ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Πετύχετε πιο φωτεινές, ζωντανές προβολές με την απόδοση έγχρωμου φωτισμού (CLO) από την Epson.

Προβολη βιντεο
ΑΠΌΔΟΣΗ ΈΓΧΡΩΜΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΎ

Το 99% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι οι βιντεοπροβολείς Epson προσφέρουν τα πιο ζωντανά χρώματα1

Η Epson είναι κορυφαία στις πωλήσεις βιντεοπροβολέων. Γιατί; Επειδή οι βιντεοπροβολείς μας ζωντανεύουν το περιεχ��μενο με φωτεινές, ζωντανές και καθαρές εικόνες, ακόμα και σε πολύ φωτεινούς χώρους.

Οι βιντεοπροβολείς Epson προσφέρουν εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (Colour Light Output - CLO) για πλούσια και φυσικά χρώματα. Τα χρώματα είναι έως και τρεις φορές φωτεινότερα σε σχέση με τους βιντεοπροβολείς τεχνολογίας DLP μονού chip του ανταγωνισμού1.

Απολαύστε φωτεινά, ζωντανά χρώματα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Χάρη στην εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας των βιντεοπροβολέων Epson, το περιεχόμενό σας θα έχει πάντα εκπληκτική εμφάνιση - χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για έναν βιντεοπροβολέα με υψηλό αριθμό lumen. Μάλιστα, για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα, οι βιντεοπροβολείς μας μπορούν να σας προσφέρουν έως 15 χρόνια ψυχαγωγίας, χάρη στη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα και του φίλτρου που φτάνει τις 10.000 ώρες σε λειτουργία Eco2.

Χαμηλη αποδοση εγχρωμου φωτισμου

Υψηλη αποδοση εγχρωμου φωτισμου

Γιατί είναι σημαντική η απόδοση έγχρωμης εικόνας;

Όταν η φωτεινότητα χρωμάτων είναι χαμηλότερη, τα χρώματα ενδέχεται να εμφανίζονται πιο θαμπά και ξεθωριασμένα. Με απλά λόγια, τα θαμπά χρώματα κάνουν γενικά την εικόνα λιγότερο ζωντανή. Μπορούν επίσης να μειώσουν τις λεπτομέρειες και να αφαιρέσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον από την εικόνα. Αυτό μπορεί να μην είναι θέμα σε ένα σκοτεινό καθιστικό αλλά μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα όταν παραδίδετε ένα μάθημα σε μια αίθουσα διδασκαλίας ή όταν κάνετε μια σημαντική επαγγελματική παρουσίαση στο γραφείο, ειδικά αν είστε σε έναν χώρο στον οποίο δεν μπορείτε να μειώσετε το φωτισμό. Ευτυχώς, οι βιντεοπροβολείς 3LCD της Epson προσφέρουν φωτεινές εικόνες, ακόμα και με ανοιχτές περσίδες.

Το τεστ

Σε ένα συγκριτικό τεστ, το 99% των συμμετεχόντων επέλεξαν την Epson για τα πιο ζωντανά χρώματα σε σχέση με τα μοντέλα του ανταγωνισμού1. 8 στα 10 άτομα ανέφεραν ότι η Epson προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ότι θα επέλεγαν έναν βιντεοπροβολέα της Epson για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ταινία3.

Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες ανέφεραν τα εξής: "Η αγαπημένη ταινία μου είναι η Shawshank Redemption και θα ήθελα πολύ να την παρακολουθήσω σε αυτόν τον βιντεοπροβολέα". "Η φωτεινότητα είναι πολύ σημαντική για μένα και η εικόνα αυτού του βιντεοπροβολέα είναι καλύτερη ακόμα και από την τηλεόραση", και "Αυτός ο βιντεοπροβολέας έχει σίγουρα την καλύτερη εικόνα, έχει φανταστική ποιότητα".

“Η φωτεινότητα είναι πολύ σημαντική για μένα και η εικόνα αυτού του βιντεοπροβολέα είναι καλύτερη ακόμα και από την τηλεόραση...”

Το 83% των συμμετεχοντων επελεξαν την Epson3

A Epson B BenQ C Viewsonic D Acer E Optoma

Γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει η απόδοση έγχρωμης εικόνας;

Η φωτεινότητα δεν είναι αρκετή από μόνη της για να αποδώσει τα αληθινά χρώματα που βλέπουμε καθημερινά. Ακολουθώντας αυτήν τη φιλοσοφία, μόνο η τεχνολογία 3LCD της Epson συνδυάζει τη φωτεινότητα με αληθινά χρώματα για ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες. Για να το πετύχουμε αυτό, βεβαιωνόμαστε ότι το έγχρωμο φως των βιντεοπροβολέων μας είναι το ίδιο φωτεινό με το λευκό φως.

Ενώ άλλοι κατασκευαστές πιστεύουν ότι μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας αυξάνον��ας απλώς τη φωτεινότητα της απόδοσης λευκού φωτισμού των βιντεοπροβολέων τους, η Epson διασφαλίζει ότι οι βιντεοπροβολείς της προσφέρουν εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO). Η φωτεινότητα ενός υψηλού αριθμού lumen δεν εγγυάται από μόνη της φωτεινές, ρεαλιστικές εικόνες ενώ μια σχετικά χαμηλή απόδοση έγχρωμης εικόνας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα θαμπές και ξεθωριασμένες εικόνες. Ωστόσο, όταν η φωτεινότητα των χρωμάτων αντιστοιχεί με τη φωτεινότητα του λευκού φωτισμού σε lumen, έχετε ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα που ζωντανεύουν το περιεχόμενό σας.

Βρείτε το προϊόν σας

Οικιακη ψυχαγωγια

Επιχειρηση

Εκπαιδευση

1 Η φωτεινότητα των χρωμάτων (απόδοση έγχρωμου φωτισμού) στην πιο φωτεινή λειτουργία, όπως υπολογίστηκε από τρίτο εργαστήριο σύμφωνα με το IDMS 15.4. Η φωτεινότητα των χρωμάτων ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Κορυφαίοι σε πωλήσεις βιντεοπροβολείς 3LCD Epson σε σύγκριση με κορυφαίους σε πωλήσεις βιντεοπροβολείς DLP 1 chip με βάση τα δεδομένα του NPD για το διάστημα Μαΐου 2017-Απριλίου 2018.

2 Διάρκεια ζωής λάμπας και φίλτρου 10.000 ωρών σε λειτουργία Eco. Αριθμός με βάση τυπικό μήκος φιλμ 105 λεπτών όταν ο βιντεοπροβολέας βρίσκεται σε λειτουργία Eco.

3 Τον Αύγουστο του 2015 η Epson πραγματοποίησε ένα τυφλό τεστ μεταξύ του βιντεοπροβολέα της EH-TW5200 τεχνολογίας 3LCD και των βιντεοπροβολέων DLP μονού chip του ανταγωνισμού: BenQ TH681+, Optoma HD26, Acer H6510BD και Viewsonic PJD7822HDL. Οι βιντεοπροβολείς του ανταγωνισμού διαθέτουν την ίδια ανάλυση με το βιντεοπροβολέα της Epson (ανάλυση 1080p (1920 x 1080), τον ίδιο αριθμό ή περισσότερα lumen από τον βιντεοπροβολέα της Epson και ελάχιστο λόγο αντίθεσης 10.000:1.

Κάθε βιντεοπροβολέας τοποθετήθηκε σε ένα απλό ξύλινο κουτί ώστε να μην μπορεί να αναγνωριστεί. Τα καλώδια και τα τηλεχειριστήρια ήταν κρυμμένα και δεν αναφέρθηκαν μάρκες ή ονόματα μοντέλων βιντεοπροβολέων. Η Epson συνεργάστηκε με μια ανεξάρτητη εταιρεία για τη διεξαγωγή μιας έρευνας με 206 ιδιώτες, οι οποίοι παρακολούθησαν 4 στατικές εικόνες σε επαναλαμβανόμενες διαφάνειες, με όλους τους βιντεοπροβολείς ρυθμισμένους στην υψηλότερη προεπιλεγμένη λειτουργία χρώματος που καθορίστηκε χρησιμοποιώντας έναν μετρητή lux. Οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε ερωτήσεις όπως, "Αν έπρεπε να επιλέξετε έναν από αυτούς τους βιντεοπροβολείς σήμερα, ποιον θα θέλατε να αποκτήσετε;". Οι συμμετέχοντες μπορούσαν να δηλώσουν το βιντεοπροβολέα που προτιμούν ή να επιλέξουν "κανένας από αυτούς". Το 83% επέλεξε την Epson.