Αποκτήστε συγκριτικό πλεονέκτημα με τους εκτυπωτές inkjet της Epson

Η επαγγελματική τεχνολογία inkjet της Epson δίνει τη δυνατότητα σε πελάτες σε όλη την Ευρώπη να μεταμορφώσουν τα οικονομικά δεδομένα της εκτύπωσης για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς τους. Η αντικατάσταση ενός εκτυπωτή laser με έναν εκτυπωτή inkjet της Epson είναι εύκολη απόφαση, με οφέλη όπως μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, αύξηση της παραγωγικότητας και περιορισμό των απορριμμάτων.

Αυξήστε την παραγωγικότητα

Αλλάξτε τον εκτυπωτή laser με έναν εκτυπωτή inkjet της Epson για να εξοικονομήσετε χρόνο και να γίνετε πιο παραγωγικοί. Ένας εκτυπωτής inkjet της Epson είναι έως 3,5 φορές ταχύτερος2 και απαιτεί έως 98%3 λιγότερες παρεμβάσεις του χρήστη συγκριτικά με έναν εκτυπωτή laser.

Ανακαλύψτε πόσο CO2 και ηλεκτρικό ρεύμα μπορείτε να εξοικονομήσετε

Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro της Epson χρησιμοποιούν έως και 96% λιγότερη ενέργεια από τους εκτυπωτές και τα φωτοτυπικά laser3. Δείτε πόσο ηλεκτρικό ρεύμα και CO2 μπορείτε να εξοικονομήσετε, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα υπολογισμού μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
WF-C5710DWF

Προϊόντα

Περιπτωσιολογικές μελέτες

Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, χαμηλότερο συνολικό κόστος

Δείτε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με τη σειρά WorkForce Pro στη διάρκεια ζωής του εκτυπωτή σας, με το εύχρηστο πρόγραμμα υπολογισμού συνολικού κόστους κτήσης της Epson.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημεία πώλησης

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε τον σωστό εκτυπωτή inkjet της Epson; Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο προϊόντων της Epson.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet, συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και ένας αντιπρόσωπος της Epson θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

1 Σύμφωνα με δοκιμές της BLI, για διάστημα δύο μηνών έως τον Φεβρουάριο του 2015, για λογαριασμό της Epson. Τα ανταγωνιστικά μοντέλα επιλέχθηκαν από τους δέκα κορυφαίους κατασκευαστές έγχρωμων MFP laser με βάση τα στοιχεία της IDC για την περιοχή EMEAR για το 2015 στην κατηγορία ταχύτητας 11-30 σελ./λεπτό έγχρωμων laser A4. Η κατανάλωση ενέργειας υπολογίζεται σε βατώρες (wH) για 5 λεπτά εκτύπωσης, σε σύγκριση με εκτυπωτές και αντιγραφικά laser.

2 Σύμφωνα με δοκιμές της BLI, για διάστημα δύο μηνών έως τον Φεβρουάριο του 2015, χρόνος εξόδου πρώτης σελίδας μετά από ολονύκτια αδράνεια, συγκριτικά με όλα τα ανταγωνιστικά μηχανήματα που δοκιμάστηκαν τη στιγμή της δημοσίευσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/inkjetsaving.

3 Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro RIPS της Epson μειώνουν τον χρόνο που δαπανάται σε παρεμβάσεις έως 98% σε σύγκριση με εκτυπωτές και αντιγραφικά laser. Σύμφωνα με δοκιμές της BLI, για διάστημα δύο μηνών έως τον Φεβρουάριο του 2015, συγκριτικά με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, για λογαριασμό της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/inkjetsaving.