΑΚΙΔΩΝ

Υποστηρίζοντας όλες τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στη σειρά εκτυπωτών 9 ακίδων, αλλά και με το πρόσθετο πλεονέκτημα των κλιμακωτών γραμματοσειρών και την καλή ποιότητα χαρακτήρων κατά την εκτύπωση, οι εκτυπωτές 24 ακίδων της Epson είναι ιδανικοί για εφαρμογές χώρου υποδοχής στον τομέα του λιανικού εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών, και για εργασίες όπως η εκτύπωση τιμολογίων και παραγγελιών. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης επιτραπέζιους εκτυπωτές για χρήση με υλικά μεγαλύτερου φάρδους (και πάχους), συμπεριλαμβανομένων αποδείξεων και ετικετών.

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ

Η σειρά PLQ-22 της Epson προσφέρει στις τράπεζες, τα ταχυδρομεία και τις δημόσιες υπηρεσίες έναν αθόρυβο εκτυπωτή με χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Με ταχύτητες εκτύπωσης έως 576 χαρακτήρες το λεπτό, η σειρά PLQ-22 είναι ιδανική για εκτύπωση σε μεγάλο εύρος μέσων, όπως βιβλιάρια, διαβατήρια, εισιτήρια και έγγραφα βίζας. Οι πελάτες και το προσωπικό θα εκτιμήσουν εξίσου την αθόρυβη λειτουργία αυτού του εκτυπωτή βιβλιαρίων, ο οποίος έχει επίπεδα θορύβου της τάξης των 51 dBA.