ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Όταν η ομαλή λειτουργία και η ανάγκη για γρήγορες συναλλαγές είναι το παν, σας βοηθάμε να ανταποκρίνεστε σε αυτές τις απαιτήσεις με τη γρήγορη και αξιόπιστη τεχνολογία μας.

Οι τράπεζες και οι κατασκευαστικές εταιρείες χρειάζονται απλοποιημένες λειτουργίες για τη διαχείριση των εγγράφων τους – έντυπων και ηλεκτρονικών. Έχουμε κατανοήσει αυτή την ανάγκη, συνεπώς διαθέτουμε μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες για την ομαλή διαχείριση των πελατών και τον αποτελεσματικό χειρισμό των εσωτερικών διαδικασιών (back office).

Απλοποιήστε τις διαδικασίες σας

Η τεχνολογία εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των εσωτερικών διαδικασιών (back office), είναι λοιπόν καλή ιδέα να επενδύσετε σε εξοπλισμό μιας αξιόπιστης φίρμας με αποδεδειγμένη εμπειρία ώστε να αποφεύγετε τις διακοπές λειτουργίας. Επιπλέον, δεδομένου ότι η εκτύπωση είναι σημαντική λειτουργία, επιτρέψτε μας να μειώσουμε το κόστος σας ανά σελίδα κατά έως και 50%1 και την κατανάλωση ενέργειας κατά έως και 80%2.

 • Ενσωματώστε το χαρτί

  Ενσωματώστε με ηλεκτρονικό τρόπο έγγραφα εύκολα στη ροή εργασιών σας με τους επαγγελματικούς σαρωτές μας.

 • Εκτύπωση βιβλιαρίων

  Ενώ είναι ζωτικής σημασίας, είναι περίπλοκα στο χειρισμό. Μπορούμε να τα σαρώνουμε και να τα εκτυπώνουμε γρήγορα και σωστά.

 • Επιταχύνετε τις συναλλαγές

  Όταν θέλετε να σαρώσετε ή να εκτυπώσετε επιταγές και γραμμικούς κώδικες, η ταχύτητα και η ακρίβεια είναι αυτό που μετράει περισσότερο από όλα.

 • Εύκολη διαχείριση εγγράφων

  Όταν τα έντυπα έγγραφα είναι κρίσιμης σημασίας, απλοποιήστε τη ροή εργασιών και ψηφιοποιήστε τα με τους επαγγελματικούς σαρωτές μας.

 • Για όλες σας τις ανάγκες

  Εάν θέλετε να εκτυπώνετε αποδείξεις οποιουδήποτε είδους, ακόμα και με γραμμικούς κώδικες ή έγχρωμα γραφικά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

 • Επικοινωνήστε με σαφήνεια

  Η κοινή χρήση δεδομένων πρέπει να είναι απλή – οι προβολείς μας διασφαλίζουν ότι το μήνυμά σας θα είναι φωτεινό και ζωηρόχρωμο.

 • Οργανώστε το γραφείο σας

  Όταν επεξεργάζεστε χαρτί, θέλετε η αρχειοθέτηση να είναι απλή. Αφήστε τις συσκευές δημιουργίας ετικετών που διαθέτουμε να οργανώσουν το γραφείο σας.

 • 1) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP A4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών φυσίγγων γραφίτη (όπου ήταν διαθέσιμοι) και τη δημοσιευμένη απόδοση στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.


 • 2) Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και MFP Α4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Η κατανάλωση ισχύος υπολογίστηκε με βάση τους δημοσιευμένους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών για τη λειτουργία εκτύπωσης / μέσου όρου μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Χρήσιμοι πόροι

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη σειρά πόρων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, γραφικών πληροφοριών και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα Epson, καθώς και λύσεις και τάσεις της αγοράς.

Μάθετε περισσότερα

Διαμορφωνοντας το μελλον με τεχνολογια χωρις θερμοτητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λυσεις για τον τομεα των οικονομικων, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς)
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Έλεγχος ασφαλείας

Αυτό μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για αληθινούς χρήστες κι όχι για ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΤΙΜΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας