ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η μεταφορά των επιβατών και οι υπηρεσίες logistics για φορτία χρειάζονται αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Η δημιουργία τεκμηρίωσης είναι γρήγορη και απλή χάρη στην τεχνολογία μας.

Ο τομέας των μεταφορών χρειάζεται αποδοτική τεκμηρίωση για την απλοποίηση των λειτουργιών. Παρέχουμε την ανθεκτικότητα που χρειάζεται για να σας βοηθήσουμε να δημιουργείτε αυτή την τεκμηρίωση κατ' απαίτηση εύκολα, ακόμα και όταν ο χώρος είναι σημαντικός παράγοντας – σε ώρες αιχμής σάς βοηθάμε να περιορίζετε τις ουρές.

Εύκολο check-in

Περιορίστε τις ουρές στο γραφείο με τον εκτυπωτή καρτών επιβίβασης. Σχεδιασμένος για να είναι ισχυρός, ειδικά όταν υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία επιβατών, μειώνει το χρόνο διακοπής λειτουργίας. Η εκτύπωση με αυτή τη συσκευή είναι γρήγορη, απλή και οικονομική. Επιπλέον, μπορείτε να βασίζεστε στην ποιότητα εκτύπωσης που παρέχουμε για άψογα εισιτήρια, κάθε φορά.

 • Τοποθετήστε ετικέτες στις αποσκευές

  Η απώλεια αποσκευών είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει – παρέχουμε έναν ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας εκτυπωτή ετικετών για αποσκευές.

 • Πωλήσεις καθ' οδόν

  Δημιουργήστε αποδεικτικά παράδοσης ή τιμολόγια κατά τις μετακινήσεις σας με τον αξιόπιστο, φορητό εκτυπωτή μας.

 • Ξεχάστε τις εμπλοκές

  Εξασφαλίστε την ικανοποίηση των επιβατών με ένα αξιόπιστο κιόσκι εισιτηρίων που εξαλείφει τις εμπλοκές και κατά συνέπεια τις ουρές.

 • Καταγραφή καθ' οδόν

  Εκτυπώστε εισιτήρια κατά τις μετακινήσεις σας ή αναγνωριστικά δεμάτων στην αποθήκη με το φορητό εκτυπωτή ετικετών που διαθέτουμε.

 • Από το check-in στην πύλη

  Τα δηλωτικά επιβατών πρέπει να εκτυπώνονται γρήγορα και εύκολα – σάς βοηθάμε να αποφεύγετε τις διακοπές λειτουργίας και τις καθυστερήσεις.

 • Εξοικονομήστε χρήματα από την εκτύπωση

  Επειδή η χρήση του χαρτιού είναι σημαντική, αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να περικόψετε το κόστος σας ανά σελίδα κατά έως και 50%1.

 • Περιορίστε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον

  Προκειμένου να περιορίσετε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον από τις εκτυπώσεις σας, έχουμε μειώσει την κατανάλωση ισχύος κατά έως και 80%2.

 • 1) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP A4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών φυσίγγων γραφίτη (όπου ήταν διαθέσιμοι) και τη δημοσιευμένη απόδοση στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.


 • 2) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP Α4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Η κατανάλωση ισχύος υπολογίστηκε με βάση τους δημοσιευμένους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών για τη λειτουργία εκτύπωσης / μέσου όρου μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λυσεις για τον τομεα των μεταφορων, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς)
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΤΙΜΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας