ΛΥΣΕΙΣ EPSON ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ

Play

ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ

Προκειμένου η επικοινωνία των επιχειρήσεων να είναι αποτελεσματική τώρα και στο μέλλον, όλοι όσοι εμπλέκονται πρέπει να μπορούν να συμβάλλουν ενεργά και να συνεργάζονται - ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία βρίσκονται, τον τρόπο που επιλέγουν να επικοινωνούν και τη συσκευή που προτιμούν να χρησιμοποιούν.

Τώρα μπορείτε να πραγματοποιείτε συναντήσεις μεταξύ διάφορων τοποθεσιών, να προσθέτετε σχόλια με ένα άγγιγμα και να μοιράζεστε εικονικές σημειώσεις μέσω φορητής συσκευής ή email ή να τα στέλνετε απευθείας στον εκτυπωτή χάρη στις οικονομικές λύσεις για συσκέψεις της Epson.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Μετατρέψτε τις παρουσιάσεις σε συζητήσεις, τις ιδέες σε δημιουργίες και συμβάλετε στην ενίσχυση της απόδοσης και της παραγωγικότητας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Προσθέστε σχόλια και καταγράψτε σημειώσεις στην οθόνη, χρησιμοποιώντας την αφή ή ένα διαδραστικό μαρκαδόρο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Συνδεθείτε και πραγματοποιήστε παρουσιάσεις ασύρματα από πολλές συσκευές με τη λειτουργία διαιρούμενης οθόνης.

ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Εκτυπώστε, στείλτε email και αποθηκεύστε τις σημειώσεις των συσκέψεων, ενώ μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε τοπικά αρχεία και αρχεία δικτύου.

ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ

Φυσικά διαισθητικές και εύκολες στη χρήση, οι λύσεις για συσκέψεις της Epson είναι συμβατές με μια σειρά υπάρχοντος εξοπλισμού ενοποιημένων επικοινωνιών (UC) και εφαρμογών, μειώνοντας την εκπαίδευση που χρειάζεται για την εφαρμογή και τη χρήση μιας ολοκληρωμένης λύσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Άμεση δημιουργία ενός συνεργατικού χώρου στην περιοχή μου με μια κλιμακωτή οθόνη έως 100 ίντσες. Η εγκατάσταση ενός διαδραστικού βιντεοπροβολέα Epson είναι απλή και ολόκληρο το πακέτο αποτελεί μόνο ένα τμήμα του κόστους άλλων λύσεων, περιλαμβάνοντας διαδραστικές επίπεδες οθόνες.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΦΟΡΗΤΟΥ WORKFORCE

Δώστε τη δυνατότητα στις λύσεις για συσκέψεις της Epson να συμβάλουν στην προετοιμασία του χώρου εργασίας σας για τις συσκέψεις του μέλλοντος και επιτρέψτε στους απομακρυσμένους εργαζόμενους να συμμετέχουν ενεργά. Οι ομάδες μπορούν να συνεργάζονται, να μοιράζονται, να προσθέτουν σχόλια και να συζητούν για το ίδιο περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο - από σχεδόν οπουδήποτε.

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σειρά EB-1400

Η σειρά EB-1400 της Epson επιτρέπει τη συνεργασία μεταξύ των ατόμων, όπου κι αν βρίσκονται. Αποτελούν την τέλεια εναλλακτική στους συμβατικούς λευκούς πίνακες, τους χαρτοπίνακες και τις ακριβές διαδραστικές επίπεδες οθόνες.

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ