ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕΣΩΝ EPSON

Βρείτε μια μεγάλη σειρά πόρων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, γραφικών πληροφοριών και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα της Epson, καθώς και λύσεις και τάσεις της αγοράς.

Φιλτράρισμα πόρων

Προσεχείς εκδηλώσεις

 • droidcon 2018

  droidcon 2018

  25 Ïêôþâñéïò 2018 - 26 Ïêôþâñéïò 2018
  Business Design Centre, Λονδίνο

  Η droidcon επιστρέφει στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2018 και θα φιλοξενηθεί ξανά στο Business Design Center. Θέλετε να γνωρίσετε τη διεθνή κοινότητα του Android, να ακούσετε ειδικούς ομιλητές, να μάθετε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Android και να δείτε φανταστικές νέες τεχνολογίες; Τότε παρακολουθείστε τη droidcon London, το μεγαλύτερο συνέδριο προγραμματιστών Android στην Ευρώπη!

  Τι θα δείτε στη droidcon:

 • InPrint 2018

  InPrint 2018

  20 ÍïÝìâñéïò 2018 - 22 ÍïÝìâñéïò 2018
  Mico, Μιλάνο, Ιταλία

  Η κορυφαία έκθεση για τη βιομηχανική τεχνολογία εκτύπωσης, η InPrint είναι η σημαντικότερη εκδήλωση για αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο, υψηλής δυναμικής, τομέα της εκτυπωτικής βιομηχανίας.

  Η InPrint είναι η έκθεση της βιομηχανίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου εμπειρία, τεχνολογία αιχμής, κυκλοφορίες προϊόντων και πολλές βιομηχανικές λύσεις εκτύπωσης. Το ευρύ φάσμα της βιομηχανικής λειτουργικής και διακοσμητικής εκτύπωσης στην οθόνη περιλαμβάνει εκτυπώσεις screen, ειδικών εφαρμογών, ψηφιακής τεχνολογίας, inkjet και τεχνολογίες 3D.

  Η έκθεση ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες ειδικών που αναζητούν προσαρμοσμένες βιομηχανικές λύσεις εκτύπωσης για να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες και έσοδα στην αγορά. Παρουσιάζονται συγκεντρωμένες σε μία τοποθεσία και ταυτόχρονα είναι οι νεώτερες και καλύτερες τεχνολογίες στους τρεις τομείς της βιομηχανικής εκτύπωσης: λειτουργική, διακοσμητική και συσκευασίας.

  Διαβάστε περισσότερα για την InPrint Italy

 • Bett 2019

  Bett 2019

  23 ÉáíïõÜñéïò 2019 - 26 ÉáíïõÜñéïò 2019
  Excel, Λονδίνο

  Η Bett είναι η πρώτη βιομηχανική έκθεση της χρονιάς στον τομέα της τεχνολογίας εκπαίδευσης, συγκεντρώνοντας 850 κορυφαίες εταιρείες, 103 συναρπαστικά νέες edtech startups και πάνω από 34.700 συμμετέχοντες από την παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα.

  Συναντιούνται για να γιορτάσουν, να εμπνευστούν και να συζητήσουν το μέλλον της εκπαίδευσης, καθώς και τον ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία και η καινοτομία, επιτρέποντας σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους.

  Μάθετε περισσότερα για την bett 2019.

  Τι να περιμένετε στη bett 2019:

 • ISE 2019

  ISE 2019

  5 ÖåâñïõÜñéïò 2019 - 8 ÖåâñïõÜñéïò 2019
  Amsterdam RAI, Netherlands

  Η Integrated Systems Europe ή ISE είναι η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση για τα επαγγελματικά AV intergration και ηλεκτρονικά συστημάτα. Με ρεκόρ επισκεπτών που ξεπερνούν τους 59.000 και περισσότερους από 950 εκθέτες, ηISE 2019 είναι μια έκθεση για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Η έκθεση του 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ μεταξύ 05.02 και 08.02. Πολλοί ηγέτες της βιομηχανίας θα παρουσιάσουν τις νέες τεχνολογίες, τις βέλτιστες πρακτικές και την τεχνογνωσία της βιομηχανίας, προσφέροντας μια ποικιλία ανεκτίμητων επιχειρηματικών ευκαιριών.

  Μάθετε περισσότερα για την ISE 2019.

  Οι καλύτερες τιγμές από την περσινή ISE:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα ένας εκπρόσωπός μας.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με * είναι υποχρεωτικά.