Λύσεις συσκευασίας και παλετοποίησης

Οι ρομποτικοί μηχανισμοί της Epson μπορούν να συσκευάσουν και παλετοποιήσουν ακόμα και πολύ εύθραυστα εξαρτήματα.

Συσκευασία και παλετοποίηση

Για τις σύγχρονες εργασίες συσκευασίας απαιτούνται υψηλά επίπεδα ευελιξίας στις γραμμές συσκευασίας. Ο κύριος στόχος είναι να εξασφαλιστεί μικρότερος χρόνος ανταλλαγής προϊόντων, διατηρώντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ασφάλειας της διαδικασίας. Οι ρομποτικοί μηχανισμοί της Epson έχουν τα πάντα υπό έλεγχο. Συσκευάζουν και παλετοποιούν ακόμα και πολύ εύθραυστα εξαρτήματα. Με την παρακολούθηση των μεταφορέων, τα εξαρτήματα μπορούν επίσης να συλλεχθούν και να εναποτεθούν σε κινούμενους ταινιόδρομους από τους ρομποτικούς βραχίονες. Στη διαδικασία, τα αντικείμενα ανιχνεύονται από κάμερα ή αισθητήρα.

Μελέτες περιπτώσεων

Προϊόντα

Οι σύγχρονες λύσεις αυτοματισμού πρέπει να εκπληρώνουν ορισμένες απλές απαιτήσεις. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορες, πιο συμπαγείς και πιο οικονομικές γίνεται. Η Epson μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη σειρά βιομηχανικών ρομποτικών μηχανισμών υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας.

Εφαρμογές

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργά��εστε αποδοτικότερα

Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή παραγωγής σας θα πετύχει κορυφαίες επιδόσεις

Ρομποτικά συστήματα Epson: Ακρίβεια, ταχύτητα και αξιοπιστία

Οι ρομποτικοί μηχανισμοί μας παλετοποιούν, πριονίζουν, αλέθουν, τρυπούν, κονιορτοποιούν, συναρμολογούν, μετακινούν και κατασκευάζουν. Λειτουργούν με ακρίβεια και με εντυπωσιακή ταχύτητα σε όλες αυτές και πολλές άλλες εφαρμογές, συχνά για έως και 24 ώρες την ημέρα. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας περιλαμβάνει μία από τις πιο εκτεταμένες σειρές μοντέλων SCARA παγκοσμίως, με ρομποτικούς μηχανισμούς 6 αξόνων, ελεγκτές και λογισμικό.