Ανακαλύψτε τα επαγγελματικά προϊόντα γραφικών της Epson, όπως τους εκτυπωτές επιγραφών, εκτυπωτές σημείων πώλησης, εκτυπωτές υφασμάτων, εκτυπωτές dye-sub, εκτυπωτές συσκευασιών, πρέσες ετικετών, εκτυπωτές οπτικού ελέγχου, εκτυπωτές GIS και προβολείς

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ

Αντιλαμβανόμαστε τι είναι σημαντικό σε κάθε περίσταση, από τη διαδικασία του pre-press μέχρι την επαγγελματική και εμπορική εκτύπωση, και έχουμε σχεδιάσει τις λύσεις μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 • ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ & ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

  Η επιτυχία της προώθησης ενός εμπορικού ονόματος στις σημερινές ανταγωνιστικές αγορές λιανικού εμπορίου βασίζεται σε δημιουργικές επιγραφές και σημεία πώλησης υψηλής ποιότητας.

  Μάθετε περισσότερα
 • ΥΦΑΣΜΑ

  Η πρωτοποριακή σχεδίαση ενώνεται με την ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης για να δημιουργήσει μια νέα αγορά ποιοτικών ενδυμάτων, αξεσουάρ και μικροεπίπλων.

  Μάθετε περισσότερα
 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

  Η ελευθερία να δημιουργήσουμε ευφάνταστα αντικείμενα διακόσμησης εσωτερικών χώρων κατά παραγγελία μεταμορφώνει τον κόσμο στον οποίο ζούμε, ψωνίζουμε, τρώμε και εργαζόμαστε.

  Μάθετε περισσότερα
 • ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΕΤΙΚΕΤΕΣ

  Σε έναν κόσμο σφιχτών προθεσμιών, οι πωλητές λιανικής και οι επιχειρηματίες αναμένουν ετικέτες υψηλής ποιότητας: έγκαιρα, χωρίς σπατάλες, χωρίς συμβιβασμούς.

  Μάθετε περισσότερα
 • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Η εικόνα έχει δύναμη. Για αυτό το λόγο οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν τη βέλτιστη ποιότητα για να αντικατοπτρίζουν κάθε λεπτομέρεια της στιγμής που αποτυπώσατε.

  Μάθετε περισσότερα
 • ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ

  Οι καλύτερες εκτυπώσεις έργων τέχνης αναπαράγουν με ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια του πρωτότυπου έργου, όσο μικρή κι αν είναι, ακόμα και κάθε πινελιά.

  Μάθετε περισσότερα
 • PRE-PRESS

  Οι εκτυπωτές και τα εμπορικά ονόματα βασίζονται σε οπτικούς ελέγχους χρωματικής ακρίβειας και απόλυτη αντιστοιχία στο διαχωρισμό φιλμ για απόδοση κορυφαίων αποτελεσμάτων.

  Μάθετε περισσότερα
 • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  Στον κόσμο του τεχνικού σχεδιασμού, η λεπτομέρεια και η ακρίβεια, καθώς και οι εικόνες και οι τόνοι διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην αναπαραγωγή κάθε στοιχείου.

  Μάθετε περισσότερα