ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕΣΩΝ EPSON

Βρείτε μια μεγάλη σειρά πόρων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, γραφικών πληροφοριών και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα της Epson, καθώς και λύσεις και τάσεις της αγοράς.

Φιλτράρισμα πόρων

Προσεχείς εκδηλώσεις

 • IFA 2018

  IFA 2018

  31 Áýãïõóôïò 2018 - 5 ÓåðôÝìâñéïò 2018
  Messe Berlin, Βερολίνο, Γερμανία

  Η IFA είναι η κορυφαία έκθεση για την παγκόσμια βιομηχανία τεχνολογίας. Η IFA 2018 θα φιλοξενήσει όχι μόνο περισσότερη καινοτομία και περισσότερες κυκλοφορίες προϊόντων από οποιαδήποτε προηγούμενη έκθεση, θα παρουσιάσει επίσης ακόμα περισσότερα ψηφιακά lifestyle προϊόντα, από οποιαδήποτε άλλη παγκόσμια έκθεση, συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

  Μάθετε περισσότερα για την IFA 2018.

  Δείτε τον βιντεοπροβολέα EH-LS-100 κατά την κυκλοφορία του στην περσινή IFA 2017:

 • SIGN Istanbul 2018

  SIGN Istanbul 2018

  20 ÓåðôÝìâñéïò 2018 - 23 ÓåðôÝìâñéïò 2018
  Tuyap, Κωνσταντινούπολη

  Η SIGN Istanbul παρουσιάζει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών στον τομέα όπως ψηφιακές τεχνολογίες εκτύπωσης, εκτύπωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, εξοπλισμό εφαρμογών διαφήμισης, εκτυπώσεις μικρού μεγέθους και υλικά μεταφοράς, βαφές εκτύπωσης, εκτύπωση screen και διαφημιστικά υλικά. Επιπλέον, θα συνεχίσει να φιλοξενεί το 3D Printshow Istanbul, ένα ειδικό τμήμα που προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον το περασμένο έτος.

  Διαβάστε περισσότερα για τη SIGN Istanbul

  Τι να περιμένετε στην SIGN ISTANBUL:

 • Photokina 2018

  Photokina 2018

  26 ÓåðôÝìâñéïò 2018 - 29 ÓåðôÝìâñéïò 2018
  Κολονία, Γερμανία

  Η έκθεση Photokina θα κάνει το επόμενο βήμα και θα πραγματοιείται πλέον ετησίως από το 2018. Στο μέλλον θα παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο τη γρήγορη φύση και τους ολοένα και μικρότερους κύκλους καινοτομίας μιας ταχέως ψηφιοποιημένης βιομηχανίας. Από το 2019, η έκθεση θα διαθέτει και νέα ημερομηνία τον Μάιο. Εκτός από τις καινοτομίες και τις βασικές περιοχές της ροής εργασίας απεικόνισης, στην Κολωνία θα παρουσιάζεται πλέον ολόκληρη η σειρά προϊόντων, εφαρμογών και υπηρεσιών που σχετίζονται με την απεικόνιση.

  Μάθετε περισσότεα για τη Photokina.

  Τι θα δείτε στη Photokina:

 • GITEX 2018

  GITEX 2018

  14 Ïêôþâñéïò 2018 - 18 Ïêôþâñéïò 2018
  Dubai World Trade Centre, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η εβδομάδα τεχνολογίας GITEX είναι η πιο ευρέως αναγνωρισμένη και αναμενόμενη εμπορική εκδήλωση τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ) σε όλη τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Νότια Ασία. Η GITEX συνεχίζει να αναδεικνύει τις πιο σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στην τεχνολογική βιομηχανία και τις ενσωματώνει σε νέους τομείς εκδηλώσεων ή σε προγράμματα συνεδρίων. Κάθε χρόνο, κορυφαίες διεθνείς εταιρείες και τοπικοί τεχνολογικοί ηγέτες ανακοινώνουν προϊόντα, συσκευές και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας στη GITEX, καθιστώντας τη ως την εκδήλωση που πρέπει να παρακολουθήσουν οι λάτρεις της τεχνολογίας και οι επαγγελματίες του κλάδου.

  Μάθετε περισσότερα για την GITEX

  Τι θα δείτε στην GITEX 2018:

 • droidcon 2018

  droidcon 2018

  25 Ïêôþâñéïò 2018 - 26 Ïêôþâñéïò 2018
  Business Design Centre, Λονδίνο

  Η droidcon επιστρέφει στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2018 και θα φιλοξενηθεί ξανά στο Business Design Center. Θέλετε να γνωρίσετε τη διεθνή κοινότητα του Android, να ακούσετε ειδικούς ομιλητές, να μάθετε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Android και να δείτε φανταστικές νέες τεχνολογίες; Τότε παρακολουθείστε τη droidcon London, το μεγαλύτερο συνέδριο προγραμματιστών Android στην Ευρώπη!

  Τι θα δείτε στη droidcon:

 • InPrint 2018

  InPrint 2018

  20 ÍïÝìâñéïò 2018 - 22 ÍïÝìâñéïò 2018
  Mico, Μιλάνο, Ιταλία

  Η κορυφαία έκθεση για τη βιομηχανική τεχνολογία εκτύπωσης, η InPrint είναι η σημαντικότερη εκδήλωση για αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο, υψηλής δυναμικής, τομέα της εκτυπωτικής βιομηχανίας.

  Η InPrint είναι η έκθεση της βιομηχανίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου εμπειρία, τεχνολογία αιχμής, κυκλοφορίες προϊόντων και πολλές βιομηχανικές λύσεις εκτύπωσης. Το ευρύ φάσμα της βιομηχανικής λειτουργικής και διακοσμητικής εκτύπωσης στην οθόνη περιλαμβάνει εκτυπώσεις screen, ειδικών εφαρμογών, ψηφιακής τεχνολογίας, inkjet και τεχνολογίες 3D.

  Η έκθεση ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες ειδικών που αναζητούν προσαρμοσμένες βιομηχανικές λύσεις εκτύπωσης για να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες και έσοδα στην αγορά. Παρουσιάζονται συγκεντρωμένες σε μία τοποθεσία και ταυτόχρονα είναι οι νεώτερες και καλύτερες τεχνολογίες στους τρεις τομείς της βιομηχανικής εκτύπωσης: λειτουργική, διακοσμητική και συσκευασίας.

  Διαβάστε περισσότερα για την InPrint Italy

 • Bett 2019

  Bett 2019

  23 ÉáíïõÜñéïò 2019 - 26 ÉáíïõÜñéïò 2019
  Excel, Λονδίνο

  Η Bett είναι η πρώτη βιομηχανική έκθεση της χρονιάς στον τομέα της τεχνολογίας εκπαίδευσης, συγκεντρώνοντας 850 κορυφαίες εταιρείες, 103 συναρπαστικά νέες edtech startups και πάνω από 34.700 συμμετέχοντες από την παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα.

  Συναντιούνται για να γιορτάσουν, να εμπνευστούν και να συζητήσουν το μέλλον της εκπαίδευσης, καθώς και τον ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία και η καινοτομία, επιτρέποντας σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους.

  Μάθετε περισσότερα για την bett 2019.

  Τι να περιμένετε στη bett 2019:

 • ISE 2019

  ISE 2019

  5 ÖåâñïõÜñéïò 2019 - 8 ÖåâñïõÜñéïò 2019
  Amsterdam RAI, Netherlands

  Η Integrated Systems Europe ή ISE είναι η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση για τα επαγγελματικά AV intergration και ηλεκτρονικά συστημάτα. Με ρεκόρ επισκεπτών που ξεπερνούν τους 59.000 και περισσότερους από 950 εκθέτες, ηISE 2019 είναι μια έκθεση για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Η έκθεση του 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ μεταξύ 05.02 και 08.02. Πολλοί ηγέτες της βιομηχανίας θα παρουσιάσουν τις νέες τεχνολογίες, τις βέλτιστες πρακτικές και την τεχνογνωσία της βιομηχανίας, προσφέροντας μια ποικιλία ανεκτίμητων επιχειρηματικών ευκαιριών.

  Μάθετε περισσότερα για την ISE 2019.

  Οι καλύτερες τιγμές από την περσινή ISE:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα ένας εκπρόσωπός μας.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με * είναι υποχρεωτικά.