Χρήσιμοι πόροι

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη σειρά πόρων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, γραφικών πληροφοριών και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα Epson, καθώς και λύσεις και τάσεις της αγοράς.

Φιλτράρισμα πόρων

Προσεχείς εκδηλώσεις

 • Sign Istanbul 2017

  Sign Istanbul 2017

  icon-misc-calendar 04th October 2017 - 08th October 2017
  icon-misc-mappin Tüyap, Κωνσταντινούπολη

  Η έκθεση Sign Istanbul 2017 παρουσιάζει μια πλήρη σειρά προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας εκτύπωσης, εκτύπωση σε ύφασμα, εργαλεία για διακοσμητικές εφαρμογές, μικρές τεχνολογίες εκτύπωσης και εγγράφων, μέσα μεταφοράς, τυπογραφικών μελανών, LED και LED οθόνες και μέσα προώθησης των προϊόντων σε διάφορες αγορές.

  H Epson θα συμμετέχει στη Sign Istanbul.

  Μάθετε περισσότερα για τη Sign Istanbul.

   

 • GITEX 2017

  GITEX 2017

  icon-misc-calendar 08th October 2017 - 12th October 2017
  icon-misc-mappin Dubai World Trade Centre, Dubai, United Arab Emirates

  Η εβδομάδα τεχνολογίας GITEX είναι μια εκδήλωση που αλλάζει το παιχνίδι στον κλάδο. Πρόκειται για τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τεχνολογικό κόμβο στον κόσμο.

  Για πάνω από 37 χρόνια, οι οραματιστές και οι πρωτοπόροι της τεχνολογίας συμμετέχουν στην έκθεση που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι για να μάθουν τις νέες τάσεις που αποτελούν την αιχμή του ψηφιακού μετασχηματισμού στον τομέα της τεχνολογίας.

  Η Epson θα συμμετέχει στην GITEX 2017.

  Μάθετε περισσότερα για τη GITEX 2017 www.gitex.com

 • InPrint 2017

  InPrint 2017

  icon-misc-calendar 14th November 2017 - 16th November 2017
  icon-misc-mappin Munich Trade Fair Centre, Germany

  Η InPrint είναι η έκθεση για την βιομηχανική τεχνολογία εκτύπωσης. Αυτή η εκδήλωση είναι η μοναδική έκθεση αποκλειστικά σχεδιασμένη για αυτόν τον αναδυόμενο και εξαιρετικά υποσχόμενο κλάδο της βιομηχανίας εκτύπωσης - μια κομβική αγορά για τις πιο πρόσφατες λειτουργικές και διακοσμητικές εκτυπώσεις τέχνης σε βιομηχανική παραγωγή, συμπεριλαμβανομένων τεχνολογιών ψηφιακών, inkjet, 3D και sreecn εκτύπωσης.

  Visit: InPrint 2017