Εξερευνήστε τα προϊόντα Epson που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του προσωπικού στον τομέα των νομικών και της λογιστικής, από σαρωτές και προβολείς έως εκτυπωτές, συσκευές δημιουργίας ετικετών και υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Ο χρόνος και η αποδοτικότητα είναι ζωτικής σημασίας για τους νομικούς και τους λογιστές. Αφήστε μας να σας απαλλάξουμε από τη διαχείριση του χαρτιού και την προβολή των πληροφοριών.

Ο ακριβής προγραμματισμός ανταμείβεται με συνεπείς παραδόσεις.

Οι νομικές και λογιστικές διαδικασίες είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρηση. Εξασφαλίζουν την αποδοτική λειτουργία της και τον επαγγελματισμό της. Εκτιμούμε τα αιτήματα για συμμόρφωση και προσαρμόζουμε τη λύση μας ανάλογα.

Η διαφάνεια είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας

Από την ηθική έως τους κανονισμούς, η διαφάνεια απαιτεί διαφανείς διαδικασίες και καταγραφή στο χαρτί. Έχουμε αναπτύξει την τεχνολογία μας με τρόπο ώστε να διασφαλίζουμε ότι η δημιουργία αναφορών γίνεται έγκαιρα και με εξαιρετική ακρίβεια με τους σαρωτές και το λογισμικό Document Capture που παρέχουμε. Κάντε τη ροή εργασιών σας ομαλή και ενσωματώστε αποτελεσματικά το χαρτί.

 • Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά το χρόνο σας

  Αφήστε μας να σας εξοικονομήσουμε χρόνο – οι αξιόπιστοι εκτυπωτές μας εξαλείφουν τις διακοπές λειτουργίας και έχουν περιορισμένες απαιτήσεις συντήρησης.

 • Εξοικονομήστε χρήματα από την εκτύπωση

  Μειώστε τα έξοδα στο σύνολο των εκτυπωτών σας – οι εκτυπωτές inkjet που διαθέτουμε περικόπτουν το κόστος ανά σελίδα κατά έως και 50%1.

 • Αποκτήστε τον έλεγχο του κόστους των αναλωσίμων

  Για μεγαλύτερη διαφάνεια σε ό,τι αφορά το κόστος και για την απλοποίηση των παραγγελιών αναλωσίμων χρησιμοποιήστε τις Υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης.

 • Καθαρές παρουσιάσεις

  Μεταφέρετε όλες τις λεπτομέρειες στα ηλεκτρονικά σας έγγραφα με φωτεινές και ευκρινείς εικόνες υψηλής ανάλυσης.

 • Οργανώστε την αρχειοθέτηση

  Όταν έχετε να χειριστείτε μόνο χαρτί ή αλληλογραφία οι συσκευές δημιουργίας ετικετών που διαθέτουμε κάνουν αυτή τη διαδικασία εύκολη και γρήγορη.

 • Απλοποιήστε τις διαδικασίες

  Για να ψηφιοποιήσετε το χαρτί, οι σαρωτές και τα plug-in που προσφέρουμε ενσωματώνονται εύκολα στο σύστημα ροής εργασιών σας.

 • Κάντε την κοινή χρήση αρχείων εύκολη

  Η διανομή δεδομένων για αναθεώρηση-τελικό έλεγχο με ψηφιακό τρόπο δεν είναι ποτέ περίπλοκη με τη συσκευή δημιουργίας δίσκων μας.

 • 1) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP A4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών φυσίγγων γραφίτη (όπου ήταν διαθέσιμοι) και τη δημοσιευμένη απόδοση στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.