Σειρά SureLab D

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Με τη σειρά SureLab D της Epson, δεν υπάρχει τέλος στις δυνατότητές σας για επέκταση της επιχείρησής σας...

Καθώς περιλαμβάνει τρία μοναδικά μοντέλα, η σειρά SureLab D εξασφαλίζει μεγάλη ποικιλία συνδυασμών για τις διάφορες ανάγκες παραγωγής. Η εγκατάσταση με αρθρωτή μορφή υποστηρίζει επιλογές που κυμαίνονται από την παραγωγή σε μικρή κλίμακα με επιτραπέζια τοποθέτηση (σε ένα kiosk που βρίσκεται στο δάπεδο του καταστήματος) έως την παραγωγή σε μεγάλη κλίμακα με χρήση εργαστηρίου τύπου minilab.

Είτε θέλετε οι πελάτες να μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν είτε να υπάρχει πάγκος για την εξυπηρέτησή τους, μπορείτε να υλοποιήσετε τις κατάλληλες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Καθώς έχει αρθρωτή διαμόρφωση, η σειρά SureLab D υποστηρίζει μεγάλο εύρος από επιφάνειες, πλάτη και φορμάτ μέσων. Με τόσο μεγάλη ποικιλία δημιουργικών προϊόντων εκτύπωσης που προσθέτουν αξία, δίνετε άμεσα στους πελάτες σας περισσότερες επιλογές από ποτέ.

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ SURELAB D ΤΗΣ EPSON

Από το μοντέλο SL-D700 (ο πρώτος εξάχρωμος μικρών διαστάσεων εκτυπωτής φωτογραφιών), έως το D7 Studio (ένα εξαιρετικό, κλιμακούμενο και ευέλικτο microlab / τερματικό αυτοεξυπηρέτησης για την επαγγελματική εκτύπωση φωτογραφιών) και το SL-D3000 DR/SR, η σειρά SureLab D έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Σε όλα τα μοντέλα της σειράς χρησιμοποιείται η τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης MicroPiezo™ της Epson που εξασφαλίζει την ποιότητα εκτύπωσης που θα περίμενε κανείς από τους εκτυπωτές της Epson για επαγγελματικές εκτυπώσεις γραφικών.

SL-D700

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένας εκτυπωτής inkjet παραγωγής φωτογραφιών που συνδυάζει μικρό μέγεθος, προσιτή τιμή και ευελιξία.

SL-D7 STUDIO

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΑ

Ένα κλιμακούμενο microlab inkjet που εξασφαλίζει την ευελιξία φορμάτ και μέσων, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών σας.

SL-D3000 (DR/SR)

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Ένα minilab για την παραγωγή φωτογραφιών υψηλής ποιότητας.

Μέγιστο μήκος εκτύπωσης για τα μοντέλα D3000 και D700
100 εκ.

Μέγιστο μήκος εκτύπωσης για το SL-D3000
121,92 εκ.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Χρησιμοποιώντας τη φημισμένη τεχνολογία εκτύπωσης της Epson, η σειρά SureLab D παρέχει εκτυπώσεις που κυμαίνονται σε μέγεθος από 4 x 6 ιντσών έως φορμάτ A3, καθώς και ευελιξία για τα φορμάτ και τις επιφάνειες μέσων με αποτέλεσμα να σας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχετε μεγάλη ποικιλία πρόσθετων υπηρεσιών εκτύπωσης που προσθέτουν αξία. Τα γυαλιστερά και ιλουστρασιόν μέσα φωτογραφικών εκτυπώσεων υποστηρίζονται για όλα τα μεγέθη εκτύπωσης ενώ υποστηρίζονται επίσης χάρτινα ματ μέσα.

ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ

  • Τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης MicroPiezo™ με σταγονίδια μεταβλητού μεγέθους και ακρίβεια στην τοποθέτηση των σταγονιδίων
  • Αποτελέσματα που μπορούν να αναπαραχθούν και υψηλή ομοιομορφία από παρτίδα σε παρτίδα
  • Σειρά μελανιών επαγγελματικής χρήσης UltraChrome D6/D6-S. Έχουν σχεδιαστεί για έντονα γυαλιστερές εκτυπώσεις, μεγάλη γκάμα χρωμάτων και τη μεγάλη διάρκεια που απαιτείται στις επαγγελματικές εκτυπώσεις σε ειδικά μέσα
ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

  • Από 360 έως 650 εκτυπώσεις 10 x 15 ιντσών ανά ώρα σε τυπική ποιότητα εκτύπωσης (έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις περισσότερες εργασίες εκτύπωσης)
  • Η σειρά περιλαμβάνει λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

  • Ευελιξία μέσων/μεγεθών χαρτιού
  • Ευελιξία μέσων/τύπου χαρτιού
  • Η σειρά περιλαμβάνει λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας
ΕΥΕΛΙΞΙΑ

ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΟΙ

Το κάθε σύστημα στη σειρά μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη διαφόρων προαιρετικών εξαρτημάτων για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας - ακόμη και μετά την εγκατάσταση.

ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΟΙ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΥΣΕΙΣ

ΛΥΣΕΙΣ

Με τη σειρά SureLab D η Epson παρέχει μια μεγάλη γκάμα λύσεων που σας βοηθούν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας εξασφαλίζοντας αυξημένη παραγωγικότητα και βελτιωμένες λειτουργίες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Ενσωματώστε έναν εκτυπωτή στη ροή εργασιών σας. Υποστηρίζονται τα πάντα, από επιτραπέζια λειτουργία μέσω αυτοεξυπηρέτησης/σημείου πώλησης έως τη διαχείριση εργασιών επαγγελματικού εργαστηρίου. Οι λύσεις λογισμικού SureLab είναι εξίσου ευέλικτες και πολυλειτουργικές όσο και το ίδιο το προϊόν, παρέχοντάς σας τον τέλειο συνδυασμό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ

ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ

Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας με πολλούς τρόπους. Διαβάστε σχετικά με τις διάφορες εφαρμογές και καθημερινά παραδείγματα χρήσης της τεχνολογίας μας. Μάθετε μέσα από αυτές τις επιτυχημένες περιπτώσεις με ποιον τρόπο μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε από αυτά που προσφέρουμε.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά SureLab D, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο

Ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω προϊόντα
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς):