ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕΣΩΝ EPSON

Βρείτε μια μεγάλη σειρά πόρων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, γραφικών πληροφοριών και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα της Epson, καθώς και λύσεις και τάσεις της αγοράς.

Φιλτράρισμα πόρων

Προσεχείς εκδηλώσεις

 • Hannover Messe 2019

  Hannover Messe 2019

  29 ÌÜñôéïò 2019 - 5 Áðñßëéïò 2019
  Hanover Fairground, Hanover, Germany

  Από μεμονωμένα εξαρτήματα έως ένα πλήρες έξυπνο εργοστάσιο, καθώς και οι τοπικές τάσεις όπως η ενεργειακή απόδοση, η ελαφριά κατασκευή και η παραγωγή προσθέτων - στην HANNOVER MESSE θα έχετε μια πλήρη εικόνα της προστιθέμενης αξίας στη βιομηχανική παραγωγή κάτω από μια στέγη - στο Ανόβερο και σε όλο τον κόσμο.

  Μάθετε περισσότερα για την HANNOVER MESSE.

  Τι να περιμένετε στην HANNOVER MESSE:

 • PhotoVision 2019

  PhotoVision 2019

  5 Áðñßëéïò 2019 - 7 Áðñßëéïò 2019
  HELEXPO MAROUSI

  H Φωτογραφική έκθεση PhotoViosion επίστρέφει το 2019 στο HELEXPO MAROUSI, από 5 έως  7 Απριλίου 2019.

  Στόχος της έκθεσης είναι να καλύψει δυναμικά όλους τους τομείς της εφαρμοσμένης υψηλής τεχνολογίας Imaging, που πλέον είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την καθημερινότητά, την επαγγελματική ζωή, τον οικιακό χώρο αλλά και τα χόμπι και την δημιουργικότητα.
   

  Δείτε όλες τις φωτογραφικές λύσεις Epson στο περίπτερο B11

 • FESPA 2019

  FESPA 2019

  12 ÌÜéïò 2019 - 18 ÌÜéïò 2019
  Βερολίνο, Γερμανία

  Η FESPA 2019 θα είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση εκτύπωσης μεγάλου φορμά. Περιλαμβάνει τεχνολογίες εκτύπωσης screen, ψηφιακή και σε ύφασμα. Η έκθεση θα φιλοξενήσει περισσότερα από 700 εταιρείες στο Βερολίνο της Γερμανίας.

  Η επόμενη παγκόσμια έκθεση εκτύπωσης αναμένεται να καλύψει εννέα αίθουσες του εκθεσιακού χώρου Berlin Messe, με ψηφιακές, screen και εκτυπώσεις σε ύφασμα. Η FESPA Global Print Expo 2019 θα πραγματοποιηθεί και πάλι παράλληλα με την European Sign Expo για μη τυπωμένες λύσεις οπτικής επικοινωνίας και σήμανσης.

  Για περισσότερες πληροφορίες: FESPA 2019

  Video από την περσινή έκθεση:

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 ÓåðôÝìâñéïò 2019 - 23 ÓåðôÝìâñéïò 2019
  Tuyap, Κωνσταντινούπολη

  Η SIGN Istanbul παρουσιάζει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών στον τομέα όπως ψηφιακές τεχνολογίες εκτύπωσης, εκτύπωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, εξοπλισμό εφαρμογών διαφήμισης, εκτυπώσεις μικρού μεγέθους και υλικά μεταφοράς, βαφές εκτύπωσης, εκτύπωση screen και διαφημιστικά υλικά. Επιπλέον, θα συνεχίσει να φιλοξενεί το 3D Printshow Istanbul, ένα ειδικό τμήμα που προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον το περασμένο έτος.

  Διαβάστε περισσότερα για τη SIGN Istanbul

  Τι να περιμένετε στην SIGN ISTANBUL:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 ÓåðôÝìâñéïò 2019 - 11 Ïêôþâñéïò 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η εβδομάδα τεχνολογίας GITEX είναι η πιο ευρέως αναγνωρισμένη και αναμενόμενη εμπορική εκδήλωση τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ) σε όλη τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Νότια Ασία. Η GITEX συνεχίζει να αναδεικνύει τις πιο σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στην τεχνολογική βιομηχανία και τις ενσωματώνει σε νέους τομείς εκδηλώσεων ή σε προγράμματα συνεδρίων. Κάθε χρόνο, κορυφαίες διεθνείς εταιρείες και τοπικοί τεχνολογικοί ηγέτες ανακοινώνουν προϊόντα, συσκευές και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας στη GITEX, καθιστώντας τη ως την εκδήλωση που πρέπει να παρακολουθήσουν οι λάτρεις της τεχνολογίας και οι επαγγελματίες του κλάδου.

  Μάθετε περισσότερα για την GITEX

  Τι θα δείτε στην GITEX 2018:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα ένας εκπρόσωπός μας.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με * είναι υποχρεωτικά.