Λύσεις δοκιμής, μέτρησης, ελέγχου

Με τους ρομποτικούς μηχανισμούς της Epson και ένα ισχυρό ολοκληρωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας, οι εργασίες που απαιτούν επακριβή καταγραφή μπορούν να γίνουν με υψηλές συχνότητες χρονισμού.

Δοκιμή, μέτρηση, έλεγχος

Οι έλεγχοι ποιότητας, οι δοκιμαστικές λειτουργίες πριν από τη σειριακή παραγωγή, οι μετρήσεις δεδομένων, όλα αυτά είναι τομείς για τους οποίους η επακριβής καταγραφή είναι ζωτικής σημασίας. Με τους ρομποτικούς μηχανισμούς της Epson και ένα ισχυρό ολοκληρωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας, οι εργασίες αυτές μπορούν επίσης να γίνουν με υψηλές συχνότητες ρολογιού. Ο πρωτεύων ελεγκτής RC620 βάσει υπολογιστή μπορεί να επεκταθεί με πρόσθετο υλικό για μετρήσεις και δοκιμές, και ενσωματώνεται εύκολα σε συστήματα αναγνώρισης εικόνας ή αισθητήρες δύναμης-ροπής τρίτων προμηθευτών. Εάν ένα προϊόν αποκλίνει από τις τιμές ανοχής που ορίζονται με τις προκαθορισμένες παραμέτρους, απορρίπτεται ως ελαττωματικό.

Μελέτες περιπτώσεων

Προϊόντα

Οι σύγχρονες λύσεις αυτοματισμού πρέπει να εκπληρώνουν ορισμένες απλές απαιτήσεις. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορες, πιο συμπαγείς και πιο οικονομικές γίνεται. Η Epson μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη σειρά βιομηχανικών ρομποτικών μηχανισμών υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας.

Εφαρμογές

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα

Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή παραγωγής σας θα πετύχει κορυφαίες επιδόσεις

Ρομποτικά συστήματα Epson: Ακρίβεια, ταχύτητα και αξιοπιστία

Οι ρομποτικοί μηχανισμοί μας παλετοποιούν, πριονίζουν, αλέθουν, τρυπούν, κονιορτοποιούν, συναρμολογούν, μετακινούν και κατασκευάζουν. Λειτουργούν με ακρίβεια και με εντυπωσιακή ταχύτητα σε όλες αυτές και πολλές άλλες εφαρμογές, συχνά για έως και 24 ώρες την ημέρα. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας περιλαμβάνει μία από τις πιο εκτεταμένες σειρές μοντέλων SCARA παγκοσμίως, με ρομποτικούς μηχανισμούς 6 αξόνων, ελεγκτές και λογισμικό.