Λύσεις τοποθέτησης και συναρμολόγησης

Οι ρομποτικοί μηχανισμοί της Epson χαρακτηρίζονται από μέγιστη κινητικότητα και μπορούν να συναρμολογούν πάντοτε με ακρίβεια τα μικρότερα των εξαρτημάτων.

Τοποθέτηση και συναρμολόγηση εξαρτημάτων

Οι χειροκίνητες ενέργειες κατά την τοποθέτηση και τη συναρμολόγηση εξαρτημάτων μπορεί να μην είναι αποδοτικές, ενώ είναι επιρρεπείς σε σφάλματα. Είναι επίσης γεγονός ότι οι κινήσεις του ανθρώπινου βραχίονα περιορίζονται εκ φύσεως. Χάρη στη βέλτιστη σχέση μεταξύ του άξονα 1 και του άξονα 2, οι ρομποτικοί μηχανισμοί της Epson χαρακτηρίζονται από μέγιστη κινητικότητα και μπορούν να συναρμολογούν με ακρίβεια κάθε φορά τα μικρότερα εξαρτήματα. Με την εξαιρετική δυναμική τους, τις υψηλές δυνάμεις εισαγωγής και τις τιμές ακαμψίας, καθώς επίσης μια εξαιρετική αναλογία για νεκρό φορτίο/ωφέλιμο φορτίο, οι ρομποτικοί μηχανισμοί μας είναι ιδανικοί για εργασίες τοποθέτησης και συναρμολόγησης εξαρτημάτων. Παράλληλα είναι ανθεκτικοί και λειτουργούν πολύ αξιόπιστα σε όλες τις συνθήκες.

Μελέτες περιπτώσεων

Προϊόντα

Οι σύγχρονες λύσεις αυτοματισμού πρέπει να εκπληρώνουν ορισμένες απλές απαιτήσεις. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορες, πιο συμπαγείς και πιο οικονομικές γίνεται. Η Epson μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη σειρά βιομηχανικών ρομποτικών μηχανισμών υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας.

Εφαρμογές

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα

Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή παραγωγής σας θα πετύχει κορυφαίες επιδόσεις

Ρομποτικά συστήματα Epson: Ακρίβεια, ταχύτητα και αξιοπιστία

Οι ρομποτικοί μηχανισμοί μας παλετοποιούν, πριονίζουν, αλέθουν, τρυπούν, κονιορτοποιούν, συναρμολογούν, μετακινούν και κατασκευάζουν. Λειτουργούν με ακρίβεια και με εντυπωσιακή ταχύτητα σε όλες αυτές και πολλές άλλες εφαρμογές, συχνά για έως και 24 ώρες την ημέρα. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας περιλαμβάνει μία από τις πιο εκτεταμένες σειρές μοντέλων SCARA παγκοσμίως, με ρομποτικούς μηχανισμούς 6 αξόνων, ελεγκτές και λογισμικό.