ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕΣΩΝ EPSON

Βρείτε μια μεγάλη σειρά πόρων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, γραφικών πληροφοριών και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα της Epson, καθώς και λύσεις και τάσεις της αγοράς.

Φιλτράρισμα πόρων

Προσεχείς εκδηλώσεις

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 ÓåðôÝìâñéïò 2019 - 23 ÓåðôÝìâñéïò 2019
  Tuyap, Κωνσταντινούπολη

  Η SIGN Istanbul παρουσιάζει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών στον τομέα όπως ψηφιακές τεχνολογίες εκτύπωσης, εκτύπωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, εξοπλισμό εφαρμογών διαφήμισης, εκτυπώσεις μικρού μεγέθους και υλικά μεταφοράς, βαφές εκτύπωσης, εκτύπωση screen και διαφημιστικά υλικά. Επιπλέον, θα συνεχίσει να φιλοξενεί το 3D Printshow Istanbul, ένα ειδικό τμήμα που προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον το περασμένο έτος.

  Διαβάστε περισσότερα για τη SIGN Istanbul

  Τι να περιμένετε στην SIGN ISTANBUL:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 ÓåðôÝìâñéïò 2019 - 11 Ïêôþâñéïò 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η εβδομάδα τεχνολογίας GITEX είναι η πιο ευρέως αναγνωρισμένη και αναμενόμενη εμπορική εκδήλωση τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ) σε όλη τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Νότια Ασία. Η GITEX συνεχίζει να αναδεικνύει τις πιο σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στην τεχνολογική βιομηχανία και τις ενσωματώνει σε νέους τομείς εκδηλώσεων ή σε προγράμματα συνεδρίων. Κάθε χρόνο, κορυφαίες διεθνείς εταιρείες και τοπικοί τεχνολογικοί ηγέτες ανακοινώνουν προϊόντα, συσκευές και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας στη GITEX, καθιστώντας τη ως την εκδήλωση που πρέπει να παρακολουθήσουν οι λάτρεις της τεχνολογίας και οι επαγγελματίες του κλάδου.

  Μάθετε περισσότερα για την GITEX

  Τι θα δείτε στην GITEX 2018:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα ένας εκπρόσωπός μας.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με * είναι υποχρεωτικά.