ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ

ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ

ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία έγχρωμης εκτύπωσης κατ' απαίτηση, ένας τομέας στον οποίον πρωτοπορεί η Epson, έχουν αφήσει την παραδοσιακή εκτύπωση έγχρωμων ετικετών, που ολοκληρώνεται σε δύο στάδια, στο παρελθόν. Οι έγχρωμοι εκτυπωτές κατ' απαίτηση προσφέρουν πλήρη έλεγχο στην παραγωγή των ετικετών επιτρέποντάς σας να εκτυπώνετε τις προσαρμοσμένες έγχρωμες ετικέτες μόνο όταν τις χρειάζεστε και μόνο στις ποσότητες που θα χρησιμοποιήσετε.

Κατά την παραδοσιακή μέθοδο, για τη δημιουργία ετικετών χρησιμοποιούνταν θερμικοί εκτυπωτές που ανατύπωναν το μαύρο χρώμα επάνω στις προεκτυπωμένες ετικέτες. Με αυτήν τη μέθοδο, ωστόσο, η διαδικασία μπορεί να είναι αργή, δαπανηρή και άβολη με συχνές διακοπές. Η σειρά των έγχρωμων εκτυπωτών inkjet της Epson για εκτύπωση ανάλογα με τις ανάγκες εξαλείφει εύκολα αυτά τα προβλήματα. Όταν έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώνετε προσαρμοσμένες έγχρωμες ετικέτες, εισιτήρια και επιγραφές εσωτερικά και όποτε τα χρειάζεστε, δεν θα ανησυχείτε πλέον για το απόθεμα, τους χρόνους εκτός λειτουργίας κατά την παραγωγή, τη σπατάλη των ετικετών, τις χαμένες παραγγελίες ή τις καθυστερημένες παραδόσεις.

Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Κάντε τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν με έγχρωμες ετικέτες υψηλής ποιότητας που εντυπωσιάζουν.

Πλήρης έλεγχος

Εκτυπώστε εύκολα ετικέτες, εισιτήρια και έγχρωμες επιγραφές όπου κι όποτε τα χρειάζεστε και στις αναγκαίες ποσότητες.

Βελτιωμένη διαχείριση αποθέματος

Μειώστε το απόθεμα των προεκτυπωμένων ετικετών, ελαχιστοποιήστε τα υπολείμματα των ετικετών και τους χρόνους εκτός λειτουργίας και προλάβετε χαμένες παραγγελίες ή αργές αποστολές.

Ετικέτα που εκτυπώνεται από εκτυπωτή θερμικής μεταφοράς
Ετικέτα που εκτυπώνεται από τον ColorWorks C3500

Η ΣΕΙΡΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ INKJET ΣΕΙΡΑΣ COLORWORKS C ΤΗΣ EPSON

Η ΣΕΙΡΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ INKJET ΣΕΙΡΑΣ COLORWORKS C ΤΗΣ EPSON ΑΠΛΟΠΟΙΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ.

Παραδοσιακή εκτύπωση ετικετών με βελτιωμένο χρώμα (έξι στάδια):

 • Σχεδίαση
 • Υποβολή παραγγελίες
 • Παραγωγή με
  εξωτερική ανάθεση
  (προτύπωση)
 • Παράδοση
 • Απόθεμα (διαφορετικές διατάξεις)
 • Ολοκληρωμένη
  Σάρωση

Έγχρωμη εκτύπωση κατ' απαίτηση (μόνο σε δύο στάδια):

 • Σχεδίαση
 • Εκτύπωση ολόκληρου
  του περιεχομένου
  κατ’ απαίτηση

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας, από τις κατασκευές και το λιανεμπόριο έως τη φαρμακευτική και την υγεία, υπάρχει πάντα ένα προϊόν από τη σειρά ColorWorks C που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά χαρίζοντάς σας την ευελιξία να εκτυπώνετε τις ετικέτες που χρειάζεστε κι όταν τις χρειάζεστε. Η πρόσφατη προσθήκη στη συγκεκριμένη σειρά, το μοντέλο ColorWorks C3500, είναι ιδανική για εταιρείες που θέλουν να εκτυπώνουν ετικέτες που συμμορφώνονται με τα πρόσφατα πρότυπα του συστήματος GHS (Globally Harmonised System) σχετικά με την σήμανση των χημικών προϊόντων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ

Η σειρά έγχρωμων εκτυπωτών ετικετών της Epson είναι ιδανική για κατασκευαστές με μεικτές απαιτήσεις εκτύπωσης μικρού όγκου / πολλών προϊόντων, βελτιώνοντας τη διαχείριση του αποθέματος και την ταυτοποίηση των προϊόντων, καθώς και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ

Improved inventory management

Ελέγχετε το απόθεμα, την αποθήκευση και τη διακίνηση των προϊόντων με τις ετικέτες που προσφέρουν εύκολη παρακολούθηση και μπορούν να εκτυπώνονται και να επικολλώνται αμέσως.

ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ

Clear operating procedures

Προσφέρετε σαφείς, ευανάγνωστες οδηγίες με έγχρωμα γραφικά και φωτογραφίες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Important information

Επισημάνετε πληροφορίες εντός του περιεχομένου μιας ετικέτας ή εκτυπώστε ειδικές ετικέτες.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ

Enhanced labels and branding

Μεγιστοποιήστε την ορατότητα των προϊόντων, υπογραμμίστε τη μάρκα και βελτιώστε τη φήμη σας.

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ GHS

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ GHS

Εκτυπώστε ανθεκτικές ετικετών ταξινόμησης και επισήμανσης των χημικών ουσιών GHS, όχι μόνο σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, αλλά απολαμβάνοντας την ευελιξία να εκτυπώσετε σε όποιο χρώμα επιθυμείτε.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ

Το χρώμα στις ετικέτες των υγειονομικών υπηρεσιών βελτιώνει την οπτική αναγνώριση σημαντικών πληροφοριών, μειώνοντας τους λειτουργικούς κινδύνους σε νοσοκομεία, αλλά το σημαντικότερο - συμβάλλει στην παροχή καλύτερης φροντίδας και ασφάλειας στους ασθενείς.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Χρησιμοποιήστε χρώματα και σχέδια για καθαρή αναγραφή ονομάτων και οδηγιών δοσολογίας για τους ασθενείς.

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ

Δημιουργήστε μεγάλους όγκους ετικετών κατ' απαίτηση που θα αντιστοιχούν στις αλλαγές των καταλόγων με τα άτομα ή τα φάρμακα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

Χρησιμοποιήστε προκαθορισμένους κωδικούς χρωμάτων για την ακριβή ταυτοποίηση των φαρμάκων

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ

Μειώστε τα σφάλματα και τη σύγχυση ταυτοποιώντας με σαφήνεια διαφορετικά φάρμακα.

ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Οι γρήγορες, αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις δημιουργίας έγχρωμων ετικετών που προσφέρουμε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές εκτύπωσης στον τομέα της λιανικής πώλησης, από επιγραφές για τα ράφια, ετικέτες τιμολόγησης και προωθητικών ενεργειών έως ετικέτες προϊόντων που παρασκευάζονται εντός του καταστήματος.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Κάντε τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν με έγχρωμες ετικέτες υψηλής ποιότητας που εντυπωσιάζουν.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το κείμενο με μικρά γράμματα και πολλές λεπτομέρειες είναι ευανάγνωστο χάρη στην εξαιρετική ποιότητα της εκτύπωσης inkjet.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ

Προσελκύεστε την προσοχή στην εταιρεία σας με συνεπή και αναγνωρίσιμα γραφικά.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Δημιουργήστε προωθητικές ενέργειες γρήγορα και αποδοτικά με εκτύπωση κατ' απαίτηση.

ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Χάρη στους εύχρηστους έγχρωμους εκτυπωτές ετικετών που διαθέτουμε, μπορείτε πλέον να δημιουργείτε εισιτήρια για εκδηλώσεις κατ' απαίτηση με ειδικά προσαρμοσμένα μηνύματα μάρκετινγκ ή να προσθέτετε τις φωτογραφίες των επισκεπτών στις πλαστικές κάρτες.

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Εκτυπώστε έγχρωμα εισιτήρια και πλαστικές κάρτες κατ' απαίτηση.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσαρμόστε τα εισιτήρια και τις πλαστικές κάρτες με προωθητικές και εξατομικευμένες πληροφορίες.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Προσθέστε έγχρωμες φωτογραφίες στις ταυτότητες για καλύτερη οπτική αναγνώριση.

Ποιότητα με τη συμβολή της τεχνολογίας

Ο συνδυασμός των απαιτητικών κατασκευαστικών προτύπων με την τεχνολογία αιχμής inkjet Micro Piezo®, τα μελάνια Epson DURABrite Ultra και οι δεκαετίες πρωτοπορίας στην τεχνολογία εκτυπώσεων αποτελεί εγγύηση για την αψεγάδιαστη ποιότητα των λύσεων εκτύπωσης inkjet που σας προσφέρουμε.

Μελάνη Epson DURABrite Ultra

Οι εκτυπώσεις είναι πολύ πιο ανθεκτικές χάρη στη μελάνη pigment, η οποία τοποθετείται στην επιφάνεια του μέσου με εξαιρετικές ιδιότητες αντίστασης στο φως, το νερό, την υγρασία και τον αέρα χάρη στο περίβλημα ρητίνης της μελάνης.

Τεχνολογία Epson Micro Piezo®

Οι εκτυπωτές inkjet Epson Micro Piezo® μεταφέρουν τη μελάνη χρησιμοποιώντας, αντί για θερμότητα, ηλεκτρικά φορτία χάρη στα οποία επιτυγχάνεται ο ακριβής έλεγχος του μεγέθους της σταγόνας και της τοποθέτησής της. Με μέγεθος σταγόνων μόλις 3 picolitre, η ποιότητα και η ευκρίνεια βελτιώνονται σημαντικά. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της κεφαλής εκτύπωσης, που ταυτίζεται με αυτήν του εκτυπωτή, το σύστημα είναι πολύ οικονομικό.

Αυτόματη ανίχνευση μελάνης της Epson (Auto Ink Detection - AID)

Η τεχνολογία AID της Epson αποτελείται από έναν αισθητήρα κοντά στην κεφαλή εκτύπωσης που μετρά το ηλεκτρικό φορτίο της κάθε σταγόνας μελάνης προκειμένου να ανιχνεύσει εάν το ακροφύσιο εκτύπωσης έχει φράξει. Σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα, ο εκτυπωτής ενεργοποιεί αυτόματα έναν κύκλο καθαρισμού και σε λίγα δευτερόλεπτα είναι ξανά έτοιμος για εκτύπωση, διασφαλίζοντας ύψιστη ακρίβεια κατά την εκτύπωση σημαντικών στοιχείων των εκτυπωμένων ετικετών, όπως είναι οι γραμμοκώδικες και οι έγχρωμοι κώδικες.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

Μελάνη Κεφαλή εκτύπωσης Συνοχή εκτύπωσης
Εκτυπωτής έγχρωμων ετικετών της Epson Μελάνη pigment = αντοχή στο νερό και τις μουτζούρες, καλύτερη αντίσταση στην υπέρυθρη ακτινοβολία Μέθοδος Micro Piezo® = μόνιμη κεφαλή εκτύπωσης, χωρίς ανταλλακτικά και επιπλέον κόστος Χωρίς σφάλματα εκτύπωσης
Χάρη στην τεχνολογία AID μπορείτε να πραγματοποιείτε μαζικές εκτυπώσεις χωρίς επιτήρηση, ιδανική για νυχτερινή χρήση
Εκτυπωτής έγχρωμων ετικετών τρίτου κατασκευαστή Μελάνη με βάση το υγρό χρώμα = τα μελάνια διαλύονται στο νερό και είναι πολύ ευαίσθητα στην υπέρυθρη ακτινοβολία Θερμική μέθοδος = απαιτείται περιοδική αντικατάσταση της κεφαλής εκτύπωσης inkjet, πράγμα που συνεπάγεται πιθανό υψηλό κόστος Απαιτείται παρακολούθηση του εκτυπωτή κατά τη χρήση

ΣΕΙΡΑ COLORWORKS C7500 ΚΑΙ PRECISIONCORE: Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Η τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης PrecisionCore αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη στην ιστορία της Epson καθώς συνδυάζει την εμπειρία της εταιρείας στην κατασκευή συστημάτων MEMS (Micro Electro Mechanical Systems) με τις εξελίξεις στην επιστήμη των υλικών.

Η τεχνολογία PrecisionCore παρουσιάζει ένα νέο σύστημα που χρησιμοποιεί την ισχύ του ίδιου του κρυστάλλου piezo για την αύξηση της αξιοπιστίας. Το στοιχείο piezo έχει τη δυνατότητα δημιουργίας τάσης με την οποία ανιχνεύεται εντός χιλιοστών του δευτερολέπτου εάν λειτουργεί σωστά. Διαθέτει την ικανότητα αυτοδιάγνωσης της εύρυθμης λειτουργίας της σχεδόν αμέσως.

Η τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης PrecisionCore εξασφαλίζει την ποιότητα απόδοσης σε υψηλή ταχύτητα που έχει χαρίσει στην Epson την πρώτη θέση στον κλάδο της. Από κάθε άποψη, τα chip εκτύπωσης υψηλής ανάλυσης της Epson αποτελούν μία από τις ταχύτερες τεχνολογίες εκτύπωσης inkjet στον κόσμο. Το καθένα από τα στοιχεία PrecisionCore piezo «πυροδοτείται» 50.000 φορές το δευτερόλεπτο.

Βρείτε το προϊόν σας

C7500

Ο Epson ColorWorks C7500 επαναπροσδιορίζει την αξιόπιστη, γρήγορη εκτύπωση έγχρωμων ετικετών υψηλής ποιότητας, για να ικανοποιήσει τις εσωτερικές ανάγκες εκτύπωσης ετικετών των κατασκευαστών.

 • Υποστηρίζει έγχρωμα πρότυπα ετικετών και προκαθορισμένες εικόνες
 • Υποστηρίζει έγχρωμα γραφικά
 • Δεν χρειάζεται να διατηρείτε απόθεμα προτυπωμένων ετικετών
 • Δημιουργία έγχρωμου κειμένου και γραμμοκώδικα από μονόχρωμα δεδομένα εκτύπωσης
 • Βελτιστοποιημένη παραγωγή ετικετών
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
C3500

Ο ColorWorks C3500 εξασφαλίζει χρώματα υψηλής ποιότητας και ευελιξία με την κατ' απαίτηση εκτύπωση ετικετών, επιγραφών και εισιτηρίων. Με ταχύτητες εκτύπωσης υψηλής ποιότητας έως 103 χιλ./δευτ. και ξεχωριστές φύσιγγες μελάνης pigment, η επιχείρησή σας μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα καθώς με την εκτύπωση ετικετών κατ’ απαίτηση. δεν αναθέτετε σε τρίτους την παραγωγή ετικετών.

 • Τετράχρωμη εκτύπωση inkjet υψηλής ποιότητας (CMYK)
 • Υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης, εκτύπωση ετικετών σε ταχύτητα έως 103 χιλ./δευτ.
 • Μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης για αποδοτικότερη χρήση της μελάνης και χαμηλότερο κόστος ανά ετικέτα
 • Εξοπλισμένος με ανθεκτικό αυτόματο κοπτικό Οθόνη LCD με ένδειξη κατάστασης μελάνης & εκτυπωτή
 • Περιλαμβάνεται λογισμικό εύκολης ρύθμισης
 • Συμμόρφωση με το πρότυπο BS5609 για την εκτύπωση ετικετών ταξινόμησης και επισήμανσης των χημικών ουσιών (GHS)1
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
C3400

Εκτυπώστε ετικέτες, επιγραφές και εισιτήρια σε όλα τα χρώματα και κατ' απαίτηση με έναν εκτυπωτή που είναι μικρός και αρκετά γρήγορος ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιτραπέζιος εκτυπωτής, αλλά και τόσο ισχυρός και αξιόπιστος ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε βιομηχανικά περιβάλλοντα.

 • Υψηλής ποιότητας έγχρωμη εκτύπωση κατ' απαίτηση (CMY)
 • Ταχύτητα εκτύπωσης έως 92 χιλ./δευτ.
 • Μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης που μπορείτε να αλλάξετε εύκολα και γρήγορα
 • Εξοπλισμός που περιλαμβάνει ανθεκτικό αυτόματο κοπτικό
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
C831

Ο ColorWorks C831 της Epson είναι ένας εκτυπωτής ετικετών inkjet βιομηχανικής χρήσης, ιδανικός για τύμπανο μεγάλου φορμάτ GHS και ετικέτες χημικών προϊόντων. Συνδυάζει όλα τα οφέλη ενός ανθεκτικού έγχρωμου εκτυπωτή inkjet με την ακρίβεια που εξασφαλίζει η χρήση τροφοδότη τράκτορα 8 ακίδων ενώ παράλληλα συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προτύπου BS5609.

 • Ιδανικός για μεγάλες ετικέτες, συμπεριλαμβανομένων των τυμπάνων μεγάλου φορμάτ και των ετικετών σε χημικά προϊόντα
 • Εκτυπωτής inkjet βιομηχανικής χρήσης με τροφοδότη τράκτορα
 • Υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης έως 91,7 χιλ./δευτ.
 • Εκτύπωση υψηλής ανάλυσης έως 5.760 x 1.440 dpi
 • Συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του προτύπου BS56091
 • Μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης μεγάλης χωρητικότητας
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας, από τις κατασκευές και το λιανεμπόριο έως τη φαρμακευτική και την υγεία, υπάρχει πάντα ένα προϊόν από τη σειρά ColorWorks C που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά χαρίζοντάς σας την ευελιξία να εκτυπώνετε τις ετικέτες που χρειάζεστε κι όταν τις χρειάζεστε. Η πρόσφατη προσθήκη στη συγκεκριμένη σειρά, το μοντέλο ColorWorks C3500, είναι ιδανική για εταιρείες που θέλουν να εκτυπώνουν ετικέτες που συμμορφώνονται με τα πρόσφατα πρότυπα του συστήματος GHS (Globally Harmonised System) σχετικά με την σήμανση των χημικών προϊόντων.

ΕΙΔΗ ΜΕΣΩΝ

Οι εκτυπωτές μας εκτυπώνουν σε μεγάλη γκάμα μέσων χωρίς επικάλυψη ή σε ματ και γυαλιστερά μέσα με επικάλυψη, προσφέροντάς σας γραφικά και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με τα μελάνια pigment DURABrite Ultra είναι σίγουρο ότι οι πληροφορίες που θα εκτυπώνετε θα ξεχωρίζουν.

Premium matte ticket

Premium matte ticket

Βελτιστοποιημένο για γραφικά και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, αυτό το απαλό, φωτεινό λευκό ματ χαρτί inkjet με επικάλυψη και πάχος 127 μm (107 g/m2), είναι ιδανικό για εισιτήρια και σήμανση. Συνεργάζεται ιδανικά με τα μελάνια pigment Epson DURABrite Ultra και εξασφαλίζει ποιότητα, αντοχή και απλότητα.

 • Ιδανικό για εκτύπωση εισιτηρίων, πλαστικών ταυτοτήτων, επιγραφών για ράφια και σήμανση
 • Ανώτερη ματ επικάλυψη για εκτυπώσεις εφάμιλλες μιας φωτογραφίας
 • Γρήγορο στέγνωμα και αποτελέσματα ανθεκτικά σε γρατσουνιές και νερό

ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΡΦΗ ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Premium matte ticket - Ρολό: 102 mm x 50 m
C33S045390
Ρολό,
Συνεχές χαρτί
102 mm x 50 m Σειρά ColorWorks C3400
Σειρά ColorWorks C3500
Premium matte ticket - Ρολό: 80 mm x 50 m
C33S045389
Ρολό,
Συνεχές χαρτί
80 mm x 50 m Σειρά ColorWorks C3400
Σειρά ColorWorks C3500

Premium matte label

Premium matte label

Ιδανικές για εκτυπώσεις εφάμιλλες μιας φωτογραφίας, αυτές οι απαλές, φωτεινές λευκές ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με μελάνια pigment Epson DURABrite Ultra με αποτέλεσμα εκτυπώσεις που στεγνώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικές στις γρατσουνιές, το νερό και τη θερμότητα. Το ενιαίο κολλητικό υλικό από ακρυλικό προσφέρει μόνιμη και σταθερή επικόλληση σε διάφορες επιφάνειες, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

 • Ιδανικές για ετικέτες γραμμοκώδικα, συσκευασίας καταναλωτικών προϊόντων, φαρμακευτικές και άλλες
 • Το μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό είναι πολύ ανθεκτικό στη θερμότητα
 • Οι εκτυπώσεις είναι ανθεκτικές σε μουτζούρες, νερό και άλλα υγρά

ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΡΦΗ ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Premium matte label - Continuous Roll: 102 mm x 35 m
C33S045419
Ρολό,
Συνεχής ετικέτα
102 mm x 35 m Σειρά ColorWorks C3400
Σειρά ColorWorks C3500
Premium matte label - Continuous Roll: 51 mm x 35 m
C33S045417
Ρολό,
Συνεχής ετικέτα
51 mm x 35 m Σειρά ColorWorks C3400
Σειρά ColorWorks C3500
Premium matte label - Continuous Roll: 76 mm x 35 m
C33S045418
Ρολό,
Συνεχής ετικέτα
76 mm x 35 m Σειρά ColorWorks C3400
Σειρά ColorWorks C3500
Premium matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 152 mm, 225 ετικέτες
C33S045533
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 152 mm
(225 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3400
Σειρά ColorWorks C3500
Premium matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 152 mm, 800ετικέτες
C33S045724
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 152 mm
(800 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
Premium matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 51 mm, 2310 ετικέτες
C33S045722
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 51 mm
(2310 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
Premium matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 51 mm, 650 ετικέτες
C33S045531
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 51 mm
(650 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3400
Σειρά ColorWorks C3500
Premium matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 76 mm, 1570 ετικέτες
C33S045723
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 76 mm
(1570 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
Premium matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 76 mm, 440 ετικέτες
C33S04532
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 76 mm
(440 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3400
Σειρά ColorWorks C3500
Premium matte label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 127 mm, 265 ετικέτες
C33S04535
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 127 mm
(265 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3400
Σειρά ColorWorks C3500
Premium matte label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 127 mm, 960 ετικέτες
C33S045726
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 127 mm
(960 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
Premium matte label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 51 mm, 2310 ετικέτες
C33S045725
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 51 mm
(2310 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
Premium matte label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 51 mm, 650 ετικέτες
C33S045534
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 51 mm
(650 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3400
Σειρά ColorWorks C3500

High gloss label

High gloss label

Αυτές οι ετικέτες με εξαιρετικά γυαλιστερή επικάλυψη διαθέτουν μικροπόρους και απορροφητική επιφάνεια για εκτυπώσεις εφάμιλλες μιας φωτογραφίας και μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό που μπορεί να κολλάει σε πολλές επιφάνειες. Επίσης, στεγνώνουν γρήγορα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές με μεγάλη αντοχή στο νερό και τη θερμότητα.

 • Ιδανικές για ετικέτες προϊόντων και συσκευασίας καταναλωτικών προϊόντων
 • Μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό με μεγάλη αντοχή στη θερμότητα
 • Οι εκτυπώσεις είναι ανθεκτικές σε μουτζούρες, νερό και άλλα υγρά

ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΡΦΗ ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
High gloss label - Continuous Roll: 102 mm x 33 m
C33S045538
Ρολό,
Συνεχής ετικέτα
102 mm x 33 m Σειρά ColorWorks C3500
High gloss label - Continuous Roll: 51 mm x 33 m
C33S045536
Ρολό,
Συνεχής ετικέτα
51 mm x 33 m Σειρά ColorWorks C3500
High gloss label - Continuous Roll: 102 mm x 152 mm, 210 ετικέτες
C33S045541
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 152 mm
(210 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3500
High gloss label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 152 mm, 800 ετικέτες
C33S045719
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 152 mm
(800 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
High gloss label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 51 mm, 2310 ετικέτες
C33S045717
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 51 mm
(2310 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
High gloss label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 51 mm, 610 ετικέτες
C33S045539
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 51 mm
(610 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3500
High gloss label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 76 mm, 1570 ετικέτες
C33S045718
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 76 mm
(1570 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
High gloss label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 76 mm, 415 ετικέτες
C33S045540
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 76 mm
(415 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3500
High gloss label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 127 mm, 250 ετικέτες
C33S045543
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 127 mm
(250 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3500
High gloss label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 127 mm, 960 ετικέτες
C33S045721
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 127 mm
(960 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
High gloss label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 51 mm, 2310 ετικέτες
C33S045720
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 51 mm
(2310 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
High gloss label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 51 mm, 610 ετικέτες
C33S045542
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 51 mm
(610 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3500

PE matte label

PE matte label

Εκτυπώστε ανθεκτικές συνθετικές ετικέτες που μπορούν να αντιμετωπίσουν δυσμενείς συνθήκες. Οι ετικέτες υψηλής ποιότητας και με δυνατότητα σάρωσης είναι ανθεκτικές σε μουτζούρες, νερό και τα περισσότερα χημικά υλικά, με ανθεκτικό στο νερό κολλητικό υλικό από ακρυλικό για μόνιμη επικόλληση, εξαιρετική αντοχή στην ακτινοβολία UV και τη θερμότητα.

 • Πιστοποίηση BS5609 για τα πρότυπα του συστήματος GHS σχετικά με την σήμανση των χημικών προϊόντων
 • Εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία. Αντοχή στις περισσότερες χημικές ουσίες
 • Μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό με εξαιρετική αντοχή στο νερό και τη θερμότητα

ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΡΦΗ ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
PE matte label - Continuous Roll: 102 mm x 29 m
C33S045546
Ρολό,
Συνεχής ετικέτα
102 mm x 29 m Σειρά ColorWorks C3500
PE matte label - Continuous Roll: 51 mm x 29 m
C33S045544
Ρολό,
Συνεχής ετικέτα
51 mm x 29 m Σειρά ColorWorks C3500
PE matte label - Continuous Roll: 76 mm x 29 m
C33S045545
Ρολό,
Συνεχής ετικέτα
76 mm x 29 m Σειρά ColorWorks C3500
PE matte label -Die-cut Fanfold sheets with sprockets: 203 mm x 152 mm, 1000 ετικέτες
C33S045553
Fanfold media with sprockets,
Διάτρητο ρολό
203 mm x 152 mm
PE matte label - Die-cut Fanfold sheets with sprockets: 203 mm x 305 mm, 500 ετικέτες
C33S045552
Fanfold media with sprockets,
Διάτρητο ρολό
203 mm x 305 mm
PE matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 152 mm, 185 ετικέτες
C33S045549
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 152 mm
(185 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3500
PE matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 152 mm, 800 ετικέτες
C33S045714
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 152 mm
(800 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
PE matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 51 mm, 2310 ετικέτες
C33S045712
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 51 mm
(2310 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
PE matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 51 mm, 535 ετικέτες
C33S045547
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 51 mm
(535 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3500
PE matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 76 mm, 1570 ετικέτες
C33S045713
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
C33S045713
(1570ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
PE matte label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 76 mm, 365 ετικέτες
C33S045548
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 76 mm
(365 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3500
PE matte label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 127 mm, 220 ετικέτες
C33S045551
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 127 mm
(220 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3500
PE matte label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 127 mm, 960 ετικέτες
C33S045716
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 127 mm
(960 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
PE matte label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 51 mm, 2310 ετικέτες
C33S045715
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 51 mm
(2310 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
PE matte label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 51 mm, 535 ετικέτες
C33S045550
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 51 mm
(535 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C3500

BOPP high gloss label

BOPP high gloss label

Λευκές ετικέτες BOPP (προπυλένιου διαξονικού προσανατολισμού) με inkjet επικάλυψη υψηλής στιλπνότητας με ανθεκτικό στο νερό κολλητικό υλικό από ακρυλικό για μόνιμη επικόλληση.

 • Εξαιρετικά γυαλιστερή επικάλυψη, ιδανική για υψηλής ποιότητας ετικέτες καταναλωτικών προϊόντων
 • Ανθεκτικές, συνθετικές (με βάση το πολυπροπυλένιο) ετικέτες
 • Αντοχή στο νερό και πολλά άλλα υγρά
 • Μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό για όλες τις χρήσεις
ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΡΦΗ ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BOPP high gloss label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 152 mm, 960 ετικέτες
C33S045704
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 152 mm
(960 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
BOPP high gloss label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 51 mm, 2770 ετικέτες
C33S045702
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 51 mm
(2770 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
BOPP high gloss label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 76 mm, 1890 ετικέτες
C33S045703
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 76 mm
(1890 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
BOPP high gloss label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 127 mm, 1150 ετικέτες
C33S045706
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 127 mm
(1150 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
BOPP high gloss label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 51 mm, 2770 ετικέτες
C33S045705
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 51 mm
(2770 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500

BOPP satin gloss label

BOPP satin gloss label

Λευκές ετικέτες satin-gloss BOPP με inkjet επικάλυψη με ανθεκτικό στο νερό κολλητικό υλικό από ακρυλικό για μόνιμη επικόλληση.

 • Ιδανικές για ετικέτες προϊόντων και συσκευασίας καταναλωτικών προϊόντων
 • Μόνιμο κολλητικό υλικό από ακρυλικό με μεγάλη αντοχή στη θερμότητα
 • Οι εκτυπώσεις είναι ανθεκτικές σε κηλίδες, νερό και άλλα υγρά
ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΡΦΗ ΜΕΓΕΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BOPP satin gloss label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 152 mm, 960 ετικέτες
C33S045709
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 152 mm
(960ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
BOPP satin gloss label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 51 mm, 2770 ετικέτες
C33S045707
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 51 mm
(2770 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
BOPP satin gloss label - Διάτρητο ρολό: 102 mm x 76 mm, 1890 ετικέτες
C33S045708
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
102 mm x 76 mm
(1890 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
BOPP satin gloss label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 127 mm, 1150 ετικέτες
C33S045711
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 127 mm
(1150 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500
BOPP satin gloss label - Διάτρητο ρολό: 76 mm x 51 mm, 2770 ετικέτες
C33S045710
Ρολό,
Διάτρητο ρολό
76 mm x 51 mm
(2770 ετικέτες)
Σειρά ColorWorks C7500

ΑΠΛΟ, ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή είναι εύκολη υπόθεση ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες χάρη στη συμπεριλαμβανόμενη εφαρμογή Install Navi. Αυτό το λογισμικό σάς καθοδηγεί σε κάθε βήμα, από την τοποθέτηση έως τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων του εκτυπωτή και των μέσων, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για σφάλματα.

NICELABEL SE ΓΙΑ ΤΗΝ EPSON

Δημιουργήστε και εκτυπώστε εύκολα ετικέτες υψηλής ποιότητας χάρη σε αυτό το συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό σχεδιασμού ετικετών. Με τα ενσωματωμένα API του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή Epson δεν χρειάζεται πλέον να διαμορφώνετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή για Windows.

ΛΗΨΗ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ

Εγκαταστήστε και ρυθμίστε πολλούς εκτυπωτές σε ένα δίκτυο χάρη στο πακέτο βοηθητικών προγραμμάτων δικτύου Epson Network Utilities. Αυτό το λογισμικό θα σας βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε και να υλοποιήσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές σε ένα δίκτυο και να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας χάρη στις δυνατότητες παρακολούθησης και διαχείρισής τους από κάποιο κεντρικό σημείο.

Περιπτωσιολογικές μελέτες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Epson Colour Label, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ επιλέξτε

Ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω προϊόντα
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς):

Έλεγχος ασφαλείας

Αυτό μας βοηθά να επιβεβαιώσετε είσαι άνθρωπος και όχι spam.

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

 

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

 
Επικοινωνήστε μαζί μας