Σειρά SureLab D

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΕΥΕΛΙΚΤΗ, ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Η σειρά εκτυπωτών SureLab παρέχει λύσεις για όλες τις ανάγκες ποιοτικής εκτύπωσης, με μεγέθη που φτάνουν το πλάτος εκτύπωσης 30 εκ. Απευθύνονται σε κάθε χρήστη, από φωτογράφους εκδηλώσεων έως φωτογραφεία και καταστήματα φωτοτυπιών καθώς και εγκαταστάσεις εσωτερικής παραγωγής.

SL-D700 ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το μοντέλο SL-D700 της Epson περιλαμβάνει πρόγραμμα οδήγησης για Mac και PC που υποστηρίζει την εκτύπωση από σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή. Η ποιότητα εκτύπωσης έχει οριστεί για την παραγωγή φωτογραφικών εκτυπώσεων, καθιστώντας το SL-D700 την ιδανική επιλογή όταν το ζητούμενο είναι η δυνατότητα επιτραπέζιας τοποθέτησης, η φορητότητα και οι υψηλές ταχύτητες παραγωγής.

SL-D700 ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

SL-D3000 ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Τα μοντέλα SL-D3000 DR και SL-D3000SR της Epson περιλαμβάνουν πρόγραμμα οδήγησης για PC για την εκτύπωση από σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή και για την ενσωμάτωση επιλογών διαχείρισης χρωμάτων βάσει του εκτυπωτή ή βάσει εφαρμογής (μέσω προφίλ ICC). Η ποιότητα εκτύπωσης έχει καθοριστεί για τις ανάγκες παραγωγής με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης στη σειρά αυτή. To SL-D3000 έχει σχεδιαστεί επίσης για να παρέχει ανώτερη ποιότητα εκτός από τις υψηλές ταχύτητες παραγωγής φωτογραφιών. Η έκδοση με διπλά ρολά αυξάνει ακόμη περισσότερο την ευκολία χρήσης και την παραγωγικότητα.

SL-D3000 ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ SURELAB ΒΑΣΕΙ ORDERCONTROLLER

Το SureLab OrderController διαχειρίζεται παραγγελίες που γίνονται στον πάγκο ή από συνδεδεμένα kiosk και συνεργάζεται με τον SL-D3000 με ή χωρίς μονάδα ταξινόμησης και με τον SL-D700. Ολόκληρο το σύστημα μπορεί να κλιμακωθεί ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας καθώς είναι δυνατή η ταυτόχρονη διαχείριση πολλών εκτυπωτών.

ΣΥΣΤΗΜΑ SURELAB ΒΑΣΕΙ ORDERCONTROLLER

ΡΟΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ MICROLAB

Web

Τερματικό εισόδου Kiosk

Πάγκος καταστήματος

ΡΟΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ MICROLAB

Εκτύπωση

Εξωτερικός χώρος

Λήψη και διαχείριση παραγγελιών, εύκολη επεξεργασία και εκτύπωση

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Ενσωματώστε έναν εκτυπωτή στη ροή εργασιών σας. Υποστηρίζονται τα πάντα, από επιτραπέζια λειτουργία μέσω αυτοεξυπηρέτησης/σημείου πώλησης έως τη διαχείριση εργασιών επαγγελματικού εργαστηρίου. Οι λύσεις λογισμικού SureLab είναι εξίσου ευέλικτες και πολυλειτουργικές όσο και το ίδιο το προϊόν, παρέχοντάς σας τον τέλειο συνδυασμό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το μελάνι και τα μέσα που παρέχουμε. Έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: είναι ειδικά σχεδιασμένα για υψηλές ταχύτητες παραγωγής, στεγνώνουν γρήγορα, εξασφαλίζουν ακρίβεια κατά τις εκτυπώσεις σε γυαλιστερά, ιλουστρασιόν και ματ μέσα, εξασφαλίζουν παρόμοια αποτελέσματα σε κάθε φορμάτ και επιφάνεια, εξασφαλίζουν πιστή αναπαραγωγή των εκτυπώσεων και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, ενώ παρέχεται επίσης μεγάλη ποικιλία πλάτους ρολού για να υποστηρίζεται κάθε ανάγκη παραγωγής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ

ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ

Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας με πολλούς τρόπους. Διαβάστε σχετικά με τις διάφορες εφαρμογές και καθημερινά παραδείγματα χρήσης της τεχνολογίας μας. Μάθετε μέσα από αυτές τις επιτυχημένες περιπτώσεις με ποιον τρόπο μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε από αυτά που προσφέρουμε.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ