EB-L12000Q

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Δημιουργήστε εκπληκτικές παρουσιάσεις και επιβλητικά περιβάλλοντα

EB-L12000Q
Laser Light Source Badge, 3LCD Badge

Ισχυρός και μικρός

Ο βιντεοπροβολέας EB-L12000Q προσφέρει απίστευτη φωτεινή απόδοση, σε ελαφρύ σώμα μικρών διαστάσεων. Είναι εύκολος στην τοποθέτηση, είτε ως αναβάθμιση είτε ως νέα εγκατάσταση.

3LCD panel με εγγενή ανάλυση 4K

To 4K panel προσφέρει ποιότητα εικόνας εξαιρετικής ευκρίνειας και πανέμορφο αποτέλεσμα. Ο μηχανισμός αντιστοίχισης pixel μεγέθους 6 μm σχεδιάστηκε από την Epson και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

EB-L12000Q Front Dimensions

620 χιλ.

280 χιλ.

EB-L12000Q Back Dimensions

720 χιλ.

Βάρος: 48 κιλά

Μικρό μέγεθος χάρη στο σύστημα υγρού ψύξης

Το νέο σύστημα υγρού ψύξης εξασφαλίζει τη διατήρηση βέλτιστης θερμοκρασίας λειτουργίας για τα βασικά οπτικά στοιχεία. Tα LCD panel και ο τροχός φωσφόρου από ανόργανα υλικά, καθώς επίσης και η πηγή φωτός laser, διατηρούν την κατάλληλη θερμοκρασία, ανεξάρτητα από τον τρόπο εγκατάστασης του βιντεοπροβολέα. Αυτό το αποτελεσματικό σύστημα ψύξης συμβάλλει στις μικρότερες διαστάσεις του σώματος.

Αξιοπιστία

Με εξαιρετικά ανθεκτικό τροχό φωσφόρου και LCD panel κατασκευασμένα από ανόργανα υλικά, ο βιντεοπροβολέας EB-L12000Q χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ανθεκτικότητα, χάρη στη στεγανοποιημένη κατασκευή του σε τρία επίπεδα, που εμποδίζει την είσοδο σκόνης.

Στεγανοποιημένη κατασκευή σε τρία επίπεδα που εμποδίζει την είσοδο σκόνης

Ο βιντεοπροβολέας EB-L12000Q έχει τρία επίπεδα προστασίας για εξαιρετική ανθεκτικότητα και αποφυγή εισόδου σκόνης. Η πηγή φωτός και τα οπτικά στοιχεία είναι στεγανοποιημένα, και το νέο σύστημα υγρού ψύξης διαχωρίζει τη ροή του αέρα μειώνοντας παράλληλα τον εισερχόμενο αέρα στον οπτικό μηχανισμό κατά 86%¹ σε σύγκριση με τα συμβατικά μοντέλα².

Ανθεκτικό σώμα

Η υιοθέτηση δομής με σωληνωτό πλαίσιο και πλάκα βάσης έχει βελτιώσει σημαντικά την αντοχή του περιβλήματος. Με τον επανασχεδιασμό της εσωτερικής δομής, η Epson κατάφερε να δημιουργήσει έναν ελαφρύ, μικρού μεγέθους βιντεοπροβολέα, που μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα.

Αντικαθιστώμενα ηλεκτροστατικά φίλτρα μακράς διάρκειας

Τα ηλεκτροστατικά φίλτρα εξασφαλίζουν 20.000 ώρες λειτουργίας σχεδόν χωρίς συντήρηση και μειώνουν σημαντικά την εισερχόμενη σκόνη που θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στα οπτικά στοιχεία.

Πολυκατευθυντική προβολή

Ο βιντεοπροβολέας EB-L12000Q μπορεί να περιστραφεί 360 μοίρες προς κάθε κατεύθυνση (οριζόντια, κατακόρυφα και περιστροφικά), χωρίς απώλεια της φωτεινότητας της εικόνας.

Στεγανοποιημένος οπτικός μηχανισμός

Τα βασικά οπτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης του ανόργανου panel, του ανόργανου τροχού φωσφόρου και της συστοιχίας laser, είναι στεγανοποιημένα προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος σκόνης ή καπνού.

Πηγή φωτός χωρίς ανάγκη συντήρησης

Η πηγή φωτός laser μπορεί να λειτουργήσει έως και 20.000 ώρες χωρίς συντήρηση³. Η πηγή φωτός laser είναι εξαιρετικά αξιόπιστη. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η λάμπα θα καεί εν μέσω σημαντικών παρουσιάσεων.

Ευελιξία

Ο βιντεοπροβολέας EB-L12000Q έχει σχεδιαστεί για εντυπωσιακή ευελιξία εγκατάστασης. Χάρη σε μια μεγάλη γκάμα φακών, όπως, μεταξύ άλλων, φακούς για εξαιρετικά μικρή απόσταση προβολής, η τοποθέτηση μπορεί να γίνει σχεδόν σε οποιονδήποτε χώρο.

lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7
lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7

Μεγάλη γκάμα οπτικών φακών

Ο βιντεοπροβολέας EB-L12000Q είναι συμβατός με φακούς που χρησιμοποιούνται για την τρέχουσα σειρά L1700 της Epson. Διατίθεται εκτενής σειρά προαιρετικών φακών για κάθε χώρο ή θέμα. Στη μνήμη του βιντεοπροβολέα μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι 10 ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων μετατόπισης, των προσαρμογών εστίασης και των μεγεθών προβολής.

Zero Offset

Μηδενική μετατόπιση, εξαιρετικά μικρή απόσταση προβολής

Αυτός ο φακός είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για περιβάλλοντα με εξαιρετικά περιορισμένη απόσταση του φακού απ' την οθόνη. Ο λόγος κοντινής απόστασης 0,35 και το ευέλικτο σύστημα οπτικών μηδενικής μετατόπισης επιτρέπουν την προβολή σε οθόνες μεγέθους 100 ιντσών από απόσταση μόλις 41 εκατοστών. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τη μετατόπιση φακού⁴ για απλοποίηση της λειτουργίας και επέκταση της ευχρηστίας.

Μεγαλύτερο εύρος μετατόπισης φακού

Ο βιντεοπροβολέας EB-L12000Q προσφέρει εξαιρετικά μεγάλο εύρος μετατόπισης φακού. Αυτό οφείλεται στον επανασχεδιασμό του, ο οποίος βελτίωσε τον συνδυασμό φακού και οπτικού μηχανισμού. Προσφέρει επίσης ρύθμιση ακριβείας μέσω του βελτιωμένου βηματικού μοτέρ.

Πολλαπλές διεπαφές

Ο ακροδέκτης LAN είναι ένας ανθεκτικός, ασφαλιζόμενος συνδετήρας EtherCON για σταθερές συνδέσεις ακόμα και μετά από επανειλημμένη χρήση.

Υποδοχή διεπαφής για επέκταση

Οι υποδοχές διεπαφής επιτρέπουν τη χρήση μεγάλης γκάμας προσαρμοσμένου υλικού ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του βιντεοπροβολέα. Επιπρόσθετα, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε μελλοντικά νέες διεπαφές και ενημερώσεις διεπαφών.
ELPIF01: HDMI/DVI, ELPIF03: DisplayPort.

Ο βιντεοπροβολέας EB-L12000Q αντιπροσωπεύει την τεχνογνωσία και τις τεχνολογίες της Epson. Διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως φωτεινότητα 12.000 lumen, εγγενή ανάλυση 4K, νέο σύστημα ψύξης και φακό μηδενικής μετατόπισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιντεοπροβολέα EB-L12000Q, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ;
Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

1  Μέτρηση βάσει δοκιμής επιτάχυνσης με χρήση 0,04 - 0,20 mg/m3 του συγκεκριμένου υλικού. Ο χρόνος ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες και τα περιβάλλοντα χρήσης.

2  Σε σύγκριση με το μοντέλο EB-L25000U. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

3  Δεν απαιτείται συντήρηση της πηγής φωτός laser μέχρι τις 20.000 ώρες λειτουργίας. Κατά προσέγγιση χρόνος μέχρι τη μείωση κατά 50% της φωτεινότητας από την πρώτη χρήση. Μέτρηση βάσει δοκιμής επιτάχυνσης, με χρήση 0,04 - 0,20 mg/m3 του συγκεκριμένου υλικού. Ο χρόνος ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες και τα περιβάλλοντα χρήσης. Μπορεί να χρειαστούν ανταλλακτικά εκτός της πηγής φωτός σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

4  Με το μοντέλο EB-L12000Q (-5% / +8% κατακόρυφα, ±5% οριζόντια)