Συνεργασία στον κατασκευαστικό τομέα

Ως εταιρεία, η Epson επιθυμεί να διευκολύνει την τεχνολογική μετάβαση, σχεδιάζοντας λύσεις που θα κάνουν πιο αποτελεσματικό και πιο παραγωγικό το εργατικό δυναμικό.

Εξυπνότερες λύσεις τεχνολογίας

Ο κατασκευαστικός τομέας αλλάζει και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Τα εργοστάσια γίνονται πιο έξυπνα, οι αλυσίδες ανεφοδιασμού μικραίνουν και η παραγωγή ορίζεται από την ταχύτητα ως προς τη διακίνηση στην αγορά και την εξατομίκευση. Οι τεχνολογίες της Epson έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε σε ένα εξυπνότερο μέλλον με τους δικούς σας ρυθμούς. Οι ευέλικτες λύσεις μας θα υποστηρίξουν την εξέλιξή σας, καθώς εστιάζετε περισσότερο στους πελάτες μέσω της εξατομίκευσης, γίνεστε πιο αποδοτικοί μέσω του αυτοματισμού και διευρύνετε την ευελιξία σας μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας.

Αυξήστε τη λειτουργική ευελιξία

Ανταποκριθείτε γρήγορα μέσω του αυτοματισμού κάθε σταδίου της κατασκευαστικής διαδικασίας.

Αυξήστε τη λειτουργική ευελιξία

Ανταποκριθείτε γρήγορα σε κάθε στάδιο της κατασκευαστικής διαδικασίας. Αυτοματοποιήστε τις εργασίες που σας επιβραδύνουν, επωφεληθείτε από τις νεότερες καινοτομίες και αυξήστε την αποτελεσματικότητα σε όλη την επιχείρησή σας.

Διασφαλίστε ότι οι επαναλαμβανόμενες εργασίες πραγματοποιούνται με πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στους βιομηχανικούς ρομποτικούς βραχίονες της Epson, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν πολλές εργασίες και ενσωματώνονται σε υφιστάμενες γραμμές συναρμολόγησης.

Επιταχύνετε την παραγωγή και αυξήστε την ακρίβεια μέσω της βοήθειας, χωρίς να απαιτούνται χέρια, από τα έξυπνα γυαλιά Moverio της Epson, τα οποία προσφέρουν στους εργαζομένους πιο σαφείς οδηγίες για την ακριβή συναρμολόγηση.

Διαχειριστείτε τον έλεγχο των έντυπων διαδικασιών με την αποτελεσματική διαχείριση εγγράφων από σαρωτές και συσκευές πολλαπλών λειτουργιών WorkForce της Epson: δρομολογήστε πληροφορίες προς τα κατάλληλα τμήματα από το σημείο που τις συλλέξατε και τοποθετήστε την πληροφόρηση στο επίκεντρο της σχέσης σας με τα πάντα

Βελτιώστε τον έλεγχο της ποιότητας με το σαρωτή Epson Expression 12000XL: σαρώστε δείγματα για να λάβετε εγκρίσεις όταν βρίσκεστε ακόμα στο στάδιο της ιδέας, διασταυρώστε τους ηλεκτρονικούς πίνακες PCB σε επίπεδο εξαρτημάτων και χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας εργαλεία λογισμικού για να διατηρήσετε τα πρότυπα QC σε υψηλά επίπεδα4.

Προσαρμοστείτε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες εκτυπώνοντας υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες ετικέτες γρήγορα και εύκολα με προϊόντα Epson ColorWorks.

Επένδυση για το μέλλον

Για να φτάσετε στο υψηλό επίπεδο που απαιτεί η σύγχρονη βιομηχανία, πρέπει να κάνετε σοφές επενδύσεις.

Επένδυση για το μέλλον

Για να φτάσετε στο υψηλό επίπεδο που απαιτεί η σύγχρονη βιομηχανία, πρέπει να κάνετε σοφές επενδύσεις. Αντιμετωπίζοντας τα μη αποτελεσματικά στοιχεία σε όλο το εύρος της επιχείρησης και εξοικονομώντας βήματα στην αλυσίδα εργασιών μπορείτε να μειώσετε το χρόνο και το κόστος και παράλληλα να βελτιώσετε την ποιότητα.

Βελτιστοποιήστε τους πόρους σας με τη σειρά των ρομποτικών βραχιόνων της Epson, που προσφέρουν υψηλή απόδοση, ενώ παράλληλα καταλαμβάνουν μικρό χώρο, για μέγιστη αποτελεσματικότητα και μειωμένους χρόνους παραμονής στους σταθμούς.

Υποστηρίξτε το προσωπικό απομακρυσμένα με συμβουλές από ειδικούς, χρησιμοποιώντας τα έξυπνα γυαλιά Moverio της Epson. Μοιραστείτε όσα βλέπουν οι εργαζόμενοι με την ισχυρή κάμερα HD και κάντε ζωντανές παρατηρήσεις και δώστε συμβουλές για να βοηθήσετε στην εκπαίδευση του προσωπικού.

Διευρύνετε την γκάμα σας με τους επαγγελματικούς εκτυπωτές SureColor και SureLab της Epson: προσφέρετε εξατομικευμένες εκδόσεις καλλιτεχνικών εκτυπώσεων, καρτών και προσκλήσεων σε μια ευρεία γκάμα πολυμέσων.

Κάντε τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν με την πρέσα ετικετών SurePress της Epson, η οποία προσφέρει ακριβή αντιστοίχιση χρωμάτων, ακριβή αναπαραγωγή και ρεαλιστικές σκιές για υψηλής ποιότητας και εντυπωσιακές ετικέτες προϊόντων.

Ανακαλύψτε πόσα χρήματα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε από τις εκτυπώσεις επιλέγοντας την Epson

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή συνολικού κόστους ιδιοκτησίας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναμείνατε εξυπνότερα αποτελέσματα

Το να είναι ο άνθρωπος στο επίκεντρο όλων έχει ως αποτέλεσμα έναν πιο αποτελεσματικό χώρο εργασίας και πιο χαρούμενους πελάτες.

Αναμείνατε εξυπνότερα αποτελέσματα

Το να είναι ο άνθρωπος στο επίκεντρο όλων έχει ως αποτέλεσμα έναν πιο αποτελεσματικό χώρο εργασίας και πιο χαρούμενους πελάτες. Συνδυάστε την ευελιξία, τη δημιουργικότητα και το ένστικτο του εργατικού δυναμικού σας με την ευελιξία και τις κατ' απαίτηση ιδιότητες νέων τεχνολογιών, ώστε να ενισχύσετε τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα.

Ενισχύστε το εργατικό δυναμικό σας χρησιμοποιώντας ρομποτικούς βραχίονες της Epson για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ακρίβειας, με πολύ χαμηλό κίνδυνο σφάλματος.

Δείτε την παραγωγικότητα στην πράξη επιταχύνοντας ολόκληρη τη ροή εργασίας σας, χρησιμοποιώντας εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS A4 και A3, που συνδυάζουν το χαμηλό κόστος λειτουργίας, τις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και τις ελάχιστες απαιτήσεις παρεμβολών.

Εργαστείτε με απόλυτη ακρίβεια χρησιμοποιώντας τα έξυπνα γυαλιά Moverio της Epson: δείτε εικονικούς οδηγούς και σχέδια στο φυσικό τους περιβάλλον και βοηθήστε την εκπαίδευση των εργαζομένων.

Επιταχύνετε τη διαδικασία εκπαίδευσης με τις διαδραστικές οθόνες της Epson, ενθαρρύνετε την αυτο-ανακάλυψη με σχολιασμό σε εμφανιζόμενο περιεχόμενο μέσω αφής και διπλών μαρκαδόρων.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Στην Epson, κατανοούμε τη σημασία της υποστήριξης της ενίσχυσης της βιωσιμότητας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Kατανοούμε τη σημασία της υποστήριξης της βιωσιμότητας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές, γι' αυτό και αναπτύσσουμε λύσεις εκτύπωσης με γνώμονα το περιβάλλον.

Καλύψτε τους στόχους σας ως προς την προστασία του περιβάλλοντος με έως 99% λιγότερα απορρίμματα από την τεχνολογία WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System), καταναλώστε έως 96% λιγότερη ενέργεια με εκτυπωτές WorkForce Pro4 και διπλασιάστε την ταχύτητα εκτύπωσης με τη μισή κατανάλωση ενέργειας, με τη σειρά WorkForce Enterprise2.

Εξοικονομήστε ηλεκτρική ενέργεια και CO2 με μοντέλα WorkForce Pro, τα οποία χρησιμοποιούν έως 96% λιγότερη ενέργεια από τους εκτυπωτές και τα φωτοαντιγραφικά laser1.

Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας με την οικονομική λειτουργία στις διαδραστικές λύσεις προβολής που χρησιμοποιείτε και απολαύστε εκτεταμένη διάρκεια ζωής της λάμπας.

Μειώστε το οικολογικό σας αποτύπωμα χρησιμοποιώντας σαρωτές που δεν απαιτούν προθέρμανση και μειώστε την κατανάλωση ενέργειας, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ReadyScan.

Πέντε απλά βήματα για ένα πιο βιώσιμο ευρωπαϊκό μέλλον

Μία τεχνολογία τη φορά

ΛΗΨΗ ΤΟΥ INFOGRAPHIC

 

Δείτε πού μπορείτε να κάνετε οικονομία

Υπολογίστε την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και CO2 που μπορεί να πετύχει ένας εκτυπωτής WorkForce Pro στο εκπαιδευτικό περιβάλλον με το εργαλείο υπολογισμού μας.

 
 • Έως 92% λιγότερο CO2 σε σχέση με τους εκτυπωτές laser7
 • 96% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους εκτυπωτές laser1
 • 94% λιγότερα απορρίμματα σε σχέση με τους εκτυπωτές laser1
 • 3,5 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από τους laser1
 • Βιώσιμη τεχνολογία, χωρίς έκλυση αερίων που βλάπτουν το όζον
 

Service και υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για το service στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Service και υποστήριξη

Βασική εγγύηση

Μάθετε περισσότερα για τις εγγυήσεις της Epson.

Εξυπηρέτηση στην έδρα του πελάτη

Μάθετε περισσότερα για το service στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Υποστήριξη

Χρειάζεστε βοήθεια; Επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και να μάθετε πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εγγραφή

Ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Epson και για το χρόνο που αφιερώσατε για να το δηλώσετε.

Ελέγξτε την εγγύησή σας

Ελέγξτε την εγγύηση της συσκευής σας.

Προωθητική ενέργεια εκτεταμένης εγγύησης

Εκτεταμένη εγγύηση εκτυπωτή τριών ετών σε επιλεγμένους εκτυπωτές Epson.

 

Λύσεις εκμίσθωσης

Μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από προϊόντα της Epson μέσω μίσθωσης.

Εκτύπωση και αποθήκευση

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με το Epson Print & Save

Print365

Εκτυπώστε όσο θέλετε, χωρίς προβλήματα και χωρίς κρυφά κόστη.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Αξιοποιήστε πλήρως το βιντεοπροβολέα σας

Αξιοποιήστε πλήρως το βιντεοπροβολέα σας

Αξιοποιήστε τις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της Epson για να εμπλουτίσετε το βιντεοπροβολέα σας και να επωφεληθείτε από τις αυξημένες δυνατότητες, τη σιγουριά και τον έλεγχο που σας προσφέρει. Ως η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία κατασκευής βιντεοπροβολέων4, κατανοούμε την ανάγκη για τις κατάλληλες λύσεις προβολής, οι οποίες σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε παρουσιάσεις με τον τρόπο που θέλετε, όπου θέλετε, εύκολα και αποτελεσματικά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επαγγελματικές λύσεις απεικόνισης

Ευρεία γκάμα λύσεων για όλους τους τύπους των επιχειρήσεων

Οι συσκευές της Epson είναι συμβατές με υπηρεσίες και λύσεις λογισμικού, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη ροή εργασιών της εταιρείας σας, τον έλεγχο των εξόδων και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, καθώς και να επιτρέψουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση συσκευών σε διαρκώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενισχύστε την αποτελεσματικότητα με έναν συνδυασμό ανθρώπων και ρομπότ

Αξιοποιήστε πλήρως τους εκπαιδευμένους εργαζόμενούς σας, χρησιμοποιώντας ρομπότ στο εργατικό δυναμικό σας. Οι ρομποτικοί βραχίονες της Epson λειτουργούν για την ολοκλήρωση χρονοβόρων εργασιών, με αυτόνομο τρόπο στη γραμμή συναρμολόγησης. Εξαιρετικά μικροί σε διαστάσεις, ευέλικτοι, εύχρηστοι και κλιμακούμενοι, μπορούν να αναλάβουν χειρωνακτικές εργασίες που δεν απαιτούν εκπαίδευση, επιτρέποντας στο καταρτισμένο προσωπικό σας να εστιάζει σε απαιτητικές παραγωγικές διαδικασίες και στην ανάπτυξη της επιχείρησης.

Συνδέστε το εργατικό δυναμικό σας με πληροφορίες

Τα έξυπνα γυαλιά Moverio της Epson επιταχύνουν, διευκολύνουν και καθιστούν πιο διαισθητική την εκτέλεση πολύπλοκων εργασιών σε απαιτητικά βιομηχανικά περιβάλλοντα. Η δυνατότητα οπτικής προβολής και απομακρυσμένης καθοδήγησης χωρίς να απαιτούνται χέρια καθιστούν τα Moverio την ιδανική λύση για τη δοκιμή, την εκπαίδευση, τη συναρμολόγηση και τις λειτουργίες συντήρησης.4

Εξαλείψτε τις καθυστερήσεις και τις διακοπές

Αν δεν είστε αποδοτικοί στις επιχειρηματικές λειτουργίες, αυτό θα επηρεάσει τους ανθρώπους, τους προμηθευτές και τους πελάτες σας. Η σειρά λύσεων εκτύπωσης και σάρωσης της Epson έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εξάλειψη των καθυστερήσεων, των διακοπών, των απορριμμάτων και των δυσκολιών. Μπορείτε να απολαμβάνετε απρόσκοπτες λειτουργίες εφοδιασμού, ταυτοποίησης προϊόντων, αυτοματισμού τιμολογίων και διαχείρισης αποθεμάτων. Κι αυτό σημαίνει τελικά ευκολότερες σχέσεις με τους προμηθευτές και βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών.4

Αυξήστε τη λειτουργική ευελιξία

Ανταποκριθείτε γρήγορα μέσω του αυτοματισμού κάθε σταδίου της κατασκευαστικής διαδικασίας.

Επένδυση για το μέλλον

Για να φτάσετε στο υψηλό επίπεδο που απαιτεί η σύγχρονη βιομηχανία, πρέπει να κάνετε σοφές επενδύσεις.

Αναμείνατε εξυπνότερα αποτελέσματα

Το να είναι ο άνθρωπος στο επίκεντρο όλων έχει ως αποτέλεσμα έναν πιο αποτελεσματικό χώρο εργασίας και πιο χαρούμενους πελάτες.

Προστατεύστε το μέλλον του πλανήτη

Στην Epson, κατανοούμε τη σημασία της υποστήριξης της ενίσχυσης της βιωσιμότητας του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Service και υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για το service στις εγκαταστάσεις σας και τις εγγυήσεις της Epson.

Λύσεις λογισμικού

Δείτε ολόκληρη τη σειρά λύσεων λογισμικού και συμβατοτήτων συστήματος παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές λύσεις, επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρόσωπος της Epson θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Η αρχή της εξέλιξης

Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες ρουτίνας

Ενσωματώστε την αξιόπιστη σειρά ρομποτικών βραχιόνων της Epson στις υφιστάμενες γραμμές συναρμολόγησής σας, ώστε να λειτουργούν ως "cobot" (συνεργατικά ρομπότ) παράλληλα με τους εξειδικευμένους εργαζομένους σας. Τα βιομηχανικά ρομπότ μας λειτουργούν χωρίς διακοπές, αυξάνοντας την ικανότητα ανάληψης φόρτου εργασίας, την ταχύτητα και την ακρίβεια, εκτελώντας παράλληλα επαναλαμβανόμενες, χειροκίνητες ή μη ασφαλείς εργασίες.

Μειώστε τα έξοδα εκτύπωσης

Η σειρά εκτυπωτών WorkForce Pro σάς βοηθά να ξοδεύετε λιγότερα χρήματα σε αναλώσιμα και λιγότερο χρόνο σε συντήρηση, μειώνοντας παράλληλα την περιβαλλοντική επίπτωση, παράγοντας έως και 99% λιγότερα απορρίμματα και χρησιμοποιώντας 96% λιγότερη ενέργεια από τους αντίστοιχους εκτυπωτές laser.1

Ανακαλύψτε τις πρέσες ετικετών inkjet μικρού όγκου

Εκτυπώστε υψηλής ποιότητας ετικέτες σε μια ευρεία γκάμα υποστρωμάτων και εφαρμογών με τις πρέσες ετικετών SurePress. Χρησιμοποιώντας μελάνια AQ ή UV, είναι αποτελεσματικές, ενώ η ρύθμιση και η χρήση τους είναι εύκολη, επιτρέποντας στους χρήστες να επεκτείνουν τις παροχές των υπηρεσιών τους.

Προσφέρετε οπτική βοήθεια

Αξιοποιήστε πλήρως την επαυξημένη πραγματικότητα για να συντομεύσετε τους κύκλους ανάπτυξης και να αυξήσετε την ακρίβεια. Τα έξυπνα γυαλιά Moverio της Epson εμφανίζουν εικόνες στο εργασιακό περιβάλλον για καθοδήγηση, χωρίς να απαιτούνται χέρια, στο σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, τη συναρμολόγηση και τις λειτουργίες συντήρησης.

Εξατομικεύστε ετικέτες, σημάνσεις και αποθέματα

Σχεδιασμένες για υψηλής ποιότητας λειτουργία με δυνατότητα προσαρμογής σε μεγάλη κλίμακα, οι συσκευές δημιουργίας ετικετών Epson ColorWorks αποτελούν το τέλειο εργαλείο για την παροχή ξεκάθαρα ορατών ετικετών για διαχείριση των αποθεμάτων ή για να δίνεται σημασία σε σημαντικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η χρήση βάσει ημερομηνιών ή οι πληροφορίες αποστολής.

Απλοποίηση της συνεργασίας και της εκπαίδευσης

Εκπαιδεύστε τους εργαζομένους σας, χωρίς να πρέπει να πληκτρολογείτε σημειώσεις, και συνεργαστείτε με προμηθευτές επικοινωνώντας και κοινοποιώντας αρχεία σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να απομακρύνεστε από το χώρο εργασίας σας, αλλά αντίθετα χρησιμοποιώντας τις διαδραστικές οθόνες μας.

Μια γκάμα εκτυπώσεων και υφασμάτων

Εξασφαλίστε την παραγωγικότητα για εκτυπώσεις σε υφάσματα, είτε πρόκειται για μεγάλο όγκο εκτυπώσεων σε αθλητικό εξοπλισμό ή θέλετε ποιότητα που ξεχωρίζει με εξαιρετικές λεπτομέρειες για είδη μόδας και εσωτερικής διακόσμησης ή θέλετε να εκτυπώσετε προσαρμοσμένα σχέδια σε T-shirt. Η σειρά SureColor SC-F μπορεί να σας προσφέρει αξιόπιστα και ασυναγώνιστα αποτελέσματα.

Ενισχύστε τις διαδικασίες εργασίας

Ψηφιοποιήστε τα έγγραφά σας για να προστατεύετε τα σημαντικά σχέδιά σας. Ελαχιστοποιήστε τα λάθη, σαρώνοντας απευθείας στο Sharepoint, το οποίο θα αντικαταστήσει τις παλιές εκδόσεις των εγγράφων, διασφαλίζοντας ότι όλοι εμπλεκόμενοι εργάζονται στα πιο πρόσφατα έγγραφα.

Προϊόντα

Case Studies

Previous Next

Πόροι

Βρείτε μια ευρεία γκάμα πόρων για τον κατασκευαστικό τομέα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται άρθρα, case studies, διαγράμματα πληροφοριών και φυλλάδια με πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις λύσεις και τις τάσεις της αγοράς της Epson.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα και εκδηλώσεις

Ανεξάρτητα από το αν ενδιαφέρεστε για εισαγωγικά σεμινάρια, μαθήματα προγραμματισμού και συντήρησης ή εκπαίδευση χειριστών, οι ειδικοί μας θα μοιραστούν με χαρά τις γνώσεις τους με εσάς και το προσωπικό σας.

Αποτελέσματα φίλτρου

Previous Next

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν εκθέσεις ή εκδηλώσεις.

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνηστε μαζι μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson για τον κατασκευαστικό τομέα, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς)
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.

Σύγκριση
Κλείσιμο

Σύγκριση προϊόντων

από 3 επιλεγμένα

Κατάργηση από τη σύγκριση
Επικοινωνηστε μαζι μας

ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Ο εργασιακός χώρος στο μέλλον

Λήψη του ηλεκτρονικού οδηγού για τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος

ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Ο εργασιακός χώρος στο μέλλον

Λήψη του ηλεκτρονικού οδηγού για τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος

 1. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/inkjetsaving
 2. Συνήθως, οι εκτυπωτές laser 45-55 σελ./λεπτό χρησιμοποιούν 1.500 Watt. Ο WorkForce Enterprise υποστηρίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας της τάξεως των 180 Watt – 320 Watt και εκτυπώνει έως 100 σελ./λεπτό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/pageyield
 3. Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited για την περίοδο 2001 – 2017.
 4. Απαιτείται επιπλέον λογισμικό και υλικό
 5. Υπερβείτε το όραμά σας: Η έρευνα της Epson για τις μελλοντικές ευκαιρίες και προκλήσεις της τεχνολογίας μέσα από τα μάτια 17 διεθνών ειδικών από τους κλάδους και 7.000 Ευρωπαίων από το χώρο εργασίας
 6. Έξυπνες μηχανές και εργαλεία, Internet of Things, Ευρωπαϊκή Επιτροπή
 7. Για να κατανοήσετε αυτήν την εξοικονόμηση και τον τρόπο με τον οποίο αυτή μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/maketheswitch