Η Epson παρέχει προσαρμοσμένα προϊόντα και υπηρεσίες για την αγορά της λιανικής πώλησης και της φιλοξενίας, από εκτυπωτές inkjet, εκτυπωτές επιγραφών, εκτυπωτές αποδείξεων σημείων εξυπηρέτησης, φορητούς εκτυπωτές αποδείξεων και προβολείς έως σαρωτές.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Στο γρήγορα μεταβαλλόμενο και διαρκώς εξελισσόμενο τομέα της λιανικής πώλησης και της φιλοξενίας, σας διευκολύνουμε να συμβαδίζετε με τις τάσεις της τεχνολογίας ώστε να ενισχύετε την επιχείρησή σας.

Τεχνολογία που έχει στόχο να είναι οι πελάτες σας πάντα ευχαριστημένοι.

Ο κ. Hiromi Taba, Πρόεδρος, Epson Europe

Ο πελάτης είναι πάνω από όλα, για αυτό και η κορυφαία εξυπηρέτηση αλλά και η συναρπαστική εμπειρία χρήσης είναι παράγοντες ζωτικής σημασίας για την κερδοφορία. Παρέχουμε την κατάλληλη τεχνολογία ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες λιανικής πώλησης και φιλοξενίας, είτε αυτό σημαίνει συναλλαγές γρήγορης ολοκλήρωσης είτε λιγότερες διακοπές λειτουργίας.

Φορητά σημεία εξυπηρέτησης βασισμένα στο cloud

Σε ένα γρήγορα μεταβαλλόμενο περιβάλλον λιανικής το ιδανικό είναι μια διαφοροποιημένη, ομαλή εμπειρία αγοράς. Το προσωπικό μπορεί να χειρίζεται συναλλαγές εν κινήσει από οπουδήποτε στο κατάστημα με ένα σύστημα σημείων εξυπηρέτησης βασισμένο στο cloud, το οποίο ενσωματώνεται με την υπάρχουσα τεχνολογία πληροφορικής και κάνει πραγματικότητα τη λιανική πώληση πολλών καναλιών.

 • Εξαλείψτε τις διακοπές λειτουργίας

  Η αξιοπιστία είναι σημαντικός παράγοντας για να μη χάνετε ευκαιρίες πωλήσεων εξαιτίας ελαττωμάτων ή έλλειψης βασικής συντήρησης.

 • Εξοικονομήστε χρήματα, περιορίστε τη χρήση ενέργειας

  Για εκτυπώσεις χώρων υποδοχής και γραφείου, εξοικονομείτε χρήματα από το κόστος εκτύπωσης και περιορίζετε τη χρήση ενέργειας.

 • Βοηθήστε το περιβάλλον

  Εκτυπώστε μοναδικές πινακίδες και επιγραφές, για εσωτερικούς χώρους ή για χρήση περιορισμένου χρόνου σε εξωτερικούς χώρους. Ή ακόμα προβάλετέ τις.

 • Ταχύτερες συναλλαγές

  Αποτυπώστε τις ταυτότητες των πελατών, σαρώστε τις επιταγές με ακρίβεια και επιταχύνετε τις ταμειακές συναλλαγές σας.

 • Εξασφαλίστε την κινητικότητα του προσωπικού

  Δώστε στο προσωπικό σας τη δυνατότητα να συναλλάσσεται με τους πελάτες σε όποιο σημείο του καταστήματος χρειάζεται.

 • Μεγαλύτερη οικονομία

  Μειώστε το κόστος ενέργειας και χαρτιού με την τεχνολογία σημείων εξυπηρέτησης.

 • Προηγμένη ασφάλεια

  Χειριστείτε τους πελάτες εύκολα και εκτυπώστε γρήγορα ετικέτες, ταυτότητες καρπού, κουπόνια ή εισιτήρια κατ' απαίτηση.