ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

Με την Epson, βλέπετε περισσότερο περιεχόμενο και μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ληψη φυλλαδιου

Τι απαιτήσεις πρέπει να έχετε από μια οθόνη;

Όταν επιλέγετε τη σωστή τεχνολογία οθόνης για το ίδρυμά σας, υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μια πρώτη ερώτηση που μπορεί να έχετε είναι: Χρειάζομαι μια λύση βιντεοπροβολέα «όλα σε ένα», έναν πίνακα ή μια επίπεδη οθόνη;

Η επίτευξη της βέλτιστης προβολής με το σωστό αποτέλεσμα είναι σημαντική για δασκάλους και μαθητές, καθώς επιτρέπει σε όλους να αξιοποιούν στο έπακρο κάθε μάθημα με ζωντανά περιεχόμενα στην οθόνη. Ένα από τα πλεονεκτήματα των βιντεοπροβολέων Epson είναι ότι παρέχουν κλιμακωτό μέγεθος οθόνης ώστε να ικανοποιούν τις διάφορες απαιτήσεις χώρων όλων των μεγεθών.

Το σωστό μέγεθος για βέλτιστη προβολή

Η αρχή γίνεται με τον εντοπισμό του σωστού μεγέθους οθόνης για το χώρο σας. Αυτή η απλή επιλογή είναι τόσο σημαντική - πρέπει να προβάλλετε το περιεχόμενό σας με ευκρίνεια ώστε οι συσκέψεις σας να είναι αποτελεσματικές, ενώ παράλληλα πρέπει να διασφαλίζεται ότι πληρείτε τα πρότυπα υγείας και ασφαλείας. Με μια κλιμακωτή λύση που ταιριάζει σε χώρους οποιουδήποτε μεγέθους, οι βιντεοπροβολείς της Epson κάνουν αυτήν την απόφαση πιο εύκολη από ποτέ.

Βιντεοπροβολέας Epson Επίπεδη οθόνη
Μέγεθος Μέγεθος εικόνας
(διαγώνια)
Κλιμακωτό έως τις 500"1 Μέτρια διαδραστική επίπεδη οθόνη 65" – 69"2
Ρυθμιζόμενο μέγεθος Κλιμακωτό Σταθερό

Ικανοποίηση των ελάχιστων απαιτήσεων μεγέθους οθόνης με ευκολία

Δεν θα ήταν βολικό να εργάζεστε σε ένα γραφείο όπου η οθόνη θα ήταν πολύ μικρή -δεν είναι καλό για τα μάτια σας και μπορεί να θυσιάσει την ποιότητα των εριεχομένων στην οθόνη.

Για τους ίδιους λόγους, χρειάζεστε ένα μέγεθος οθόνης που να είναι κατάλληλο για το περιβάλλον της αίθουσας συσκέψεών σας. Αυτός είναι ο λόγος που οι βιντεοπροβολείς της Epson διαθέτουν μέγεθος οθόνης που συμμορφώνεται με τα πρότυπα υγείας και ασφαλείας για μια αντίστοιχη εμπειρία προβολής οθόνης επιφάνειας εργασίας. (Οδηγία Ε.Ε. 90/270/ΕΕΚ – Εξοπλισμός οθονών οπτικής απεικόνισης).

Η κλιμάκωση μεγέθους οθόνης και η λειτουργικότητα των βιντεοπροβολέων της Epson, σημαίνει ότι διασφαλίζεται εύκολα ότι το περιεχόμενο που προβάλλεται δεν είναι πολύ μικρό, ότι είναι υψηλής ποιότητας και ευκρινές για όλους, λαμβάνοντας υπόψη τις αποστάσεις προβολής από την οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες για κοινή χρήση και επικοινωνία.

Βρείτε το ιδανικό μέγεθος οθόνης για τη δική σας αίθουσα συσκέψεων

Το διαδραστικό εργαλείο απόστασης προβολής σάς επιτρέπει να υπολογίζετε το ιδανικό μέγεθος οθόνης για τον βιντεοπροβολέα σας, βάσει των διαστάσεων, της διάταξης και των αριθμών καθισμάτων της αίθουσας.

Η ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ3 ΓΙΑ ΜΙΑ 300" ΕΙΝΑΙ 14.2μ.

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει την ετικέτα καμβά HTML5.

ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ (ΜΕΤΡΑ) Πλάτος:    Μήκος: Μη υποστηριζόμενα μεγέθη αίθουσας

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

84"
50"84"
300"
50"500"

Επιλέγοντας τη δική σας λύση

Η επίτευξη του βέλτιστου μεγέθους οθόνης σημαίνει αναπαραγωγή της μέσης εμπειρίας επιφάνειας εργασίας για όλους τους μαθητές της τάξης, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βρίσκονται πιο μακριά από την οθόνη.

Σύμφωνα με το τεστ όρασης Snellen, για να φαίνεται μια εικόνα στο ίδιο μέγεθος όταν βρίσκεται σε διπλάσια απόσταση, πρέπει να είναι διπλάσια στο ύψος ή τετραπλάσια στο μέγεθος στο χώρο.

ΛΗΨΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

Βελτιστοποιημένη συνεργασία

Εκτός από τη βέλτιστη απόδοση οθόνης, οι βιντεοπροβολείς της Epson έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενσωματώνονται στα υπάρχοντα συστήματά σας. Με τις λύσεις αίθουσας συσκέψεων της Epson, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ευέλικτη, δυναμική αίθουσα συσκέψεων του μέλλοντος και να ενοποιήσετε τις επικοινωνίες, ώστε να διασφαλίζεται ομαλή ροή εργασίας σε όλες τις συσκευές και όλες τις ώρες.

Αποθήκευση, κοινή χρήση και εκτύπωση

Ασύρματη προβολή από φορητές συσκευές

Σημειώσεις με ασυναγώνιστη ακρίβεια

Συνεργασία μέσω βιντεοδιασκέψεων υψηλής ποιότητας

Ποιότητα που είναι εύκολα ορατή

Η αυτόματη ρύθμιση φωτός στους βιντεοπροβολείς Epson ανιχνεύει τις συνθήκες φωτισμού περιβάλλοντος στο χώρο και τροποποιεί ανάλογα το επίπεδο φωτεινότητας, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε το περιεχόμενο με ευκρίνεια χωρίς γυαλάδα.

Νύχτα
Μέρα

Ορισμένες επίπεδες οθόνες έχουν περιορισμένες γωνίες προβολής, δυσκολεύοντας τη θέαση περιεχομένου στην οθόνη από το πλάι ενός δωματίου. Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν συμβαίνει με τους βιντεοπροβολείς Epson, οι οποίοι δεν έχουν σημεία χαμηλής ορατότητας, επιτρέποντας σε όλους να βλέπουν το περιεχόμενο με ευκολία.

Επίπεδη οθόνη
Βιντεοπροβολέας Epson

Οι επίπεδες οθόνες RGB εμφανίζονται με pixel όταν προβάλλονται σε κοντινή απόσταση για μεγάλα διαστήματα - όπως στη διάρκεια διαδραστικών παρουσιάσεων ή παρατεταμένης συνεργασίας - επιβαρύνοντας πιθανώς τα μάτια. Από την άλλη πλευρά, οι βιντεοπροβολείς εμφανίζουν λιγότερα pixel σε σχέση με τις επίπεδες οθόνες και με την αυτόματη ρύθμιση φωτός, η προβολή από αυτούς εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση για μεγαλύτερα διαστήματα.

Επίπεδη οθόνη
Βιντεοπροβολέας Epson

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους βιντεοπροβολείς της Epson, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Έλεγχος ασφαλείας

Αυτό μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για αληθινούς χρήστες κι όχι για ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

  1. Μέγεθος οθόνης έως 500" με βάση τους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης της Epson
  2. Πηγή: Futuresource Q415 – Western Europe - Corporate Flat Panels
  3. Η αποδεκτή απόσταση προβολής εξασφαλίζει μια εμπειρία χώρου που ισοδυναμεί με την εμπειρία επιφάνειας εργασίας.
    Οι επιφάνειες προβολής που είναι μικρότερες από 80 ίντσες θεωρούνται οθόνες 16:9, ενώ οι επιφάνειες προβολής 80 ιντσών ή μεγαλύτερες θεωρούνται οθόνες 16:10.

Γιατί έχει σημασία το μέγεθος της οθόνης;

Για να μπορεί μια παρουσίαση να προσελκύσει το ενδιαφέρον και να είναι αποτελεσματική, πρέπει να μπορεί το κοινό να την βλέπει καθαρά. Για τον θεατή δεν έχει σημασία μόνο να επιδοκιμάζει όσα βλέπει στην οθόνη, αλλά πρέπει να μην κουράζονται και τα μάτια του. Εφαρμόζοντας τις γνώσεις μας γύρω από το ιδανικό μέγεθος οθόνης, είναι δυνατό να βελτιώσουμε την εικόνα και να διευκολύνουμε την προβολή σε όλες τις παρουσιάσεις.

Πώς αισθάνεστε;

Η εξασφάλιση μιας ασφαλούς και απλής εμπειρίας προβολής μπορεί να γίνει μέσω προσομοίωσης των συνθηκών που έχουν οριστεί για την προβολή μιας επιφάνειας εργασίας. Πρόκειται για οδηγίες για επιφάνειες εργασίες που ορίζονται από την Οδηγία Ε.Ε. 90/270/EEΚ για τον εξοπλισμό οπτικής απεικόνισης, οι οποίες μπορούν να αναπαραχθούν κατά τον προσδιορισμό του μεγέθους της προβαλλόμενης εικόνας. Αυτό σας επιτρέπει να: δημιουργήσετε μια άνετη εμπειρία με την οποία θα είναι εξοικειωμένοι οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών, ενώ διασφαλίζεται ότι το περιεχόμενό σας είναι ξεκάθαρο και αποτρέπεται η κόπωση των ματιών. Μην ξεχνάτε: είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι μια προβαλλόμενη εικόνα θα έχει διαφορετική αίσθηση μεγέθους προς τον θεατή, ανάλογα με τη θέση του, οπότε συνυπολογίστε το άτομο που κάθεται πιο μακριά για να κάνετε τους υπολογισμούς σας σχετικά με το καταλληλότερο μέγεθος.

Κάντε τη δοκιμή

Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος οθόνης για την παρουσίασή σας; Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει το οφθαλμολογικό τεστ Snellen, που χρησιμοποιείται από τους οφθαλμίατρους για να δοκιμάσουν την όραση των ματιών. Για να βλέπει κανείς καθαρά, με την ιδανική όραση στα 20/20, πρέπει να μπορεί να διαβάσει τα γράμματα ενός γραφήματος από απόσταση 20 ποδιών. Σύμφωνα με το τεστ όρασης Snellen, για να φαίνεται μια εικόνα στο ίδιο μέγεθος όταν βρίσκεται σε διπλάσια απόσταση, πρέπει να είναι διπλάσια στο ύψος ή τετραπλάσια στο μέγεθος στο χώρο. Αυτές οι γνώσεις μπορούν να εφαρμοστούν στα μεγέθη οθονών των βιντεοπροβολέων, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο θεατής θα μπορεί να δει καθαρά.

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ

Επιλέγοντας τη δική σας λύση

Η επίτευξη του βέλτιστου μεγέθους οθόνης σημαίνει αναπαραγωγή της μέσης εμπειρίας επιφάνειας εργασίας για όλους τους μαθητές της τάξης, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βρίσκονται πιο μακριά από την οθόνη.

Σύμφωνα με το τεστ όρασης Snellen, για να φαίνεται μια εικόνα στο ίδιο μέγεθος όταν βρίσκεται σε διπλάσια απόσταση, πρέπει να είναι διπλάσια στο ύψος ή τετραπλάσια στο μέγεθος στο χώρο.

Πως λειτουργεί;

Δημιουργήσαμε αυτό το εργαλείο για να λάβουμε υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, ώστε να προσδιορίσουμε το ιδανικό μέγεθος οθόνης. Προσδιορίστε απλώς τη διάταξη της αίθουσας διδασκαλίας, τον αριθμό των θεατών και το μέγεθος της αίθουσας. Μπορείτε, στη συνέχεια, να προσαρμόσετε τα ρυθμιστικά, ώστε να βρείτε το μέγεθος οθόνης που σας χρειάζεται.

Για να μπορείτε να προσφέρετε διαρκώς ανεμπόδιστες και άνετες προβολές, οι βιντεοπροβολείς μας μπορούν να κλιμακωθούν, ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικά μεγέθη αιθουσών και κοινών, προσφέροντας μια οικονομικά αποδοτική και σχεδιασμένη για το μέλλον λύση, ακόμα και αν αλλάξουν οι απαιτήσεις προβολής. Εν τέλει, αν μια παρουσίαση πραγματοποιείται με άνετο τρόπο για το κοινό, εκείνο θα εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον και θα σας προσφέρει υψηλότερης ποιότητας αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας