ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕΣΩΝ EPSON

Βρείτε μια μεγάλη σειρά πόρων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, γραφικών πληροφοριών και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα της Epson, καθώς και λύσεις και τάσεις της αγοράς.

Φιλτράρισμα πόρων

Προσεχείς εκδηλώσεις

 • ISE 2018: Η εμπορική έκθεση pro-AV και ηλεκτρονικών ειδών με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

  ISE 2018: Η εμπορική έκθεση pro-AV και ηλεκτρονικών ειδών με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

  icon-misc-calendar 06th February 2018 - 09th February 2018
  icon-misc-mappin Amsterdam RAI

  Η Epson προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη έκθεση της Integrated Systems Europe (ISE). Η έκθεση pro-AV και ηλεκτρονικών με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2018 στο Amsterdam RAI. Όπως κάθε χρόνο, η Epson θα είναι και πάλι παρούσα στην ISE. Στο περίπτερο μας θα παρουσιάσουμε διάφορες νέες λύσεις προβολής για την εγκατάσταση, την εταιρική προβολή, την ψηφιακή σήμανση και την αγορά της εκπαίδευσης.

  Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε ως συνεργάτη της Epson για να επισκεφτείτε την ISE και το περίπτερό μας. Η ISE 2018 θα λειτουργεί καθημερινά μεταξύ 09:30 και 18:00 (Στις 6/2 από τις 10:00 και από τις 9:00 έως τις 16:00). Το περίπτερο της Epson θα βρίσκεται στον αριθμό H90 στην αίθουσα 1.

  Μπορείτε να λάβετε μια πρόσκληση πρόσβασης ISE με κωδικό και οδηγίες για δωρεάν εγγραφή.

  Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ISE 2018 διατίθενται στον ιστότοπο της ISE.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα ένας εκπρόσωπός μας.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με * είναι υποχρεωτικά.