Λύσεις φόρτωσης και εκφόρτωσης

Οι ρομποτικοί μηχανισμοί της Epson μπορούν να φορτώσουν και να εκφορτώσουν με ακρίβεια και αξιοπιστία ταινιόδρομους, συστήματα παλετών, μηχανές χύτευσης πλαστικών με έγχυση και πολλά άλλα.

Φόρτωση και εκφόρτωση μηχανής

Η φόρτωση και εκφόρτωση των ταινιόδρομων, των συστημάτων παλετών, των μηχανών χύτευσης πλαστικών με έγχυση ή των μηχανών χύτευσης μετάλλων είναι μερικά ενδεικτικά παραδείγματα εργασιών σε αυτόν τον τομέα που μπορούν να εκτελεστούν από τους ρομποτικούς μηχανισμούς της Epson με ακρίβεια και αξιοπιστία. Οι κυψέλες εργασίας μπορούν να μετατραπούν σε νησίδες παραγωγής, για παράδειγμα η πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία μηχανών χύτευσης με έγχυση, με απομάκρυνση, ψύξη και καθαρισμό των προεξοχών σε μία ενιαία ακολουθία λειτουργίας.

Περιπτωσιολογική μελέτη

Μείωση των χρόνων κύκλου στα 30 δευτερόλεπτα για την Zorn

Προϊόντα

Οι σύγχρονες λύσεις αυτοματισμού πρέπει να εκπληρώνουν ορισμένες απλές απαιτήσεις. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορες, πιο συμπαγείς και πιο οικονομικές γίνεται. Η Epson μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη σειρά βιομηχανικών ρομποτικών μηχανισμών υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας.

Εφαρμογές

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας και να εργάζεστε αποδοτικότερα

Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή παραγωγής σας θα πετύχει κορυφαίες επιδόσεις

Ρομποτικά συστήματα Epson: Ακρίβεια, ταχύτητα και αξιοπιστία

Οι ρομποτικοί μηχανισμοί μας παλετοποιούν, πριονίζουν, αλέθουν, τρυπούν, κονιορτοποιούν, συναρμολογούν, μετακινούν και κατασκευάζουν. Λειτουργούν με ακρίβεια και με εντυπωσιακή ταχύτητα σε όλες αυτές και πολλές άλλες εφαρμογές, συχνά για έως και 24 ώρες την ημέρα. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας περιλαμβάνει μία από τις πιο εκτεταμένες σειρές μοντέλων SCARA παγκοσμίως, με ρομποτικούς μηχανισμούς 6 αξόνων, ελεγκτές και λογισμικό.