ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΓΓΕΣ ΜΕΛΑΝΙΟΥ,
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,
ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Ανακαλύψτε την ευκολία και την εξοικονόμηση που μπορείτε να κάνετε εκτυπώνοντας χωρίς φύσιγγες. Οι εκτυπωτές EcoTank ITS συνοδεύονται με μελάνι που σας καλύπτει για έως τρία έτη¹, εξοικονομώντας σας έως 90%² σε εκτυπωτικά κόστη

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εξοικονομήστε χρήματα με τους εκτυπωτές EcoTank ITS της Epson

Υπολογίστε την εξοικονόμηση που θα πετύχετε σε τρια απλά βήματα

Επιλέξτε το μοντέλο εκτυπωτή Ecotank ITS της Epson που θέλετε να συγκρίνετε και τον εκτυπωτή με τον οποίο θέλετε να το συγκρίνετε

Επιλέξτε την εκτιμώμενη χρήση και το διάστημα για το οποίο σκοπεύετε να κρατήσετε τον εκτυπωτή

Κάντε κλικ στο "ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ"

ΕΩΣ
00%
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ
ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ
ΣΕΛΙΔΑ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ
ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ²

1. Επιλογή σύγκρισης

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ECOTANK ITS ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ LASER
ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ECOTANK ITS ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ LASER
ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ECOTANK ITS ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ INKJET

Epson M100 έναντι Cannon LPB-6030B

Μπορείτε να εξοικονομήσετε σε σύγκριση με το επιλεγμένο μοντέλο

Ή έως σε σύγκριση με το μέσο όρο της αγοράς²

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Τα αποτελέσματά σας

Βάσει των σελίδων ανά μήνα για μήνα (-ες), το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας υποδεικνύεται με την κόκκινη γραμμή. Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας βασίζεται στο κόστος αγοράς του υλικού συν το συνεχές κόστος του μελανιού ή του γραφίτη. Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας μπορεί να επηρεαστεί από άλλα έξοδα και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω εξοικονόμηση, όπως τα πρόσθετα αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται από τους εκτυπωτές laser και η κατανάλωση ισχύος. Η μέση τιμή πώλησης για τους εκτυπωτές και τα αναλώσιμα σε USD ($) παρέχεται από το EMEA Hardcopy Peripherals Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 4ο τρίμηνο του 2016) και το EMEA Consumables Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν το δεύτερο εξάμηνο του 2016).

  • ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Για να κατανοήσετε πώς έχουν υπολογιστεί τα αποτελέσματα, κάντε κλικ εδώ για τη μεθοδολογία.

Σύγκριση άλλου εκτυπωτή

Αξιόπιστες εκτυπώσεις χωρίς ταλαιπωρία

Όλοι οι εκτυπωτές υποστηρίζουν την τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης Micro Piezo της Epson, με την οποία εξασφαλίζεται απαράμιλλη ανθεκτικότητα, ποιότητα και αξιοπιστία. Το δοχείο μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας είναι πλήρως ενσωματωμένο στον εκτυπωτή έτσι ώστε να απολαμβάνετε αξιόπιστες εκτυπώσεις χωρίς την ταλαιπωρία που προκύπτει από τη χρήση άλλων συστημάτων αναπλήρωσης.

Η τεχνολογία γρήγορης αναπλήρωσης μελανιών της Epson εξασφαλίζει ελάχιστη σπατάλη μελανιού χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα αεροστεγή καλύμματα και φίλτρα που χρησιμοποιούνται.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 Μελάνι που καλύπτει τις ανάγκες σας έως και για 3 έτη με βάση μέσο μηνιαίο όγκο εκτύπωσης 290 σελίδων.

2 Η σύγκριση έχει γίνει με 20 κορυφαίους μονόχρωμους εκτυπωτές laser μονής λειτουργίας Α4 και εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών (MFP) του ανταγωνισμού, 20 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές laser μονής λειτουργίας και εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών (MFP) του ανταγωνισμού και 20 εκτυπωτές inkjet μονής λειτουργίας και εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών (MFP) του ανταγωνισμού, σύμφωνα με το EMEA Hardcopy Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 4ο τρίμηνο του 2017). Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε με τη χρήση της μέσης τιμής πώλησης από το EMEA Consumables Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 1ο εξάμηνο του 2017) και τη δημοσιευμένη απόδοση των κατασκευαστών μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

3 Οι αποδόσεις που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO/IEC 24712. ΔΕΝ υπολογίζονται με βάση το πρότυπο ISO/IEC 24711. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείται, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως η θερμοκρασία. Κατά την αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή, χρησιμοποιείται μια ορισμένη ποσότητα μελανιού για την πλήρωση των ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, συνεπώς η απόδοση του αρχικού συνοδευτικού πακέτου μπορεί να είναι μικρότερη.