Γνωρίστε τη σειρά εκτυπωτών για αναπαραγωγή έργων τέχνης, επαγγελματικών εκτυπωτών και φωτογραφικών εκτυπωτών

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ

Από τις διαχρονικές λαδομπογιές μέχρι τα μοντέρνα παστέλ, την ακουαρέλα και την ψηφιακή τέχνη, μπορείτε να μοιραστείτε τα δημιουργήματά σας με τον κόσμο και να τα πουλήσετε εκτυπώνοντας ακριβή αντίγραφά τους που διαρκούν στο χρόνο.

Η πραγματική αναπαραγωγή έργων τέχνης συνιστά την απόλυτη πρόκληση.

Όταν κάθε εκτύπωση έργου τέχνης υποβάλλεται σε εξονυχιστικό έλεγχο και αυστηρή κριτική, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την ύψιστη ποιότητα. Για αυτό οι εκτυπωτές μας αναπαράγουν με κάθε λεπτομέρεια τις πινελιές, τους τόνους και την υφή χρησιμοποιώντας μελάνες Archival και υποστρώματα στην εκτύπωση.

Πραγματική ποιότητα που διαρκεί

Η ολιστική προσέγγισή μας στην αναπαραγωγή έργων τέχνης περιλαμβάνει εκτυπωτές, σετ μελανών πολλών χρωμάτων και μια ποικιλία ειδικών υποστρωμάτων για τη δημιουργία βελτιστοποιημένων λύσεων που προσφέρουν μεγάλη γκάμα χρωμάτων ακριβείας, κορυφαία ποιότητα και διάρκεια πολλών χρόνων.

 • Χαρτιά Fine art

  Μια συλλογή χαρτιών Fine art χωρίς οξέα, σε μεμονωμένες σελίδες, που χαρίζουν πλουσιότερο μαύρο και αποδίδουν ομοιόμορφα τους τόνους.

 • Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας

  Χρησιμοποιήστε την πρωτοποριακή τεχνολογία εκτύπωσης που προσφέρουμε για να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης.

 • Ομοιόμορφα αποτελέσματα

  Κάθε εκτύπωση είναι πανομοιότυπη με το πρωτότυπο, για αυτό το λόγο συστήνουμε αυτή τη σειρά των προϊόντων μας για την αναπαραγωγή έργων τέχνης.

 • Εκτυπώσεις περιορισμένης έκδοσης

  Δημιουργήστε περιορισμένες εκδόσεις πιστοποιημένων αντιγράφων αυθεντικών έργων τέχνης για αποκλειστική διάθεση.

 • Υψηλή παραγωγικότητα

  Τα έξυπνα χειριστήρια στους αυτοματοποιημένους εκτυπωτές μας διασφαλίζουν γρήγορη ρύθμιση και αναπαραγωγή εκτυπώσεων.

 • Διευρύνετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση

  Μπορείτε να εκτυπώσετε αφίσες και επιγραφές σε πραγματικό μέγεθος ή σε μεγαλύτερα μεγέθη σε πολλά διαφορετικά υλικά.

 • Οι λεπτομέρειες των έργων τέχνης

  Η τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης PrecisionCore είναι αυτή που μας χάρισε την πρώτη θέση στον κλάδο μας όσον αφορά την ποιότητα και την ανθεκτικότητα.