Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα πρεσών ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών, εκτυπωτών συσκευασιών, εκτυπωτών οπτικού ελέγχου τυπογραφικών δοκιμίων, inkjet εκτυπωτών μεταλλικών μελανιών

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ & ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τώρα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας ταχύτερη ανταπόκριση, χαμηλότερο κόστος και ανώτερη ποιότητα οπτικού ελέγχου, δειγματοληψίας και παραγωγής ετικετών.

Κορυφαία τεχνολογία για ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση.

Αναζητάτε την εκτύπωση δοκιμίων με συνέπεια και ακρίβεια χρωμάτων, και εξατομικευμένων ετικετών υψηλής ποιότητας κατά παραγγελία. Οι ψηφιακοί inkjet εκτυπωτές και πρέσες που διαθέτουμε εγγυώνται βέλτιστα αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη θέση στις ανταγωνιστικές αγορές της συσκευασίας και των ετικετών.

Όλο το πακέτο

Εργασίες εκτύπωσης κατ' απαίτηση ακριβώς στην ποσότητα που θέλετε, γρήγορα, με ακρίβεια και συνέπεια χρωμάτων.

 • Ετικέτες κατ' απαίτηση

  Εργασίες εκτύπωσης κατ' απαίτηση ακριβώς στην ποσότητα που θέλετε, γρήγορα, με ακρίβεια και συνέπεια χρωμάτων.

 • Δοκίμια με 100% ακρίβεια

  Εκτυπώστε τυπογραφικά δοκίμια ακριβώς με τα χρώματα σημείου και τους λεπτούς τόνους που επιθυμούν οι ιδιοκτήτες του προϊόντος.

 • Ποικιλία μέσων

  Μπορείτε να εκτυπώσετε σε φιλμ, χαρτί και μεταλλικές ετικέτες, και να προσφέρετε στους πελάτες σας τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών.

 • Πιο αποτελεσματική διαδικασία

  Η δυνατότητα εκτύπωσης μικρού όγκου κατ' απαίτηση μειώνει τα απορρίμματα και το απόθεμα, και απελευθερώνει την ταμειακή ροή σας.

 • Επεκταθείτε σε νέες αγορές

  Εκτυπώστε εξειδικευμένες ετικέτες και χρησιμοποιήστε ανάγλυφα υποστρώματα για να προσελκύσετε οικονομικά πιο εύρωστους πελάτες.

 • Σετ μελανιών με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων

  Η πρέσα 7 χρωμάτων με λευκό που διαθέτουμε προσφέρει χρώματα σημείου/εξειδικευμένα χρώματα και αποτελέσματα ακριβείας.