Η Epson παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες σας και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσθέτουν αξία για τους επιχειρησιακούς πελάτες μας, από τις πολύ μικρές επιχειρήσεις έως τις μεγάλες εταιρείες.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι εταιρείες κάθε μεγέθους πρέπει να είναι απαλλαγμένες από κάθε άγχος σχετικά με την τεχνολογία, ώστε να μπορούν να επικεντρώνονται στο βασικό αντικείμενο της επιχείρησής τους. Σας βοηθάμε να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολα.

Δημιουργήστε μια αξιόπιστη φήμη για υπεροχή και παροχή επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

Ο κ. Hiromi Taba, Πρόεδρος, Epson Europe

Η έξυπνη τεχνολογία πληροφορικής μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Η αξιόπιστη και αποδοτική δικτυακή τεχνολογία εξασφαλίζει τη διαφάνεια στην καταγραφή και την παρακολούθηση της χρήσης, ώστε να μειώνετε το κόστος και να περιορίζετε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Έτσι ελευθερώνεστε και μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο βασικό αντικείμενο της επιχείρησής σας.

Τα κατάλληλα αποτελέσματα την κατάλληλη στιγμή

Όταν θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να επιτύχετε πωλήσεις, μην επιτρέπετε στις διαδικασίες εκτύπωσης να σας προδώσουν. Ένα επαγγελματικό έγγραφο μπορεί να κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι συνεπώς σημαντικό να επενδύσετε σε μια αξιόπιστη τεχνολογία για να δημιουργήσετε έγγραφα για τα οποία έχετε εργαστεί σκληρά, με προϊόντα που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα.

 • Οργανώστε το γραφείο σας

  Εύκολη αρχειοθέτηση και παρακολούθηση χαρτιού, δεμάτων και εξοπλισμού με μια συσκευή δημιουργίας ετικετών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε.

 • Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα

  Όταν οι προϋπολογισμοί είναι περιορισμένοι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να περικόψετε σημαντικά το κόστος εκτύπωσης και ενέργειας.

 • Εντυπωσιάστε

  Αφήστε εντυπώσεις που διαρκούν με φωτεινές παρουσιάσεις και ζωντανά χρώματα, ακόμα και σε φως ημέρας.

 • Εργαστείτε οπουδήποτε

  Συνεχίστε τη δουλειά σας καθ' οδόν εκτυπώνοντας ασύρματα, μέσω email ή μέσω του cloud, πρακτικά οπουδήποτε στον κόσμο.

 • Αξιοποιήστε αποδοτικά τον προϋπολογισμό σας

  Περικόψτε το κόστος εκτύπωσης και εξοικονομήστε χρόνο από την παραγγελία αναλωσίμων με τις Υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης που προσφέρουμε.

 • Συνεργασία

  Όταν χρειάζεστε να ενοποιήσετε και να επανεξετάσετε κάποιες πληροφορίες μαζί με άλλους, χρησιμοποιήστε τους διαδραστικούς προβολείς μας.

 • Εύκολη διαχείριση χαρτιού

  Απλοποιήστε τη ροή εργασίας και ψηφιοποιήστε το χαρτί με τους επαγγελματικούς σαρωτές μας για εύκολη διαχείριση εγγράφων.