ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Είτε είστε μεμονωμένοι επαγγελματίες είτε πολυεθνικές εταιρείες, κατανοούμε τι είναι το σημαντικό για εσάς. Όποιος και αν είναι ο τομέας σας, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε απόλυτα τις ανάγκες σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ

Διατηρήστε τη φήμη σας ως κορυφαίοι και επιτυχημένοι επιλέγοντας μια αξιόπιστη επωνυμία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε εντυπώσεις που διαρκούν, συνεπώς πρέπει να είναι εύχρηστη, να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κοινού και να ενσωματώνεται εύκολα - αλλά και να είναι οικονομικά προσιτή.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Σε έναν κλάδο που προσδιορίζεται από τη διαφοροποίηση, οι τεχνολογίες βοηθούν τις επιχειρήσεις να ξεχωρίσουν.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΓΕΙΑ

Η ακρίβεια και η ταχύτητα είναι ζωτικής σημασίας, όπως είναι και οι απλούστερες και ασφαλέστερες διαδικασίες χειρισμού δεδομένων. Η ξεκάθαρη επικοινωνία συμβάλλει επίσης στην ασφάλεια των ασθενών.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι πελάτες μας χρειάζονται ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία. Μπορούμε επίσης να τους βοηθήσουμε να καλύψουν τις ανάγκες τους για κοινή χρήση πληροφοριών.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Όταν οι οικονομικές δυνατότητες δεν είναι πολλές, μια οικονομικά αποδοτική και αξιόπιστη τεχνολογία που συνεργάζεται με τα υπάρχοντα συστήματα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του περιβάλλοντος είναι σημαντική.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

Η διαφάνεια και ο έλεγχος είναι ζωτικής σημασίας και απαιτούν έξυπνη διαχείριση εγγράφων. Οι πληροφορίες μπορούν επίσης να παρουσιάζονται με σαφήνεια.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η εύκολη επεξεργασία στοιχείων επιβατών και υπηρεσιών logistics απαιτεί ανθεκτικότητα κατά τον χειρισμό μεγάλων όγκων δεδομένων γρήγορα.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ

Από την αναπαραγωγή χρωμάτων και την πιστή απεικόνιση των λεπτομερειών έως την εξισορρόπηση του κόστους, της ποιότητας και της ταχύτητας, η Epson έχει την κατάλληλη λύση για την επιχείρησή σας. Από εκτυπώσεις γραφικών και υφασμάτων έως ετικετών και πολλών άλλων.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ EPSON

Θέτοντας τα πρότυπα για τα σύγχρονα επιχειρηματικά περιβάλλοντα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ

Ως εταιρεία, η Epson επιθυμεί να διευκολύνει την τεχνολογική μετάβαση, σχεδιάζοντας λύσεις που θα κάνουν πιο αποτελεσματικό και πιο παραγωγικό το εργατικό δυναμικό του τομέα της υγείας.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι τεχνολογίες της Epson βοηθούν κάθε επίσκεψη να αποτελεί μια ιστορία που αξίζει να τη μοιραστεί κανείς με άλλους. Οι καινοτόμες λύσεις μας σας υποστηρίζουν στην παροχή εμπειριών πελάτη που σας επιβραβεύουν διαρκώς.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Epson, απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς)
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.