Τα προϊόντα μας για δημιουργία αντικειμένων διακόσμησης εσωτερικών χώρων, από εκτυπωτές ταπετσαριών μέχρι εκτυπωτές μικροεπίπλων και αξεσουάρ σπιτιού, εκτυπωτές γυαλιού, εκτυπωτές dye-sub, εκτυπωτές dye sublimation και εκτυπωτές επιγραφών με οπισθοφωτισμό

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ανανεώστε την επιχείρησή σας και αυξήστε τα κέρδη της εμπλουτίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας με νέες μοναδικές υπηρεσίες για αντικείμενα διακόσμησης εσωτερικών χώρων κατά παραγγελία.

Η ελευθερία να εξερευνήσετε τη δύναμη του ξεχωριστού

Οι εκτυπωτές μας προσφέρουν μια νέα διάσταση στην εξατομίκευση της δημιουργικότητας στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Μπορείτε γρήγορα και οικονομικά να παρέχετε σχέδια εντυπωσιακής ποιότητας σε πλήθος υλικών και προϊόντων λιανικής πώλησης, για το σπίτι και το γραφείο.

Αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας

Η αγορά της διακόσμησης εσωτερικών χώρων προϋποθέτει ποιότητα πάνω από όλα. Καλύψτε αυτές τις ανάγκες εκτυπώνοντας εντυπωσιακές φωτορεαλιστικές εικόνες με ζωηρά χρώματα, βαθύ μαύρο και ομοιόμορφη απόδοση τόνων. Μπορείτε να τα έχετε όλα. Άλλωστε η απόδοση κορυφαίας ποιότητας είναι το σήμα κατατεθέν μας.

 • Εκτύπωση χωρίς όρια

  Κάθε επιφάνεια γίνεται καμβάς για τη δημιουργικότητά σας. Δώστε το δικό σας στίγμα σε τοίχους, δάπεδα, τραπέζια, αξεσουάρ σπιτιού, ακόμα και σε πόρτες.

 • Εξερευνήστε τις δυνατότητες περισσότερων μέσων

  Οι λύσεις μας σας βοηθάνε να αναδείξετε με το βέλτιστο τρόπο μεγάλη γκάμα σκληρών και εύκαμπτων υποστρωμάτων.

 • Ειδικές προσφορές

  Μεταμορφώστε τους τοίχους και τα παράθυρα με εντυπωσιακά μεταλλικά γραφικά σε πολλά χρώματα και για πλήθος διαφορετικών χρήσεων.

 • Υψηλή αξιοπιστία

  Η τεχνολογία ακριβείας που παρέχουμε εξασφαλίζει συνεπή απόδοση και ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

 • Υψηλή παραγωγικότητα

  Οι πρωτοποριακές λύσεις μας παρέχουν ταχύτητα και μέγιστο χρόνο συνεχούς λειτουργίας έτσι ώστε να αντεπεξέρχεστε στις πιεστικές προθεσμίες.

 • Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων γίνεται εύκολη

  Η δημιουργία αντικειμένων εσωτερικής διακόσμησης απλοποιείται χάρη στην εύκολη λειτουργία των συσκευών μας.

 • Εξειδικευμένες μελάνες

  Έχουμε σχεδιάσει τις εξειδικευμένες μελάνες μας για κορυφαία απόδοση και ειδικά προσαρμοσμένα αποτελέσματα για κάθε εφαρμογή.